PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A kutya nem kérte, de anno mégis RGH-s X360-at adtak el.
2. Rendeltem tőlük egy NES Classic controllert cirka 9 hónapja, akkor ráadásul írásban igazolta vissza külön az egyik ürge, hogy most nincs, de lesz, szólnak. A mai napig szólnak.
3. Úgy küldték ide a SNES Mini-t, hogy egy k. értesítőt nem küldtek róla, hogy éppen aznap hozzák, pedig az előrendelés és a kiszállítás között hónapok teltek el. Pont szabin voltam, cégbe kértem, a futár beállított kérte a lét, mázlija volt, hogy éppen volt bent valaki a telephelyen, aki kifizette helyettem. Erre 2 órával később kapom a mailt, hogy akkor menne a futás és kivinni a csomagot. WTF?
4. SNES Mini számlája kissé átverős volt. "Ajándéktárgy" volt feltüntetve a számlán és ennyi. Nesze neked, ezt számold el, lol. Írtam nekik. Rendezik. Eltelt 1.5 hét semmit. Írtam nekik megint. Rendezik. Eltelt 2 hét. Semmi. Írtam nekik, hogy a NAV-nak megy a köv. levelem, erre 3 órán belül jött a valid számla.
5. A NES Classicom mellé egy hót' idegen gar papírját is nekem küldték el.
6. Havernak rendeltem controllert, előre fizettem! Külön kiemeltem, hogy igen, nem történt elírás tényleg nem magamnak kérem, hanem más címre. Vissza is jött a visszaigazolás, hogy menni fog a címre. Erre csak nekem küldték le -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Fosport ez, ebből már sosem lehet kimosakodni. Hihetetlen játékot pakolnak össze ezek a polákok, csak a konzolhoz nagyon kukák sajna.
Adversus solem ne loquitor
Forza.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Előtúrtam a képet. Witchereim.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
A witcher3 egy ótvaros fosport volt ps4-re*, és _csak_ emiatt kukáztam, és _csak_ emiatt_ építettem pécét, ahol le is toltam a DLC-kkel együtt. Díszdoboztos kiadásom van még a dlc-ből is.
/igazából a mai napig az. Máig nem kapta meg a HDR patchet sem, hiába lett beígérve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.27. 08:00:54
Én örülök, ha jó, mert akkor majd a téli akcióban, fullra patchelve a complete editiont behúzom harmadáron, hómolva, kb. 5 ezer forintért.
Kép: odabaszós.
Ááááá bazdmeg, nem bírom abbahagyni :D Na jó, szerda szabi :)
A sok ellopott pénz a rainbow és for honor játékosoktól pont ide folyt. :D
-jó a hangulata
-szép a világa
-jó a gunplay, nagyon
-jók a hangok
-nagyon reszponzív az egész
Ez az első 1 óra alapján eddig nagyon-nagyon fasza.
Aki szerette a hármat, és utálta a négyet mint én, annak szerintem ez kánaán :) Fú nagyon remélem fenn tudja tartani ezt végig, de visszatéret a lélek ebbe a játékba.
/szerk: ja és a térkép...ó basszus :D Bárki is a felelős a UBInál azért, ami velük történik, kívánok neki még hosszú-hosszú karriert, és egészséget abban a pozícióban :DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.26. 21:53:26
nálam továbbra is a Human Revolution kisfilmjei az elsők, de az ubi most elég közel került ....
(+nyugtass meg: nincs 60fps kapcsoló, ugye? :D )
Forza.
az 5-ről a hangulatteremtő "trailerek" alapján lehetett látni, hogy igazából ez a "folytatás", ahol a setting és ugy minden valóban "szintet" lép (nem óriásit, hiszen ennek mégiscsak far crynak kell lennie, azért veszed meg... nem azé' hogy robotdínókat nyilazzá' benne ;) )
és éppen ezért nem is értem az árkád módot .... HACSAK nem az van, hogy a Dunia motorhoz ők is "ezzel" készítik már a pályákat, "ingyen" bele tudták tenni, hiszen "készenvolt" ;)
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha az ACO generációt lépett az assacreedek történelmében, akkor a a FC5 kettőt lép a FC-ok történelmében?
Mi ez HANGULAT? Mi ez a világ? Mik ezek a facial animok? Mi ez rombolhatóság? Mi ez a rendezés?Mi ez a gunplay?
MI TÖRTÉNIK ITT??
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Természetesen a SDR videók kijátszva a HDR színtérben, ebben a genben ez még nem fog gyógyulni ezt világosan látom, de ezekből egyre kevesebb hálisten. A grafikát elnézve itt sem lenne semmi szükség a prerenderre
Majd még írok róla.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Majd egy kicsit írhatsz arról hogyan fest 4K HDR tvn
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.26. 17:57:50
Szal egy régi hagyományt felelevenítek:

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De most még nem a gyüjtögetés ami bent tart, hanem a teljes 2. Dlc
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(plusz én a ps3as trilógiából is másfelet bírtam és az all4one-it is feladtam olyan 70-80%nál, onnantól a fiam vitte végig...)
moby: van olyan bolygó, ahova ötödször kellett visszamenni feladat miatt és "rengetegetet" töltesz a csatornában/egyéb barnás belsőterekben :))
Forza.
Forza.
Ti valami nagyon más játékról beszéltek egymásnak :D
Akkor úgy látom eljött Mirdir ideje vagy Nioh-é. vagy inkább visszamegyek em áj sepsisejhez! :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.26. 10:21:41