121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#92782 Biztos jó a játék, csak ez a free to play irány rossz, nekünk játékosoknak... -
#92781 Ja ez oké, csak sokszor együtt kéne vele járnia. :)
Hát nem tudom pl egy Black Ops 4 mellett nem rug nálam labdába, hogy megemlítsem ami kapásból eszembe jut egy cím. -
Evoluti0N #92780 Legkidolgozottabb nem azt jelenti, hogy a legszebb grafikájú..... -
#92779 Legkidolgozottabb? Pont grafikailag tűnik nekem a leggyengébbnek eddig...
A többi még oké. :D -
Evoluti0N #92778 Kipróbáltam pár BR játékot és eddig ez messzemenően a legjobb, legkidolgozottabb és legélvezetesebb. Remélhetőleg nyomják majd ezerrel az új contentet (karakterek, pályák, satubbi). Igazából, amit hiányolok az a duó meg a négyes csapat mód.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.02.12. 00:16:28 -
#92777 Hát most minden BR, Anthem meg a Destiny stílust viszi tovább + lesz BR, ami több :D
Sajnos Dead...
De lesz helyette valami más. :D
Negative Atmosphere
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.12. 00:13:57 -
#92776 lol darky bocs, de fingodsincs :)
Dead space meg...dead -
#92775 Remélem egyiket sem és lesz inkáb egy Dead Space 4.
De szerintem Anthem-et. Mert ez tucatmulti már, míg Anthem kevésbé. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.12. 00:08:03 -
#92774 Szerinted melyiket fogják komolyabban támogatni? Anthemet, aminek lesz pár millás eladása vagy ezt, ami 1 hónap múlva már 50 felé megy? Ez egy aranybánya lesz EAnek -
#92773 Jó az valami, de önnmagában arra értem, hogy sokan mint ebből látszik is töredéke gondolja ezt hosszabb távra, sokan regelnek, kipróbálják, mert friss, és ingyen van, azt ami megmarad tábor, ami rendszeresen használja később is a profilját és párnaponta játszik is, nem hagyja ott, az kevesebb sokkal.
Tudtommal az Apex Legends egy EA játék, amit kíváncsi leszek miképpen tart életbe pl egy hosszabb távra tervezett Anthem mellett, amit sokkal komolyabban akarnak elvileg támogatni majd, lesz-e anyagilag minderre lóvé?
A már meglévők mellett?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.12. 00:00:38 -
#92772 Azért az hogy semmit nem jelent az marhaság. Több mint 2 millió játékos volt fent hétvégén egyszerre, ami... iszonyat sok -
#92771 Meglátjuk. :D
25 millió az mi amúgy, lehet én értettem félre, aktív játékos? vagy csak regisztrálás? mert a reg az csak proba az ingyenesség miatt, az semmit nem jelent. -
#92770 Az már csökkenni nem fog max a concurrent user, de ha nyomják hozzá contentet, akkor nem lesz gond -
#92769 Én amit nem értek a Sppyro meg Darksiders 3-ra miért nincs még valami értékelhető off? Spyro még oké.
De a lagymatag Darksiders 3? Érthetetlen. -
#92768 Rendben fél év múlva kb megnézzük ezt a 25 milliós számot. :) -
#92767 Nem fog -
#92766 Lenyomja lassana Fortnite-ot :D
De szerintem hamar lecseng majd. -
#92765 Apex már 25 milliónál... -
#92764 NOOOO
Megütötték a királyt. RAGE ON. :D -
#92763 Na az lehet, basszus!!! :D -
#92762 Azt írta, hogy a saját régiómban vásároljak :D lehet már rájöttek és kijavították -
#92761 Huh akkor ez furcsa. Nem fogadja el a bankkártyád? -
#92760 Nekem nem engedett vásárolni az Epic Storeból, más régióból.. :( -
#92759 Basszus félelmetes ez a faszi HOB most jár a 4 FS játék végén az 5-ből!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A DS3 főellenségnél!
Ha ez sikerül már csak Demon's Souls-t kell végigvinnie és egy ÚJABB világrekord lesz az övé!!!! :D -
#92758 KB ja. :D
Csak Steam-el ellentétben itt szó nélkül vélogathatsz a régiók közt, ha 10 játék kell 10 külön régióból megveheted akár, ez murvajó. :D -
Evoluti0N #92757 Oroszországban is olcsóbban a játékok. Legalábbis Steamen. Mégpedig azért, mert nagy a piac, de nagy a warez arány is és megéri nekik olcsóbban adni a játékokat, ezzel ösztökélve a játékosokat vásárlásra. Ezek szerint a laoszi piac is elég nagy, legalábbis az Epic Store számára. :D -
#92756 Jó kérdés, hát tudod, volt már Xbox, PS, meg Steam-en is hasonló...
Steam-en komplett biznisz volt ezekből az olcsó játékokból még mikor régen lehetett tárolni giftként őket...
De télleg megvehető, a GOLD meg 30 dollár. :) -
#92755 És azt tudni, hogy ott miért ilyen olcsó? -
#92754 Még én írtam (Grebber kollegának köszönjük, aki felhívta rá a figyelmemet)
"!!! Metro Exodus $20 !!!
Most kiderült, hogy megvehető 20 dollárért a játék, vagy még olcsóbban is, mivel csak simán megfelelő régiót kell váltani EPIC STORE-on!
A 20 dolláros árcédula a "Lao People's Democratic Republic" régóban van.
(biztos van olcsóbb is talán csak át kellene nézni az összeset ugye)
Ez így tudjátok átváltani:
- Epic Games Launcher kliens -> baloldalt allul a neved -> Manage Account - > a weboldalon pedig lejebb jobbra a régió mezőben csak le kell görgetni a kis nyíllal, aztán legallul elmenteni a változásokat. :P" -
#92753 De van, csak nem mindegy milyen régióra váltasz mikor megveszed. :) -
#92752 Epic Store-ban lehet váltani régiót, itt SG-n már megvette egy társunk... :D -
#92751 Más:
Húh, ez a B8 egy más világ. Mostanra sikerült rendesen bekalibrálni (mondjuk kellett hozzá a hdtest meg az rtings*), és mindennap rácsodálkozok. Döbbenet. Nem hiszed el,....olyan, de tényleg.
*Bele se merek gondolni, h hány otthonban van gyári vagy bemutató terem beállításokon! -
#92750 Dehogy 20 dollár, ugyan annyiért adják PC-re, mint bármelyik másik AAA játékot. -
#92749 vagy lehet a 2. pálya után már csak season passal lehet majd továbbjutni -
#92748 Hmmm...ez nekem gyanús.
Ez vagy nagyon rövid lesz, vagy nagyon 'B' lesz a minőség. Nem nagyon van olyan kiadó aki nem szereti a pénzt, hacsak nincs sumákság a dologba.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.11. 16:54:56 -
#92747 PC-re 20 dollár. -
#92746 jóóóóóó! -
#92745 van: február 13, szerda, 7:00 AM PST - azaz itthoni idő szerint 16:00 óra du. - valszeg ekkor jön jópár rivjú egyből.
utána még mindig van 2 napod előrendelni :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.11. 15:44:01 -
#92744 Ennek a Metro -nak van valami felfüggesztet értékelés időpont? Vagy megjelenés után jönnek a pontok?
Nem szívesen rendelek olyat elő amiben nincsenek olyan nevek, mint: Naughty Dogs, FromSoft, Sony Santa Monica Games....
De az előzetesek alapján szívesen kipróbálnám. -
partizan182 #92743 Mi nagyon szerettük, asszem a director nyilatkozta is, hogy direkt nem csinálja mindig azt amit kérsz tőle. Ráadásul tudtommal ez változik annak függvényében hogy mennyire vagy jófej vele, én a lányommal játszottam, szal 2 percenként vakarásztuk a buksiját, nagyon kis kezes lett hamar.
Egy alkalomra emlékszem amikor az istennek se akarta azt csinálni amit kellett volna, valami láncot kellett volna meghúznia, kicsit szenvedős volt.
Persze a gamma közel sem tökéletes: a kamera egy katasztrófa, alap PS4-en a frame is + aki a "szerencsétlenkedd ki a lukból a hordót" részt tervezte remélem örökké a pokolban fog égni. 8/10 simán, egyedi élmény, gyerekeim azóta gyakran játszanak "Trikósat".
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2019.02.11. 13:40:42