121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#92822 Énis egy 7-8at saccolok, ha nem szúrták el...de manapság már semmi se lep meg, szal.. :\ -
#92821 Pontosan. -
#92820 8-9 pont. Kár arra várni :P -
#92819 ~16 óra körül...én is arra várok -
#92818 pár reviewt érdemes lenne várni, de Bethesda release után engedi csak mindig őket...
nekem Doom is meg Wolf2 is az volt, és fasza vót mindkettő :D
Bár az utóbbi az semmi extra - sőt, inkább lófasz - de Doom-ot már végigtoltam 2-3x.. :)
apropó, rivjú: elvileg ma érkeznek a Metro Exodushoz, kíváncsi vagyok nagyon...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.13. 11:05:14 -
Prof William #92817 Mr. X nem igazán para inkább idegesítő, hogy mindig lehet várni a felbukkanását és ha egyszer felbukkant, akkor szinte lehetetlen lerázni.
De nekem valahogy eddig szerencsém volt vele. Alig pár alkalommal talált csak meg. A 2nd végigjátszásokban viszont akkor ezek szerint már hamarabb jön? -
#92816 hm mintha ezt már láttam volna
én is elgondolkodtam a preorderen, de nem szabaad -
#92815 Rage 2 - 9 minutes of New Pre-Beta Gameplay
szent ég... hát ez nekem preorder, az 100% :D -
#92814 igen, a sebzést én sem értem abszolút benne, totál unfair...néha már inkább nem is lőttem benne, hanem futottam, mert tök felesleges erőlködés néha, ráadásul annyira lőszerrel se voltam valahogy eleresztve egy idő után... :D
-
#92813 Leon 1st run
Claire 2nd run
Így érdemes letolni. Én csak ezt a kettőt nyomtam végig és sok kis eltérés volt.
Bár azt én is hülyeségnek tartottam, hogy akit Leon már leölt ugyan azon az útvonalon Boss-t azt nekem megint minek kell.
Mr X tényleg idegesítő. Simán lehetne opció, hogy ne legyen benne.
Illetve a sebzésrendszert tartottam gáznak. Volt olyan zombi akinek elég volt pár lövés, másik full ugyan olyan zombiba meg kellett 15 golyó és még utána is felébredt és mozgott.
-
#92812 Utána -
6600GT #92811 Sziasztok! Lenne egy kérdésem megint:) a SpiderMan-t el lehet úgy kezdeni,hogy előbb az alapot viszem végig majd utána vásárlom meg a DLC ket...vagy érdemes egyben?! köszönöm szép estét -
#92810 630k néző twitchen apexnél, most kezdődik nemsokára NA tournament... -
#92809 Hát van azért bőven eltérés a full játékban végigjátszva meg ott van a 2nd run, ami pláne más, de sajna így élvezhetetlen... -
#92808 Hát MR X-et tekintve meg a bumburnyák sebzésrendszert pl valóban inkáb Resi 7-el játszanák én is, ha csak ez a 2 játék lenne a világon.
Amúgy ez sokkkal jobban tetszene, de így fosli... -
#92807 Én elkezdtem clairet de így 3 óra után mikor leértem csatornába úgy vagyok vele, hogy elég volt. Leont letoltam ez szinte ugyanaz. RE7 sokkal jobb volt -
#92806 mondjuk ez nálam is hozzájárult, hogy 1x toltam végig, és untig elég is volt belőle egy életre.. :D szépvótjóvót, de elég volt.
RE7 sokkal faszább vót, hátna.. :) na majd talán az RE8... -
#92805 "most majd elég lesz egy kicsit jó grafika"
azt szokták mondani a multiban nem fontos a grafika, de igen amit sokszor sok játékban megtesznek, megengednek maguknak ennek fényében, azért az gáz.
Olyan sugallata van hogy könnyen jött lóvé. Csak felismerhető legyne hogy az egy ember, ez egy fegyver azt ennyi. -
#92804 Azok lesznek mindig is nem kell aggódni. -
#92803 A free to play irány rossz ha AAA kiadók is rákapnak. Már így is egy csomó szart kapunk, most majd elég lesz egy kicsit jó grafika, jó gameplay meg pénzért vehető skin-ek, ha csilingel a kassza, akkor ebbe nyomják majd az erőforrást.
Ne legyen így. Várom a következő jó single játékot amiben nem akarnak nekem eladni semmit. -
#92802 Egyedül ez csak f2p. Nem értem az összefüggést.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.12. 20:09:38 -
#92801 Hát meglátjuk. -
#92800 Rage time.
Komolyan mondom most lett igazán elegem ebből a geci Resident-ből.
Elmennek a készítők a faszra hogy így tönrevágják a játékélményt.
Most vágtam bele a 2. menetbe és az elsőben is agyrák volt MR X.
De ott még lehet kicsit trükközni ha sokmindent korábban megcsinálsz meg megölöd az utadban lévő ellenfeleket, és max úgy menekülsz a szűk folyosókon a tetvedék sötét helyeken.
De a 2.ban amikor jön még bőven kellene csinálni a rejtvényeket és nem tudsz normálisan menni mert ott van a picsádba ez a rohadék.
És a rohadt zseblámpával is csak összevissza világít mikor futok azt se látom mi vár a sötétben, vagy zsákutcába futok, ez rohadt itemet nem tudok felvenni mert utolér. stb
Értem én hogy ez amúgy para, de könyörgöm akkor lenne más fokozatokon hogy legyen egy könnyebb mód amiben elsőnek szépen fel tudod fedezni a területeket 100%-ra, nem 500x visszatöltve a játékot mert rossz irányba kerget a rohadék, vagy ha meg kell fordulni tuti megüt és akkor ennyi élet a világon nincs.
Kész vége, ez volt nálam az ucsó csepp a pohárban, most fogtam és a mentésekkel együtt, ahogy van letöröltem az egész szart, minden gépről, hogy még véletlen se jusson eszembe nekiállni megint, letakarítottam ezt a rettenetet a gépemről véglegesen.
Gratulálok a Capcomnak, köszönöm szépen ezt a terméket, megtisztelő volt.... pfúj...köpés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.12. 19:55:59 -
#92799 Mert afelé mozgatja a kiadókat, hogy free to play játékok készüljenek, nézd meg az EA-t, szerinted melyik játék éri majd meg neki jobban? Mióta náluk a Star Wars játékok joga két kibaszott játék készült, az is multi, helyette elkészült titokban ez, meg elbasztak egy csomot Anthem-re, meg az összes sport játékuk egy nagy lehúzás. Jó irány -
#92798 Free to play játékban nincs korrektség a nem fizetők felé. -
#92797 És ez minden kategóriában jelen van, izlés a lényeg, a tartalom a forma az megszerettethető ha a stílus jó, megfelelő. -
#92796 jaja, egyetértek, vannak kivételek :)
én is üvöltve hányok a sandboxoktól, de azért 1-2 még csak-csak leköt :) -
#92795 Na ezt így el tudom hinni, hiszen a stílus más mint a többi és persze minden kategóriában számít a stílus...
Én utálom a Sandbox játékokat, de az RDR megfogott valamiért. -
#92794 Kemény mi? :D -
LBandi77 #92793 https://youtu.be/M3ZfU5Rt9jw
Fasza kis PvP. -
#92792 Lesz??? Ez már most az! Tegnap olyan arcokkal toltam akik 10 es szintűek voltak és minimum 2 játék árát tolták bele a skinek tauntok finsh kill stb miatt! Mert kizárt, hogy 10 ládából ennyi epic cuccot nyissanak:-D Arról nem is beszélve, hogy minden második ember az éppen aktuális "megvehető " dologban rohangál ami szintén a nem olcsó kategória...
Én ott hagytam pubg-t és balackoutot is, mert nagyon jó az apex.
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2019.02.12. 13:34:19 -
#92791 Én csak annak örülök, hogy respawn végre sikeres. Megérdemelték már szerencsétlenek. Szerintem EA pár hónapja már azt kereste hova áshatja el őket a többi bezárt EA stúdióval együtt. Gondolom ma már más a helyzet :D -
#92790 Apex Legends - 25 millió player 1 hét alatt
We’re also thrilled to announce that since last Monday, more than 25 million players have jumped into the game, and over the weekend we had well over 2 million concurrent players at our peak.
gondolom pont ebbe a 2 millióba rokkantak bele szombat éjjel a szerverek
beteg....
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.12. 08:27:11 -
#92789 Pacsi, ugyanez a véleményem! :D
Fortnite-ról meg PUBG-ről hallani se akarok, és én is nagy anti BR-es voltam/vagyok, bevallom..
Partyban rohadt jó együtt tolni így 3-an - viszont random arcokkal nagyon lutri, azért a győzelemhez kell a kommunikáció, pláne a legvégén :)
Lehet nem annyira hűdeszép a grafika, dehát egy 10+ éves Sourcetól mit várhat az ember... :D
Ellenben PUBG-től így is jobban néz ki, és nincs az a fos félkész érzeted, ráadásul a mozgás nagyon el lett találva benne.
Remélem a járműveket ebben nem fogják erőltetni.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.12. 08:20:28 -
#92788 Trolololo,.... -
#92787 Én aki szerintem azon kevesek közé tartozom aki annyira rühelli a BR játékokat mint a focit, be kell töredelmesen vallanom nekem ez az Apex bejött de mindenképp haverokkal. Random emberekkel csak idő pocsékolás -
#92786 Miért is? Kapsz ingyen egy olyan minőségű játékot, ami sajnos ma már egyre ritkább. -
#92785 -
Evoluti0N #92784 Szerencsére nem pay to win. Csak dekorációs dolgok vannak benne és semmi olyan dolgot sem lehet venni benne, ami előnyt jelentene másokkal szemben. Emellett a dekorációs dolgokat is be lehet szerezni sima játszással, anélkül, h egy fillért is ráköltene a játékra az ember. -
#92783 Én szeretem, mert alap játékért nem kell fizetni, csak legyen lehetőség hogy korrekt játékidővel elérhesd ugyanazt, amikért fizetni lehet és akkor nincs gond. Van választási lehetőség.
Viszont ha képtelenség ingyen elérni azt, vagy irreális időtartam alatt, ami egyértelmáen fizetésre úszít, na az szar.
Kivéve ha csak dekorációs dolgok, skinek stb, amik nem befolyásolják a játékmenetet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.12. 00:34:14