PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
a lemez oldalán vs. a digit verza psn-es linkjében levő szám (CUSA-XXX pl.)
Forza.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Adversus solem ne loquitor
az azé' maxi reszpekt, amikor máshol szánalom a kiegészítő vr tartalom és/vagy még atomdrága is...
(viszont számomra ez az omega iszonyat nehéz, totál random, hogy tudok-e nyerni :( a ps3as verzióban simábban haladtam :/ ott jobban éreztem, hogy ha jól megyek, akkor valszeg nyerek is)
Forza.
- előző részekben még volt keze :)
- beférző képernyő jó "büntetés", ha nem tolják túl (azaz csak enyhén zavaró)
Forza.
Na készülj.
Alap játék futva 40 óra elsőre.
Dlc 1 ilyen 7-8
Dlc 2 15-20
Pack-ok.
Add-ons.
Van 2 pack ami ft ért van.
+ a deluxe.
Van 10 pack kb a Gear-ben, ezeket a játékban ingyen is eléred 1 ruhát kivéve.
És van 25 cucc ingyen uplay pontokér.
Alap játék x dollár.
Dlc 1 10 dollár
Dlc 2 20 dollár
Pack egyenként 7 dollár
Deluxe 10 dollár
Seasson pass 40, ami full mindent ad, kivéve azt hiszem amit alapon ingyen sorsolással lehet megkapni. :)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.28. 13:32:27
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
VR-ban viszont totál más élmény, ott tolom.
Az is igaz, ha rajtam múlna, soha többet nem készülne egyetlen FPS-sem, mert technológiailag rém igénytelennek tartom.
Én az ACO-ba beletettem vagy negyvenet, és ebbe is bele fog repülni annyi.
És ez sem véletlen! :D a véletlen itt nem játszik szerepet. A szó amit nem találsz: ízlés. Gusztus. Érzelmi értékítélet. Egyéni preferenciák. Számtalan szinoním fogalom közül válogathatsz. A véletlen az itt nem létezik :)
Nem maga az alap felállas a probléma.
Sok játék geciszar kamerát kap. Fov meg mindent állítanak sokan pc-n.
Nem láttam élőben a játékot. Általánosságba értem a dolgot.
Dead Island pl engem irritál. Míg Siege nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.28. 11:16:07
Mármint ezzel önmagában nincs baj, de nekem az jön le, hogy a játékkal momentán az a legnagyobb gondod, hogy az ami. Mer az nem túl racionális elvárás, hogy legyen valami alapjaiban más.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.28. 11:11:07
hány szingli "sztori" van benne, extraként? és milyenek? van értelmük? jobbak, mint a unity/syndicate esetében?
tehát be kéne árazni a goldot a standardhoz képest! extra lópáncél és társai NEM érdekelnek ;)
Forza.
Az ACO önmagában egy történelmi csoda. Nem véletlen toltam abba 48 órát (és még visszatérek), ebből meg egy óra is elég volt nekem.
Bevérző képernyő! Na, ez a giga mega LOL, asdafsdafsdafsdaf toplel 2018-ban! Oké, hogy 10 éve még ez volt a játékmechanika, de valamit kitalálhatnának mást ahelyett a baromság helyett.
Az FPS-ekről általánosságban gondolom, amit, nem a Far Cry 5 hibája, hanem önmagában a műfaj rákfenéje. Számomra élvezhetetlen.
Amúgy az FC5 nem titkolja ám, hogy FPS játék... vagy vásárlás előtt még szeretted az FPS nézetű játékokat és közben ütött be, hogy jamégse? ;) Mert én azért kiérzem a hsz-ből, hogy a fő frusztráció ebből fakad(t)...
Az, hogy az ellenség AI alapból ismer/utál/támad, az egy játékmechanika az akciójátékokban, általában.
Komolyabb "szimuláció" van a hitmanben, a különféle szerepjátékokban... itt simán csak kerüld el őket, ez a "feladat".
Nagyon-nagyon AC:O-s elvárásokkal ültél le elé... de ez már egy másik játék, más szabályokkal, alkalmazkodj ;)
Forza.
Ja. Túloztam.
ROFL
:DDD
Amúgy nem is élvezem. HAZUDTAM :D
Ez kész...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
a legendatol :D
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Hááát, azért Moby barokkosokat túlzott, még az egyéni ízlésbeli különbségeket is figyelembe véve. A játék alapvetően szép, a belső terek azonban ocsmányak. Az intro video facial animation-je brutál, azonban a többi átvezető már a nyomába se ér.
Nekem nagyon nem jön be ez a buta játékmenet, ez a játék pont annyit tud, mint a Just Cause. Egy iszonyat arcade bohócság az egész, rém buta fizikával. Az ellenfelek arca mindig egyforma, van kb. 3 arc, és az váltakozik benne.
Honnan a tetves francból ismer fel valaki, aki 80-nal elhúz mellettem az országúton, hogy én ellenség vagyok? És persze azonnal el is talál, mert mindegyik csőcselék mesterlövész! Amit bírtam az ACO-ban, hogy a detection meter tök visszafogott volt, na, itt nem az. Úton-útfélen villog a fehér cucc, és mindenki felismer, még akkor is, ha életében soha nem látott, és egy teljesen új vidéken vagy. Botrány.
De ami legjobban kiakaszt, ez az FPS-nézet. Hogy 2018-ban még mindig itt tartunk, az vicc. Az a kamerarángatás, amit ez a játék művel....Oké, hogy 25 éve a Doom volt a menő, és más nem nagyon volt, csak FPS, de ez a műfaj elfelejtett fejlődni 25 évig, ami az alapvető technológiáját illeti.
Totál természetellenes a látótér, egyszerűen gyűlöletes az egész, többet nem vagyok hajlandó játszani FPS-sel.
Akinek van esze, az nem rohan megvenni ezt, mert egyáltalán nem olyan jó játék, sőt. Engem tudom, hogy nem kötne le, ennyi elég volt belőle.
Eladva.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nekem sem volt velük soha gondom. Látva a tapasztalatokat netszerte, soha nem vettem tőlük semmit, így most felhőtlen a viszonyunk :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.27. 18:46:21
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
1. A kutya nem kérte, de anno mégis RGH-s X360-at adtak el.
2. Rendeltem tőlük egy NES Classic controllert cirka 9 hónapja, akkor ráadásul írásban igazolta vissza külön az egyik ürge, hogy most nincs, de lesz, szólnak. A mai napig szólnak.
3. Úgy küldték ide a SNES Mini-t, hogy egy k. értesítőt nem küldtek róla, hogy éppen aznap hozzák, pedig az előrendelés és a kiszállítás között hónapok teltek el. Pont szabin voltam, cégbe kértem, a futár beállított kérte a lét, mázlija volt, hogy éppen volt bent valaki a telephelyen, aki kifizette helyettem. Erre 2 órával később kapom a mailt, hogy akkor menne a futás és kivinni a csomagot. WTF?
4. SNES Mini számlája kissé átverős volt. "Ajándéktárgy" volt feltüntetve a számlán és ennyi. Nesze neked, ezt számold el, lol. Írtam nekik. Rendezik. Eltelt 1.5 hét semmit. Írtam nekik megint. Rendezik. Eltelt 2 hét. Semmi. Írtam nekik, hogy a NAV-nak megy a köv. levelem, erre 3 órán belül jött a valid számla.
5. A NES Classicom mellé egy hót' idegen gar papírját is nekem küldték el.
6. Havernak rendeltem controllert, előre fizettem! Külön kiemeltem, hogy igen, nem történt elírás tényleg nem magamnak kérem, hanem más címre. Vissza is jött a visszaigazolás, hogy menni fog a címre. Erre csak nekem küldték le -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.