121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Tegnap megvettem, ma eladtam. Pedig érdekel a játék, nagyon jónak tűnik, de ez ps4-en köpedelem. Pedig lett volna miből visszahúzni, a graf elképesztő, na túl is tolták rendesen. Fosfrém+okádék inputlag.
    Állítólag pc-n oké, bár ott is nézem, hogy kajálja rendesen a gépeket, de legalább lehet benne lőni. Vagyishát lőni a ps4-en is lehet, csak ahova lősz ott 20 perce volt valaki.
  • darkSectorxxx #92862
  • TDC Geronimo
    Na úgy tűnik kipofozták anthemet releasere. xboxon már van EA access és sokkal jobban fut, mint a demo
  • darkSectorxxx #92860
    Egyetértek a Rise mindennek a legalja inputlag alapján, pláne sima xboxon.
  • darkSectorxxx #92859
    :D
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    Legutóbb a Rise of the Tomb Raiderrel volt ilyen bénázás, ott konkrétan emiatt dobtam a játékot. Mindegy, végigjátszom a 2033-at és a Last Light-ot, addig van idejük patchelgetni az Exodust. (ha egyáltalán képesek javítani)
  • Seth
    Szerintem az alapjatek nem olyan veszes, bossok hamar kiismerhetoek,viszont az extra , kesobb erkezett kiegeszitok, bossok szárazon... :)
  • Seth
    Ha Ps4-re veszed, az mindent tartalmaz ( Voidheart Edition, pc-re is ezt keresd, ha arra akarod)
  • n000rbi
    +1

A Hollow Knight egy igazi gyöngyszem, ami kb. megrág és kiköp a picsába, olyan nehéz - de ettől (is) jó :)
  • mucsácsó
    Adom, be is szerzem akkor.
    viszont azt néztem, hogy nemtom hány DLC-je van; van vmi standalone változat, vagy azok felejtősek..vagy? :D
  • mucsácsó
    inputlag :DDDD
    Dishonored 2-ben éreztem asszem a legjobban, ha jól emlékszem :D
  • Voltan
    Kibaszott jó a Hollow Knight. Pont. Ha szereted a metroidvaniát, esetleg a Dark Soulst is, akkor pedig kész orgazmus :)
  • darkSectorxxx #92850
    Jesszusom, csak inputlag-ot ne, atól egy játékban a falra tudok mászni, pláne fps-ekben kellemes. pfuj, köpök egyet.
  • Kandurex
    Én este fogom játszani, szóval passz, de nyilván van valami.

Moby pl. input lagra panaszkodik, ami érintheti a PC verziót is.
  • darkSectorxxx #92848
  • Kongy
    "TARTALMAZZA A METRO EXODUS DINAMIKUS TÉMÁTODUS" Sírok
  • darkSectorxxx #92846
    A borítón a kis matrica magyarul? :D LUL
  • Tinman #92844
    Érthető, hogy máris eladó. Tényleg annyira gáz lett a PS4 verza, mint Reddit/Neogafon olvasom?
  • Kandurex
    Megjött az elvtárs:

Ugyanitt Metro eladó :) szokásos kondíciók, legjobb ár, patika állapot. Természetesen ha végigcsaptam.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.15. 09:30:42
  • mucsácsó
    nekem totál kimaradt ez a cím [mmint az első rész], de asszem érdemes lenne pótolni, jópofa metroidvaniának tűnik, amiket imádok (pont mostanában pótoltam Guacamelee 2, Ori-t)... :)
  • Seth
    Jeee! Úgy volt ,hogy ez egy Hornet DLC lesz és Valentin nap során fog kijönni, de aztán csak egy trailer jött, amiből kiderült ,hogy ez egy 100%-os folytatás. Nagyon várós (valószínű az egyetlen a topikban :D )
    Egyelőre konkrét dátum nélkül, Switch és PC elsőnek, majd később a többi gépre

Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.02.14. 17:04:05
  • darkSectorxxx #92840
    Ez lesz a story része talán?
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #92838
    Nem Rage 2-ben nem tornyok lesznek hanem más. :D
  • mucsácsó
    az tuti... én FC5-öt meg se vettem, tényleg minek... már hányok az openworld FPS-ektől meg a toronymászás féle gyűjtögetésektől :D
    remélem a RAGE 2 nem erről fog szólni...

ez a New Dawn csak szeretne ott tartani ahol a RAGE2, de Far Cry széria is már rohadtul kifulladt szvsz, totál AC szintre süllyedt már a reskinekkel... komolytalan, átgondolatlan fos dizájn, gondolom seperc alatt összedobták az egészet, azt jó lesz majd a sok hülyének...

ráférne már egy kis pihi meg revízió, vagy inkább full reboot...
  • TDC Geronimo
    FC5öt szenvedve vittem végig. 2* is abbahagytam mire végére jutottam. Erre ránéztem és már tudtam, hogy ez egy az egyben FC5. Unalmas, lapos, repetatív fos. RAGE 2 ezt keresztbe lenyeli már előzetes videók alapján is
  • mucsácsó
    Far Cry New Dawn erős középszar lett...mondjuk sejthető volt... :D

73.19% - based on 21 reviews
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.14. 13:11:12
  • TomStorm
    Ez a Rage 2 elég jónak tünik!
  • darkSectorxxx #92833

• darkSectorxxx #92832
    Vagyis játékba felhasználható dolgok, amitől könnyebbé válik majd?
  • mucsácsó
    ehhh..
    solid skip akkor :D sejtettem valahogy, hogy ócska lesz a konzolos....
    jön a genvégi szopás és a velejáró hanyag portok.. :(

hát amúgy sztem is 2020 vége lesz belőle, eléggé fix...pont minap mondta az öreg Shawn: "If We're "Not At E3 2019 Doesn’t Mean We Won’t Be There In 2020"
    szóóóval... jövőre megint kint lesz a SONY, úgyhogy vázolom a menetrendet - szerintem:

1. idén évvége PSX, vagy jövő február-március valami key event a PS4 bejelentés analógiájára - PS5 bejelentés
    2. E3-on felmossa oda-vissza padlót a SONY a megaton PS5 címekkel, köztük jópár launch címmel
    3. október/november PS5 rilíz
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.13. 18:35:45
  • Tikal #92830
    Lehet hozzá venni cheat code-t pénzért! Take my money!
  • Tatyla
    Ezért nem kell day one, hátha kalapálnak még rajta
  • darkSectorxxx #92828
    +1
  • TDC Geronimo
    Konzolon kerüld el messzire. Crashek, fostaliga frém, hosszú töltések stb
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.13. 16:26:13
  • MoRT2195
    Hát én szomorú vagyok, hogy oda jutottunk, hogy az ilyen játékok a legnépszerűbbek, mint a Pubg, meg Fornite. Meg most az Apex. Egyre többen erőltetik ezt a stílust, meg a F2P multikat. Ez végett pedig egyre kevesebb az értelmes single. Pont valamelyik nap olvastam, hogy évek óta (6 éve lassan) már az EA-nel vannak a Star Wars jogok és mit kezdtek vele? Semmit. Kaptunk 2 multifost és kész. Nem erre számítottunk amikor hozzájuk kerültek a jogok. Persze sokaknak csak ezek a multis játékok jelentik a szórakozást, de jó volna ha nem feledkeznének meg a single játékosokról sem. Régebben Bioware "szerelmes" voltam, de mostanában amit ők is le művelnek, az nevetséges számomra. Az Anthemmel pedig végleg elásták nálam magam. Biztos jó játék valakinek, de ezis már előbb MMO, mint single játék. Jó, hogy vettem legalább PS4-et, a Sonyban legalább nem csalódok. Remélem így is marad.
  • darkSectorxxx #92825
    Na mifene, már játszanak vele?
  • TDC Geronimo
    Ahogy nézem metro konzol verzio is fos. Milyen meglepő. 1st party címeken kívül szinte összes új cím hulladék. Sony ne kelljen várnom 2020 végéig...
  • TDC Geronimo