121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Prof William #92946 Én a Ghost of Tsushima -ra leszek nagyon kíváncsi. Úgy érzem az alaposan meghajtja majd Pro-t. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.02.18. 10:14:50 -
#92945 dettó, Sekiro itt is day0, nagyon-nagyon várom, tegnap mégjobban felhájpolódtam pár gameplay után (ami már a könyökömön jön ki).. :D
BB2-ért én is brutál összeget fizetnék, ha ezen múlna - csak hozza azt a remekmű szintet, mint az első (bár azt szerintem közel lehetetlen lenne....:( ) de ha legalább egy DS2/DS3 szinten hozná, mint folytatás, én már akkor is nagyon boldog lennék.. :D -
#92944 Jól van, akkor nem csak én vagyok beteg. :)
Én is szeretném, hogy a Sekiro üssön, bár félek tőle, mert nekem a Nioh sem jött be igazán, félbe is hagytam. Ettől függetlenül 0 day veszem, lemezesen, hogy ha nem gyere be, eladhassam.
Bloodborne 2, nincs az a pénz, amit ne adnék egy PS5-ért, ha nyitócím lenne! -
#92943 én tologattam pár hete egy zsír új karival, de most parkolópályára került :)
de én is imádom, és szerintem is rohadtul egyben van a grafika meg a dizájn a mai napig, semmi szégyellnivalója nincsen... :)
nagyon eltalálták annak idején, nem hiába lett örökzöld ;)
ha Sekiro is hozná ezt a szintet, akkor nagyon jó lenne. viszont továbbra is is Bloodborne 2-ért adnám a fél karomat; egy next-gen PS5 nyitócímként szerintem lefosnánk a bokánkat tőle... -
#92942 Valaki tolja még itt a Bloodborne-t rajtam kívül? Hetek óta mással se játszom, van egy NG4+os meg egy NG3+ os karakterem (igen, ez már kilenc végigjátszás), és most épp a csaliszok szippantottak be.
Négyéves játék, de még mindig állat jól néz ki, és abbahagyhatatlan. -
#92941 Rossz hallani, bár én így is elvagyk hálisten mert a multiplayer játékok elkerülnek ugye.
De neketek kívánok egy hmihamarabbi nextgen-t. -
#92940 -
#92939 igen, sajna látszik, hogy nagy a baj.... elértük a gen csúcsát tavaly-tavalyelőtt, aztán mostantól zuhanórepülés következik a 3rd party címeket illetően - de neeeem baj, mert így majd sokkkkal szebb lesz a PS5 éra eleje is.... :)))
tisztelet a kivételnek persze - Resi 2 az szerintem el lett találva konzolon azért. -
#92938 Divisionon azt látom, hogy az egyből tanulva építenek annak az alapjaira és benne van minden, amit az évek alatt ott bepatcheltek. Ellentétben destiny 2vel, ahol kb nulláról kezdtek mindent ugyanazokkal a hibákkal, amik az egynél voltak. -
#92937 De ennyire basszus, hogy rakja már be a talajra a nagyfelbontású textúralapokat? atyaég.
Amikor panasszkodtatok, nem tudtam hogy ennyire nagy a baj.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.17. 20:25:13 -
#92936 Igen én is ezért várok inkább, mindig tanakodok, hogy hátha a pc-t is egy szintre kéne hozni, de soha nem megy, vagy utólagosan, olyan drága, konzol meg 150 fülé nem nagyon megy.
Ja asszem, PS5 mellé ha marad lové akkor az Xbox uj gépe lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.17. 20:24:09 -
#92935 Szent istenem, de legalább jön füst az aknafedél alól. -
#92934 Az hogy a BBhez nem jött mai napig pro patch az elfogadhatatlan. Sony is jó láma emiatt. -
#92933 Emígy szégyen. Amúgy nem, én az 1-el is nyomtam párszáz órát, pedig az tényleg beteg volt sok szempontból. Ugyanakkor kurvajó coop móka. Nyilván a kettő sem szenved hiányt ebben, remélhetőleg ez kevésbé lesz beteg(konzolokon már most az).
Gero: olyan sokszor elhangzott ez már, és mindig minden pont úgy jelenik meg. Igen, ez ugyanaz mint az 1 volt, csak akkor még nem volt pro, nem volt 4K, és nem volt genvége. Ez itt most eléggé gyilkos kombónak tűnik látva az utóbbi idők játékait. Exkluzívokból is inkább már csak a fényesre csiszoltak szabad behúznom idén, a többivel jobb megvárni már a ps5-öt.
De bájos, ahogy a történelem ismétli önmagát: a divison 1 goldot egy legendás brazil storegliccs okán 1300Ft-ért vettem előrendelésben (100 dollár helyett), a másodikat meg most kvázi ingyen :) -
#92932 framepacing az alap, BB mai napig nem nőtte ki sztem :DDD -
#92931 Ja rendben fog szaggatni 30 fpsel is a fos framepacing miatt :D -
#92930 klasszik genvégi fos.... :DDDD nevetséges...
GTA4 volt anno ilyen, amikor HDD nélkül próbáltál vele játszani X360-on :'D
...nademajd kidobják PS5-re is, és ott majd mennnnyivel gyönyörűbb lesz :)))
Sekiroval nem lesz sztem gáz, bármennyire is nem techguruk FROM-ék, azért sztem rendben lesz az (bizakodóemoji)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.17. 20:06:33 -
#92929 150k? Abból egy rendes VGAt aligha kapsz. Lassan jön köv gen kár PCre százezreket költeni most szerintem -
#92928 Ez a játék amúgy is egy szégyen -
#92927 Ezt csak nem adják így ki... Ez lényegében ugyanaz az engine, mint az egy és ott nem voltak ilyen komoly gondok vele. A szomorú az, hogy a private beta alapján a sima PS4es verzió még jobban is fut/kevesebb a screen tearing, mint pron -
#92926 Ez nem bírja-nembírja kérdése. Ez a generáció rengeteg minden elbírt kb normálisan 5-6 évig. Aztán most meg itt tartunk. E.
-
#92925 Már nem azért de ha a Sekiro-t nem bírja el egy mai konzol akkor nagy a gond.
VGA koddal szereztem steam-re én is DMC meg Resi 2-őt, a 3. a Division lett volna, de az nem kellett nekem már, ha kell valakinek kb 30 dollár
Amúgy filóztam én is egy pc frissitésen, de bárhogy kalkulálok még használtban sem áll meg 150k alatt. :S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.17. 19:40:29 -
#92924 Én megnéztem a Division 2 demót prón, de hát az kabarészint. Iszonyú lötyögős már minden itt a gen vége felé. Fromot ismerve, meg látva ami mostanság megy Sekiróra inkább összerántottam egy ultralowcost pécét. Mégiscsak az év egyik legfontosabb játéka lesz várhatóan. És amilyen mázlim lesz pont azt nem cseszik majd el :D Mindegy, a lényeg, hogy lehessen vele valamin normálisan játszani. Node, ha már így alakult, úgy vettem a vga-t is, hogy jött hozzá division 2 kód is(meg DMCV), szóval két legyet egy csapásra.
Valszeg a Metronak is ez lesz a sorsa. Ahogy látom ez ilyen 1 napos játék :D Mindenestre az nem oké, hogy ennyire szar minőségben jönnek már a játékok. Értem, hogy jön nemsoká az új hardver, de azért erre is lehetett éveken keresztül normálisan megcsinálni őket. Kapjákbe.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.02.17. 19:35:27 -
#92923 És a 10 órából 2 a töltés -
#92922 Van olyan rész benne, hogy nem tudsz tovább menni a főszálon amíg nem csinálsz meg egy rakat fetch küldetést pl lootolj 15 chestet, csinálj meg 15 freeroam küldetést, ölj meg x elitet stb, resselj 3 társat stb :D
Nem beszélve arról, hogy a játék állandóan tölt. Társak elmennek tőled 50 méterre már írja hogy portol oda hozzájuk. Állítólag 10 óra kb az egész és az ending egy vicc. -
#92921 Ezt jósoltuk a demók alapján is. -
#92920 jó is hogy mondod, elő kéne rendelni (+lehet szabi)... :P (mármint Sekirot) -
#92919 Kár hogy division 2 techbe alpha szint volt Pron a beta alatt. Külsőre olyan, mint az egy, de ott már betan lehetett látni, hogy sokkal kiforrottabb és tele van apró, de fontos gameplay változtatásokkal egyhez képest. Open betat még megnézem, meg a releaset megvárom mit írnak róla mennyire sikerült helyrerakni, aztán majd meglátom. Úgyis akkor jön sekiro is, úgyhogy nem kell vele sietni. -
#92918 jhah, majd kiderül..
aztán lehet ez is 1 hét után 50%-os akció, majd jövő ilyenkorra már bőven PS Plusban lesz... :D -
#92917 Nem tudom sokszor a fórum nem reprezentatív az eladások szempontjából. Mindenesetre az jól járt aki EA accessre fizetett csak be a teljes játék megvétele helyett. -
#92916 lol -
#92915 úristen már...
mekkora egy büdösnagy bukta lesz ez... :D ilyen Mass Effect Andromeda / Fallout 76 szintet jóslok, vagy még rosszabbat... :D -
#92914 Metro Exodus, eladtumusz!
Bár nem az input lag miatt, mint játék nem jött be. Pedig az első három óra elég jól indult, de aztán, valahogy elkap az érdektelenség, nem tetszenek az ellenfelek, némely pályszakaszok, élettelen karakterek és az örök kedvencem: a maguktól nyitódó-záródó ajtók (komolyan? 2019-ben?) -
#92913 Én néha kipróbálnák ezt azt ha lenne.
De amióta lelőtték a Dead Space-t, túlságosan nem vonz egyik játékuk sem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.17. 13:24:17 -
#92912 Érthetetlen 6 évig készült ez a játék? :O
Amúgy a küldetésekkel kapcsolatban túl sok illúzióm nem volt, sejteni lehetett, hogy random cirkulálnak iylen egykaptafa küldetések.
Igazából én se biztos hogy tudtam volna jó megoldást, mert hát mit is lehetne kitalálni valjuk be.
Ez nem egy Uncharted, nem annak készült. -
#92911 Ilyenkor megértem sonyt, hogy nem engedte EAt a platformra :D
Legalább a többiek beta testelik nekünk -
#92910 Rakat technikai probléma. Teljesen elmenő hang, iszonyat sok és hosszú töltési idők, lag, DC. Volt olyan ember ráment quickplayre lvl3on és berakta utolsó missionre stb. "story" kb 10 óra, de van 3 féle objective és azokat csinálod végig. A szokásos védj meg egy területet meg vigyél be x mennyiségű gömböt egy helyre pont, mint amit demoba láttál és még sorolhatnám. Rakat olyan gameplay design is van benne, ami teljesen érthetetlen. Hiába 6 év erre se volt elég. -
#92909 ennyire laggos lett? :O nemár...
@gero: miket írnak? meglesz az év buktája? :'D -
#92908 Néztem metrot egy kicsit. Egész jó kis játéknak tűnik, de ilyen minőségben nem kell konzolra. -
#92907 uh oh amiket olvasok fórumon Anthemről... shitshow az egész.