PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltámadtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! <#mf1>#mf1>
<#integet2>#integet2>Ulthanito resurrected! <#integet2>#integet2>
PS5 II PSVR
/viccen kívül, sajnálom, ettől én is nagyon félek nap mint nap. Engem is utól fog érni ez a dolog szerintem.....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mármindennapajándek(tm)
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.03.31. 15:13:40
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
+ konzolosoknál az is "para", hogy nem frissítik (pécén) a kormányuk firmware-jét, amitől a bugok egy része van/volt
az alapprobléma a gétével: always online ergo ilyenkor nem tudsz mit tenni csak várni a messiást....
(amugy a vr-en szvsz segít, ha vannak vr eventek, akárcsak a time trial is - persze jobb volna rendes ai ellen menni, akár több autóval, vagy legalább gördülő rajtal és előzz meg 20 kocsit (akik egymástól messze mennek, így nem terhelnek ;) )... mittomén, volna azér lehetőség fillérekért kicsit felturbózni ezt a részleget is)
Forza.
1.15 known issues
Mondjuk nem tudom mennyit tolod, de én elég sokat, a napi 80-100km a minimum, szóval ha csak pár kört tolsz arkadban lehet nem találkozol hibákkal...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ez nem spoiler
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.03.31. 13:46:50
ja és rendes time trial haverok ellen még mindig nincs, egy MULTI-ra specializálódott címben!!!
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.03.31. 13:31:12
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
@Gero: igen, a tököm tele van azzal, hogy minden játékról tudni mindent már megjelenés előtt. Ha magatoknak elspoilereztek mindent az nem érdekel, de gondoljatok másokra is.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
...egyébként Kratos tud még....sétálni! és....és....MEGA-ATOM SPOILER JÖN!!! Megfog ölni dolgokat!
De minek? Eddig is ilyen volt, akkor sem írtam meg!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Time trial: annyi az értelme mint eddig, evvel nem lesz belőle valódi vr játék
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.31. 12:22:59
amugy a vr timetrial altal lett vegre ertelme a vr modnak? en meg mindig bizok benne h azt is megheggesztik... tobb ai, nehezseg, stb. akar butitott gfxel is.
Forza.
T150pro.
/ja és nyomtam tegnap is. Többször. Kilépve.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.31. 12:17:37
mondhatnank, h ne frissits, de ugye offline a jatek hasznalhatatlan :D
welcome to the future :D
/egy th tulaj
Forza.
/faszért nem bírtok magatokkal huszadikáig...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Röviden: Azt a büdös kurva életit neki!
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Nyitottnak kell lenni az uj dolgokra, ezert is vettem meg P5-t. Meg visszaterek am hozza!
PSN ID.: Beegabor
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Buzi szuperképességek.
Szal sajnos már azt is láttam az előző posztomnál, hogy majd erre is mit fogsz írni. Mondanám, hogy felesleges, de tudom, ,hogy már megtörtént a jövőben.
buzi könyvek :D
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
De úgyis jártam már, hogy ilyen GOTY-féle srác hirdetett egy játékot, "csak kipróbáltam" jeligével. Aztán mikor megkaptam derült ki, hogy a multi DLC kódját is "kipróbálta". Azt vehettem meg hozzá utána ezeröté'. Amivel úgy meg már magasabb ár jött ki, mintha bementem volna a boltba és megvettem volna -.-
Jellemzően én se szoktam különösebben alkudozni. Eleve próbálok jó alapárat találni úgy, hogy az még nekem megfeleljen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Egyrészt semmit nem veszek használtan, mindenre rászánom az új árat, legyen szó könyvről, játékról, műszaki cikkről, de autóról és lakásról is. Másrészt az se zavarna, ha nem adtam volna el a játékot és rám rohad."
Itt jön képbe a hazai bérek kérdése. Neked nem gond 12 milkáért ótót' venni, majd 5 perc múlva 500k-t bukni rajta ez tiszta sor, de nem ez az átlag. Te viszont amikor használt cuccot adsz el, akkor az átlagnak adod el!!! Naná, hogy annak, hiszen a hozzád hasonló jó bérrel bíró emberek, már rég megvették fóliás bontatlanul.
Ergo itt 2 réteg találkozik, mondjuk ki: A szegény réteg és a középosztály. Ismétlem: te ilyenkor a szegény rétegnek értékesítesz. (Nem, nem csak az számít szegénynek, aki kartonpapírba lakik, hanem az is, akinek pl. nincs megtakarítása, hónapról-hónapra él, nem tud elmenni soha nyaralni, egy nem várt 100k-s költség már komoly gond neki.) A használt játékokat leginkább ilyenek veszik. Teljesen jogosan nem teheted fel fóliás, bontatlanként a játékod, mert ekkor hazudnál.
Mese nincs, van a használt, meg a nem használt idehaza és ez valóban gond!
Ebből a szempontból az ebay sokkal jobb, pl: brand new, like new, used vagy éppen refurbished és alkatrésznek való kategória is van. Sokkal jobb, mint a használt/nem használt.
"ingyenélőket melegebb éghajlatra küldi"
Nem biztos, hogy ingyenélő. Aki 10k-t ajánl érte az komolytalan. De attól, hogy picit alkudozik az azért is természetes, mert a piacon irányárban szoktak beszélni és megállapodnak félúton. Igazából itt az eladónak kell picit rugalmasabbnak lennie, mert el akar valamit adni, a vevő meg millió lehetőségből választhat.
"Nálam ne alkudozzon senki, én sem tettem, soha életemben sehol. Egyszerűen ez a mentalitás távol áll tőlem."
Ez nagyon rossz hozzáállás. Attól, hogy alkudozik és nem komolytalanul teszi (17 ezres játékért 10k az komolytalan, evidens), attól még tök normális ember lehet, egyszerűen csak a piacon érzi magát. Jogosan. Ahol használt cuccokat árulnak (még ha azok kifogástalanok is!), akkor is csak egy használt portéka.
"Visszatérve az autódra, a 9 milliós autót másnap megveszik használta mondjuk 8,2 milláért (amúgy többért is), az még 10% áresést sem jelent. A 17 ezres játék 15.500-ért százalékra ugyanaz az arány...Tehát érvényesítettem az árban, amit mondasz. Akkor miért is ne fognám fel?"
15k-ért megy a játékod. Alkalmazkodni érdemes a piaci árakhoz különben csak komolytalan hülyék találják meg. Az emberek természetéből fakad, hogy gerjednek a jó dealre. Ehhez a jó dealhez gyakran nem is kell sok. Elég egy bonus valami, ingyenes postázás, 500 Ft engedmény az általad kitalált árból, stb. Kompromisszumkészség. Ha mereven ragaszkodsz az általad kitalált árhoz úgy nehéz érvényesülni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.29. 17:09:40
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.03.29. 17:01:20
meg amit meg irtatok, hogy lustasag - ez is faktor, sajnos :) boltnak meg mindig kevesebbet kell utanajarni, mint maganszemelytol valo vasarlasnak
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az a legkevesebb, hogy sokat írsz róla :-D
Elhitetitek túlzás nélkül mondom, hogy talán az egyik legnagyobb tapasztalatom van nekem is témában. Ebay 110 pozitív 0 negatív, jatekaim.hu 53/0, phapró 282/0. Nem önreklám, nem kell velem üzletelni soha, de büszke vagyok rá akkor is :-P
A fenti sok db. üzlet fényében írtam, hogy a vevő az annyit lát, hogy valaki árul egy használt játékot. Mert amikor nem használtat árulsz, akkor bőszen hirdeted, hogy fóliás bontatlan és emiatt magasabb áron is adod és el is megy magasabb áron! A használt, még ha 2 órát is ment az életben nem fog versenyre kelni a fóliás, factory sealed példányokkal. Még egy olyan új játék esetében sem, mint a FC5.
Friss: Alig 2 hete volt egy játék amit elvittek tőlem. A bontatlan fóliás belőle 3x annyiért ment netszerte, mint a PERFEKT állapotú, de bontott. Nyilván ehhez már az is kell, hogy ne lehessen bárhol megvenni a játékot és a kínálat egyre inkább beszűköljön.
Most néztem meg a DF first look videóját és még egy kicsit meg is jött a kedvem :)
Azt hittem már egy új God of War trailer érkezett... :)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."