121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#92906 Még ki sem próbáltam, és valószínű ez így is marad :) -
#92905 Toljátok még az Apexet? Nekem kicsit elvette a kedvem, hogy játszhatatlan a lagok miatt már. -
#92904 Megkeresésre való tekintettel, többet ilyen nem lesz részemről, hogy bármivel kapcsolatban kommentelni fogok, sem elért eredmények, sem érdekeségből, semmit.
Nem értek vele egyet, szerintem semmi szabályt nem sértettem ezzel de tiszteletben tartom a moderátorok kérését.
Részemről ennyi és a téma lezárva.
Még ezt az ucsó kommentet ha megengedik, megengeditek. Köszönöm. -
#92903 Egészen biztosan lesz benne. Amerikában 60 millió embernek nincs szélessávú, vagy semmilyen nete. Oké, hogy nem primary piac, de akkor is. Ez más országokban is probléma, Európában is.
Szóval nope, nem lesz ilyen. -
#92902 Nem. -
#92901 Várunk egy akciót meg pár patchet inkább -
#92899 Nem.
De tényleg. Próbáld ki. Én simán csapatom. -
#92898 dehogy,csak vigasztalod magad :D -
#92897 Nem is azért kell az, eladod és már 50 -nel rövidebb a TV -
#92896 sima PS olyan TVn. Istenkáromlás -
#92895 Persze, jár hozzá toronyóra-lánccal és egy maláj ribi aki minden este öltáncol... -
#92894 Remélem prot adnak hozzá nem pleb PS4et -
#92893 Csak szólok, hogy az Alza-nál a 65 B8 most 638e...
de nem is ez az érdekes, hanem, hogy jár mellé egy PS4 ajándékba! -
#92892 Én úgy számolom, hogy jövőre jön majd.
PS-t veszem az exek miatt.
Xboxot csak 2 okból.
1. Ha erősebb lesz.
2. Ha lesz jó exclusive. -
#92891 Tényleg nem százas, de nekem még elmegy az input lag. -
#92890 Nagyon itt az ideje az új konzoloknak már -
#92889 Én eddig mindig utólag vettem konzolt.
Most úgy tervezem, hogy 0day szeretnék a következő generációba beszállni.
Lóvé az lesz rá, ha nem lesz 200k-nál majd drágább.
Akkor lesz baj ha a Xbox is kiad újat megint :) -
#92888 Ja akkor láttad te is mennyivel jobb. -
#92887 Ez brutál kellemetlen mikor belész egy sötét helyre és annélkül nem látod mi van jobbra és balra melletted amíg oda nem fordulsz.
Ha zombi akkor szopás mert szembefordulsz vele azt ennyi. -
#92886 Tudom milyen pécén, letoltam ott is. -
#92884 Ja ez is sokkal faszább de nem, pc-n egészen más. Olyan helyeken mint pl konzolon balra a feketeség, pcn minden látszódik és sokkal világosabb, érezni pc-n is hogy sötét van meg éjszaka.
De konzolokon valamiért olyan sok helyen ahol nincs a kezedben zseblámpa, mintha a hasán lenne egy fényforrás és csak arra világít rendesen, amerre nézel éppen.
Mindjárt mutatok egy videót, mi a legnagyobb probléma, az mellett hogy van a vignetta effekt ugye ami miatt a képernyő széléhez közel minden fátyolos lesz. -
#92883 Tudom, HDR-ben viszont teljesen jó. Lőttem is róla képeket, egyszer leváltottam SDR-re, és nem hittem el mennyire homályfos az egész.
Ittvannak a képek amiket lőttem akkoriban. Idézem magamtól:
"ja...RE2. AZ SDR módja iszonyúen el van baszva. Én csak azt tolom SDR-ben, aminél valami elbaszást okoz a HDR, akár tudja a tévé akár nem, de ez most tolja inkább mindenki HDR-ben, ha van rá módja. Kimosott homálytenger SDR-ben a HDR-hez képest. És nem brightness beállítás, ilyen. Valami kurvára nem jó vele. A jpeg szétbassza mindkettőt, de a lényeg látszik. Persze a pécén nemtom milyen, PS4-en ilyen. Asszem nem kell mutassam melyik a melyik."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.02.15. 23:13:52 -
#92882 Nm. :) -
Rdinho10 #92881 Ok rendben vmit oldok:) koszonom -
Rdinho10 #92880 nincs valakinek angol regios kodja?akar 1honapos is lehet:) adok erte egy 3honapos magyart:D -
#92879 Ha az új profil amit csinálsz beirod a kodot a ps4eden beállítod primary-nek, akkor a te profilodba átlépve mindenképpen használhatod, ezért is írtam, multizhatsz.
Akciókra nem lesz jogod.
A felhő mentést viszont nem teszteltem még.
Ha rám hallgatsz veszel egy 1 havit a sajátodra, gyors leszeded a mentéseket, akár egy pendrive-ra 3és ezt csak multira használod vagy eladod. Ahogy ïrtam :) -
#92878 Akkor sajnos csak 1 opcio maradt, vagy elcseréled valakivel másikra esetleg egy olcsóbbra. -
Rdinho10 #92877 Es mivan akkor,ha csinalok egy magyar regios profilt beirom a plust es utana atjelentkezek a regi angol regios profilomra? Angolon lesz plusom ?:) -
Rdinho10 #92876 Nem jo megneztem:/ atalitottam a storeba a regiot,viszont akkor megszunik az az opcio ahova beirhatom a ps pkus kodot. -
#92875 Halkan kieg3észíteném, hogy sajnos a Resi 2 konzolon sokkal sötétebb, mint pc-n sokkal kevesebbet látsz, és ezzel a baj az, hogy ez nem beállítási probléma, hiáb állítjuk a csúszkákat, soha nem lesz olyan, csak annyi hogy a fekete részek szürkék lesznek, ha állïtgatjuk a fényerőt, stb. Számomra 3érthetetlen és kicsit szomorú is, hogy nem tudok így játszani vele és szerintem ez nem a hardver miatt van. -
#92874 Az ugyanugy menni fog tudtommal, de ha haza3érek ránézek neked, én nem használm soha nekem van free tárhelyem egy pendrive személyében. :) -
#92873 A (konzolon is) minden szempontból nagyon jól sikerült RE2 után különösen nagy a kontraszt. Persze még kireszelhetik, nem nagyon indokolt az iszonyatos inputlag. Ott is szar, ahol a frém nem, és a frém azért nem végig szar, azon is lehet még ügyeskedni némi setuppal.
Viszont nekem ennyi elég volt a ps4-es verzióból. Egyszer volt budán kutyavásár, meg witcher3 is. -
Evoluti0N #92872 "miben kételkedek, várok, hogy mások mondják el a tapasztalatait."
Vagy megveszed őket három platformra.
-
#92871 Valahol megértelek, viszont én mindenkébben 0day akarok majd gépet 3és nekem ha lesz olvasó mentes olcsóbban akkor azt veszem, most is kezdetben volt egy Killzone lemezem hozza, azóta sem látott mást.
De értem az okot, ha zsákbamacska akkor jobb ha utána el tudid adni. Én ezért is válogatok üjabban nagyon és inkább amiben kételkedek, várok, hogy mások mondják el a tapasztalatait.
De ez így fosnak hangzik az tuti.
Remélem el lehet adni majd ettől még ezeket a játékokat... -
Rdinho10 #92870 Nekem nem a plus a lenyeg igazabol hanem a menteseim:/ aho viszont kell plus:D es ha mar kaptam hozza gondoltam erre felhasznalom -
#92869 Naja. Ezernégyért megmoshattam a kezem friss meleg lópisában.
Ha nem lesz optikai meghajtó a ps5.ben, tőlem ki se adják. -
#92868 Nem mondom, hogy nem számítottam erre ezen a konzolon, ebben a genben, de azért meglepett, hogy egy FPS-ben meg merték lépni, hogy "mindegy mi lesz, csak látványos legyen".
Ahogy olvasom PC-n jobban sikerült a dolog, leszámítva persze az Epic store-os patkánykodást, ami miatt nekem ez a játék 2020-ban jelenik meg. -
#92867 Szerintem ne nagyon variálj a fō accountoddal.
Megoldás: regisztrálj egy olyan régiós profilt, újat, amilyen a pluszod, és oda aktíváld be.
Ha ezt a profilt a gépeden beállítod PRIMARY-re, akkor átlépve a te profilodba ott is aktiv lesz a plus és használhatod. -
Rdinho10 #92866 Udv Urak,
Vettem egy uj prot kaptam hozza 3 honap ps plust.
Az lenne a kerdesem,hogy a regiom angol viszont most mar lehet allitani elvileg a storeban a regiokat. Ugy mukodik,hogy megvaltoztatom a regiot magyarra,beirom a kapott plus kodot es leszedem a "felhoben" tarolt menteseimet?aztan vissza rakom angol regiora.Ez igy mukodik?koszonom -
#92865 "Tegnap megvettem, ma eladtam."
:D