PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Még mindig nagyon nehéz megítélni a videókból, mennyi ebből a tényleges játék. Nekem továbbra is iszonyatos bullshitnek tűnik, amiben én egyfajta háttérből figyelő rendező vagyok. Én abban továbbra is rettentő szkeptikus vagyok, hogy ilyen sebesség mellett, 3 dimenzióban, megfelelő reszponzivitás mellett valódi kontrollt kapok a mozgásban ilyen végtelen kombinációs lehetőség mellett, amik ezekben a videókban vannak.
Szerintem ez továbbra is egy nagyon látványos bullshit. Én erre készülök, maximum csalódok kellemesen, de ebben komolyan nem tudok hinni.

Adversus solem ne loquitor

TBTPumpa
Remélem benne lesz ez a boss: <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TDC Geronimo
Sunset overdriveba is iszonyat jó volt, imádtam. Ők csinálták azt is, meg is látszik

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Azt hiszem, sikerült megalkotniuk a legélvezetesebb és leglátványosabb közlekedési módot, amit eddig open world játék kínált. Zseniális, h milyen gyors, fluid és stílusos.
darkSectorxxx
Klasszikus :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

A sportág színes alakja Jamon Serrano.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TDC Geronimo
Ez bizony bitang jól néz ki.

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/_uyIp5C1N5M

TDC Geronimo
We played Insomniac Games’ Spider-Man, and we know its release date. The May issue of Game Informer is loaded with new details about the wall crawler's highly anticipated return to video games. Our hands-on impressions reveal what you can expect from the open world – the missions, side activities, collectibles, and more. We also dive deep into the web-swinging controls, combat complexity, and surprisingly deep upgrade paths, which include suit crafting.

Kandurex
Drámaiabban hangzott..,valamiért 2009.-re emlékeztem...:)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tinman
5 és fél év körül lesz az, a többi jogos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
Szóval elérték a 10 éves durante mod szintjét?

Genyó király ez kérem!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/4_aTqCCZgBw

darkSectorxxx
Bakfity!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
It has a UI scaling option, Vaati shows it off in his video

Hála a jó égnek

TDC Geronimo
//www.youtube.com/embed/Qiq8fcwYX18

darkSectorxxx
Direkt írom már így.

Moby
Shadow Of Mirdir:

Darkeater Midir:

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.03. 16:03:50

darkSectorxxx
Mi van régebbről? Stream-ben élőbe ölted meg Mirdirt?

Annyi köze van hozzá, hogy azt mondtam, ha te előttem megölöd normálisan Mirdirt, akkor nekiállok. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.03. 15:53:59

Moby
Töfi! Picit gondolkodtam rajta, hogy pont ps4-re nem vettem meg, de így már nem is fogom :) (ps3, xbox, pc-re van meg)

/mondjuk ha akarnék vele játszani megen, lehet olcsóbb lenne venni egy bogzot. Valamék nap elém fútt a szél egyet harmincezerér. Sima ONE-t. Szerintem lehetett volna még alkudni belőle... <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.03. 15:44:13

Moby
Fogalmam sincs, én azt még megjelenéskor nyomtam, és valahol félúton beleuntam nagyon. A VR változatot viszont kurvára élveztem végig, bár az eleve jóval rövidebb, de ezzel együtt is.
Másrészt én szerintem a "tönkrevágott" Wolf2-t is vigyorogva tolnám le. Már nagyon sajnálom, hogy nem vettem meg a fémtokos a game-ről 20 fontért. De majd pótolom azt is. Valamikor :)

Ulthanito
Szerintem a Doom nem a patchtől játszhatatlan. <#crazya>

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
játszhatatlan? Néztem testet és 59.89 volt az átlag frém. Ez nekem nem a játszhatatlan kategória

arty
engem az érdekelne, hogy a Doom most akkor pro-n a patchtől játszhatatlan lett? (1440p-s fosfrém vs. korábbi 1080p verza + boost mode)
tényleg létezik, hogy a tönkrevágott wolf2 (vs. wolf1 beton60-a) után ezt az idmotoros gémet is elkúrták?

Forza.

Ulthanito
Pedig van ott régebbről, csak keresgélj. De mondtam már, a kettőnek semmi köze egymáshoz.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Nem

darkSectorxxx
Még nem láttam Mirdir live-ot.

Moby
Valaki erősítse má meg, vagy cáfolja: GTAV-höz nem jött ki pro patch ugye?

Tatyla
FC5 olyan mint minden FC aki szereti a stílust ezt is szeretni fogja, én személy szerint jól szórakozok, 4K-s tévén meg plusz jól is néz ki annak ellenére hogy a pro patch soon...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
És ehhez nem is kell semmi egyéb, mint ignorálni minden véleményt, ami másról szól :D
Bárki bármit hisz/szeretne hinni/gondol/lényegesnek tart, követőkre és támogatókra fog találni. Legyen akár szó akkora fasságról, mint a laposföld. Ugye.
Szóval nem tévedtél, mert találtál olyat, akinek nem tetszik, és mivel ilyet kerestél, és találtál is, nem tévedtél.

Fuck logic.<#banplz>

Meghal a fiú és aztán a játék végéig csak képzeli Kratos, h ott van. Vagy testet cserélnek és családi komédia lesz a játékból.
arty
Dedede, írjál róla mindenképp, kíváncsi vagyok!

Forza.

Kongy
Én valami beszámolót olvastam a múltkor a TUDODMELYIK játékról, és azt mondták lesz valami nagy csavar már viszonylag a játék elején, de azt nem árulhatták el mi, szóval lesznek itt meglepetések bőven, mire megjelenik is.

FC5 vélemények nem lepnek meg, továbbra is azt mondom amit eddig is, én látatlanban leírtam a játékot. Örülök, ha nem tévedtem. Bár tévedtem volna...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.04.03. 11:22:19

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ulthanito
Igen, kezdem belátni, hogy ez az oka. Lassan fel is adom (nem).

PS5 II PSVR

Az nehéz neki,ne erőltesd.
Ulthanito
Pontosan!

PS5 II PSVR

Seth
Az Anal Rodeo-ra, mire?

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Mire? :)

Ulthanito
Szerintem ebben a kérdésben nem az a döntő, hogy te mit gondolsz, hanem az, hogy a másik, aki adott játékkal játszani szeretne, mit érez.

Tudod, olyan ez, mint a verbális zaklatás: egy viccet/beszólást te hiába találsz helyénvalónak a kolléganőd felé, ha épp azt ő sértőnek, bizalmaskodónak veszi. Sok faszinak leperelték már a gatyáját Amerikában azért, mert azt gondolta, hogy a nő hiperérzékeny..

PS5 II PSVR

Ulthanito
Akkor én vagyok a rekorder a 71 perccel! :-D

PS5 II PSVR

Ulthanito
Darky, készülhetsz..

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
DS remaster infók

Multiple soul consumption
Visual fidelity changes (especially making New Londo Ruins even creepier and scarier)
Volumetric lighting
Mappable jump to l3
No frame rate dips at all (even in blight town)
No omni-directional rolling
Models appear to have been touched up

Moby
Tudjafaszom. Nálam az is végigpörgöt. Ja meg a batman is. Meg is ez is.
LEL
Sőt.
Mobygörbe
TOPLEL

Tikal
haverom két nap után feladta :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Szerintem ez jó. Ha valaki elő szeretné rendelni, demo híjján had lássa mit rendel elő....

TDC Geronimo
Ti vagytok hiper érzékenyek a semmire. Arról én nem tehetek.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.02. 20:25:13

darkSectorxxx
Hát akkor nem tudom mit kell keresni youtube-on. :)

Ulthanito
A Battlefront II es meg tonnanyi mas jatek eseteben te ugyanilyen kifinomult muerto voltal...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Szerintem te nem vagy tisztába a spoiler fogalmával..

PS5 II PSVR