121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93066 Amikor NG5+ban így baszcsizom agyon Geszkony Fatert, akkor van-e bármi, ami megállíthat? :-D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kutyakiki81 #93065 "valahogy a X360/PS3-éra többnek vagy elnyújtottabbank tűnt..."
Öregszünk... -
#93064 Meg ez :)
-
#93063 Corrupted Monk elég jól szopat azért.... és még nem is erre mondták, hogy nehéz :D
-
#93062 Hát etől én is tartok kicsit hogy scriptelt lesz sokminden, dehát a detroit-ot is megvettem. :D
-
#93061 Az előzetes videokon sem volt brutál tech, de itt annyira fako meg lowpolynak tünik
-
#93060 Art az még oké. -
#93059 GoT biztos szép lesz, de a harc, az alapján amit eddig láttam belőle, egy látványosra szkriptelt valami lesz, gondolom kevéske kihívással. A szokásos felkiáltójel, vagy pókösztön jelzővel, hogy majd egy látványos counter manőverrel végezz az ellenfelekkel, akik szép sorban jönnek majd, egyesével -
#93058 nyilván nem kell Ghost of Tsushima szintű teknót várni, de szerintem is teljesen rendben lesz az egész :)
LEGYENMÁ MÁRCIUSHUSZONKETTŐ! -
#93057 Capture szar. From gameket elviszi a gyönyörű art, animáció és combat. Sekiroban is megvan minden -
#93056 Akkor lehet a videó minősége rossz, fakó, meg minden. :) -
#93055 Rohadtszép, és nagyon stílusos. Csodás a mozgás, és minden részlete. Simán az eddigi legjobb fromjátéknak igérkezik. -
#93054 Én meg azt látom csak hogy ez rondább így mint a trailerekben. -
#93053 Én örülnék, hogy a 4k helyett mondjuk a teljesítményt kapnánk PRO -n. -
#93052 Szerintem unlocked lesz a frém, mint a DS3 update után -
#93051 Nem tudom, én pro-n egy 1080p@60-nal kiegyeznék. -
#93050 Norbi videója viszont 30fps-es. Mondjuk abból nekem az se derül ki, hogy ez milyen gép. -
#93049 persze, nem véletlen valszeg :)
mondjuk az tuti, hogy ez a rész a könyökönkün jön ki :DD
Anthem meg RIP, de nem is tudom, hogy mégis ki gondolt volna itt másra... már a demo után üvöltött róla, hogy ez gázos lesz.. :D
-
#93048 Örülök neki, hogy csak ezt a részt mutogatják bejelentés óta. Nem is szeretnék többet látni ebből. -
#93047 Ajj de akarok már szenvedni egy jó kis from játéktól. Alig várom. -
#93046 wow jó tudni. -
#93045 -
#93044 Érdekes, hogy az új sekiro videók 60 fpssel vannak fent playstation youtuben és a csávó fórumon írja, hogy ma tolta demot angoloknál és 60 fpsel futott pron. Azt hittem ez 30 lesz még pron is. Remélem tényleg igaz... -
-
#93042 IGN is 6.5öt dobott rá. Akkor ott már tényleg baj van :D -
Droughert #93041 Engem sem érdekelt, demo után vettem meg. Március közepéig kitart nálam, aztán jön a DIvision 2. Addig talán megkapjuk az első content update-t, majd eldől, hogy marad a gépen az Anthem vagy váltja a Division. Utóbbi időben csak single playerekkel játszottam, kellett egy farmolós shooter, más nem nagyon van jelenleg. Ha csak erre az egy hónapra leköt, akkor már nem volt pénkidobás 13k-ért az alap. -
#93040 De. Engem a béta/demo győzött meg pont. Élveztem a haverokkal. Aztàn majd kiderűl a teljes jàték meddig lesz élvezetes. Ha van értelme farmolni akkor fogok. Ha kihal a jàték 2 hónap múlva akkor annyi..addigra lesz 2 màsik cím amivel jàtszhatok. Mindkettő single player. -
#93039 Ebben mondjuk igazuk van. Az FB motor hibája a technikai problémák 90%a
EA egy idióta, hogy ráerőlteti ezt az enginet az összes studióra. Ez FPSre tökéletes, minden másra fos ez már többször bebizonyosodott. 6 év alatt bio csinálhatott volna magának egy saját enginet, ami tökéletesen kiszolgálta volna a játékot és fele ennyi gond nem lett volna vele. Emiatt az EA is ludas nem is kicsit
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.21. 21:43:45 -
#93038 most azzal megy a takarózás, hogy a Frostbite nem tudja jól kezelni az open-world témát....
úgy értve sajnálom őket, hogyha netán megszűnik majd esetleg a studió, mint munkahely, az mindig tré helyzet azért, bármennyire is balfasz egy banda.. :\
bár nyilván találnak majd mást, ha úgy alakulna :)
viszont ami szégyen, hogy 6 év után egy ilyen kacatot basznak ide... most lehetne példálózni akár a Rockstarral, de ő nekik miért sikerül AAA+++ 10/10-es címet összebaszni hasonló periódus alatt?:)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.21. 21:40:52 -
#93037 Ez az egyik legjobb anthem review. Érdemes megnézni...
-
#93036 Szegény bio? Úgy kell nekik. Aki ilyen minőséget szállít az meg is érdemli. Andromedanal mindenki takarózott, hogy jajj az a B csapat volt majd az Anthem meg az A csapat odarakja! 6 év alatt ezt sikerült összehozni. Bionál amikor lelépett a 2 alapító tag a Dragon age franchise megalkotói, na onnantól lett vége az egésznek -
#93035 rengeteg loading screen...
hát ezzel melléfogtak, de asszem rakok mostmár egy tippmixet, vagy valamit, mert annyira jól ráérzek ezekre a buktákra...
amikor megjelent az első gameplay, akkor nekem is nagyon tetszett - de sejthető volt, hogy nem eszik majd olyna forrón a kását, és lám-lám...... ezeknek semmit sem szabad elhinni :) -
#93034 Te tényleg nem tájékozódtál a játékkal kapcsolatban? Ennek semmi köze az EAhez. A játék hemzseg a technó és designbeli hibáktól. Lófasz story, repetatív objectívek, 0 endgame, fos loot rendszer stb stb.
féláron se kéne pedig alpha után vártam -
#93033 valszeg ez is fog történni, vagy 1 éven belül PS Plus....
sajnálom a Biowaret, valszeg lehúzhatják a rolót ezek utáná már fixen, ha tényleg alul fog teljesíteni (márpedig...), de ez majd igazából a kasszáknál dől el.. -
#93032 Vannak ennél rosszabbak is.
62ön áll opencriticen -
#93031 5/10 az ea utàlat meg reklàm miatt?
Mert 6-7 okés elhiszem (tovàbbi tartalommal mehet ez még feljebb)
, de ha 5 pontos játék lenne akkor 2 hónap múlva màr akcióba kell adni. -
#93030 Anthem:
Gamespot - 6/10
Destructoid - 7/10
CGMagazine - 7/10
GamingBolt - 5/10
The Digital Fix - 7/10 -
#93029 azért egy harmad generáció váltás csak volt.. -
#93028 ez is 7 lesz, mindegyik ennyi volt. :) -
#93027 Nem szóltak nekik, hogy ez nem egy Himnusz, hanem egy újabb szög a BioWare koporsójába?