121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Amikor NG5+ban így baszcsizom agyon Geszkony Fatert, akkor van-e bármi, ami megállíthat? :-D

• kutyakiki81
    "valahogy a X360/PS3-éra többnek vagy elnyújtottabbank tűnt..."

Öregszünk...
  • Tikal #93064
    Meg ez :)

• mucsácsó
    Corrupted Monk elég jól szopat azért.... és még nem is erre mondták, hogy nehéz :D
  • darkSectorxxx #93062
    Hát etől én is tartok kicsit hogy scriptelt lesz sokminden, dehát a detroit-ot is megvettem. :D
  • darkSectorxxx #93061
    Az előzetes videokon sem volt brutál tech, de itt annyira fako meg lowpolynak tünik
  • darkSectorxxx #93060
    Art az még oké.
  • Seth
    GoT biztos szép lesz, de a harc, az alapján amit eddig láttam belőle, egy látványosra szkriptelt valami lesz, gondolom kevéske kihívással. A szokásos felkiáltójel, vagy pókösztön jelzővel, hogy majd egy látványos counter manőverrel végezz az ellenfelekkel, akik szép sorban jönnek majd, egyesével
  • mucsácsó
    nyilván nem kell Ghost of Tsushima szintű teknót várni, de szerintem is teljesen rendben lesz az egész :)
    LEGYENMÁ MÁRCIUSHUSZONKETTŐ!
  • TDC Geronimo
    Capture szar. From gameket elviszi a gyönyörű art, animáció és combat. Sekiroban is megvan minden
  • darkSectorxxx #93056
    Akkor lehet a videó minősége rossz, fakó, meg minden. :)
  • Moby
    Rohadtszép, és nagyon stílusos. Csodás a mozgás, és minden részlete. Simán az eddigi legjobb fromjátéknak igérkezik.
  • darkSectorxxx #93054
    Én meg azt látom csak hogy ez rondább így mint a trailerekben.
  • Kandurex
    Én örülnék, hogy a 4k helyett mondjuk a teljesítményt kapnánk PRO -n.
  • TDC Geronimo
    Szerintem unlocked lesz a frém, mint a DS3 update után
  • n000rbi
    Nem tudom, én pro-n egy 1080p@60-nal kiegyeznék.
  • Moby
    Norbi videója viszont 30fps-es. Mondjuk abból nekem az se derül ki, hogy ez milyen gép.
  • mucsácsó
    persze, nem véletlen valszeg :)
    mondjuk az tuti, hogy ez a rész a könyökönkün jön ki :DD

Anthem meg RIP, de nem is tudom, hogy mégis ki gondolt volna itt másra... már a demo után üvöltött róla, hogy ez gázos lesz.. :D

• TDC Geronimo
    Örülök neki, hogy csak ezt a részt mutogatják bejelentés óta. Nem is szeretnék többet látni ebből.
  • TDC Geronimo
    Ajj de akarok már szenvedni egy jó kis from játéktól. Alig várom.
  • TDC Geronimo
    wow jó tudni.
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    Érdekes, hogy az új sekiro videók 60 fpssel vannak fent playstation youtuben és a csávó fórumon írja, hogy ma tolta demot angoloknál és 60 fpsel futott pron. Azt hittem ez 30 lesz még pron is. Remélem tényleg igaz...
  • n000rbi

• TDC Geronimo
    IGN is 6.5öt dobott rá. Akkor ott már tényleg baj van :D
  • Droughert
    Engem sem érdekelt, demo után vettem meg. Március közepéig kitart nálam, aztán jön a DIvision 2. Addig talán megkapjuk az első content update-t, majd eldől, hogy marad a gépen az Anthem vagy váltja a Division. Utóbbi időben csak single playerekkel játszottam, kellett egy farmolós shooter, más nem nagyon van jelenleg. Ha csak erre az egy hónapra leköt, akkor már nem volt pénkidobás 13k-ért az alap.
  • AntiHero
    De. Engem a béta/demo győzött meg pont. Élveztem a haverokkal. Aztàn majd kiderűl a teljes jàték meddig lesz élvezetes. Ha van értelme farmolni akkor fogok. Ha kihal a jàték 2 hónap múlva akkor annyi..addigra lesz 2 màsik cím amivel jàtszhatok. Mindkettő single player.
  • TDC Geronimo
    Ebben mondjuk igazuk van. Az FB motor hibája a technikai problémák 90%a

EA egy idióta, hogy ráerőlteti ezt az enginet az összes studióra. Ez FPSre tökéletes, minden másra fos ez már többször bebizonyosodott. 6 év alatt bio csinálhatott volna magának egy saját enginet, ami tökéletesen kiszolgálta volna a játékot és fele ennyi gond nem lett volna vele. Emiatt az EA is ludas nem is kicsit
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.21. 21:43:45
  • mucsácsó
    most azzal megy a takarózás, hogy a Frostbite nem tudja jól kezelni az open-world témát....

úgy értve sajnálom őket, hogyha netán megszűnik majd esetleg a studió, mint munkahely, az mindig tré helyzet azért, bármennyire is balfasz egy banda.. :\
    bár nyilván találnak majd mást, ha úgy alakulna :)

viszont ami szégyen, hogy 6 év után egy ilyen kacatot basznak ide... most lehetne példálózni akár a Rockstarral, de ő nekik miért sikerül AAA+++ 10/10-es címet összebaszni hasonló periódus alatt?:)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.21. 21:40:52
  • TDC Geronimo
    Ez az egyik legjobb anthem review. Érdemes megnézni...

• TDC Geronimo
    Szegény bio? Úgy kell nekik. Aki ilyen minőséget szállít az meg is érdemli. Andromedanal mindenki takarózott, hogy jajj az a B csapat volt majd az Anthem meg az A csapat odarakja! 6 év alatt ezt sikerült összehozni. Bionál amikor lelépett a 2 alapító tag a Dragon age franchise megalkotói, na onnantól lett vége az egésznek
  • mucsácsó
    rengeteg loading screen...
    hát ezzel melléfogtak, de asszem rakok mostmár egy tippmixet, vagy valamit, mert annyira jól ráérzek ezekre a buktákra...

amikor megjelent az első gameplay, akkor nekem is nagyon tetszett - de sejthető volt, hogy nem eszik majd olyna forrón a kását, és lám-lám...... ezeknek semmit sem szabad elhinni :)
  • TDC Geronimo
    Te tényleg nem tájékozódtál a játékkal kapcsolatban? Ennek semmi köze az EAhez. A játék hemzseg a technó és designbeli hibáktól. Lófasz story, repetatív objectívek, 0 endgame, fos loot rendszer stb stb.

féláron se kéne pedig alpha után vártam
  • mucsácsó
    valszeg ez is fog történni, vagy 1 éven belül PS Plus....
    sajnálom a Biowaret, valszeg lehúzhatják a rolót ezek utáná már fixen, ha tényleg alul fog teljesíteni (márpedig...), de ez majd igazából a kasszáknál dől el..
  • TDC Geronimo
    Vannak ennél rosszabbak is.

62ön áll opencriticen
  • AntiHero
    5/10 az ea utàlat meg reklàm miatt?

Mert 6-7 okés elhiszem (tovàbbi tartalommal mehet ez még feljebb)
    , de ha 5 pontos játék lenne akkor 2 hónap múlva màr akcióba kell adni.
  • TBTPumpa
    Anthem:
    Gamespot - 6/10
    Destructoid - 7/10
    CGMagazine - 7/10
    GamingBolt - 5/10
    The Digital Fix - 7/10
  • Tikal #93029
    azért egy harmad generáció váltás csak volt..
  • darkSectorxxx #93028
    ez is 7 lesz, mindegyik ennyi volt. :)
  • TBTPumpa
    Nem szóltak nekik, hogy ez nem egy Himnusz, hanem egy újabb szög a BioWare koporsójába?