121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Kint van sekiro trófea lista szóval csak óvatosan
  • darkSectorxxx #93385
    Az már nem, de még mindig nekem jobban tetszett.
  • darkSectorxxx #93384
    Ennyi, ezért írtam a demo-ról már kapásból, hogy túl van bonyolítva, talán lassabb is mint régen, és a levegőben sem enged nagyon virtuózkodni nekem sokáig skip lesz, majd lehet ősszel rámegyek.
  • darkSectorxxx #93383
    Hát ennyit ha lenne se fizetnék egy tv-ért, ez iszonyu drgáa, független attólo hogy szép vagy-e nem. :)
  • partizan182
    1080@120hz már csak 13ms :) De egyetértek, kicsit nonszensz, Switch mellé pl szar, oda nem is ajánlanám. Idei XG950-et kell majd megnézni, ott rendbe rakták ezt, de az még egy darabig jó drága lesz.

@sanya200:senki se sajnált le senkit, írtad hogy nem érted ki vesz, fél milláért tévét, most már remélem igen ;) Lakáshoz sok sikert, nem irigyellek, most venni rémálom.
  • Rage47
    pedig aszondják ez az igazi dmc ütem, hát nemtom, akkor a 4 nem volt igazi dmc :D
  • sanya200
    Hát nekem jó a 49-es samu is.Nem vagyok annyira fps huszár, pc-n se volt szinte soha 60 fps a 60 hz-es monitoron.Ez is 60 hz-es de se a ps4 se a pc nem tudja hozni 4k mellett a stabil frame-t.Meg mit vegyél full hd-t már nem is találsz szinte.Persze vannak nagyon jó cuccok akár 1-2 milláért is.De nem mindenki engedheti meg még a 300.000-set se.Vagy egyszerűen nem hajlandó annyit áldozni rá.Én is inkább lakásra költök meg spórolok.Nekem megteszi ez is.Ennyi pénzért nem lehet annyira szar, a hdr kikapcsolható konzolon is.De még ezt az árat is majdnem sokalltam érte.Minddnkinek más az igénye felesleges azon ugrálni hogy ez ennyire szar az annyira szar.Valakinek csak erre tellik
  • mucsácsó
    Nekem is ez volt a bajom a demóval, valahogy nem jött át ez a harc :((((
    Majd lehet teszek azert vele meg egy probat valamikor, de szerintem koze nincs a DMC4/DmC harcutemhez ..
  • Tinman #93378
    https://www.trustedreviews.com/reviews/sony-kd-55xf9005

Ha te mondod, hogy kóklerek, akkor biztos úgy is van. Ellenben ilyenek után ki merne ezért 350-et leperkálni? Én biztos nem. Néztem már pár hónapja is ezt a szériát, de 1080p-ben is tudja már a normális game mode-ot, mert nem csak 4k-t kapna.
  • TDC Geronimo
    Elég vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban. Ez a túlbonyolított combat rendszer szerintem inkább hátrány mint előny, de biztos én vagyok a nub. Ezerszer inkább souls/bb/sekiro féle combat, mint ez.

Szövegek/poénok szokásos japán cringe színvonal. Zenékkel én nem tudom mit csinálnak japók, de rengeteg oda nem illő betét van. Pl wtf az a zene, amikor a buszt hívod. Olyan, mint az FFXvben
  • partizan182
    4k jellel 24ms,az vállalható. A lentiek 1080p jel mellett élnek, valamiért 1 ciklus kell neki a felskálázáshoz. Nem tudom honnan van az idézet, de kóklerek.
  • Tinman #93375
    "One area where the XF90 does flounder is image lag. This clearly isn’t optimised for gaming. With the Standard image preset, I measured input lag at 95.8ms. In the dedicated low processing Game mode, this only drops to 39.3ms, which is poor compared to some of its rivals."

Hát nekem a Sony XF90 így akkor kéne, ha ingyen adnák...
  • Kandurex
    Nekem egy 640 ezres beégős változatom van. Nem mondom, hogy nem basztat a dolog, de az eddigi tesztek valamelyest megnyugtattak, hogy azért ahhoz nagyon balfasznak kell lenni.

De cserébe minden filmnél elcsöppenek, ...kétszer...
  • darkSectorxxx #93373
    Meg hekem nem érné meg egy beégős 4k-s oled 500-ért hogy utána kamu4k-ba 30fps-el játszam, mert nekem ez nem ad ennyit pulszban... :)
    Max amit fájó szívvel kifizetnék ha tönkre menne a mostani egy max 200k-s tv-t, de maximum.
  • darkSectorxxx #93372
    Jah ha van rá píz, akkor nekem ies kéne. :D
    Csak nekem az a baj majd, hogy mind2 uj konzolt meg akarom venni. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.08. 15:35:12
  • mucsácsó
    hát hogyhogy hogy?:D hogy kezd uncsi lenni a SONY W706 és az FHD, szal kéne valami normális 4K-s, nem bóvlicigányHDR-es készülék :D
  • darkSectorxxx #93370
    Nekem ez volt a bajom a demo-val.
  • darkSectorxxx #93369
    PS4 mellé????????? Hogy érted?
  • Kandurex
    Mondj még ilyeneket, hátha megveszem :)
  • TDC Geronimo
    Ebben a DMCben annyi gombkombináció van, hogy ember legyen a talpán aki ezeket megjegyzi :D
  • partizan182
    Sony XF90 vagy bármelyik oled. LG lcdket bottal se.
    Oledet be lehet égetni, de nem egyszerű, háttértévézésen kívül mindenre kiválóan alkalmas. Enyém köszöni jól van, több mint egy éve nyúzom (előző is oled volt, azt 2 év után cseréltem, semmi baja nem volt).
  • mucsácsó
    Tudom, már 500x volt kérdés, de ha mostanság/idén venne valamit a PS4 (meg majd PS5) mellé, akkor mit lenne érdemes - vagy mostmár várjam meg majd a PS5-öt a dologgal?
    OLED-től fosok a beégés miatt kicsit...

SONY vagy nagyon max LG jöhetne szóba, többi off nálam :)
  • partizan182
    Lehet spórolni, lehet részletre venni, lehet akcióra várni, lehet használtan venni, lehetőség mint a tenger :) Nyilván mindenkinek máshol fog találkozni az igénye, anyagi lehetősége, felhasználási szokása. Más meg elissza.
  • Kandurex
    Miért szeretnél félmilliót kidobni? 65" TV és felette gondolkodsz? Mert 55" -be azért már lehet venni dolgokat...,.
  • sanya200
    Persze de mi más lehetőség van.Annyit nem ér legalábbis nekem hogy kiadjak egy tv-ért fèl millát csak mert nem tökéletes.
  • csgj
    Láttátok? Nem az első kimondottan Playstationös betekintés a CD Projekt munkálataiba, világába. Határozottan jól sikerült Geralt narrációjával. :D És a végén elhangzik: "it's still coming... when it's ready" :D Haha, köszönjük! És aztán a legvégén ott van a szöveg: "in development for the PlayStation 4 system". Szerintem az már biztos, hogy egy harmadik E3-ra már nem viszik ki, addigra megjelenik. Szóval legkésőbb valamikor 2020 tavaszán, talán. Addig még nem jön ki a PS5, viszont az már olyan időpont is lehet, ami miatt hamar remasterelve lesz PS5-re.
    Persze legjobban annak örülnék, ha már az idei E3 után ősszel vagy decemberben kijönne, de valaki a PC-s fórumon említette, hogy furcsa lenne, ha kihagynák azt a poént, hogy stimmeljen a megjelenés ideje az eredeti szerepjáték címében szereplő évvel (2020).
  • TBTPumpa
    Merry X-mas guys:
  • mucsácsó
    úhh, Doom Eternal <33333
    na az is instant day0 buy, csak jöjjön ki idén :( ...de szerintem nem fog sajnos, RAGE2-t ellövi idénre a Bethesda... én jövő tavaszt mondanék, de majd meglátjuk, remélem nem lesz igazam :(

majd szerintem E3-on - vagyis sokkal inkább QuakeCon-on fognak elhinteni valamit a megjelenést illetően..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.08. 08:39:55
  • darkSectorxxx #93358
    Na erre gondolok, hogy pl egy Resident Evil 2 hiába fut 1080pben akkor is mérföldekkel szebb mint pl a Resi 6 8k-ba mert pl a karakterek ellenfelek, a környezet kidolgozotabbak...

Soha nem tudom mi erre a jó kifejezés, amikor egy játék nem úgy szép hogy minnél nagyobb felbontású, hanem mint pl egy Order 1886 mondjuk.
  • Tinman #93357
    Lol persze, mert csak a felbontás számít, semmi más :-D

Nem egy játékra igaz, hogy low res textúrákkal dolgozik, az kiteheted, de 8k-ba is, akkor se lesz olyan, mint 1080p-ben egy high res textúrákkal dolgozó játék. Az ideális eset, hogy FHD-ben és 4k-ban is high res textúrákkal működik a prog.

A másik a FHD szebbé tételére a downsampling... ahol csak lehet úgy tolom. Remek dolog.

Az a gáz, hogy van aki 4k-ban szenved 30 vagy kisebb frame-el, ne adja ég 25-55 között ingadozóval és elhiszi, hogy ez jó neki, pusztán azért, mert 4k-ban van. Hát nem. A 4k@60 lenne manapság a kívánatos, de sok játéknál ebben még a gamer PC is belerokkan, nem, hogy egy 100k-s konzol.

Végül a másik nagy gond a 4k kijelzők pokla. Kompromisszum hegyek félmilláért.
  • partizan182
    Azért a HDR ezeken az edge led LCDken erősen kompromisszumos, 250-ért a középkategória alját kapod, annak megfelelő teljesítménnyel. LCD techno ráadásul ~5 éve helybetopizik, felbontás növekedésén kívül csak annyi történt, hogy erősebbre vannak húzva a ledek a nagyobb fényerőért. Fél milláért az vesz tévét akinek belefér és ez a hobbija, egy évtizede az 50-es Kurók bőven milla felett voltak, ma meg megkapod az elérhető legjobb képminőséget nominálisan kevesebb, mint fele ennyiért.
  • Seth
    Első 2 küldiben több stílus és epikség volt mint az egész "nem japó DMC"-ben. És mindenféle erőlködés nélkül :)
  • TDC Geronimo
    Na lássuk ezt a DMCt :y
  • sanya200
    Pont ez az.Alig kapni már fhd tv-t.Még egy eshetőség van ha 40" felett veszel monitort.Vannak már 55"-sak is, hdr-el meg mindennel.Lehet inkább az kéne játékra.Jobb a válaszidő is.De elég ritkaságszámba számba mennek.A fene tudja, nem lesz tökéletes de ki ad ki fél millát vagy többet egy tv-re.Még ez se igazán olcsó 240 alatt nem kapni nagyon q 49-est se.
  • darkSectorxxx #93352
    Az lehet de az alapok szarok is.
    Így kinek van kedve venni 4k-t ha gagyi?
  • TDC Geronimo
    ma már minden 4k. Szerintem nem is nagyon kapni már nem 4k tvt...
  • darkSectorxxx #93350
    Lecserélem én is, de azért ez a TV-nél nem gyerek játék, 400 alatt nem érdemes, azt írogatták sokan, azért 6000-ért nem veszek tv-t is meg konzolt is, mert itt van ez a fasza sony amit vettem nem akarom elpasszolni fillérekért ez miatt.

Én bízom benne, hogy a játékok nem csak felbontásban fognak erősödni, hanem más téren is, azt meg látom kisebb felbontáson is...
    Meg az Oled pl a beégéseivel, ezek miatt az ember nem szívesen költ tv-re fél milliókat, gondolom ezt a sony is figyelembe vezsi, hogy rengeteg embernek nincs még 4k feltétlen...

Ha nem így lesz akkor marad pénzem másra majd. :)
  • TDC Geronimo
    1080p 2019ben már elég gáz. Én mint korábban írtam, már nem tudok visszamenni 1080p gamingre. Köv generációs gépekben sokkal gyorsabb ram lesz, valószínű gyorsabb SSD és sokkal jobb proci. Maradni ezeknél a gépeknél... Én már tavaly lecseréltem volna, ha sony kijött volna vmi újjal
  • TomStorm
    Ja tényleg Days Gone!
  • darkSectorxxx #93347
    Rohadtul kíváncsi leszek mennyire és meddig lesz támogatva a 1080p, mert ha a kövi genen csak 4k-ban lesz előrelépés (bár erre semmi sem utal, mert 1080p-ben is lehet még szebb minden), akkor nem vezsek konzolt már, hanem maradok a simánál.