PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/amióta nálam jó, azóta visszatettem az átkapcsolót, és avval is jó, magyarán semmi köze nem volt hozzá egyetlen percig sem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.13. 13:58:38
Adversus solem ne loquitor
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
PS5 II PSVR
Ha közvetlenül van osszekotve a tv és a ps4 (ugyanaz a kábel) akkor sose csinál ilyet. Szal nem biztos hogy Samsung specifikus a hiba.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
/nem csak a 61xx érintett, hanem a teljes hatos, '17-es széria.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.13. 13:01:27
Arról nem beszélve, hogy aki ilyet leprogramoz/kitalál, annak világ életében nem volt íj a kezében....
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.13. 13:01:20
PS5 II PSVR
Akarok beszerezni egy jobb tv-t (Lehetőleg 4K). De max 160 ezerig mennék el árban.
PS4 Pro-hoz akarom venni. Azért az is érdekelne, hogy játékoknál milyen maga a tv (HDR,Input lag, stb)?
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2018.04.13. 12:58:35
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS5 II PSVR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóltam.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Szóval még mindig nem a GoW és a spoiler témára szóltam a kommentemmel, hanem ahogy egymással beszélnek emberek.
Arra meg te se mondhatod, hogy ez így jól van. Gondolom.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
Ilyenkor, tetszik vagy nem, abból kell kiindulni, hogy van olyan, akit zavar. Mint a spoiler. És nem abból, hogy hányat nem zavar.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hidd el, hogy a spoiler az szubjektív, van olyan része ami szubjektív.
Ami meg mindenkinek spoiler, az pl az, ha leírná valaki, hogy mondjuk mi lesz a story-ban, vagy hasonló.
De hidd el, van olyan sok téma, ami szubjektíven spoiler az egyik félnek, a másik társaságnak, aki szeretné tudni mit vásárol, azoknak nem az.
Értem én hogy full stop, részemről is az lesz, mondtam neked is, de ez nem igaz, hogy minden infó spoilernek számít, AZ IGAZ csak, hogy VALAKIKNEK ANNAK SZÁMÍT. Amúgy meg ennyi erővel aki érzékeny, nem kéne se e3, se semmilyen rendezvényt nézni. Híreket olvasni. Csak offline várni a megjelenésre.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.04.13. 08:08:10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Darky, NEM!
NEM!
NEM!
A SPOILER - és még egyszer, utoljára - MINDEN olyan KÉRETLEN verbális vagy vizuális információ, ami megfosztja az információ befogadóját attól. hogy egy általa preferált tartalmat SAJÁT MAGA fedezhessen fel teljes terjedelmében.
Tehát a huszadik tetves girhes ló fotója az ACO-ból, ami neked a 20. ló és semmit nem jelent, másnak spoiler lehet. És igen, az olyan, másnak rém egyszerű információ is lehet spoiler például, hogy egy kampány 5 órás vagy 15 órás. Mert van aki ezt nem olvasni akarja, hanem maga átélni, felfedezni.
Full stop.
PS5 II PSVR
A nagyrabecsult Commodore 64-em, akkor meg ketto magnoval. Lemezegyseg csak kb 1 ev mulva lett hozza. Hogy miert kellett 2 db magno? Azert mert az egyikben allandoan tekergetni kellett a fejet hogy be tudja olvasni a masoktol kapott kazettakat, de hogy ne szopassam magam allandoan, a masik magno fix beallitassal volt. Azzal mentettem le a programokat magamnak. Tehat a "tekergetos" magnot kizarolag idegen -masoktol kapott- kazettakhoz hasznaltam. Ja, es igen, WAREZOLTAM akkor orrba-szajba! A gep ha nem volt hasznalatban le volt takarva. Ugyanigy ahogy most is a konzolok es a macbookpro is le van takarva, ugyanis utalom ha porosodik.

Utoljára szerkesztette: Zozo76, 2018.04.13. 07:27:37
https://www.youtube.com/watch?v=miZ5CwushsE
Rázósabb rész: asszem tudom mire gobdolsz, volt olyan gigaloop amit konkrétan csak csukott szemmel tudtam bevenni.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.04.13. 07:07:13
Nem baszol fel hogy lenyomtad goldra mind a 40 pályát együltô helyedben? Progamer much?
Gyak ez volt a mai szessönöm. Így pluszban, ingyen jó móka volt. Talán kis pénzt is megérne, sokat mondjuk nem 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.12. 23:17:46
Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2018.04.12. 17:59:43
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
most a 65" / 4 = 32.5" / player, de itt is közelebb KELL kucorodni, mert olyan érzés, hogy nem látom a sajátom (bezavar a másik 3), mintha SEMMIT nem nőtt volna a képernyő... osztva mindenhogy kevés 😊) soseleszjó.... nem véletlenül a kedvenceim, amikor egy képernyőn lehet menni négyünknek (verekedősök, általában)
Forza.
Mondjuk szerintem nem csak a gow posztokat kéne lassan törölni, hanem a törlésre vonatkozó posztokat is.

na akkor figyu Darky! csak neked:
MINDEN* God of War 2018 a sajat topikjaba, FENT a nagy piros link a kényelmeseknek!
(* mondjuk a "hú de jó volt, játsszátok köcsögök!" kommentek szerintem elfernek itt is, bar nem tudom mi hasznuk lenne 😄)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.12. 16:55:55