121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93426 A hardvert megvetted sokszázezerért, a szoftvert meg ugyanazoktólnem nemveszed meg, akik konzolra is csinálják.
Szerintem küzdj még, jol csinálod. És ne felejts el szavazni, de a legfontosabb: írd le egy fórumba. Majd abból megtanulják a kuytafittyet!
-
#93425 60 fps menü, mint horizonnál
-
#93424 Csak szebb képminőséggel -
#93423 mint a DaS3 -
#93422 Elmaradt haszonból tudják! És már most járok 3 játéknál! és minden lehetséges eszközzel, fórum, pénztárca és egyéb lehetőséggel rúgom a PC-t! Pusztuljon a megélhetésem! -
#93421 Kösz az infót! Igazából eldőlt ez már korábban. -
#93420 Sekiro preview eventről Pron
" Sekiro's image is clean and clear. What you get from its post pipeline is instead a pure focus on decent anti-aliasing, and quality motion blur. High-grade sampling is used to blend frames, not just for camera movement, but also individual objects. The result is artefact free, on PS4 Pro at least. We'll see how it scales to other consoles in due course, but I see very little in the way of dithering or banding on edges. It looks great - and helps to disguise the variability of its frame-rate. We played the game in a 1080p mode very similar to Dark Souls 3's PS4 Pro patch, where the action runs unlocked, typically from 40fps to 60fps, with alpha-heavy scenes taking us down into the 30s." -
#93419 Abból, hogy senkinek nem fizetsz érte, nagyon fogják tudni, hogy mire szavazol. LOL. Ezek a magyarázatokat édesistenem... :D Amúgy egyébként is strartra készen 0-24 -ben kabátban és cipőben várják a szavazatod minden platformon, azért az évi 3 játékért, amit aztán lemezen tovább is adsz. Egymagad élteted ezt az iparágat a szavazataiddal :D
-
#93418 Ahh, az a baj, hogy még ennyit sem ér meg nekem a PC...fenébe, marad a PS -
#93417 Hmm...warez DMC V PC -re meggyütt.... szavaznom kell egy letöltéssel, csak, hogy tisztába legyenek vele melyik platformot támogatom. Szóval ezt nem vesszük meg. -
#93416 najó most kezdődik csak a játék :D
Ha dantevel kezdett volna senkinek nem lett volna egy rossz szava se. Nero a leggyengébb karakter. V playstyleja is jobb, de dante büntet.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.09. 13:46:43 -
#93415 Sajnos igen. -
#93414 Fura, mert 5.0-ás Android kell az apphoz, neked meg a 8 is felrakható már.
ja kezdem érteni (?). ez csak Sony telefonokon (ott sem mindegyik) és iOS-en megy?!
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.03.09. 12:53:02 -
#93413 Na végre megkaptam dantet DMCbe... Így már mindjárt más ez a játék :D -
#93412 Igen... -
#93411 Erről beszélsz? -
#93410 Nem mert a ratyi sony csak pár tipussal tette kompatibillissé.
Holott hardveresen lazán lenyomja az enyim is.
De hát na.
Telóm Sony XA2 Ultra.
Régebben volt egy moddolt apk, de most nem találok már.
Az futott régen a gagyi telefonomon is tökéletesen...
Szóval hardveres oka nem lehet. -
#93409 Nem működik? -
#93408 Bezzeg a 100k-ssony telomon nem műkødik a program... -
#93407 Egész jól megy melóhelyről is ez a PS4 Remote Play iOS-en :D Csak kár, hogy az irányítás borzalmas mobilon... -
#93406 Ha játékra kell, és nem nagyzenekari művek hallgatására, veszel egy ilyet, és boldog leszel. Nem egy audiofil cucc. de a szobád falát kiüti. Árban ettől jobb használható cuccot nem találsz. -
#93405 Hangprojektorból az 5.1-es cuccok a tv-d árában vannak... szerintem ez eldőlt. -
sanya200 #93404 Kis szobám van 2,5x4m kb szóval nem kell erős cucc.De nem tudom 5.1 vagy 2.1 legyen.Van itthon egy 2.1-es hangfalam de azt hagyjuk sima labtec ami kb 6000ft volt anno -
#93403 Én 50ért vettem az LG SJ4-et még egy pár hónapja, imádom, iszonyat jó cucc :) nagyon szeretem filmnél és játéknál, meg szerintem zene is fasza rajta (persze tudom, biztos vannak jobbak).
Azt gondolná az ember, hogy 2.1 nem tud durván szólni meg dübörögni, de pedig de... :D
Nyilván ha terembe akarod, akkor oda kevés az ilyesmi, de egy átlag szobát - pláne panelt - azt nem is kell hangosan hallgasd, és szétszed.. -
#93402 Ez a világ tényleg megérett a pusztulásra.
Battle royale játékot akar a From Software -
sanya200 #93401 Esetleg vmi hangprojektort nem tudtok ajánlani a tv-hez? Vagy más hangrendszert? Ehhez a témához nem értek.Bár azt mondják a hangprojektorok is jók.Mindegy, lényeg hogy szép hangja legyen, nem kell hogy lebontsa a falat is, nem szeretem hangosan.Árba ha lehet ne egy vagyon legyen.Igazából max 40-ig mennék el.Nem kell nagy csak legyen viszonylag jó. -
sanya200 #93400 Valerian-t akartam megnézni 4k hdr.Youtube-on is beleszoktsm lesni 4k tartalomba , van egy ket ilyen csatorna is.Azokat gond nélkül viszi.Bár nem tudom teljesen ugyanaz-e a minőség mivel youtube-os de annak tűnik.Nem lehet hogy a jelerősség gyenge? Ha jól tudom.a 4k-hoz hdmi 2.0 kell.Vagy csak szimplán szarul van tömörítve a film. -
TomStorm #93399 Ja és még fel kell telepítenem God of Wart meg Detroit-od:D
Úgyhogy ennyi is.Legközelebb Days Gone addig semmit nem veszek. -
TomStorm #93398 Elkezdtem RDR2-t hát ez na.Nem tudom hogy kifejezni ahogy tetszik!
Egyszerüen fülig ér a szám:)) -
#93397 ehh Div 2 is 90gb PSen. Duplája a másik 2 platformnak... PS5 gondolom 1 terrával nyit, de oda már az is kevés lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.08. 23:12:37 -
#93396 Aham, és mi a tartalom? 1080p? HDR? 4k? -
sanya200 #93395 Hát akadozgat nem tudom máshogy mondani , pár mp-én akad a film.Mintha diát néznèk mikor akad. -
#93394 Kicsit jobban lődd körbe az akadás dolgot. Megáll egy - egy pillanatra? Vagy érezhetően röcög a film? -
sanya200 #93393 Ha pc-re kötöm filmnézésre miért akad be a film? Pc-n simán lejátsza csak tv-n nem.Kábelgond? Próbàltam 2-3 lejátszóval ugyanaz, pot player, media player, km player.Nincs külső vinyóm meg ezért nem akarok venni ha nem muszáj.A gépnrk is bírnia kéne, 1060-as 6gb-os vga, 8gb ram, fx8320 proci.. -
#93392 Jó TV az. Ár/érték egyik bajnoka. -
partizan182 #93391 Legyen benne sok örömöd :)
Metro, Horizon jó választás, mindkettő kiemelkedően jó HDR-rel rendelkezik. -
#93390 Úgy értem amiket manapság megveszel. :) -
sanya200 #93389 Nem minden esetben, ami otthon van fhd tv ... a monitorom sokkal èlesebb képet ad.Mondjuk az s tv tn paneles, nekem meg ips paneles moncsim van, de nem tud hdr-t nem amoledes..stb -
#93388 Jó monitorokhoz képest naná hogy szebb a tv. :D -
sanya200 #93387 Na kibontottam a kicsikét.A 49"es samu q6fn-t vettem.Ez is hatalmas 1,5-2m-ről tudom nézni.Büntet azért a látvàny a monitorhoz képest.Ráadásul asztalt is kell vennem holnap mert nem fér el rajta így se, 10 cm hiányzik hogy a talpa rajta legyen au asztalon.Nekem tetszik.Próbáltam metro exodus-t, horizon zero dawn-t most kezdtem el csak.Nyilván vannak bajai de a hdr se csak a tv-től függ hanem hogy jól megvan-e csinálva.