121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93346 Div 2 durván el fogja kenni anthem száját. Pár napja volt dev stream mindkét játékból egy napon. Hát mondanom sem kell division feltörölte padlót anthemmel. Ezeknek ott a bionál fingjuk sincs, hogy mit csinálnak és mit kéne csinálni a játékkal. Ellenben Div 2be brutális mennyiségű content lesz már day 1 egy nagyon jó és átgondolt endgamevel -
#93345 Ehhez képest csak a március annyira durva, hogy több hónapnyi cucc jön:
eddig volt: resi2, mjetroexo. Zseniálisak voltak. plusz AC-FC, GTAV harmadszor, Zelda BOTW másodszor, WRoEF
felkészül: DMCV, DIV2, Sekiro, Yoshi's Crafted World, Rage 2, Days Gone, Crash Team
Várjuk még: DL2, WD3, Doom Eternal, Astral Chain, Luigi's Mansion 3, Ori2, Dreams, MediEvil, meg ami nem is jut eszembe
Betárazva: 3 zsák cím az elmúlt időszakból/néhány évből. Köztük Ilyen sekélyes, párórás címek, mint a DQXI, DD:DA, ilyenek.
Pörög éppen: Wolfi2.
Ennyi címre SE lesz időm.
Csucsima, tlou2 szerintem már nem jön ps4-re, vagy ha igen, már lehet, hogy jobb inkább bevárni a szebbjobbverzát. -
TomStorm #93344 Mondjuk tuti sok lesz ez így hirtelen de ha nem jön más idén akkor ezek sokáig kitartanak -
TomStorm #93343 Nekem holnap jön RDR2,God Of War,Anthem.
Aztán a közeljövőben tervezem Sekiro,Rage 2,Div2.
És még Detroit se maradhat el.Aztán lehet még valamit kihagytam:D -
#93342 Nagyon hiányzik még1 istenverte royal -
#93341 Év végén jön valószínű watch dogs 3 engem az is érdekel. Meg apex ahogy megjelent, úgy ki tudja mik jönnek még -
#93340 amúgy egyetértek, csak hát ezek közül jó, ha fele majd idén megjelenik... :D negyede...
de amúgy biztos vagyok benne, hogy lesznek még meglepik - akár ilyen semmiből megjelenő címek is jöhetnek amolyan APEX módra, vagy akiket E3-on jelentenek majd be, és esetleg őszre már jönnek is... de jah, egyelőre semmi olyan nincs RAGE 2 után hirtelen nekem se, amit úgy epekedve várnék.. :\
vagy akár még 1-2 újabb indie gyöngyszem is jöhet a semmiből :)
majd PAX-on ellövik talán tényleg a Borderlands 3-at, arra azért kíváncsi leszek :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.07. 20:56:55 -
#93339 SW játék év végén jön elvileg -
#93338 [vállatvon]
Nálam ami most játéknak számíthat:
Last Of Us 2, Ghost Of Tsushima, God Of War Next, Final Fantasy 7 Remake, Control, Cyberpunk 2077, SW: Jedi Order
aztán feltételekkel még: Skull and Bones, Death Stranding
Nem rémlik egyikse, hogy novemberbe jönne.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.07. 20:43:06 -
#93337 Semmi?! Majd erre visszatérünk október/novemberben... -
#93336 Jogos.... -
#93335 A mostani bejelentések alapján 2019 számomra véget ér:
Days Gone, Sekiro (talán még a DMC)
játékokkal. Semmi értékelhető se fog megjelenni, pedig kurvára az év elején vagyunk. Szóval a preorder ennek is szól, mivel a bizadalmam azért egy street fighter játékban nem sok... -
gyühet! :) -
#93333 Nem meri? Activisionnél ez megszokott. Kit érdekelnek a pontok, de tényleg... Te is meg én is pontosan tudjuk, hogy mire számíthatunk -
#93332 Az Activison nem meri a seggirot előzetesen teszteltetni, szóval a megjelenés után gyünnek a pontok. Bíznak benne.... -
partizan182 #93331 Válaszidő <> input lag, sztem te az utóbbira gondolsz, azzal itt nincs gond. A válaszidő azt méri mennyi ideig tart egy pixelnek A -ból B-be váltania, köznyelven utánhúzásnak is hívják. Ha IPS-ről / Oledről váltasz észre fogod venni. -
#93330 Ni-oh az valóban lehet csúnyább, de mindkettőnél gáz hogy nincs fix60fps. :D -
#93329 Az ennél csúnyább Nioh, se tudod Pro-n 60-al futni :-( -
#93328 Hát lepjen meg a játék, én azt mondom. -
#93327 Jó majd ha láttál minden helyszínt meg vistat, akkor visszatérünk erre -
sanya200 #93326 Egyedül használom úgyhogy az nem gond, válaszidő meg...annyira nem laggolhat, legalábbis remélem.De a pc-n is inkább a stabil 30-40 fps van nálam , nincs 60 nagyon. -
#93325 Hát szerintem nem is kiemelkedő.
Bloodborne is szebb volt. -
#93324 Nem gagyi a látvány nem tudom miről beszélsz... -
#93323 1080p-ben fusson is 60fps-t....ilyen gagyi látványnal. -
#93322 Hi folks ! Recently From Software did a special event on London. Some streamers, youtubers and media could test the final version of the game. Spanish media Vandal confirmed that Sekiro runs 1080p 60fps on PS4 Pro. -
partizan182 #93321 Igen, +filmeknél ricegés (de ha monitoron toltad biztos megszoktad már). Nem rossz gép a Q6, két igazán nagy baja van, de azt máshol sem úszod meg (VA LCD sajátja): szuper szűk betekintési szög (max 2 fős, egy harmadik már sokkal kifakultabb képet kell nézzen) és a válaszidő (papíron rendben van, gyakorlatvan olyan, mintha minden egy finom digitális takonyban úszna). -
#93320 Majd azért részletes beszámolót írj róla... -
sanya200 #93319 Jelenleg monitorral tolom a ps4 pro-t abba sincs freesync és nem mondanám hogy zavar.Egyedül talán a metro alatt látni vmit.De eddig nem vettem észre hogy szétesne a kép.Mondjuk pc-n is megszoktam hogy inkább a 30 fps mint a 60 mert nem mindig bírja a vas.Ha csak a freesync amivel kevesebbet tud akkor nekem jó a qu49q6fn is :) árban azért barátibb.A méret meg nekem mindegy. -
#93318 Előrendelve + szabi kivéve ;P -
#93317 Egyelőre csak megerősítve van a preorder :) mondjuk a videókba nem merek belenézni... -
#93316 "Kojima confirms Death Stranding is slightly behind schedule"
Na ez is majd 2020 vége PS5el -
#93315 Na mit találtál? :) -
#93314 Jöhet, csak Kamurocho-t hagynák már hátra. Minden Yakuza ott játszódik, elég uncsi már. -
Evoluti0N #93313 Judgement (Yakuza spinoff játék) június 25-én megkapja a nyugati megjelenését. -
Evoluti0N #93312 Days Gone privjúk alapján azt hozza, amit a trailerek alapján is leszűrtem belőle. Egy jól összerakott játék, ami semmi eget rengető vagy világmegújító és nem is kerül fel minden idők legjobb PS exkluzívai közé valószínűleg. Azonban már csak a téma, meg az open world miatt rá fogok kukkantani. Max nem megjelenéskor, hanem féláron a jövőben. -
#93311 én belekattintottam és lescrolloztam hogy csak a videó alját lássam :DD
Néztem fél percet és ~60 frémnek tűnt -
#93310 Akkó ez most pöcö lesz valszeg. Erre azért még biztos infó kell. Videóba csak ezért már biztosan nem kattintok bele. -
#93309 Amúgy úgy néz ki unlocked frame van pron. Gondolom 50 körül fog menni átlaggal, mint a DS3. framepacinges 30nál jobb, én próbáltam DSt upgrade után és jobb volt sokkal -
#93308 Köszi.
[megy csámcsogni] -
#93307 "Brad from EZA said it looked like DS1 style map design"
uhh <3
Ja és mozog az NPCk szája. From nextgen
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.06. 19:43:39