121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93627 40-50 fps a pron 1800pbe Sekiro. Ami érdekesség, hogy jobban fut, mint Xen
A játék gyönyörű azt mondják. Sima konzolon 30 fps lock van, de brutális frame pacing miatt fostaliga nagyon így mi még jól is jártunk az unlocked frameratevel
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.21. 16:54:08 -
#93626 hogy tépi a nyomorék állatja ... de bazdmeg akkor vennék fel újra vagy valami, ennyi nincs bennük?! :D
nevetséges...
anno asszem az IGN-nél volt a faszfej is, aki lopkodta állandóan a cikkeket mindenhonnan, aztán a Dead Cells-nél csúcsosodott ki az egész, és borult a bili - de legalább kibaszták, mint macskát szarni... :D
de ahogy nézem a kommenteket, másoknak is szúrja a szemét, tényleg mintha valami bazári fost kapott volna a csávó a kezébe, zéró áhitattal "bontja" (tépi) ki... :D
ez már szakma, ez igen...inkább ki se raknák az ilyen videót... :D -
#93625 És nem csak a játékkritikák a problémásak. Témába vágva itt a Sekiro CE unboxing., hát ennyire szar kibontós videót én még nem láttam. Egy kibaszott ollót nem tudtak szerezni, majdhogynem a fogával esik neki a pakknak ez a fasz :D A videó tartalmi részét már fel sem hozom... Kész. És ezek ebből élnek :D -
#93624 dettó, nekem is van, híreztem én is anno :))) - mármint nem IGN-en..
de máshol is kritikán aluli amúgy, nyugi... :D
viszont az IGN.hu rendesen felbasz, hogy mennyire igénytelen hányadék hírek vannak...telebaszva ilyen hasonszőrű szubjektív véleményes mondatokkal, mint pl. hogy "xy játék, aminek amúgy az előző része szerintem jó volt, úgyhogy ez is jó lesz"...
mint valami elbaszott nyáritábor élménybeszámoló 8. osztályban... :D
az én szememben G365 még ami itthoni, és minőséginek mondható, viszonylag jó communityvel - meg régen a jóöreg megboldogult HARDWiRED volt nagy kedvenc, dehát rip :(
de amúgy nem tudok nagyon normális hazait mondani, vannak nyilván ilyen eldugott párszázas/ezres olvasóbázisos szarok, de kb. az összes hazai oldal minimum fél-1 napos késéssel rak ki mindent...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.21. 15:34:08 -
#93623 A hazai oldalról van sajnos némi fogalmam. Ha nem lettem volna közeli megtapasztalója, másnak nem hinném el. A "nem tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal", az úgy zsinórban... ráadásul a játékokról írt tesztek mögött néha alig pár órás valódi tapasztalat van, ami mondjuk egy 60 órás cím esetében ultragáz. -
#93622 jó lesz az, na :D máshol se kapott szarabbakat, szóval sztem reális lehet.
btw, az IGN.hu pl. az én szememben is egy hulladék, teljesen totál szakmaiatlan az egész, mintha valami középiskolások szerkesztenék az egészet... :D ráadásul szinte kivétel nélkül minden hírben van valami elírás, dehát ez már csak hab a tortán... hogy még arra is rohadtak, hogy egy spellchecket ráeresszenek, ha kibüfögnek valamit oda "hírként"... :D -
#93621 Ma jön DF elemzés biztos lesz benne HDR is. Nem nézem meg de, ha lesz summary fórumon berakom -
#93620 Aki tolja és van normális HDR -t tudó TV -je akármije, majd nyilatkozzon már mennyire OKÉ a Seggiro. -
#93619 92 már openctiricen. IGN 50 órát ír első végigjátszásra -
#93618 Simán lehet 9.5/10, ez nem vitás, de az IGN kb. annyira hiteles, mint hírcsárda... -
#93617 Há Be....aszna ha 30 óra alatt végig lehetne vinni. -
30 órát tolta gamespot és nem ért végére. -
#93615 Ez színtiszta korrupció. :D -
#93614 Űzzed, űzzed! -
#93613 IGN.com - 9.5/10 :P
szar, mert nem 10/10 :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.21. 14:12:35 -
#93612 Gratula... :D -
#93611 10 perc múlva -
#93610 Ismeri múlva kezemben lesz a múlva kezemben lesz a Sekiro -
#93609 Igen akkor lehet nem tudod megoldani, mert ugye ha vásárlós psn akkor van rajta automata megújulás.... -
#93608 Miért? Te 60 éves vagy vagy mi? :D -
#93607 Én nem akarok most venni, másfél hónapja vettem éveset, csak kíváncsi voltam, hogy műxik e. Én 12,5-ért vettem cdkeysről (többet soha nem veszek ott semmit). -
#93606 Bandi, az a minimum, hogy TE ezt megvedd. :)
Örülök, hogy megveszed, jó szórakozást! Így majd lehet kérdezni a mestert! :) -
#93605 Én ma délután kezdem, 3 órakor. Holnapra szabit vettem ki. -
TomStorm #93604 Persze mert nincs co-op ahol végigfuttatnák őket:D
Ez így a jó!Én Pc-n játszom majd. -
#93603 Na már sírnak, hogy milyen nehéz sekiro :D -
#93602 Ki kezdi csütörtök éjjel sekirot? :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.20. 23:10:44 -
#93601 az jó, mert nem engedi.. van egy aktiv előfizetésem, és nem enged vásárolni. -
LBandi77 #93600 Legjobb volt,mindenki metalgeart nyomta de én tenchuztam,na meg a syphonfilter is jó volt. -
LBandi77 #93599 Na jól van basszameg,nem akartam megvenni egyből ezt a sekiro-t de néztem streamet és KELL.Amit láttam az tiszta modern tenchu,nem is nézek többet. -
#93598 de imádtam a Tenchut atyaég,régi szép idők akkor meg Darky csak a tapsikolós lepkét tologatta a homokozó körül :D -
#93597 De rég láttam az öreg Banderas-os gifet. :D Genváltáskor '13-ban nagyon pörgött. -
#93596 :D -
#93595 -
#93594 Van oölyan ember a földön? :D -
#93593 Oh, jogos, pedig ismerem :-) -
#93592 Vagy a Tenchu-val, ami mit ad Isten, From Soft játék -
#93591 :D -
#93590 Ja hát, akik se az Onimusha részekkel, se a Ninja Gaiden-ekkel, se a Nioh-val nem tolták... :-D -
#93589 Még mindig van korrupció? :D -
#93588 Ah micsoda first impressionök jönnek sekiroról
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.20. 17:20:20