121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #93587
    JAAAAAAAAAAAAAA

Már fel lett használva, konzolon ez meg a digi accounthoz kötött, mint pc steamen! Lemezen KIZÁRÓLAG az alapjátékot lehet eladni tovább másoknak, vagy a kodokat ha nem hasznáálja el az előbbi gazdája, így értem már, használtan vásároltad.

Minden kulcs-kód, minden platformon csak 1x használható 1 profilhoz....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.20. 15:50:47
  • darkSectorxxx #93586
    +1 én is mindig megkaptam, meg G2A-n is.
  • darkSectorxxx #93585
    Volt az 60 perc is, cska a 2 közt az a különbség hogy amit én csinálok az fegyvertől független és erőségtől független tuti megoldás, míg az odamegyek lebaszom, csak vagy bejön vagy nem, meg kell erős sebzés. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.20. 15:47:16
  • dzsedi
    Na meg is jött. 13752 huf lett a vége átszámolva. Aktiválva 2020 tavaszig. Rendeltél már sikeresen korábban angol címre valami kézzel fogható árut? Lehet, hogy csak azután fogadja el a digitális vásárlásokhoz a kinti címet? Nekem még mindig működik Moby linkje(THX!).
  • Ulthanito
  • Ulthanito
    Angol locale, angol szállítási cím.
  • dzsedi
    ..vagy várok még, azt írja folyamatban a rendelés. Megírom ha érdekel, hogy alakult.
  • dzsedi
    Milyen szállítási cím van beállítva? Korábban már rendeltem egy haverhoz Londonba ezt-azt. Ha azt a kiszállítási címet adom meg akkor elérhető. Viszont úgy néz ki a billing adress is angol kell, hogy legyen, mert bár kiírta hogy köszöni a vásárlást, a pénzt nem vonta le és a kód nincs a "your games and software" mappában. Mindjárt azt is kipróbálom.
  • Ulthanito
    Én a co.uk-n vagyok, mégis azt írja, hogy nem elérhető jelenleg.
  • TDC Geronimo
    1 nap 11 óra...

• dzsedi
    Valóban elnéztem. A címet elfelejtettem angolra állítani. Köszi a segítséget!
  • Moby
    De megveheted CD Keysről is. Oda nem kell hókuszpókusz. Persze kulcsosoldal, ott mindig van némi rizikó (én eddig mindig megkaptam tőlük mindent).
  • Moby
    Valamit elnézel. E pillanatban rakosgatom bele a kosárba. (uk amazon account kell hozzá. mehet kamucímmel, kódot kapsz).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.20. 11:37:53
  • dzsedi
    Köszi! Csak kicsit csúsztam le. Most már "Currently Unavailable" :D A végén megveszem teljes áron a store-ban.. mint az állatok :D
  • Moby
    Amazonon.

37 font.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.20. 11:16:31
  • dzsedi
    :D A játékot egyszer tudod megvenni (legalábbis egy strore-ban egy fiókkal.. de ne ragozzuk). Ez meg egy előfizetés. Van különbség.
  • dzsedi
    Köszi, meglátjuk.
  • Ulthanito
    A játék is csak akkor akciós, ha nincs meg a store-ból a játékod...
  • Rage47
    days of play szokott lenni tavasszal, esetleg várd meg.
  • dzsedi
    Angol ps plus365 kódot hol érdemes venni? A store-ban csak akkor akciós, ha éppen nincs előfizetésed. :(
  • Rage47
    Apex Legends-szel játszik még itt valaki? Mit szóltok a BattlePasshoz?
  • Ulthanito
    Még az is sok érte.
  • Tatyla
    US storeban tegnap 20$ lett a Far Cry New Dawn így felesben 10/
  • sanya200
    Telepítésnél nem ad be semmit,a kódra meg azt írták hogy már fel lett használva.Játékon belül esetleg nincs ilyen opció?
  • Ulthanito
    Azt majd te tolod nekik. :) 20 percen át. Pont valamelyik nap coopoltam a DaS3 Ringed Cityt, a démon tesókat, és eszembe jutott, hogy te jóságos ég fél órán keresztül táncoltál a második fázisában, aztán persze meg is haltál, ahelyett, hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Odamentél volna, és lebaszod.
  • darkSectorxxx #93562
    1. Psnow van pc-n is.
    És csak kontrollerrel megy

2. A Destiny-hez meg a DLC-k 2 féle képpen vannak.
    - Lemezesen kodokkal kell letölteni
    - Digitálisan automatikusan kapod, csak letöltésnél bead egy oldalt a ps menüje és bepipálhatod, milyen tartalmakat töltsön le a gép.
    Ha nem pipálod be a dlc-ket, akkir nem fogja letölteni.
  • darkSectorxxx #93561
    Indiántánc :)
  • darkSectorxxx #93560
    Nem az vicces lenne...
  • sanya200
    Még az érdekelne hogy lehet-e itthon hasznalni a ps now-t ha jól tudom pc-re lehet streemelni de az hogy müködik? Mármint egér billentyűvel tudok tolni minden játékot? :)
    Van egy Osztrák fiókom is abba elérhető a now,most néztem rá.Én ugye kint is voltam.
    A másik hogy használtba megvettem a Destiny the collectiont,meg megvolt sima is,de hiába raktam fel a collectiont egy dlc sincs benne csak az alap az is.
  • Ulthanito
    Ez se lesz másképp: odamegyek, azt' lebaszom.

• n000rbi
    Indításkor pörgeti fel a lemezt az ellenőrzés miatt, 1 perc múlva elhalkul és többé nem nyúl hozzá.
  • Ulthanito
    Egyik lemezt sem pörgeti a PS4, csak a telepítéskor. Utána már csak security check van indításkor.

Amit te pörgésnek vélsz, az a PS4 hangja -----> Paks 3

Amúgy meg a válasz a kérdésre az, hogy nem.

A "leszedem a storeból" meg akkor működik, ha megveszed a játékot digitálisan.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.03.20. 07:30:07
  • sanya200
    Sziasztok
    Ami lemezen van meg játék,megoldható hogy menjen anélkül is? Esetleg ha törlöm a gépről és leszedem a store-ból? Mert néha eléggé pörgeti a lemezt.
  • darkSectorxxx #93554
    venni lehet
    de ha kodod van akkor hozzáadódik
  • Tikal #93553
    PS PLUS-t csak akkor tud venni az ember, ha lejárt a jelenlegi előfizetése?
  • darkSectorxxx #93552
    Oké, sejtettem, de milyet? Mert ugy látom itt is dodge/block/attack
  • TDC Geronimo
    Más játékstílust igényel sekiro, mint BB
  • darkSectorxxx #93550
    Ahogy a BB-t ezt hogy kell érteni? :)
  • TDC Geronimo
    Már vannak twitchen streamek is. Azt mondják jó nehéz :D Leginkább azért, mert sokan úgy akarják játszani, mint BBt

2 nap meg egy kicsi...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.19. 22:12:38
  • Kandurex
    A sok kis influenza bontogatja a Sekiro gyűjtőit, hogy a fasz üsse ki a szemüket.