121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93587 JAAAAAAAAAAAAAA
Már fel lett használva, konzolon ez meg a digi accounthoz kötött, mint pc steamen! Lemezen KIZÁRÓLAG az alapjátékot lehet eladni tovább másoknak, vagy a kodokat ha nem hasznáálja el az előbbi gazdája, így értem már, használtan vásároltad.
Minden kulcs-kód, minden platformon csak 1x használható 1 profilhoz....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.20. 15:50:47 -
#93586 +1 én is mindig megkaptam, meg G2A-n is. -
#93585 Volt az 60 perc is, cska a 2 közt az a különbség hogy amit én csinálok az fegyvertől független és erőségtől független tuti megoldás, míg az odamegyek lebaszom, csak vagy bejön vagy nem, meg kell erős sebzés. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.20. 15:47:16 -
#93584 Na meg is jött. 13752 huf lett a vége átszámolva. Aktiválva 2020 tavaszig. Rendeltél már sikeresen korábban angol címre valami kézzel fogható árut? Lehet, hogy csak azután fogadja el a digitális vásárlásokhoz a kinti címet? Nekem még mindig működik Moby linkje(THX!). -
#93583 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Uncsi... -
#93582 Angol locale, angol szállítási cím. -
#93581 ..vagy várok még, azt írja folyamatban a rendelés. Megírom ha érdekel, hogy alakult. -
#93580 Milyen szállítási cím van beállítva? Korábban már rendeltem egy haverhoz Londonba ezt-azt. Ha azt a kiszállítási címet adom meg akkor elérhető. Viszont úgy néz ki a billing adress is angol kell, hogy legyen, mert bár kiírta hogy köszöni a vásárlást, a pénzt nem vonta le és a kód nincs a "your games and software" mappában. Mindjárt azt is kipróbálom.
-
#93579 Én a co.uk-n vagyok, mégis azt írja, hogy nem elérhető jelenleg. -
#93578 1 nap 11 óra...
-
#93577 Valóban elnéztem. A címet elfelejtettem angolra állítani. Köszi a segítséget! -
#93576 De megveheted CD Keysről is. Oda nem kell hókuszpókusz. Persze kulcsosoldal, ott mindig van némi rizikó (én eddig mindig megkaptam tőlük mindent). -
#93575 Valamit elnézel. E pillanatban rakosgatom bele a kosárba. (uk amazon account kell hozzá. mehet kamucímmel, kódot kapsz).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.20. 11:37:53 -
#93574 Köszi! Csak kicsit csúsztam le. Most már "Currently Unavailable" :D A végén megveszem teljes áron a store-ban.. mint az állatok :D -
#93573 Amazonon.
37 font.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.20. 11:16:31 -
#93572 :D A játékot egyszer tudod megvenni (legalábbis egy strore-ban egy fiókkal.. de ne ragozzuk). Ez meg egy előfizetés. Van különbség. -
#93571 Köszi, meglátjuk.
-
#93570 A játék is csak akkor akciós, ha nincs meg a store-ból a játékod... -
#93569 days of play szokott lenni tavasszal, esetleg várd meg. -
#93568 Angol ps plus365 kódot hol érdemes venni? A store-ban csak akkor akciós, ha éppen nincs előfizetésed. :( -
#93567 Apex Legends-szel játszik még itt valaki? Mit szóltok a BattlePasshoz? -
#93566 Még az is sok érte. -
#93565 US storeban tegnap 20$ lett a Far Cry New Dawn így felesben 10/ -
sanya200 #93564 Telepítésnél nem ad be semmit,a kódra meg azt írták hogy már fel lett használva.Játékon belül esetleg nincs ilyen opció? -
#93563 Azt majd te tolod nekik. :) 20 percen át. Pont valamelyik nap coopoltam a DaS3 Ringed Cityt, a démon tesókat, és eszembe jutott, hogy te jóságos ég fél órán keresztül táncoltál a második fázisában, aztán persze meg is haltál, ahelyett, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Odamentél volna, és lebaszod. -
#93562 1. Psnow van pc-n is.
És csak kontrollerrel megy
2. A Destiny-hez meg a DLC-k 2 féle képpen vannak.
- Lemezesen kodokkal kell letölteni
- Digitálisan automatikusan kapod, csak letöltésnél bead egy oldalt a ps menüje és bepipálhatod, milyen tartalmakat töltsön le a gép.
Ha nem pipálod be a dlc-ket, akkir nem fogja letölteni. -
#93561 Indiántánc :) -
#93560 Nem az vicces lenne... -
sanya200 #93559 Még az érdekelne hogy lehet-e itthon hasznalni a ps now-t ha jól tudom pc-re lehet streemelni de az hogy müködik? Mármint egér billentyűvel tudok tolni minden játékot? :)
Van egy Osztrák fiókom is abba elérhető a now,most néztem rá.Én ugye kint is voltam.
A másik hogy használtba megvettem a Destiny the collectiont,meg megvolt sima is,de hiába raktam fel a collectiont egy dlc sincs benne csak az alap az is. -
#93558 Ez se lesz másképp: odamegyek, azt' lebaszom.
-
#93557 Indításkor pörgeti fel a lemezt az ellenőrzés miatt, 1 perc múlva elhalkul és többé nem nyúl hozzá. -
#93556 Egyik lemezt sem pörgeti a PS4, csak a telepítéskor. Utána már csak security check van indításkor.
Amit te pörgésnek vélsz, az a PS4 hangja -----> Paks 3
Amúgy meg a válasz a kérdésre az, hogy nem.
A "leszedem a storeból" meg akkor működik, ha megveszed a játékot digitálisan.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.03.20. 07:30:07 -
sanya200 #93555 Sziasztok
Ami lemezen van meg játék,megoldható hogy menjen anélkül is? Esetleg ha törlöm a gépről és leszedem a store-ból? Mert néha eléggé pörgeti a lemezt. -
#93554 venni lehet
de ha kodod van akkor hozzáadódik
-
#93553 PS PLUS-t csak akkor tud venni az ember, ha lejárt a jelenlegi előfizetése? -
#93552 Oké, sejtettem, de milyet? Mert ugy látom itt is dodge/block/attack -
#93551 Más játékstílust igényel sekiro, mint BB -
#93550 Ahogy a BB-t ezt hogy kell érteni? :) -
#93549 Már vannak twitchen streamek is. Azt mondják jó nehéz :D Leginkább azért, mert sokan úgy akarják játszani, mint BBt
2 nap meg egy kicsi...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.19. 22:12:38 -
#93548 A sok kis influenza bontogatja a Sekiro gyűjtőit, hogy a fasz üsse ki a szemüket.