121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93667 Nem mondtuk hogy szar, csak azt kaptuk amit mondtak egy sima Szamurájos DMC5.
Ja bocs nem, mert a DMC5 legalább szép és addiktívabb gameplay ügyben. Szerintem. -
#93666 Én tényleg örülök, hogy tetszik a játék, de azt gondolom, hogy elfogult vagy, s mint zöldhályog az éles látást, úgy vakít el a hype.
Pályadesign kiváló? Na ezt te se gondolod komolyan. Full lineáris az egész, nincs shortcut, nincs benne az aha-élmény, mint a BB-ben, amikor rájössz, hol is vagy valójában. Hiányzik belőle a titokzatosság, a meglepetés. Sőt, nincsenek benne állejtős helyszínek sem, mint volt pl. egy csomó a Dasokban és BB-ben: Cainhurst Castle, Boreal Valley, Anor Londo és sorolhatnám, az a kiváló art által a válladra nehezedő, nyomasztó, de ugyanakkor csodálatos érzés.
Sehol semmi meglepetés benne, mint amikor a BB-ben mész egy ismeretlen területen először, nyirkos tenyérrel, hogy most épp honnan és mi fog rádugrani, vagy mikor esel le a mélybe valahol.
Rém egyszerű receptet követ a játék: kicsi átjáró, 3-4 alapellenfél, nagyobb átjáró:miniboss, kicsi átjáró, 3-4 alapellenfél, nagyobb átjáró, miniboss.
Itemek valóban vannak, bár nem annyi, mint a DaS-ban, de nekem ez az egy kardod van, nulla fejlesztéssel, nyomd az R1-et max védd ki a támadást, nagyon fura. Mindez végtelen staminával.
Remélem változik a benyomásom a mai szabi alatt, további 6-8 órát ma beleteszek.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.03.22. 06:29:46 -
#93665 "IGN egy dolgot írt negatívumként, hogy könnyebb mint a DARK SOULS"
Hahahah. :D -
#93664 na fél 4... most már aludni kéne :D -
#93663 Ah abba kell hagynom most mert aludni is kéne, de nekem eddig iszonyatosan tetszik. A combatot meg kell tanulni. Teljesen más ritmusú, mint az eddigi soulsok. A pályadesign eddig kiváló. Van itt is rengeteg item, karakterek, lore. Szokásos from csak itt végre beszél a karaktered is. Első végigjátszásra angol szöveggel tolom és meglepően jó az angol szinkron is. Frém meg olyan amilyen. Érzésre sokkal jobb, mint a BB volt, mert nincs a rángatás kameramozgatás közben. Na alvás aztán holnap folytatás :D
Amúgy egyáltalán nem ronda ez, sőt... Gyönyörű az art és a vistak is. Pron szép a képminőség is -
TomStorm #93662 Engem ez a rohadt kapuőr kikészít amúgy komoly a game!!:) -
#93661 Én 30 perce tolom, de nekem már most kurvára tetszik... Ne hallgass rájuk -
#93660 Rossz játék nem létezik. :D -
#93659 Faszom, ne vigyétek már el a kedvemet :DDD
Tudtam, hogy nem szabad felnézzek ide holnap etse előtt... :D
Annyira nem lehet rossz pedig... -
#93658 Hát majd meglátod de nagyol gagyi az eleje a játéknak....
Jaés a kampókezet te nem fogod használni harc køzben túl sűrűn, szóval azt nem számíthatod a harchoz... -
#93657 H@át most elhiszem amit mondasz. Elejét néztem Ulthanito-nál és nem mondom hogy később jó lesz de az eleje akkora low-budget szagot árazstott, hogy hihetetlen.
Én azért egyszer végigviszem.
De én írtam már nemr3ég, hogy nekem már az a pár előzetes gameplay-ben kiba unalmasnak tűnt.
Azt majd kiderül, lehet az eleje fos csak.
Meg amikor láttam mi mindent lehet fejlesztgeti, kb 4-5 dolgot.... Legalábbis annyit látni, ez így egyelőre vicc kategória.
De nem támasztok nagy elvárásokat. Mondta FS hogy ez egy sima akciójáték lesz.... -
#93656 Nem először mondok vissza előrendelést. Ha a demo intézménye jobban működne, valszeg ettől is többször lenne ilyen (vagy kevesebb lenne egyáltalán az előrendelés, nézőpont kérdése). -
#93655 Mintha már láttunk volna tőled ilyet :D -
#93654 Ezt nekem találták ki, 1 alap fegyver.... :D -
#93653 "Megdemóztam" pár órát, és töröltem az előrendelésem. Talán egyszer valami filléresben, nagyon üres időszakban, nagyon nagy akarattal. Talán. De valszeg a BB-t, vagy a DaS1-et előbb venném elő megint. Nagyon vártam. Már nem várom.
-
#93652 Ja én majd reggel 8kor kezdek. :D -
#93651 Mindkettőtöknek igaza van csak te összegébe írod, Ulthanito meg a kipóbált 4-5 órára gondol...
Viszont ha van is parry, az tuti nem a kivégzések mert a kivégzésekhez nem kell a block. -
#93650 Na lássuk ezt 5 perc múlva -
#93649 Van dodge is, de valszeg arra gondol hogy első pár órában csak egy féle mod van. Sokminden automta, pl a kivégzések is...
Komplexnek tűnhet de az elején télleg sokminden automatán megy...
De majd ha tovabb halad vagy én és még érdekel, akkor leïrja, vagy leírom de pl a kivégzések automatán mennek. Ami már alapon fura. -
#93648 Oks de az hogy rendesen vetted nem kodos. Most ha rátöltenél kodot, az hozzáadódna. -
#93647 nálam is ki van kapcsolva, és nem tudtam venni storeban.. :D
megoldás: mediamarktba bementem, aztán is 13,5k - aztán beaktiválod, és hozzáad 1 évet. ...és természetesen benyomja mellé az auto renewalt, amire van +1 éved kikapcsolni:D -
#93646 Van dodge, van ugrás, van grappling combat közben. Van R1 támadás vagy L1 block és parry. R2 prosthetic arm amiből lesz jó pár mind más más comboval, amiket be lehet kombózni R1es támadással. Dodge a jó irányba jó időben szintén ad egy előnyt és erre még ott van a poise, amit nézni kell nálad is meg ellenfélnél is. Faéktől ez messze van. Az más kérdés, hogy DS részeket is le lehet tolni egy szál gatyába egy fogpiszkálóval...
Ja és itt még van működő stealth is stealth attackokkal
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.21. 21:32:59 -
#93645 Ezt nem negy ora utan, egy ora utan kijelentettem. Es igy is lesz. Teheted a tetjeidet. -
#93644 Milyen a combat, magyarazd mar el latatlanban. Hogy lehet kozben ugralni, meg hasznalni meg a grappling hookot? Attol nem lesz jobb.
-
#93643 Birom, hogy olyanrol nyilatkozol, mairol fingod sincs.
Az a harcrendszer, ahol negy ora jatek utan egyetlen fegyvered van, nulla fejlesztessel, R1 tamadassal, es L1 blokkal, az igenis faek egyszerusegu. Ennyit tanitott a jatek 4 ora alatt.
A BBben van sima attack, charged attack, transformation attack, parry, visceral...az elso perctol kezdve. -
LBandi77 #93642 Kicsit olvasgattam most más véleményeket is.Volt aki azt írta hogy 18 óránál tart nem 1 ideges típus de konkrétan ketté akarta törni a kontrollert.Jó lesz ez. -
LBandi77 #93641 Minden relatív.A nioh is elég komplex Darky pl. mégis 1 gombot nyomogatva játszotta végig. -
#93640 Jól halad hát oké. Meglátjuk később mire megy az R1 szpemmel, de nagy jövőt nem jósolok neki. Nem egy ember mondta, hogy aki ezt úgy akarja játszani, mint a soulsokat annak halál -
#93639 Láttam. Biztos, hogy némileg több, mint egy gomb nyomogatása. Viszont ő egy gombbal is jól halad, és ha tud haladni, akkor ennyi van benne. Persze ez így sarkos, én se tudok semmit, de nem kezdem megkérdőjelezni, meglátom holnap. -
#93638 Oké... de ha láttál róla videót te is tudhatnád, hogy milyen a combat -
#93637 Ti nem játsztok vele, ő igen, az egyetlen valid vélemény az övé. Minden más humbuk.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.21. 18:57:36 -
#93636 Már eleve amit ír a combatról egy baromság. Én nem néztem róla sokat csak az első preview részt, de már onnan tudom, hogy a combat sokkal komplexebb
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.21. 18:50:18 -
#93635 >Az összkép minőségi, hangulatos, de ebből nem lesz olyan kultjáték, mint a BB vagy a DaS, az egészen biztos.
Ezt 4 óra után így kijelenteni...
Én még nem veszem, egész jövő héten meló reggeltől estig, úgyse lenne rá időm :/ -
#93634 Itt a bossok HPja nem olyan "hosszú" mint a soulsokban. Több fázis van, ahol újra le kell verni a csíkot -
#93633 " harcrendszer ugyan faék egyszerűségű (csak R1 van)"
nem tudom innen olvassam-e tovább, mert fingodsincs(TM) kategória ez, de ráfogjuk arra, hogy még az elején vagy :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.21. 18:44:44 -
#93632 Nos, fél három óta tolom a játékot, most hagytam abba, azaz négy órát jásztottam vele.
Kezdem azzal, hogy még bossal, olyan igazi, hosszú HP-s nem találkoztam. Nagyon vegyesek az érzéseim, ez fényévekre van a Bloodborne-feelingtől. A játék sokkal inkább DaS, mint BB, visszaköszönnek hangok, fontok a sorozatból.
A látványvilág nagyon vegyes. A játék eleje meglehetősen ronda, meg is ijedtem, hogy így marad, aztán a következő pályákon már szebb az összkép. Gyönyörűnek semmiképp nem nevezném, nagyon inkonzisztens a grafika, van olyan terület, ami konkrétan DaS2 színvonal látványban. :(
A játékmenet nagyon egyedi, a harcrendszer ugyan faék egyszerűségű (csak R1 van), azonban az ellenfelek kiszámíthatatlansága miatt könnyű halni. Az első egy órában összesen háromszor-négyszer haltam meg. Itemek vannak, visszaköszön egy Estus shard-szerű fejlesztési rendszer. Meglepő módon van benne resurrection is.
Frame pacinges problémát nem annyira éreztem Pro-n, jobban fut, mint a BB, de szerintem a HDR konkrétan semmit nem tesz hozzá a játékhoz. A minibossok kemények, de tanulhatók, mivel eleinte kevés a "vial", könnyű elhullani náluk. Van benne grappling hook, hát, ez nekem nagyon nem tetszik, tiszta Assassin's Creed.
Szerintem összességében könnyebb, mint a BB, aki a Nioht végigtolta, annak szerintem még könnyebb lesz, egyelőre nem tapasztaltam azt a brutális nehézséget.
Az összkép minőségi, hangulatos, de ebből nem lesz olyan kultjáték, mint a BB vagy a DaS, az egészen biztos. Coop, online lehetőség nincs benne, itt mindenki magára van hagyva.
Csalódásnak semmiképp nem az, de talán méginkább rétegjáték lesz, mint a BB. Igazából vagy bejön majd valakinek, vagy nem, attól függ, kinél milyen húrt pendít meg.
A menüje szép, letisztult, olvasható betűméretekkel. A hangok és a zene helyén van, átvezető videóval eddig csak a játék elején találkoztam. Már körülbelül az ötödik pályán vagyok, de hol a viharban vannak az igazi bossok?
A From tényleg mert változtatni, a nagy kérdés, hogy jól jár-e vele.
Toljátok! -
#93631 Ki van kapcsolva. Elég hülye rendszer. -
#93630 "it is implemented solidly and that it is beautiful, with bright brights and Inky blacks." -
#93629 hát nyilván... de igazából azt hitték ezzel jópofák lesznek majd, csakhát ez nem a pistike gportalos gaming oldala (elviekben..)
mondja is a vidiben, hogy nyugodtan röhögjék ki a kommentekben, lefossa... ok :D
-
#93628 Normális munkahelyen egy ilyen után jönne az üzenet a főnököd főnökétől, hogy "Lacikám, olyan kettő körül be tudnál ugrani az irodámba?"