121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
  • sanya200
    Máshoz is érdekelt volna pl killzone..stb de vr nélkül nem ér sokat akkor hagyom.
  • partizan182
    VR nélkül nem sokat ér, kvázi semmi sem támogatja. Metro azért nehézkes mert irdatlan az input lagja, ezen semmilyen lightgun nem segítene sajnos,max egy patch.
  • sanya200
    Sziasztok
    Van ps4-hez pisztoly?Egy elvileg van a vr-hez de,meg ugye van a move.De vr nélkül lehet használni? Emlékszem még ps1-re vagy 2-re volt és nagyon bejött.Meg kontrollerrel elég nehézkes pl.a metro exodus is.
  • TomStorm
    Anthem,Ranger
  • Rage47
  • Seth
    Próbálta valaki a Path Of Exile-t base PS4-en? Egyfolytában rángatózik,akad, és nem tudom, hogy ez most ennyire jól optimalizált, vagy csak lagol (mondjuk lófütty 20 megás netem van csak,amiből 16 is megvan ,ha jó napom van:D)
  • Tikal #93899
    Én csak azt nem értem, hogy miért nincs Ironman játék? Sokkal jobb lehetne mint egy Pókember... erre kiadják szar VR-ban...
  • mucsácsó
    és ugye ennek már tavaly ki kellett volna jönnie papíron....jesszus :D
    amúgy preview-k alapján kurvajókat írnak róla (asszem Kotakun olvastam még, de nem tuti), bár nem tartom kizártnak hogy csak egy jóadag SONY felszopás van a háttérben...
    de amúgy őszinte leszek, full ilyen B-alja Ubifos szinten van, amiket eddig láttam belőle :( van pár 1-2 fasza gameplay, de valahogy olyan sótlan nekem, nemtom... nyilván nem várhatunk Last of Us szintet, de na...

na de majd kiderül, de fix, hogy nem lesz day1 - hacsak nem szerzünk kollegával felesben szaréhúgyé kulcsot :)
  • Kandurex
    Ez a stat of play -en szereplő videó kicsit engem is kiábrándított :( valahogy nem érzem, nem jön a cucc...
  • Ulthanito
    Én meg már az első videó után eldöntöttem szinte, hogy ez egy ritka sony ex lesz, amit nem veszek meg.

A zombis téma mindig hidegen hagy, sőt, röhejesnek tartom.
  • mucsácsó
    Nekem is bevallom az az érzésem, hogy ez a Days Gone ez egy picit mellélövés lesz... de persze ne legyen igazam :\
    Gyenge animok, erőtlennek tűnik a lövés, hígfos textúrák - nem számítok túl nagy sikerre :(

nekem tetszene, de ez így nem a SONY-ex szint szerintem az eddigiek alapján.. de mondom, ne legyen igazam :P
  • n000rbi
    Szerintem csak rájöttek, hogy sokkal olcsóbb, ha egy videóban eldarálják az újdonságokat. (lásd Nintendo Direct - ez ugyanaz volt, csak nem piros/fehér, hanem kék háttérrel :D)
    Ez a Days Gone az elejétől fogva nem nagyon tetszett, de a tegnapi gameplaytől egyenesen hányok. A Bend szerintem túlvállalta magát.
  • Kongy
    Na, csak kipróbáltam már én is a Sekiro-t. :D Elvitt a hype engem is. Őszintén szólva hasonló az élmény, mint a szokásos From játékoknál, tetszik viszont, hogy a pályát sokkal könnyebben szelhetjük át, hála a grappling hooknak vagy hogy hívják itt :D Meg van fasza lopakodás is, amivel aztán hátba lehet kapni egy-két ellent. A harcrendszer nekem nagyon bejön, nagyon rá kell érezni a jó parryzésre. Tetszik, hogy kicsit nyitottak a hozzám hasonló casual-játékosok felé, ha nem is sokat, de egy minimálisat, pl van elég rendes tutorial, kicsit szájbarágósabb, mint az eddigi játékaikban, na meg van azonnali újraéledés halál esetén, ami mondjuk a k.rvaanyázástól nem véd, csak minimálisan :D Tetszetős, meglátjuk mikor akadok el úgy, hogy nem tudom már legyőzni a bosst, és ott nekem be is fejeződik a dolog :D
  • lwb
    99% hogy az új konzolon dolgoznak és készítik elő a launch title-ket. Jövőre bejelentik, az biztos. MS lehet már idén is tease-el valamit az új generációból.
  • darkSectorxxx #93891
    Nem kattogott a kérdés a fejemben, csak szimplán megkérdeztem mielőtt csinálom, hogy hogy müködik.
    Mert szeretném tudni mielőtt valamit tezsek, hogy milyen következményei vannak.
  • Ulthanito
    LOL

Hát nem. Ha megveszed az ötszázast, akkor lesz 500 pénzed addig, míg el nem költöd. Máris kattog a kérdés a fejedben, hogy mi értelme 500-as csomagot venni, ha van 550 pénzed? Az, hogy a csomagot nem bukod el a halállal, míg a pénzt igen.

Teccikérteni?
  • darkSectorxxx #93889
  • Moby
    Visszanéztem ezt a kalapszart. Mutattak egy 2019-ben megjelenő VR játékot egy videóval, ami nem a játékból van.
    Mi a fasz történik a sonynál mostanság? Túl sok lett a pénz a ps4-ből, és drogfüggő lett mindenki?
    Ez az izé olyan geciszar volt, hogy az ms is adhatta volna a nevét hozzá :D
  • darkSectorxxx #93887
    Köszönöm a tippet.
  • darkSectorxxx #93886
    Tudom, csak mondom, hogy felnek felvettem, csak megcsinálni nem :D
  • Kandurex
    holnap meló és 5:30-kor kelés,....aludni is kell
  • Kandurex
    Igen, lényegébe. Akkor használod fel amikor valóban vásárolni akarsz.
  • TDC Geronimo
    fent maradni? fél 11 sincs...papi :D
  • Kandurex
    Vr,vr,vr...days gone, ami gyenge...a mortal kombat még jó is lehet. Nem érte meg fent maradni.
  • lwb
    State of VR
  • Seth
  • AntiHero
    Hoppá no man sky VR support.
  • TDC Geronimo
    az nem elég hogy beszéltél mindenkivel. Mindegy... :D
  • darkSectorxxx #93877
    Beszéltem eddig mindenkivel.
    Hát nem tudom hács side van, én 2-re emlékszem eddig.
  • darkSectorxxx #93876
    Hát sajnos nem. :D
    Amúgy sem értek ezekhez ez nem az én asztalom....
    Meg sokszir van leírás de maga a használatárol nem.
  • TDC Geronimo
    Én se. Mint írtam talán name change, EA access, pár PSVR cucc, days gone gameplay
  • Seth
    Én semmi extrára nem számítok, szóval nem lesz nagy csalódás :)
  • TDC Geronimo
    darky te nem olvasol el a játékban semmit vagy nem érted? Világosan leír mindent a játék ám meg el is magyaráz. Ezek a "rejtett" lore dolgok az egyik legjobb dolog from játékokban. Gondolom NPC questeket se csinálsz.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.25. 21:57:48
  • darkSectorxxx #93872
    Akkor már sejtem miez én nagyon sok ilyen arannyal teli rasak itemet találtam eddig ládákba meg eldugva aa pályákon.
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #93870
    Vagyis hogy tisztán lássak.
    Van 1300 pénzem, akkor veszek 13 zsákokat és ez amolyan becsomagolás, és ha kell az 1300 arany akkor simán használom a zsákokat vagyis kibontom?
  • Kandurex
    Nem. És ezeknél nincs heavy, azt csak találtam, feltételezem lehet majd olyat is venni.

A pénzes szüttyők úgy működnek, hogy van pl. 1300 pénzed, veszel 10db -ot, ami item-ként hozzád kerül, majd később felhasználod, gyakorlatilag úgy működik, mint a DaS-ba a hordozható lelkek.
  • darkSectorxxx #93868
    Köszönöm a lové jól jön a fejlesztések miatt.
    Ha jól értem, az 500-ast ha megveszem akkor nem megy 500 alá a pénzem soha...
  • Kandurex
    Coin purse (esetleg heavy) a pénz szüttyő, ha jól emlékszem 130 pénz és 100 pénzt lehet benne tárolni (a heavy-be azt hiszem 500-at).

Gyakorlatilag minden kereskedőnél van, ha nincs, nézz vissza később. A lovasig tudom az általam felfedezett kereskedőket (egyelőre nem játszottam tovább). Az utolsó kereskedő, akit találtam, nála van gyógyszer sárkánykórság ellen (dragons blood droplet) és 180 pénzike volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első kereskedő az ogre előtti részen van, ahol ott van a két szellem emlék. Neki fizetni kell, hogy beindítsa a boltot. Az előtt van még egy kereskedő,ahol egy nő és, ha jól emlékszem fia, szenved kórságban, a legmagasabb hegy-domb. A harmadik, ahol a gyógyszer van, közvetlenül a lovas mellett van, csak nem ahonnan kijött, hanem pontosan szemben vele.