121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93707 Na a Sony beáll a Nintendo mellé, és a Direct-hez hasonlóan rövidke helyzetjelentésekkel fog jelentkezni az év folyamán
Az első hétfőn lesz.
-
#93706 ogrevel küzdöttem fél órát de most végre meglett. Ablakot már be kellett csuknom, mert elkezdtem káromkodni nem kicsit :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.22. 14:36:07 -
#93705 Melyik? -
#93704 "Imádom ezt a játékot mert felbasz:DD"
Az asszonynak vettem meg, mert imádja a Souls játékokat, nekem meg zene a füleimnek, amikor őrjöng a gép előtt :)
De ma nekimegyek én is a játéknak, szóval tuti kelleni fog egy levélnyi nyugtató :) -
#93703 Az elso igazi boss nagyon kemeny. Kb most eselytelennek erzem. 3 darab viallal...
A lovas kurva anyjat. -
#93702 Na ezért inkább majd akcióban veszem meg ha már szívás lesz legalább legyen olcsó -
TomStorm #93701 Én is azt hittem könnyebb lesz,dehogyis!
BB csengettem ilyenkor:)
Imádom ezt a játékot mert felbasz:DD
Nagyon bele tudom magam élni,kemény game
-
#93700 Engem nem zavar, hátradőlök és nézem a flame war-t :D -
#93699 dehat mar -favoltal :( -
#93698 Egy miniboss kb huszadjára picsáz el -
#93697 Announcing State of Play: https://play.st/2UODlYD
Tune in to our first episode Monday, 25th March at 9pm GMT / 10pm CET for new PS4 and PS VR software updates and announcements.
Lol sony direct :D -
#93696 most 1 hónapig kerülni kell a topikot :D -
#93695 Ha végigrohansz rata akkor talán 1 hét. :D -
#93694 Gondolom egyedül vagyok vele, de engem full hidegen hagy az egész Sekiro-láz. :D A Soulsokhoz meg a BB-hez is béndzsa vagyok, szóval... jah. -
#93693 Igen, pont erre gondoltam.
Annyi meg az igazsaghoz hozzatartozik, h R2vel tolhatod a porsztatik fejlesztest.
Kesobb kesz lesznek skillek, most aktivalodott, ott lesz R1+L1 is. :) -
#93692 Nekem meg nincs olyanom, csak egy kard, meg egy prosztatik fejsze, amit nem tudok ekvippalni. -
#93691 Egy het alatt nem lesz az meg. :) -
LBandi77 #93690 Már akartam kérdezni,a képen a kezében is van 1 kard meg a hátán is,aki játszik vele lehet mind a 2 kardot használni egyszerre? -
#93689 Majd szólj :D -
#93688 Jó szórakozást! Garantáltan meglesz -
#93687 Ugyanitt Sekiro eladó .
Eladás várható ideje: 1 hét.
Ár: Piac legjobbja. -
#93686 "De TÁMADNI, HARCOLNI 1 gombbal kell"
NEM. Istenem fejezzétek inkább be -
#93685 my body is ready....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#93684 Egyre kemenyebb a jatek..megvan az elso miniboss, akivel nem tudok mit kezdeni... -
#93683 Nem kell durcizni, az R1 miatt, lehet ebben Ulthanito rosszul fogalmazott, de úgy kell érteni, hogy persze osonhatsz háztetőn meg főben, meg van block.
De TÁMADNI, HARCOLNI 1 gombbal kell.... ez a CM szerint is R1.
Míg a DS játékokban R1+R2+L1+L2 volt...ez 3-al kevesebb.
erre gondol Ulthanito, nem arra hogy nem lehet a védekezéssel mondjuk parry-zni...
A többit nem tudom, amiket írt, valóban igazak-e de az R1 téma az így mükszik....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.22. 11:56:49 -
#93682 Melyik része volt a kommentjeimnek baromság? -
#93681 A pályadesign teljesen hasonló, mint a soulsokba. Rengeteg felfedezni való, SHORTCUT, titkos hely. Rengeteg item van a játékban és annak ellenére, hogy nem RPG egy rakat fejlesztési lehetőség van már most az elején is és a combat kurvára nem R1 szpem. Én nem tudom Ulthanito mivel játszik, de hogy nem ezzel az is tuti. Szerintem megy is -favba a topik amíg nem végzek ezzel, mert tényleg bődület olvasni a sok baromságot. IGN szint. Én megértem, ha valakinek nem tetszik, nem tetszhet minden mindenkinek, de legalább reális dolgokat írjunk már a játékról. -
#93680 nincs shortcut??? Istenem te mivel játszol :D
Olyan baromságokat beszéltek darkival együtt, hogy félelem. -
TomStorm #93679 Ja én is addig toltam de már folytatom is! -
#93678 https://www.rewired.hu/ -
#93677 Jah meg a Sekiro menüje OMG. :D azt el is felejtettem. :DDDDDDDDDDD
2019-ben -
#93676 Nyugi ha lenne mivel én is azzal játszanék. :D -
#93675 Na ez oké, ezt elhiszem, de amikre írtam abba meg a DMC 5 jobb. -
#93674 Évek óta erre megy a From, partvis pályák, butított játékmenet. "Ideje korán jelztem", hogy behúzzák a Jokert
Ettől függetlenül már megnézem, mert úgysincs mivel játszani. Majd jön a Days Gone, utána meg vehetem elő a kihagyott dolgokat, mert nincs semmi vállalható cím bejelentve már idén. -
LBandi77 #93673 Akkor élvezd,én hányok a súlytalan harc-tól. -
#93672 Úgy értem, hogy ez Souls-nak kevés, DMC5-nek is kevés, mert mind2-ből tartalmaz egy keveset....
Vagyis nem is H&S nem is teljesen Souls....
DMC 5 van sokban van ettől.
Sokkal szebb, mérföldekkel szebb és a gameplay-ben is sokkal élvezetesebb a kombokkal.
Mint akciójáték....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.22. 07:32:42 -
#93671 Darky, azért nem. A DMC ettől sehol sincs, semmiben. -
#93670 Hát még annak a szintje sem, se Souls játék se DMC, mert mindkettőnek kevés. .) -
LBandi77 #93669 1 from játékot kérlek ne hasonlíts 1 levegőben análba váglak szétlőlek és feldarabollak izé-hez. -
#93668 Semmiképp nem nevezném szarnak. De ez pont az a játék, amit majd a nyári akcióban féláron behúzhat Moby, és ebben az esetben kivételesen igaza is lesz. :)