121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93747 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt mondták felez mindent ez a ficsör és csak 30% esélyed van ha megtarthatod... -
#93746 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a dragonrotos cuccal mi a helyzet?
nemtudom azzal mi lesz, de ugye ott is néha kapsz valami szar itemet, ha túl sokszor meghalsz, de nekem nem igazán tiszta ez az egész dragonrot dolog, hogy mivel járhat... :D -
#93745 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a death penalty szinte semmi. ha nem használod el coin purset össze vissza akkor coint is alig buksz. Az az XP meg amit buksz pikk pakk visszajön. Csak elsőre tűnik vészesnek a death penalty, de egyáltalán nem az. NPCet meg meg lehet gyógyítani lesz item rá később -
#93744 nekem már nem lesz erre esély, amíg ez így marad. -
#93743 1 adott szinten bellül, ez megnyugtató... -
LBandi77 #93742 Van ám megoldás,1 ilyen easy játékban nehaljál meg. -
#93741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lol random felezi de csak egy adott szinten belül ha megvan skillpont nem buksz semmit. A coin purset meg csak akkor használd ha veszel valamit ennyit erről. Ne ragequittolj már ilyen semmiség miatt :D -
#93740 Srácok.
Lehet gáz de nekem a játék ennyi volt, amíg nem oldódik meg pár troll fícsör a játékban.
Hogy mi a probléma?
2 dolog.
Minnél többet meghalsz, bezárulnak az árusok a játékban és folyamat random felezi a játék az XP-t és a pénzedet a játékban....
Eddig nem tudtam erről a mechanikáról.
Másoknak jó játékot ehhez, én itt kiszálltam, ez így értelmetlen egy souls játékban.
Így értem miért mondják hogy nehezebb mint a többi souls játék.
GG From!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.22. 21:14:55 -
#93739 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen de egyből ki "nope" oltam :D -
#93738 Jó (raget) szórakozást! -
#93737 Csesszétek meg, most települ a Sekiro -
#93736 Itt van ni, én így vertem le. -
#93735 Szerintem menjünk át a játék topikjában inkább. -
#93734 Jah szerintem amúgy teljesen korrekt - az eléjere gondolok, amikor még sötét van. :) Amúgy nekem tökre bejön a grafika. Nyilván nem egy Ghots of Tsushima, de nem is vártam azt tőlük :D viszont meglepően soulsos, azt hittem kevésbé lesz az, és hogy sokkal casualabb (de hála égnek nem :P)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Headlesst megtaláltátok a barlang aljában? Lehet azzal BÁRMIT kezdeni?! :DDD -
#93733 Szerintem nem csúnya. Nem a legújabb technó, de az art megmenti megint+animok -
#93732 Egyébként a játék eleje sztem kifejezetten szar, meg az alapján azt hinné az ember, hogy laza lesz, és hogy semmi item meg loot - de gyorsan letörik a szarvát...
plusz még sztem csúnya is (mondjuk melyik játék nem ocsmány árnyékok nélkül, de komolyan...). Kimutatja a soulsja fehérjét hamar :D
Ez a játék minden, csak nem könnyű :D már a minibossokkal szét szopom a faszt...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.22. 18:53:42 -
TomStorm #93731 Na akkor tényleg a spoilert hagyjuk mostantól pls -
#93730 Ha finomat akartok, ne a lovast toljátok, hanem a 3 évvel ezelőtti világban a nyanyát. Na, arra kíváncsi leszek, hogy megy majd. :) -
#93729 Annyira halott, hogy a még meg sem jelent Vampire - Bloodlines 2, tegnap óta 10x több hsz-t termelt a topikjában, mint a Sekiro a sajátjában. Ugye az, hogy levertem az ogrét, vagy nem vertem le, az a jelen topikban nem számít... inkább csak kéretlen (mikro)spoiler, mert lehet, hogy akad majd, aki saját maga szeretné megtudni, hogy mi vár rá, mivel ezeknek a játékoknak éppen az egyik sava-borsa a felfedezés öröme.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.22. 18:14:48 -
#93728 20 percet szívtam vele kb vagy többet
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.22. 18:09:29 -
#93727 "BTW, csak szerintem tokre Witcher 3as a zene? :D"
Nekem is ez ugrott be, főleg a vonósok, tisztára, mint a vicser első térképén a zene. Kísértetiesen hasonló :) -
#93726 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem nem vagy béna nem egyszerű az ogre, egy tipp...ha piros jel van ugorj hátra, ha nem akkor várd meg mig a földre kerül és üsd, apránként.... -
#93725 Bocs visszaszívtam, közbe rájöttem hogy a block mindent kivéd. :D
Én is block-al megyek, ebben a dodge egy faszság. :) -
#93724 Én vagyok csak ennyire rohadtul béna, vagy másokat is taknyosraszopat a chained ogre??! :DDD 1x meg lazán kinyirom, de másodszorra... -
Evoluti0N #93723 Miért halott? Mert mindenki itt beszéli ki. :D -
#93722 van hát bőven és upgrade is annyi van, hogy hihetetlen... Amikor megtaláltam az első shortcutomat olyan érzés volt, mint BBbe először. -
#93721 Ezért nem értem még mindig a sírást, ha egy új játék itt van kibeszélve. Spoilerbe megy minden lényeges dolog úgyis, de ne kelljen már egy halott topikba átmenni minden egyes alkalommal -
#93720 A játékos fórum már rég, a konzolt meg mi tartjuk életbe.... -
#93719 Ez a coin beszippantas tuti az Activision ötlete volt :DDDD
BTW, csak szerintem tokre Witcher 3as a zene? :D -
#93718 Méghogy nem lesznek itemek... Halaegnek vannak bőven, es igy eldugva is, szóval nagyon tetszik :D van par amit nem is ertek mire jo egyelore.. :D
Viszont ez a coin beszivas ez csak szerintem nevetséges?! -
#93717 Szerintem arra gondol, hogy a ps4 totyik van teliverve sekiroval,a sajátja meg haldoklik, de ez csak tipp. -
#93716 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lovas boss az? Nekem másodjára lement :D Ebbena játékban nem dodgeolni kell, hanem blockolni és jó ütemben parryzni. Ja és remélem kiraktad azt a skillt amivel grappling hookkal rá tudsz fogni mobokra, mert az ennél a bossnál elengedhetetlen szerintem -
#93715 Nehéz kibaszottul a játék, lehet azért. :D -
#93714 Igen az első főboss az kegyetlen!!!
Ez határozottan SOOKAL nehezebb mint eddig bármilyen souls játék csak a Bossfight már most.... IGN bekaphatja. -
#93713 Na azt elhiszem én az első boss-nál vagyok 8 óra játékkal, és fingom sincs ezt a Boss-t mit csináljak vele, minden tippet elfogadok majd, a többit begyakoroltam már azzal nincs gond, de ez... uh -
#93712 najó másodjára lement nem szóltam :D -
#93711 Sg alapján mérni a népszerűséget? :D
Ez egy halott fórum. Amúgy a játék iszonyat nehéz. Most jutottam el első bossig, de már a minibossokkal is fél órákat szoptam. Ez nem tudom meddig fog tartani -
#93710 Kár ezért a Sekiro-ért :-(
Benéztem az SG-s topikjába 2 db. hsz a megjelenése óta. Hát ez hamar kimúlt -
#93709 Erre tart a világ, én nem bánom. Sokkal költséghatékonyabb. -
#93708 Utána van két komolyabb miniboss is, de való igaz, nekem is volt benne azért vagy 7-8 próbám, mire meglett.
Sajnos a levesben sincsenek a minibossok az első main bosshoz. :(
Vissza is szaladtam inkább a világba még nézelődni.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.03.22. 14:52:46