121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Legközelebb csak rakják ki trailert youtubre. Jobban jár mindenki
  • lwb
    Ezek után a legfaszább befejezése a shownak egy Aliens Colonial Marines remaster bejelentés lenne :DDD Battle Royale móddal :DD
  • TDC Geronimo
    micsoda shitshow
  • lwb
    :DDD Már nem bírom tovább nézni annyira kínos
  • mucsácsó
    aztakurva :DDDDD ez a stream :DD nézitek? :DD
  • TDC Geronimo
    100% hogy bejelentik már ki is leakelődött róla szinte minden
  • Seth
    Pont most akartam linkelni :D Remélem tényleg a 3. rész lesz, nem valami BR cucc, mint amit pár helyen rémhíreztek
  • TDC Geronimo
    10 perc és borderlands stream ITT
  • TDC Geronimo
    "Kaz Hirai is retiring from Sony"

:(
  • Moby
    A fix30fps-el nekem sincs gondom.
  • lwb
    Azt gondolom, hogy szándékosan nem butítanak semmit, csak ugye figyelembe kell venni a gép erőforrásait is. A mostani (és feltehetően a következő) generáció konzoljai pedig lényegében pc-k. Már nincs olyan, mint a ps3 idején, hogy egy tök idegen konstrukció, ami kb semmivel nem kompatibilis. Ezek a konzolok mind-mind lényegében pc-k, így nem olyan vészes a következő generációra is kiadni, mert úgyis megcsinálják már előre a következő generációra: a mostani high-end pc-kre.
  • bardocz
    Ha a 30 fps megvan, nekem jó, RDR2-vel játszok még csak, gondolom az is annyival fut, nem állítgattam semmit.
    Ha szar a játék, futhat jól meg nézhet ki szépen nekem, már nem köt le úgy, mint régen. Bízom benne, hogy a Cyberpunk fut majd 1080p-ben 30 fps-sel a Pro-n, ha meg, így jártam, azért van még jópár játék amit ki akarok próbálni.
  • csgj
    "If there is an opportunity for us to launch Cyberpunk for another generation, we would want to do this probably"

Hát azért ez egy elég bizonytalan, határozatlan kijelentés így. "Ha lesz lehetőségünk rá, hogy kiadjuk a Cyberpunkot a következő generációra, valószínűleg élni akarunk majd vele." Szerintem ez azt jelenti, hogy jelenleg abszolút nem fejlesztik PS5-re és a következő XBOX-ra, talán még nem is tudják, mikor jön az ki, de amikor piacra dobják, rástartolnak az ügyre. Ami tök természetes. Attól függetlenül szerintem egyáltalán nem biztos, hogy olyan borzasztóan le lesz butítva grafikailag a PS4-en (pláne a PRO-n). Én azt várom, hogy normálisan fog kinézni, ügyesen optimalizálják rá, elvégre a mostani generációra készül. Aztán majd lesz egy még szebb verzió, amikor kijön a PS5, amit el is várok, és simán meg is veszek, ha annyira király lesz. (De nem bírnám kivárni, szóval tuti lecsapok a PS4-es első kiadásra is.) És én erősen gyanítom, hogy a PS5-ös kiadás már egy Game of the Year Edition lesz bónusz DLC-kkel.
  • mucsácsó
    persze, ez szinte borítékolható, hogy így lesz, de a többi crossgen címmel is fixen...
    crossgen címek mindig DIREKT vannak visszabutítva, meg kvázi semmibevéve és az ilyen noname garázscégeknek lepasszintva, hogy az új konzolra vegye meg az ember inkább.. :D érdemes a PS3-PS4 átmenet idején megjelent gameket megnézni... :D

úgyhogy nálam innentől nem is téma, hogy PS4-re vegyem...
    bár talán CDPR nem lesz ilyen cigány, de azért tuti észrevehető lesz a különbség a 2 verza között..

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.28. 15:21:22
  • lwb
    Szerintem a CP úgy lesz cross-generation, mint kb a DAI volt. Hogy már jönni fog az új konzolokra is, de még - lebutítva - elmegyeget a régiken is majd.

Egyébként xbone S-t még olcsóbban lehet venni, mint ps4-et. De én a lenti kollégának a ps4-et ajánlom. Már csak az exkluzívok miatt is.
  • Moby
    One-on jobban futott megjelenéskor, mint ps-en. És valahogy a ps nem is priorizált különösebben a CDPR-nél. A pro 1 évvel az XOX előtt jött, a HDR patchet viszont egy jó fél évvel azután kapta csak meg a W3, de annak is lógott a bele, amikor kiadták végre (talán azóta rendberakták azt is).
    Én egy Cyberpunkot biztos nem teszem ki még egyszer ugyanennek
  • lwb
    Hát, árral nem lehet versenyezni, ha konzolról van szó szerintem. Egy alap PS4-et ma már forinthúszért meg lehet venni használtan vagy akár akcióban újonnan is. Egyébként az, hogy a crookback bogban lemegy 27-28-ra a frame, az nekem nem annyira vészes. Emlékszem, hogy induláskor az alapgépen 20 közelében is járt, xone-on az alatt is ... PC-n persze full elitista vagyok, azért vettem most új gpu-t, mert az UWD monitoromon a W3 lement itt-ott 60 frame alá. De az más, ott az arcodban van a monitor, itt meg három méterre fekszek a tévétől.
  • Moby
    Amennyiben a teljesen rendben van alatt azt érjük, hogy néha talán megvan a 30 frém, de inkább nem, akkor teljesen rendben van. Nincs azzal sem baj, ha ez valakit nem zavar (nekem a belem fordult ki tőle, pedig nincs bajom a fix30 férmes játékokkal).
    De amikor valaki azért ül át konzolra pécéről, mert az öreg pécéjén már szarul futnak a játékok, hááát....konzolon is sokszor. Csak itt olcsón futnak szarul :D Bár egy kiöregedett meglévő nulla forintos géptől bármilyen konzol is drága. Konzolt pláne a generáció végén ilyen miatt venni aligha indokolt.
  • lwb
    Teljesen játszható. Nyilván egy erős pc-n jobb, meg x1x-en is (mindhármon végigvittem, van ahol többször is), de ps4-en is teljesen rendben van. Én azon vittem végig elsőnek és nem volt vele semmi bajom.
  • TDC Geronimo
    Amúgy a HDR meglepően jó sekiroba. Azt hittem szar lesz és niten kívül lehet állítani fényerőt meg szaturációt is.
  • Zozo76
    "ronda is meg szar is"

• Moby
    Hülyére van már butítva, de még mindig egy kalap szar(prón is, kivéve fullhd-n).
    Amikor kijött még pro sem volt. Akkor volt aztán csak igazán csini. Össze-vissza setupolgaták, hol szarul futott, hol csúnya volt. A végére megelégedtek egy olyan kompromisszumos megoldással, ahol ronda is meg szar is, de egyik sem kirívóan, csak olyan...szal olyan.
  • mucsácsó
    most már nem, de elején azért voltak malőrök, fagyogatások, rohadt nagy FPS droppok meg bugok - bár annyira énsem tapasztaltam, pedig asszem day0 toltam már :)
  • bardocz
    Witcher 3 annyira rossz PS-en?

Én részben a cyberpunk miatt is vettem PS-t, mert gépre marha sokat kéne költenem, hogy normálisan fusson, a W3-ból kiindulva. Meg persze más játékok is érdekelnek, és ami megjelent PS4-re, azt inkább már tolom azon. Nem kerül annyiba, mint egy tisztességes VGA...
  • mucsácsó
    most mér mondod, mára már teljesen játszható a W3

@gero:
    amúgy jah, szerintem is, nyilván amit bemutattak, már nem nagyon bírnák a régi konzolok - max Pro/X talán..
  • TDC Geronimo
    Ez már régóta teljesen egyértelmű volt. Kb akkor fog megjelenni, amikor jönnek új konzolok
  • Moby
    CDPR játékot nekem már semmilyen konzolra nem ad el :D Se négyre. Se ötre. Ez egyszer történt meg, életre szóló élmény volt.
  • mucsácsó
    nemtom kit lep meg amúgy, de:

Cyberpunk 2077 is currently in development for PC as well as for PlayStation 4 and Xbox One, but it’s been confirmed today that the game may also be released on the next generation of consoles.

nyilván ez annyit jelent, hogy PS4-re már nem lesz szabad megvenni, ha jót akar az ember magának.. :D
  • TDC Geronimo
    ja igen, ha BB2 nem jön azért kiegyeznék egy DeS remakevel is launchra. Alap nekem kimaradt, kb első bossig toltam anno
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.27. 20:14:37
  • mucsácsó
    vágom, én is támogatom teljesen, ha BB DLC szintet megüti tartalmilag, akkor azért zokszó nélkül fizetek :)
    Az egy kurvajó DLC lett, normális tartalmi mennyiséggel - bár igaz, eredetileg elvileg azt két részletben akarták volna kidobni, de valamiért egy lett végül...

a BB és Witcher 3 DLC-k azok, amiket manapság minden fejlesztőnek abszolúte irányadónak kéne tekinteni, dehát...

---

DeS-sel sztem meg az lesz majd, hogy kidobják a remasztit, a soha meg nem jelent DLC-vel együtt :P :D
  • Tinman #93920
    Sajnos a Demon's Souls-hoz pont nem volt, pedig ahhoz még elő is volt készítve (törött archstone):

• Moby
    Jöjjön csak! A BB DLC-t is elég nagy ráhagyással toltam, rohatd jó volt visszatérni hosszú idő múltán. Nem azt mondom, hogy olyan volt, mintha a BB2-t adták volna ki, de mondjuk a BB másfelet.
  • TDC Geronimo
    Minden soulsos játékhoz volt eddig, ehhez is tuti lesz
  • Tikal #93917
  • Tikal #93916
    Anthem Gondolom vicc volt...
  • mucsácsó
    "Borítékolom, hogy a Sekiro-hoz még jön sztori DLC."

szerintem is tuti, már csak elég megnézni azt, hogy ki a kiadó.... úgyhogy nem is 1 lesz szerintem... :D
  • Tinman #93914
    Rendi vagy, köszi :-)

Jó ideje mániámmá vált, hogy megvárom míg teljes, kiforrott, complete játékokkal játszhassak. Azért örömmel fizetek, az ára is sokadlagos. Sajna minden évben benyalok 1-2 címet drágán, amiről aztán kiderül, hogy még jön hozzá 5 DLC lehetőleg 10€ db. áron és mind sztori DLC. Vagy ami rosszabb, hogy csúnya hibákba futok.

Borítékolom, hogy a Sekiro-hoz még jön sztori DLC. Az a gond, hogy nekem is véges az időm, nekem is van családom, egyéb hobbim és nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy letolok egy alapjátékot, majd 1 év múlva újra, csak, hogy a DLC-khez képbe kerüljek.

Te is tudod szerintem, hogy mennyire rossz érzés, amikor elindítod egy játék sztori - after end game - DLC-jét majd úgy érzed magad mint Travolta, Mia Wallace házában...

Ja amúgy most Nioh Complete-et tolom... nagyon jól szórakozom, nekem egyszerűen jobban bejön, mint a DaS 3.

Másikra:

Ez volt a célom anno! Ezt akartam, hogy legyen egy ellenvélemény, lehetőleg jó alapos! Az OW videó volt az első, ahol egy tesztelő a játék kb. 5 órája után teljesen leszarozta a DaS-t, én meg fel sem fogtam, hogy lehet valaki annyira inkompetens. Ez is motivált, hogy elkészüljön aztán a wt, meg sok egyéb más is (pénz nem, a mai napig 0 Ft-om van azokból a videokból, eskü!).
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.27. 18:38:34
  • Kandurex
    És csak az én környezetembe, a végigjátszásod hangulata miatt, ketten vásárolták meg a játékot. És még vajon hányan rajtuk kívül? Ez már felelősség lenne. :)
  • Kandurex
    Te nem tolod a Sekiro-t? Jó lenne, ha tetszne és YT végigjátszást gyártanál. Az egyetlen walkthrough a Te DaS -od volt amit fullra megnéztem ever.
  • Tinman #93911
    Turbo Killer alapvetés jah, de lófax köze nincs ehhez a lövölde témához... ez egy autós játék alá passzol, de keményen. Persze lehet Csajkovszkijra is boncmesterest játszani.