PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GoW előtt csak ámultam és bámultam, mennyire szép a játék, de GoW után olyan borzalmasan rondának látom, hogy nem igaz. :( Tudom, hogy nem ronda, de most annak látom sajnos. :(
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Elég sok a bénázás meg a kompromisszum benne, ami ekkora méretnél, multiplatformban viszonylag érthető. De azért a multiplatban nagyon magas szintet képvisel. Persze nem lenne baj azért, ha nem a cipőm orra előtt bújna ki a fű meg a bokor a fődbő’.

Tegnap letöltöttem én is a das remasteredet, de rájöttem, hogy nem érdekel. Fantasztikus órákat töltöttem el vele, de nem maradt benne olyan, ami miatt visszatérnék. Maradjon csak meg fanatasztikus élményként, nem teszem én ezt már ki semminek, meg felesleges lenne.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Más
Kicsit negatív hatása is van a God of war utáni játszásnak, itt van ez a Gravity Rush 2 olyan szinten unalmas hogy nem is tudom szavakkal kifejezni
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Úgyhogy gyorsan vissza is tértem a Persona 5-höz!
PS5 II PSVR
PSN ID.: Beegabor
Minkétnoldalt kenni KELL a conductonautból. Ha dolgoztál már ilyennel érteni figod az okát is (gyak bele kell dolgozni az anyagba, egy szimpla kontaktusnál elgurul, mint a higany).
1. A ramokon lévő lapocskákat is cserélted, vagy az eredetit tetted vissza?
2. A heatsinkre is tettél a T1000-esből, vagy csak az apura?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4-ben nem egy alulemez van ? Csak kérdem, még nem szedtem szét enyémet, de videókból úgy tűnt.
PSN ID.: Beegabor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
remelem segitettem... :)
Nekem egyedül a Witcherben volt fájdalmas a hdr, de az egyrészt utólagos mókolás, másrészt itt se tudnék visszamenni sdrre, döglött tőle az egész kép.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
120+os képátló azért üvölt egy 4k-s megjelenítésért sima fhd-n már azért jóval meszebb kell üljek hogy ne zavarjon főként a Monster Hunter World nél ami alapjáraton érdekesen lett grafikailag megoldva. Érdekes hogy míg az ac origins nál a hdr tökéletesen müködik és szembetűnő a változás úgy a mhw- esetében teljeséggel használhatatlan.
Füldugó azért nem fog kelleni, de lesz hangja.
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.05.06. 09:35:18
Egy igazán jó túlélő játék.Bár inkább co-op amiben legjobb DE magányos farkasok is ellesznek vele csak nehezebb.
Állítólag nyomott áron lesz úgyhogy majd hajrá!:)Én rendkívül élvezem
Normálisan kéne hűteni benne a vramokat, meg kéne bele valami legalább használhatónak minősíthető venti. De mindekelőtt valami paszta kéne alá, mertt a leginkább ettől üvöltenek a prók, és ebben aztán tökéltesen mindegy, hogy 70xx, vagy 71xx. A paszta egy kabaré.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egy slimről váltanék mivel végre meglett a 4k- tv. Végül egy Sony mellett döntöttem egy drágább kategóriában mint amit kinéztem VA-Samsungból. Eddig elégedett vagyok.
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.05.05. 16:53:21
ennek ellenére van akinek hangos a 7116 is, ill. durva coil whine -ost kapott :(
zseniális :((
Forza.
Forza.