PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Mindegy mit mondok, ha nem olvassátok el ;)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Van, aki meg így gondolja:

"Atreus-t felhúztam maxra, elmondhatatlan hogy mekkora segítség, az utolsó fél centi HP-t már vele sebeztem le, mert nem mertem közel menni"

PS5 II PSVR

1óra bossfight utolsó 5percében azért bedobja az antitetszhalál figurát boss meg örömtáncot jár a holteste felett, és kezdheti elölről aztán 20 halál után talán már sikerül.
Sírok a rőhögéstől. :DDD
arty
namosmá' csak feltekerek a logóig.....

.... és tényleg <#merges2> <#eplus2>

Forza.

arty
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

krájzisz!
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.05.07. 21:12:36

Forza.

Moby
De a kokó is csak addig volt nagy ember, amíg véletlenül össze nem eresztették egy olyannal, aki tudott is boxolni, pofánbaszták és többet nem hallottunk felőle. Szal vigyázni kell ezekkel a dolgokkal nagyon, mert ilyen önértékelési zavaroknak csúnya vége szokott lenni :D

Adversus solem ne loquitor

Tikal
:D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ulthanito
Soulslikenak nem neveznem, de Darky csak olyan jatekkal bir jatszani, ahol egyszerre egy ellenfel van szemben vele, fel oraig tancolhat korulotte, mint Koko, es a fogpiszkaloval tizpercenkent raverhet egyet.

Ebben a jatekban meg horda van, a tancolas nem mukodik, es fejszet kell hasznalni. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.07. 20:29:32

PS5 II PSVR

Várj, nekem nincs még meg a játék de video alapján nem soulslike a combat ami a legközelebb áll hozzád??
darkSectorxxx
Nektek az, nekem szomorú. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Kabaré :DD

darkSectorxxx
lele. :)

Tikal
LOL darky....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Nem, majd miután láttam mekkora fos az irányítás ugyanott megyek, ahol eddig, mert így is meg lehet csinálni, csak nem rajtam múlik.
Az hogy visszább raktam 1 fokot, az más indíttatásból történt. Szervezkedés miatt.

Moby
Vagyis a képességeidet (sokadszor) erősen túlértékelve elkezdted brutál fokozaton, majd miután nem megy, a játék szar.
Vedd lejjebb. Nincs evvel semmi baj,senki nem kíváncsi, hogy mennyire megy. Az a 2 twitch néző sem, aki éppen téged néz. Hagyd az egész magadnak kitalált teljestménytúrát, és élvezd a játékot. Ha már semmiben nem találsz élvezetet, csak az önszopatásban, akkor meg ideje valami új elfoglaltságot találni, mert ez már sehova nem fog vezetni.

darkSectorxxx
Hát nem én kezdtem, de az első 10 percbe kiderült, hogy más kitalált egy jó rendszert, itt meg magasról téve rá, modosítanak, hogy a győzelem egy random függvény legyen. Ezt nem komálom.
Jobban szeretem mikor csakis rajtam múlik a győzelem. Das meg a többis se tökéletes, beragadások, foskamera. De itt még ami bevált azt se hagyták.

Slick igazad van, részemről ennyit az új részről.

Moby
Szörnyű látni, hogy baszod el a hobbid valami ökör bizonyításkényszer miatt :((

az ugye clear, hogy nem a GoW topikban vagytok?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Jól látod. Nem játszottam még ettől jobb játékkal!

Ulthanito
Nem amiatt van. Van, aki a god of war fokon kiplatinázta a játékot, neki miért nem volt gond ez? Vagy csak ügyesebb volt?

Minek játszol olyan nehézségi szinten, amivel nem boldogulsz? Tetted volna only story-ra, és akkor kaptál volna egy feszes, sztorivezérelt játékot.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.07. 16:20:06

PS5 II PSVR

Ulthanito
A sztori nem 40 óra, az, hogy annyit szoptál a játékkal, arról nem a sztori tehet. A sztori önmagában egy 10+ órás dolog.

Ahogy halad előre a játék, úgy nyílik meg Kratos is, sőt, a gyerek értelme és kíváncsisága is az apja iránt. Egyre hosszabb és tartalmasabb párbeszédek vannak, és a lore-hoz a levágott fej, Mimir vagy mi a neve egy csomót hozzátesz.

Bármelyik Das-nál és BB.nél jobb a sztorija, milliónyi mitológiai utalással és információval.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Én sokszor elakadtam és azért ütöttek meg.
Hát nekem mindig oda lő ahová nézek éppen....fura, lehet nehézség szinttől függ?

Vannak nem mondom milyen ellenfelek, amiknél adott alkalommal a fejszét messzire kell hajítani, célozni, gyorsan. Ez rémálom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.07. 16:19:16

darkSectorxxx
Igen szar, mindaddig mígy nem tudom rövidebb idő alatt lenyomni 2x ugyanazt a gombot mint egyszer. Mert fontos kurvára, hogy reagálsz. Legalábbis kihívás szinten. A sok buznyák halálozás az ostoba megoldások miatt van.

Ulthanito
Én egyszer sem akadtam el benne. Hogy a viharba ne tudna célozni magától? Azt azért ne várd tőle, hogy majd ő fogja megoldani a dolgok oroszlánrészét helyetted! Amire kitalálták, arra tökéletesen jó. Távol tudod tartani vele az ellenfelet, és te is ranged attacket alkalmazni.

"Az utazóknak a feje fölött dobálgasd harc közbe a koponyát,"

Bocs, de ezt nem tudom értelmezni.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Érzelmileg valszeg immunis lettem erre a 3 szavas mondatokra. Ami a történet. Így utólag spoilerbe vagy pm le tudod írni mi tartott a játékba 40 órát, a cselekményt?

darkSectorxxx
Agyfasz kategöria nekem a srác, se időm nincs nyomkodni a szar lövéseit, se nem tud önnállóan célozni.
Lábalatt van folyton, elakadok benne, beragadok.

Az irányítás egy kalap izé, egyel lentebb amiket írtam, és ehhez még plusz a nyomorult baltadobálásnál az az értelmetlen célkereszt rángatózás. Borzalmas.
Az utazóknak a feje fölött dobálgasd harc közbe a koponyát, majd utána megbeszéljük. :D

Ulthanito
Mi bajod a kétgombos kitéréssel? Azért mert a Das-ban az egy gomb volt? <#nemtudom> Tehát, ha egy játékban már nem pont ugyanúgy működik valami, mint egy másikban, az attól szar? <#nemtudom>

Egy pajzs, amit magad elé teszel, az könyörgöm honnan védjen még? Hátulról is? Volt már igazi pajzs a kezedben?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.07. 16:12:39

PS5 II PSVR

Ulthanito
Hát Darky, ha szerinted a boy egy értelmetlen agyfasz a játékban, akkor arra már én sem tudok mit mondani. <#nemtudom> Számomra bármilyen más ellenségnél, helyszínnél és látványnál érdekesebb volt az apa-fia dinamika a játékban, és szerintem az egész GoW-nak pont ez a lényege.

Rengeteg érzés, mondanivaló, intimitás, volt kettejük viszonyában, mindazon túl, hogy egy nagyon fontos játékmechanikai elem is Atreus.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Hát vagy nem easy fokon megyek, kitudja. Kezdve a 2 gombos kitéréstől addig, hogy csakis pont szemből véd a pajzs és tudsz parry-t, az minden csak nem jó. Vagyis max más elméleti síkon, ha nem játszottál még jobb játékokkal. :)

darkSectorxxx
Egy szóval a gyerekről?
Egy értelmetlen agyfasz a játékban. :D

Ulthanito
A kisgyerek a legjobb dolog, aki bekerült a játékba! Sokkal árnyaltabbá tette a harcrendszert, és adott egy ingyen segítséget. Néztem többször a streamet, nem jól használod, vagy leginkább nem is használod a kölköt, ez a baj. Nem tudsz elszakadni attól a mintától, hogy Dasban mindenkit egyedül vágsz le.

Az irányítással sem értem, hogy mi bajod van, ezt fejtsd már ki bővebben, mert tényleg nem értem.

Én aztán allergiás vagyok az irányításra, de erre a játékra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy az szar lenne benne.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.07. 16:03:42

PS5 II PSVR

Moby
Fogalmam sincs mi a gondod az irányítással. A harcot nem is sorolom már ide, mert az az értelmezhetetlen kategória. Az olyan, minthogy hang nélkül tolod :D Ezek már ilyen nincs-mit-hozzátenni-és-nem-is-kell szint :D
Szal de, Valahol rohadtul lemaradtál erről a vonatról :( Vagy elnézted a menetrendet, vagy nemtudom mi történt, de kár érte :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.07. 16:04:09

darkSectorxxx
Várj. Végigviszem, nem maradok ki, csak nem annyira vonz. A story nekem lagymatag, a harcrendszer meg annyira irritálóan szar a kisgyerekkel együtt, hogy hihetetlen. :)
De nem maradok ki a játékból, csak közel nem élvezem annyira, de ez nagyrészta a buta irányítás és harc az oka.

Moby
A döntés szabadsága nem az openworldben rejlik. Ha egy fostos listából szabadon válaszhatok eventet az ugyanezt megvalósítja. Persze elég uncsi lenne így egy játék, de ehhez nem kell kipeckelt kontrollerrel pisálnom, hogy eljussak A-ból B-be. A GOW is megengedte, hogy azt csinálj amit akarsz. Meg is rakattam magam análba párszor a két hetes szintű farkassal csíraként, mire rájöttem, hogy nekem itt nem kéne még emberkedni. Számtalan módja van ennek.

Moby
Valahol ott baj, hogy egyébként pl. az ACO-ban már nagyon látszik, hogy egy openworldot is már meg tudnak tölteni minőséggel, de ez valami betegség, hogy ha már számban és minőségben menne, akkor a végtelenségig tolják a világ méretét, szinte kínosan ügyelve arra, hogy az a fajta töredezettség megmaradjon, hogy egy idő után a játékos sírva könyörögjön a gyorsutazásért. De ezt persze érzik a fejlesztők is, hisz csak belekúrták az autopilotot a tevébe, csakhát a kiadó naaaaaaagy térképet akar, akor nagy térképet kell csinálni, mese nincs :D

Ulthanito
Az open world létjogosultsága nem a tökön babon való utazás, hanem az a döntési szabadság, hogy nem erőlteti rád a játék az általa elképzelt forgatókönyvet. ha akarsz, csak bóklászol, ha akarsz, csak állatot vadászol, gyűjtögetsz, mellékküldetést csinálsz, és olyan tempóban viszed a kampányt, ahogy neked jólesik (mert ami jól esik, az ugye az eső).

Én sem vagyok a műfaj rajongója, sokkal jobban szeretem a feszesebb tempójú, 20-25 órás játékokat, de ebből sajnos nagyon kevés a jó.

PS5 II PSVR

Ulthanito
A másik kollégával kell, hogy egyetértsek, Zeldácska rendkívül aranyos, nagyon jópofa játék, de valóban üres. Lehet, hogy ott is voltak települések, de leginkább a nagy büdös pusztában gyalogoltál, és jó esetben szembe jött veled egy kiabáló kaktusz, vagy valami hasonló, nintendos bugyuta létforma. A szinkron hiánya szintén jogos, engem is halálba idegesített.

Annak ellenére, hogy nekem is a tököm volt már tele a Hen herriett, you had yahoo?! - val ACO-ban, meg a some awsome soup-pal, sokkal élőbb-nyüzsgőbb játék, mint Zeldácska.

Ettől függetlenül ízléseken nincs értelme...

PS5 II PSVR

mucsácsó
Persze, hogy kibaszottul felesleges... sokkal jobbak voltak ilyen szempontból a "csőjátékok" anno, szerintem az open-world többet árt, mint használ a legtöbb játéknál sajnos...

Valahol persze indokolt (GTA/RDR és társai), de hogy ma már autós játékoktól kezdve az FPS-ekig is erőltetik ezt a kínszarás formulát... :D

Nincs attól rosszabb, hogy gyűjtögess meg a mondvacsinált hitvány mellékküldik miatt rohangálj A-ból B-be a kihalt nagyvilágban...miafaszértelme? :D
Nem értem, meg azt sem, aki ezt anno kitalálta...nem ettől lesz content egy játékban...
Ez legalább egy akkora egetrengető nettó faszság, minthogy halott a single player gaming...

De GoW (ebben is) példásan szerepelt, lehetne bőven mit követnie a többi fejlesztőnek; asszem megvan az új Witcher3/Horizon :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.05.07. 15:48:51
Moby
Felesleges a sok alibi filler fasság. Nem akarok több lovat/tevét/bálnát/menyétet venni, hogy utahzhassak. Nem kívánok utazni sokat. Kösz, de nem. A GOW-ban sem vehettem csónakot, másikat. Na nem is hiányzott egy kurva percig sem.

Moby
Hozzáteszem: a GOW a példamutatás most arra, hogy mennyire felesleges egyáltalán az openworld. Ami a játék első egyötödében érdekes, aztán úgyis gyorsutazik mindenki, és tökön-babon keresztül a legrövidebb nyílegyenes úton próbálja elérni az eventeket. Kurvafelesleges az openworld. Ilyen szabadon bejárható csövek kellenek mindenhova. Nem új találmány ez sem, de ennyire jól ezt még talán senki nem csinálta meg.

Moby
Az izléssel nincs mit vitatkozni, meg ezzel nincs is baj, csak ilyeneket ne írj már le, hogy üres, meg élettelen, mert ebben a felütésben ez minden, MINDEN openworld játékra igaz. Mindengyik ugyanazokra az alapokra épül. Vannak kiterjedt térségek, ahol a bóklászáson kívül szarsenincs, vannak ellenséges csoportok, meg vannak településfélék, amik látszólag élnek, de valójában csak mozgó hátterek, az interakció teljes hiányával. Az ACO is hótugyanez. Ugyanazt az 10 mondatot beszélgetik meg kérdezgetik a városokban az npc-k. Olyan kurvára untam már, hogy az elképesztő.
Na. Ugyanez megtalálható a zeldában is. Nincs belőle kevesebb sem, ritkábban sem

Ha nem játszottam volna vele, akkor nem is kommentáltam volna az összehasonlításodat. De nem érdekes. Tényleg felesleges ízlésen vitatkozni.
Moby
Ettől még fantasztikusan néz ki, ma is. pedig azóta sokmindent láttunk. de ez még mindig üt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.07. 15:22:33

Moby
Egy mesevilágban rettenetesen kell az immerzió :D Az meg hogy élettelen, komolytalan marhaság. Pont annyira élettelen, mint az ACO. Mész-mész, és belebotlasz egy csapat valamibe. Nagyjából mindenhol. De nyilvánvalóan semmit nem játszottál vele, így felesleges bármilyen parttalan vitába belemenni. TE nem hasonlítanád össze a kettőt, ami helyes, hisz csak az egyiket ismered. Én mindkettőt, szal én összehasonlítottam.

Moby
Nem.

Nem hasonlítanám össze a kettőt. A zelda egy üres mesevilág, teljesen élettelen. Ebben a formában kár volt open worldösíteni, maradt volna inkább kevésbé nyitott, feszesebb, de fullontömve rendes dungeonokkal. Lépten nyomon tele immerzió romboló dologgal, mint a szinkron hiánya, az a gagyogás odavág. Persze egy prevgen géptől klassz meg minden és 2010-ben talán hanyatt is vágtam volna magam tőle.
Tatyla
Kérdés : A The Order támogatja a 4K HDR-t?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ulthanito
Boy az, mi bajod vele?

Olyan ez, mint a kémia. Vagy van, vagy nincs. Annak ellenére, hogy én nagyon jó játéknak tartom a GoW-ot, nálam sem az az atomüberállat, mint másoknál. Ha most össze kéne fejben raknom a sztorit, bajban lennék. Emlékszem hat-hét jelenetre belőle, de még körülbelül sem tudnám megnevezni a helyszíneket időrendi sorrendben. Ennyire volt emlékezetes.

PS5 II PSVR

Moby
Kár. Pedig te tudsz rajongani dolgokért, és ezért nagyon érdemes is lenne, de elfogadom a véleményed. Brámit is írnék, nem fogja megváltoztatni a véleményed. Nem is biztos, hogy kell, csak sajnálom, hogy kimaradsz belőle.