PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Atreus-t felhúztam maxra, elmondhatatlan hogy mekkora segítség, az utolsó fél centi HP-t már vele sebeztem le, mert nem mertem közel menni"
PS5 II PSVR
.... és tényleg <#merges2>#merges2> <#eplus2>#eplus2>
Forza.
krájzisz!
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.05.07. 21:12:36
Forza.
Adversus solem ne loquitor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ebben a jatekban meg horda van, a tancolas nem mukodik, es fejszet kell hasznalni. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.07. 20:29:32
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az hogy visszább raktam 1 fokot, az más indíttatásból történt. Szervezkedés miatt.
Vedd lejjebb. Nincs evvel semmi baj,senki nem kíváncsi, hogy mennyire megy. Az a 2 twitch néző sem, aki éppen téged néz. Hagyd az egész magadnak kitalált teljestménytúrát, és élvezd a játékot. Ha már semmiben nem találsz élvezetet, csak az önszopatásban, akkor meg ideje valami új elfoglaltságot találni, mert ez már sehova nem fog vezetni.
Jobban szeretem mikor csakis rajtam múlik a győzelem. Das meg a többis se tökéletes, beragadások, foskamera. De itt még ami bevált azt se hagyták.
Slick igazad van, részemről ennyit az új részről.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Minek játszol olyan nehézségi szinten, amivel nem boldogulsz? Tetted volna only story-ra, és akkor kaptál volna egy feszes, sztorivezérelt játékot.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.07. 16:20:06
PS5 II PSVR
Ahogy halad előre a játék, úgy nyílik meg Kratos is, sőt, a gyerek értelme és kíváncsisága is az apja iránt. Egyre hosszabb és tartalmasabb párbeszédek vannak, és a lore-hoz a levágott fej, Mimir vagy mi a neve egy csomót hozzátesz.
Bármelyik Das-nál és BB.nél jobb a sztorija, milliónyi mitológiai utalással és információval.
PS5 II PSVR
Hát nekem mindig oda lő ahová nézek éppen....fura, lehet nehézség szinttől függ?
Vannak nem mondom milyen ellenfelek, amiknél adott alkalommal a fejszét messzire kell hajítani, célozni, gyorsan. Ez rémálom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.07. 16:19:16
"Az utazóknak a feje fölött dobálgasd harc közbe a koponyát,"
Bocs, de ezt nem tudom értelmezni.
PS5 II PSVR
Lábalatt van folyton, elakadok benne, beragadok.
Az irányítás egy kalap izé, egyel lentebb amiket írtam, és ehhez még plusz a nyomorult baltadobálásnál az az értelmetlen célkereszt rángatózás. Borzalmas.
Az utazóknak a feje fölött dobálgasd harc közbe a koponyát, majd utána megbeszéljük. :D
Egy pajzs, amit magad elé teszel, az könyörgöm honnan védjen még? Hátulról is? Volt már igazi pajzs a kezedben?
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.07. 16:12:39
PS5 II PSVR
Rengeteg érzés, mondanivaló, intimitás, volt kettejük viszonyában, mindazon túl, hogy egy nagyon fontos játékmechanikai elem is Atreus.
PS5 II PSVR
Egy értelmetlen agyfasz a játékban. :D
Az irányítással sem értem, hogy mi bajod van, ezt fejtsd már ki bővebben, mert tényleg nem értem.
Én aztán allergiás vagyok az irányításra, de erre a játékra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy az szar lenne benne.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.05.07. 16:03:42
PS5 II PSVR
Szal de, Valahol rohadtul lemaradtál erről a vonatról :( Vagy elnézted a menetrendet, vagy nemtudom mi történt, de kár érte :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.07. 16:04:09
De nem maradok ki a játékból, csak közel nem élvezem annyira, de ez nagyrészta a buta irányítás és harc az oka.
Én sem vagyok a műfaj rajongója, sokkal jobban szeretem a feszesebb tempójú, 20-25 órás játékokat, de ebből sajnos nagyon kevés a jó.
PS5 II PSVR
Annak ellenére, hogy nekem is a tököm volt már tele a Hen herriett, you had yahoo?! - val ACO-ban, meg a some awsome soup-pal, sokkal élőbb-nyüzsgőbb játék, mint Zeldácska.
Ettől függetlenül ízléseken nincs értelme...
PS5 II PSVR
Valahol persze indokolt (GTA/RDR és társai), de hogy ma már autós játékoktól kezdve az FPS-ekig is erőltetik ezt a kínszarás formulát... :D
Nincs attól rosszabb, hogy gyűjtögess meg a mondvacsinált hitvány mellékküldik miatt rohangálj A-ból B-be a kihalt nagyvilágban...miafaszértelme? :D
Nem értem, meg azt sem, aki ezt anno kitalálta...nem ettől lesz content egy játékban...
Ez legalább egy akkora egetrengető nettó faszság, minthogy halott a single player gaming...
De GoW (ebben is) példásan szerepelt, lehetne bőven mit követnie a többi fejlesztőnek; asszem megvan az új Witcher3/Horizon :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.05.07. 15:48:51
Na. Ugyanez megtalálható a zeldában is. Nincs belőle kevesebb sem, ritkábban sem
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.05.07. 15:22:33
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Olyan ez, mint a kémia. Vagy van, vagy nincs. Annak ellenére, hogy én nagyon jó játéknak tartom a GoW-ot, nálam sem az az atomüberállat, mint másoknál. Ha most össze kéne fejben raknom a sztorit, bajban lennék. Emlékszem hat-hét jelenetre belőle, de még körülbelül sem tudnám megnevezni a helyszíneket időrendi sorrendben. Ennyire volt emlékezetes.
PS5 II PSVR