121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93787 :D -
#93786 Továbbra is: SEKIRO topik!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem, hogy a szarért nem lehet ezt megérteni!? -
LBandi77 #93785 Akkor miért nem mész nioh,ott van 999 csak boss aréna. -
#93784 Hát nem minden souls játék fogott meg eddig... :)
Egyelőre még ráérek, de nem mondom hogy annyira nagyon beszippant a játek...
Csak szimplán a bossfight-ok érdekelnek. -
#93783 + Seth + Tikal...
Csak poénkodok. Tudom mire jó. :)
Csak 3én egyelőre úgy megyek, hogy no heal és no R1.... -
#93782 Ah basszus imádom ezt a játékot. Kurva nehéz, de ha megtanulod bossoknál is a patternt, akkor sokkal könnyebb, pont mint soulsokba. 3. boss most ment le <3 -
#93781 nem kell már 1 hét se, most is hemzsegnek a használt FB csoportok, sőt, már tegnap dél körül is láttam az elsőt :D meg azóta még vagy 5-6 db-ot... de ezek nemtom mi a faszt vártak mégis... dehát ugyanez volt anno Bloodborne/DS3/Nioh idején is... :D
-
LBandi77 #93780 Úgy sem ereszt Darky,ez a drogsoftware. -
#93779 jézusom, nemá :D hát ettől (is) ez a címe a játéknak :D
remélem csak trollkodásból írtad :'D
pillangómami meg rohadjon el szatyorban, momentán elképzelni nemtudom, hogy hogy lesz meg ez... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!első még oké, de utána.... . -
#93778 Ilyen alap dolgot nem tudni :) -
#93777 Legközelebb nyomj R1-et... -
#93776 Még utoljára egy kérdés...
Mi az amikor meghalok és írja, hogy nyomj L1 vagy R1-et?
Csak mert én mindig L1-et nyomok... -
#93775 Mások is. :) -
#93774 Első boss easy ha kiismered. :)
Nem mondta ezt így senki hogy itemezés nem lesz... :) -
#93773 Azért az érzés mikor levered végre a bosst... sose változik még mindig remegek :D -
LBandi77 #93772 Amit eddig láttam az fasza.Nekem egyedül az invade keltette feszültség hiányzik de majd negszokom. -
#93771 Ebben igazad van. Úgyhogy neked lehet, hogy érdemes megvárni a jövőhetet és olcsóbban megvenni lemezesen. De az mondom egészen biztos hogy neked nagyon fog tetszeni a játék.
-
LBandi77 #93770 Kíváncsi vagyok hogy 1 hét múlva mennyi eladó játék lesz.Akik divatból lecoopolva tolták a soulsbornt most beszaladnak a pofonerdőbe . -
#93769 17 óra játék után azt mondom, hogy elképesztő jó a játék, és nagyon jót tett a From-nak, hogy elmert szakadni a soulsbornetól.
Fantasztikus világ, baromi nehéz, de tanulható harc, rengeteg item, képességek, imádnivaló a cucc.
Moby, vedd meg nyugodtan, nem fogsz csalódni, csak az első pár óra mehh, utána beszippant a játék.
Amúgy tényleg menjünk már át a topikjába, oda irogassunk. Már a rend kedvéért is, meg akit nem érdekel, ne kelljen végigolvasnia feleslegesen.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.03.23. 11:41:53 -
#93768 Tegnap én is belevertem egy 8 órát, első boss szerintem is picsa nehéz, de kereken 1 óra alatt végülis megfeküdt a rohadt állatja :D
Engem meglepett, hogy ennyi item van - emlékszem még ment a sírás amikor bejelentettek, hogy nem lesz itemezés... hát van, ráadásul már most találtam olyat, amire rákeresel neten, és nem tudni egyelőre hogy mire jó :D játszátok, kurvajó :D -
#93767 Meg Lbandi is talán látta, bár nem emlékszem melyik résznél csatlakozott be. -
#93766 Csak egy Elite ellenféllel küzdöttem órákig, szóval az első boss előtti részt ismerem mint a tenyerem... :)
Kérdezd meg N000rbi-t. :D -
#93765 Akkor nem figyeltél mivel ez minden copiába ugyanúgy benne van.
Én tegnap egész nap ezzel játszottam. Nem tudom órára mennyit, de legalább ugyanennyit mint te.
Benne vannak ezek a hibák, hogy miért nem vetted 3észre azt nem tudom.
Mondjuk ha nem lopakodsz, vagyis nem próbálsz és kampót használsz főként akkor a kapaszkodást nem fogod látni pl... -
#93764 Darky, többet játszottam vele eddig, mint te, mi az, hogy eleget játszol?! Tegnap újabb 8 órát vertem bele az első napos négy óra után... -
#93763 Bugot most úgy kell 3érteni, hogy hibásan vagy sehogy nem működik egy funkció... -
#93762 Hogyne lenne bug, hogyne.
Majd ha eleget játszol te is észreveszed, a legdurvább az hogy baszik megkapaszkodni. Lopakodni felesleges. Falon át lekövetnek és sebeznek.
Lehet nem kerúltél még ilyen szituba.
Amúgy azért mondom mert van ezekről konkrétan videófelvétel.
Ahogy a bossfight-ról is amit este majd tudok feltenni, mert az a baj twitch videot kell majd megvágnom.
Tegnapi streamek közül az utolsó előttiben van asszem... -
#93761 Nem tudom milyen platformon jatszol, de egy darab bug nincs benne..
A no hites boss videot mar toltheted is fel. -
#93760 Ez nem kitaláció, mindenkinél van ilyen, egy ismerős ez miatt hagyta abba a játékot.
Streambe van bizonyiték.
Sokszor nem veszi be ha lenyomsz egy gombot, nem kapaszkodik meg adott falak szélén, holott irja is hogy nyomjak négyzetet.
Vagy a pálya m@ásik végéről észrevesznek.
Falonát lekövetnek.
Sőtt az ellenfelek átütnek a falon, ellenben te nekik nem...
A kivégzés sem mindig megy hiába jelenik meg a piros pont.
-
#93759 Igen a plusz képességet kivéve minden támadás R1. Ha így nézzük akkor 1 gombos. :) -
#93758 Ez oké de nem a nehézsége csesz fel hanem hogy ilyen ostoba rendszer van benne. Amúgy első boss lement No Hit-el :) -
#93757 Sárkánybajt nemrég panaszoltam sötét feketén leírva :) -
#93756 Berozsdásodtam, de azért haladok :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy eddig az összes from játékban, érdemes minden tutorialt/itemleírást _figyelmesen_ elolvasni. Az edzőtársunk meg nagyon jó gyakorlásra :) Jelenleg ott vagyok, hogy vagy az ogre basz szét, vagy a lándzsás g*ci - egyébként megvan az út a lángoló palotába, de ott meg egymillióan vannak -
#93755 Na, nyomtam 3 órát.
A játék jó és jól is néz ki. Ennyi idő után már eladtam a metro-t :) itt meg mennék vissza csapatni! Viszont vannak nem egyértelmű dolgok (pl. sárkány baj) szóval megyek informálódni! -
#93754 Milyen bugok, Darky? Egy darabbal sem találkoztam eddig. Azt persze nem zárom ki, hogy te valahol leestél kapaszkodás közben, elhiszem, nálam ilyen gond eddig még nem volt. Azt viszont, hogy a lopakodás bugos lenne, erősen cáfolnám, szerintem elég jól működik, sőt, az átlagos stealth játékokhoz képest jóval megbocsátóbb. Jó is, hogy így van, mert cserébe semmi más nem az :) -
#93753 Én azt hallottam csak 1 gombos -
#93752 Szerintem tedd félre egy kicsit a játékot, és várj vele, mert már szerintem sikeresen felhergelted magad.
Jelen pillanatban azt kell mondjam, hogy rettentő jó lett a játék és szórakoztató, de kétségtelen, hogy kell a tapasztalat a játékban. Itt is sokszor meg kell halni, hogy rájöjj, hogy másképp kellene csinálni a dolgokat.
Nem gondoltam volna, de a harc rendszer nekem nagyon bejön. -
#93751 Hát nem tudom, és akkor nem bezséltem a használhattalan bugos lopakodásról, meg kapaszkodásról meg minden bugos ami csak van, vagy beveszi ha megnyomod az adot gombot vagy nem, estem már le kapaszkodás miatt mert sceszett kapaszkodni... -
#93750 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz majd rá item amivel meg tudod gyógyítani NPCket akik elkapták a kórt -
#93749 Na ha neked nem tetszik, akkor nekem tuti befog jönni a jàték. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.03.22. 21:57:16 -
#93748 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erről beszéltem az előbb és most ezt mondja, ez miatt nem tudsz itemeket vásárolni és gyüjteni kell valami szart a halaktól egy pályán vagy mi....
Ez az egyik ami nem tetszik, hogy meghalsz, és azért büntet a játék mert probálkozol, HOZZÁTESZEM, egy souls játékban, DS2-őt is otthagytam mikor csonkolta a HP-t a tetvedék.