121467
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Amúgy sekiroba from megoldotta a tracking problémát, amit rengetegen kihasználtak eddigi soulsokban. Ez amikor az ellenfél körül körözöl és simán be tudsz vinni ütéseket. Na sekiroba próbáld ezt meg :D 10ből egyszer ha összejön. Persze nem is ez a módja itt. -
a végén kiderül, hogy a Sekiro valójában egy faék egyszerű játék, csak mi álltunk rosszul neki mindvégig :'DD -
Még nekem is megy Darky, ne add fel :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amúgy CA tényleg néha jó. Implementálás kérdése. BBben nagyon túl van lőve az tény, de engem annyira nem zavart. BFV pl konzolon jobban néz ki CAval szerintem, mondjuk ott elég minimalista az implementáció -
szvsz az egyik legjobb effekt (igen tudom, valójában hiba, de ... :D ha jó helyen van haszálva, szerintem kurvára feldobja az egészet), én biztos csutkára tekerem
-
Igen, vágyom rá, hogy PS5-ön is always on CA legyen.
-
Ebben bízok én is -
valszeg a Ghosts of Tsushima lesz a te játékod, ő tuti hogy 50x casual-ebb lesz még hardon is, mint egy Sekiro :D
de nem is baj, soulslike-ot szerintem FROM-on kívül nagyon senki se erőltesse, mert oltári pofáraesés lenne... :D -
A Lords of the Fallent kipróbáltam, de nem sokáig jutottam vele. Igazából a bajom a soulsokkal az, hogy A Demons' Souls nekem annak idején az egyik oka volt, hogy PS3-at vettem (a másik a Heavy Rain) az x360 mellé. És azt rongyosra játszottam. Aztán mire kijött a Dark Souls, már nekem elveszett a varázsa annak a "nehéz, de fair" játékstílusnak. A bloodborne-t pl. már végig se vittem, meguntam.
Szóval a Sekiroba bár más a harc, de attól még egy From játék, egy Soulsborne játék és már inkább meg se veszem. Ettől még ezek jó játékok, csak én már beléjük untam. Ez van. Valami kazuárabb hack n slash jó ma már, nem igénylem, hogy szétrúgják a seggem ötpercenként. A korral jár szerintem. -
4k-ban akarod nézni a chromatic-ot? :D -
Az emberek különbözőek. Szerencsére. Ami az egyiknek képhiba, a másiknak "stílus". Nekem képhiba. Talán egyszer leszedálva ráveszem magam, hogy letoljam, de bevallom reménykedek egy PS5 remasterben. -
Nekem is valahogy a bb jobban bejön. Nem tudom miért de iszonyatjó stílusa van.
Nem a sterilitás, hanem mert Sekiroban a pályak meg ellenfelek igénytelenek. 2-3-at kivéve.
Vagy fantáziátlanok. -
Sajnos az olyan, nincs mit rajta szépíteni. Igaz, engem nem zavart különösebben.
Viszont az is tény, hogy From egyik, ha nem a legjobb, játéka. Mondjuk nálam pont a 2. a listán, ami a teljesség igénye nélkül: DaS1; BB;Sekiro -
hát rohadjak meg, biztos egyedül vagyok akkor, de nekem eskü jobban tetszik a BB ettől, ahogy kinéz alapból... :D ez így túl steril... :D
imádom azt a túltolt chromatic abberationt meg minden részét, valahogy nagyon el lett találva az összkép :) -
Persze, hogy kihagytam, amikor 1 óra szenvedés után síkitva lőttem le a kromatikus aberrációs miatt, teljesen kicsinálta a szemem. Csak olyat írtam, amit végig is vittem (Nioh folyamatban).
BB-nak így kellene kinéznie... másképp megjelentetni is kár volt. Nyomorék From -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.29. 21:21:45 -
hát szvsz a legjobb és legtökéletesebb FROM gyöngyszem az messze-messze kétségtelenül a Bloodborne, dehát persze kinek mi :D
Sekiro is kurvajó, de valahogy nem üti meg (nálam) azt a hibátlan BB szintet nyilván... :(
mondjuk BB-ben maga a horror-téma és az egész viktoránus körítés teljesen magávalragadott, szóval egy shinobi buli ehhez nálam alapból nem érhet fel, de azért odatették magukat eléggé :) kurvára kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a kövi projekt, és hogy majd PS5-re mit dobnak ki... (Bloodborne 2, PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!!) -
És kihagytad a BB-t, az egyik legjobb From cucc. És persze a Sekiro-t is. Szóval van itt souls like anyag, nem kell az N+1.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.29. 20:59:44 -
- DeS - nagyon megszerettem
- DaS - legjobb Souls nálam
- DaS 2 Scholar - elvoltam vele, de tele volt nem okés dolgokkal
- DaS 3 - csömör, undor, copycat, recycling, a DLC-kre már rá sem néztem
- Lord of The Fallen - nem sokat vártam és ahhoz képest amit kaptam az korrekt volt, de nyilván egyik Souls cipőjét se éri el
- Nioh - fogalmam sincs mennyi ideje tolom, mert nem nézem, csak élvezem, nagyon jól elvagyok vele, várom, hogy tolhassam, ha éppen melózok, rá vagyok függve
Szóval, nem egészen értek egyet. Nálam a DaS 3-at röhögve alázza a Nioh. Előbbivel elvoltam, de alig élveztem, és alig szórakoztam jól, utóbbinál meg fungaming van 40-60 órája és félek, hogy közeledek lassan a végéhez. -
Nem.
Én ügy akarom ahogy kitalálták deflectelni akarok.
De mivel nem megy és kb 3-ból 1xsikeül, ezért unom meg és ugrálgatok :)
Lehet hagyom mert ez a stílus nekem nem megy. -
Pontosan. Ezért sem szabad senkivel kezdeni. :) Így garantált a csömörmenetes Souls like élet.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.29. 19:57:09 -
Mert úgy akarod gondolom játszani, mint soulsokat. Felejtsd el... -
Nagyon más, annyira hogy nekem nem megy sajna. :D -
A Lords of Fallen, meg a The Surge egy olyan banda műve, akik magukhoz képest durván túlteljesítettek. Egyik játék sem lett Souls verő, de teljesen okés szórakozások 1x.
A Nioh viszont mind a játékosoktól, mind a kritikusoktól közel Souls szintű értékeléseket kapott és bizony 8.5/10-nél kevesebbet nem tudnék rá adni én sem!
A Nioh jó játék, van benne bőven tartalom, remek a harcrendszer, easy to learn hard to master és eléggé addiktív. A From-nak nevetve van 20 éves előnye mindenkivel szemben. Ezek gyakorlatilag a King's Field 1 óta (1994!) újra és újra u.a. adják el, csak szebbet, többet, jobbat. Folyamatosan fejlesztették ezt az egészet, nyilván igaz, hogy ebben a stílusban SENKI nem képes őket egyelőre elverni! -
Nioh, Lords of Fallen, The surge meg volt?
Ha bármelyikre igen a válasz, akkor meg van a hiba a képletbe, NEM játszunk Souls like gamet, csak a From-tól. -
Hát pedig sekiroban más a harc, mint soulsokban. Eddigi legjobb from harcrendszer -
Nekem ez pozitívum. Olyan mértékben Souls-csömöröm van, hogy a Sekirohoz már hozzá se tudtam nyúlni. -
Jaja annak köze sincs ehhez, az szerintem egy akciójáték lesz. -
volt ilyen Gearbox PAX-os stream, ahol bejelentették a Borderlands 3-at, de akadozott/szétfagyott a trailer lejátszáskor :DDDD -
Amúgy sekiro után egyre jobban várom ghost of tsushimat.
Bár videó alapján a combat meg se fogja közelíteni sekiroét :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.29. 15:13:40 -
mi ez van vmi link? -
Windows alól prezizni ekkora showt, de komolyan.... :DDD
vagy akkor legalább felrakni ilyenkor pár másik playert a biztonság kedvéért...
mondjuk amúgy nem kizárt, hogy ez direkt a show része volt :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.29. 10:43:00 -
hívj fel egy SONY márkaszervizt, hogy vállalják-e -
Nem tudja valaki, hogyha németországban vettem a gépet, akkor itthon kihez tudok garanciás problémával fordulni? -
Lefagyott a video, amit élőben le akartak játszani. :D De vagy háromszor egymás után. Látszott, hogy nem a játék fut ilyen szarul, hanem a nyomorul windows media player ment kb 5 fps-sel, aztán meg lefagyott teljesen egymás után. A nagy bejelentés trailere előtt :DDD
Kurva kínos volt. -
Prof William #93952 Mi volt benne? -
Dreams early access április 16. 30 euro -
Legközelebb csak rakják ki trailert youtubre. Jobban jár mindenki -
Ezek után a legfaszább befejezése a shownak egy Aliens Colonial Marines remaster bejelentés lenne :DDD Battle Royale móddal :DD -
micsoda shitshow -
:DDD Már nem bírom tovább nézni annyira kínos