121471

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Azért lett jó, mert nem a játékból van.

Komoly.
  • TDC Geronimo
    Ez mondjuk nem lett rossz

• TDC Geronimo
    Kíváncsi leszek fogunk-e kapni demon souls remaket. Többször pletykálták már. PS5re kezdésnek az is jó lenne. Gondolom nem sokan tolták itt az eredetit
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.07. 21:21:40
  • 6600GT
    köszönöm! azt hittem nem lehet itt a büntényekre gondolok hogy ha vége akkor már nem lesz :D Xd de túl gondoltam!
  • n000rbi
    Igen.
  • 6600GT
    Sziasztok,lenne egy kérdésem a Spider Man ha végig viszem az alap story küldetések utána lehet tovább barangolni illetve gyüjtögetni büntényeket megoldani a városban? köszönöm
  • lwb
    Hát, ha igaz, amit mond a faszi, hogy Anthem után az egész játékfejlesztést újrakezdték, akkor 2021-nél előbb ebből sem lesz semmi.
    Az meg már nextgen vastagon. Vagy crossgen, mint a DAI volt.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Nextgen AC úgy néz ki vikinges lesz

"An unusual teaser in Ubisoft’s loot shooter The Division 2, highlighted weeks after the game’s release, reveals that the next Assassin’s Creed game is all about Vikings. Kotaku can independently confirm the same."
  • TDC Geronimo
    Hát kotaku cikk után én nem akarok DA4et.
  • Prof William
    Ha olyan minőségű lesz mint a Anthem vagy akár csak a Dragon Age 3 akkor már inkább neki se kezdjenek.
  • j0nNyKa
    ez sztem titeket is erdekelhet
    a keszulo dragon age 4 motorrol van benne szo, meg az anthemrol, bioware-ea parosrol, ilyesmikrol
  • Tinman #94018
    A VHS is tele van képhibákkal, de azt direkt előállítani és ezzel a forrást rosszabbá tenni, az egy őrület.

A Kung Fury egy Kickstarteres, indie hobbi cucc volt, teljesen más liga a Sony által kiadott BB-tól. Sajnos más fejlesztőknél is néha-néha feltűnik a CA, mint postproc. effekt, de a többieknek legalább van annyi eszük, hogy kikapcsolhatóvá teszik. A Lords of The Fallen sem váltja meg a világot ugyan, de a #mocskosFrommal ellentétben ők elég hamar kiadtak hozzá egy patch-et, amiben menüből külön kikapcsolható a CA.

A From az a fejlesztő, akik rohattjó' játékokat készítenek, de több sebből vérző technoval. Ahogy hallom csodás lett PS4-re is a Sekiro, a szokásos framerate és frame pacing problémákkal. Egyértelmű PC-re veszem majd, ha kijöttek a DLC-k is már hozzá.
  • Tinman #94017
    PS4-en kevésbé volt stabil a frame, de PS4 Pro-n ezzel már nincs gond... helyette frame pacing gonddal küzd.
  • mucsácsó
    persze, hát külön arra dedikált kapcsoló is van rá meg minden az engine-okban már (legalábbis UE4-ben egészen biztosan) - értem én ezt teljes mértékig, hogy ez igazából HIBA - de akkor is alkalmazzák effektként előszeretettel, ahogy írod is :)
    szerintem kurvajó, de mint ahogy írtátok is, nem vagyunk egyformák.. valaki hányni tud tőle - én pl. a toon/cel-shaded grafikával vagyok így kicsit, bár Borderlands 3-ra kicsit felállt :P

Kung-Fury meg maga az atyaúristen, ZSENIÁLIS minden másodperce!! :D
    a zenékkel együtt... nagggyon nagyon kíváncsi vagy, hogy mit raknak össze majd 2. részre... speciel engem jobban érdekel, mint az új Avengers vagy Star Wars.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.03. 19:45:35
  • Moby
    Igen, filmekre is tesznek CA-t. Az elmúlt években nagyot mentek a 80-as retró mindenek, na a 80-as évekre is nagyon jellemző volt a CA a VHS korszak okán.
    Kung Fury. Elejétől a végéig poszteffektezett CA.

Videóklippek is szeretik használni, de még a Stranger Thingsben is fel-fel bukkan a 80-asok okán.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.03. 15:17:29
  • TDC Geronimo
    Borderlands 3 Announce trailer (PS4, One, Epic Games Store Exclusive for 6 months), coming September 13th 2019
  • lwb
    A BB-vel inkább a frame rate volt a gond. Egyes helyeken iszonyúan leesett és ez egy akciójátéknál azért számít. Amúgy a hangulata nagyon ott van, az biztos.
  • Tinman #94012
    Kromatikus aberráció.

Aberráció = A normálistól eltérő, rendellenes.

Ha vintage effektet akarunk használni a képen, arra van jobb módszer... konkrétan csak jobb módszer van rá. Valójában, aki ezt beletette, az kibukott a suliból, ahol azt tanítják, hogyan alkoss szépet.

Én azt tök elfogadom, hogy neked ez tetszik, de, hogy ettől ez még egy képhiba és csak nettó idióták teszik bele egy játékba az is holtbiztos. Ez olyan mintha forgatnék egy filmet, amit direkt teletosznék képhibákkal... wait... J.J.Abrams pont ezt szokta csinálni -.-
  • Prof William
    Nekem a BB-ben azt is tetszik hogy nem tűnik olyan nehéznek mint a Darkok de azért itt is figyelni kell rendesen. De legalább csak emberien és nem emberfelettien. :) Valamint valahogy jobbnak érzem a pályákat is. Na meg persze a hangulat is nagyon ott van. :)
  • Myselor
    én sem értem egyáltalán nem zavart de hát vannak kurva érzékeny emberek minden szarra.meg jó hisztizni is:)
  • mucsácsó
    nem értem énse a CA utálatot (persze ők meg azt nem értik, hogy hogy lehet imádni :DD), de ennyire szerintem se vész azért...
    kellett az azért hozzá :) valami veszettjó dizájner arcok voltak odaállítva ehhez a játékhoz, ritkán látni olyat, ahol ennyire durván koherens a HUD-tól elkezdve minden
  • n000rbi
    Még nem értem a Sekiro végére, de egyelőre nekem is a BB a legkedvesebb From játék (DaS1 szorosan utána). A BB settingje, hangulata számomra mindent vitt. Sajnálom, hogy van olyan, aki a CA miatt hagyja ki... :) Abban igazat adok, hogy lehetne opcionális, de emiatt nem kukáznék egy ilyen mesterművet.
  • mucsácsó
    +1000000

tényleg H I B Á T L A N az a játék, egyszerűen nincs benne hiba (max a technikai oldalról esetleg)

na de majd talán egy BB2 majd PS5-ön, amit sokszor felhoztunk már, mint álom... :D
  • darkSectorxxx #94006
    +1
  • TDC Geronimo
    Most nézem vissza régi BBs videóimat. Istenem ez a játék még mindig egy mestermű. Azok a bossok, zenék, art. Azt hiszem itt az ideje egy újabb végigjátszásnak :D

Ludwig bossharcot néztem épp. Az a zene...
  • TDC Geronimo
    :(

PS5 sajnos még másfél év :S
  • Moby
    Bármi is esik az év végén, az skip. Majd ps5-ön ezeket már. Az meg nem esik év végére sajna.
  • TDC Geronimo
    Hát azért ha beesik év végére a last of us akkor még lehet :)

Amúgy meg 1 laza évet megbocsát nekik az ember ilyen gen után szerintem. Launchra én számítok egy horizon 2re. Megint GG szállítja a csodát launchra :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.02. 20:46:13
  • Moby
    Az idén ömlenek a jobbnál-jobb játékok a sony nélkül is. RE2, MetroEx, DMCV, Sekiro. Eddig. Mondjuk kell is, eddig nagyon úgy fest, hogy 2019 nem a sony exek éve lesz.
  • darkSectorxxx #94000
    Ők még szoktak csinálni olyat mint régen, visszatesztelik a játékokat.
  • TDC Geronimo
    Pont ezért becsülöm a sonyt és a sony 1st party címeket. Last of us 2 re is ha kell várok még 1+ évet, de tudom, hogy az ha kijön büntetni fog
  • lwb
    Az engine bajokat megoldotta volna Anthemnél meg DAI-nál meg MEA-nál is. De a koncepció-belieket nem. Hogy elindult a játék egy egészen más valaminek, aztán felénél lelépnek a kreatív vezetők, kukáznak mindent és 18 hónap alatt összecsapnak valami szart.

És aztán ugyanezt egy másik játéknál eljátszák újra, előről. Ehh... Tényleg nem kéne erőltetni ezt a játékkészítést, ha ennyire nem akar menni. Ha nincs ihlet, nincs ötlet, nincs kedv, nincs semmi, akkor minek csinálni? Ez nem szalagmunka, ide kell egy kis alkotói véna, egy kis művészet is, valami, hogy kitűnjön a tömegből. Iparosmunka édeskevés.
  • TDC Geronimo
    EA is hibás abban, hogy frostbite enginet ráerőlteti mindenkire. Ez már rég kiderült, hogy az nem jó másra csak BF játékokra. Anthemmel egy unreal enginen fele ennyi gond nem lett volna. Se technikai se contentbéli.
  • lwb
    Uhh, ez k hosszú. A felénél abbahagytam, egyrészt ennyire nem érdekel az Anthem sorsa, másrészt kb ugyanazokat a hibákat sorolja, mint ami a MEA fejlesztésénél is volt. Itt is azt mondja, hogy csak az utolsó másfél évben lett lényegében összerakva a játék stb. Ezek szerint a Bioware-nél olyan idióták dolgoznak, akik egymás után kétszer kottára ugyanazokat a hibákat elkövetik.

Most már azt mondom a kukába velük, stúdióstól.
  • TDC Geronimo
    Legbelül mindenki érezte, hogy ez történt, de ez akkor is durva
  • TDC Geronimo
    Huh ezt érdemes elolvasni...

How BioWare's Anthem Went Wrong
  • Moby
    Van a CA-nak egy vintage hatása, ami design szempontból illeszkedik a BB gótikus stílusához. Az más kérdés, hogy lehetne opcionáls, de a designer kötelezőnek gondolta.

/én sem rajongok az ilyen mandatory dolgokért.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.30. 09:24:53
  • Tinman #93992
    Távol álljon tőlem, hogy bárki ízlését is megpróbáljam megérteni, de ez esetben tényleg nagyon érdekel. Mit szeretsz egy képhibán?

A fotózásban a fotósok, a filmgyártásban az operatőrök igyekeznek mindent megtenni azért, hogy az elkészült képen ne legyen ilyen hiba. Ez kb. olyan mintha kérnél tőlem egy fekete tv-t én meg a széleit befújnám kék-piros spray-vel, mondván ez így jobban néz ki. Az elsőt, aki ezt játékokban alkalmazta, ott helyben fel kellett volna akasztani. Mondjuk a legnagyobb paraszt mégis csak a From, mert nem egy játékos kérte őket, hogy patch-ben legalább legyen offolható, de totálisan ignorálták őket, pedig ez csak egy kapcsoló, ami jelenleg always ON állásban van. Lefordítom: Képhiba - > ON!

Gondolj bele. Miért kell azt hinned, hogy egy rosszul beállított kamerán keresztül nézed a BB főhősét, amint aprít? Eleve miért kellene folyamatosan az arcodba tolni, hogy te egy kamerán keresztül nézed a játékot? Ez egy őrület.
  • darkSectorxxx #93991
    Hát igen itt rádfordulnak az ellenfelek.