121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Ln végigszoptam a délutánt, az utolsó két órát a nyanyánál. Egyszer már majdnem meglett, fél centi HP hiányzott, de a szellemek letosztak. :( Ráadsul dupla resurrectem volt.

Most hagytam abba, totál eltompultam, a reflexeim eltűntek.

A másik, aki szivatott a Seven Spear, egyelőre az esélytelen. De a nyanya már meglesz, csak idő kérdése.

Jól elbasztam a délutánom. :(
  • TDC Geronimo
    Én ma 3 órát szoptam egy bossnál és úgy döntöttem inkább megyek másik zónába a végén.
  • Kandurex
    Pont ezen is gondolkodtam, hogy nyomtam 10 órát, de úgy érzem, hogy ez elején járok. Igaz ebbe benne volt a mini boss-ok szopatásai, egyszeri eltévedés, amit úgy jelzett a játék, hogy rossz irányba megyek, hogy sokan, egymás után és egyszerre is felnyomták a protézist a sinobim seggébe és ez az eleje....más játékot már 10 óra után már várom, hogy vége legyen, itt meg köpködöm a kezem és spanolom magam...!
  • TDC Geronimo
    Még lesz rengeteg minden majd meglátod :)
  • j0nNyKa
    úgy látom össze lettek vonva, szóval mehet a spoiler oda
  • Kandurex
    Amúgy elég bejön ez a fejlődési rendszer. Végre visszatértünk a "tábortűz" fejlődéshez, de utálatos - gusztustalan voltak a "nexusos" megoldások,...oké, oké, itt is van, és jelentős, de még se kell visszavergődni állandóan. És a From -tól szokatlanul sok a lehetőség fejlődés, harcművészet stb. stb. Végre nem egy kaptafa a harc.
  • Tinman #93821
    Direkt szopattok ezzel a rakat játékmenetbeli infóval? Komolyan nincs topikja?

Szerk.: Be lett zárva a konzolos Sekiro topik... oké, semmit nem értek. Mi volt azzal a baj? Hogy elkezdtek oda írni az emberek?
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.24. 18:28:02
  • sgfool
    Nekem sokadik próbálkozásra valahogy végül mákom lett a nyanyával.
  • Kandurex
    Én most jutottam el a lovasig (az gondolom nem spoiler, hogy már akkor is voltak lovak). 10. -dikre lement. Elég mára.

A játék amúgy 10/10, jobban át jön, mint az utolsó két DaS.
  • mucsácsó
    félreértesz báttya:D
    végigszoptam az egész kurva délutánt ezzel a szar bossal, szerintem ha 50x nem mentem neki, akkor egyszer se -
    aztán már kínkeservemben mondom nézek valami helpet, és akkor ez alapján már így meglett "elsőre".. :D

mondom, próbáld a videó alapján: 1 ütés, jobbra dodge, 1 ütés, jobbra dodge... elég cigány spammelős módszer, de így nem fog tudni megmoccanni se :D ha pedig felugrik, 1 shuriken, és már zuhan is le... így 1 perc se kell, és már megvan az 1. fázisa...

2. fázisban meg a fénygeci pillangók elől fuss el mindig a velük szemben srégen levő oszlop mögé + block, úgy max 1-2 talált el...
    de amúgy simán blokkolható az egész fénytámadás, csak a végére lehet megtörik a posture-öd :D
    a spiritekkel szintén ne foglalkozz, azok elől is futni kell a terem másik oldalába, aztán ha csettint akkor eltűnnek (...vagy ha buggol, akkor nem ..:))

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.24. 18:03:35
  • Ulthanito
    Engem ma halálba szopat a játék. A Seven Spear minibossal sem tudok mit kezdeni, néztem videót, annyira könnyűnek tűnik, nekem képtelenség megtörni a posture-t.

A nyanya első fázisa lemegy, de a másodikban a fénysebzés miatt mindig megszopom, ráadásul vagy 5 perc, mire az első fázisát is letolom

Ma nem megy ez nekem, teljesen reménytelennek érzem
  • darkSectorxxx #93816
    Hát a boss-okról el tudom hinni, mert ha minden skill meg cucc megvan akkor nem a bossokkal lesz problémád az elején hanem az elitekkkel inkább.
  • Ulthanito
    Akkor miert nem a sajat videodat teszed fel? Elsore..ja.sot, meg se kellett probalnod es lement...
  • darkSectorxxx #93814
    Ezt akartam írni ráá, Ebrietas easy, ezekkel ellentétben. :D
  • darkSectorxxx #93813
    Igen. :D
  • mucsácsó

ha kell még.. :D én ez alapján elsőre lehoztam, halál nélkül :D és még seedet se használtam.. :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.24. 16:33:19
  • Moby
    Én inkább azt látom, itt minden sarkon van belőle egy :)
  • Ulthanito
    A magad 35 évével, mi? :-D
  • Ulthanito
    Moby hidd el, jó lesz az! Agyfaszt kapok minden minibossnál, de elképesztő jól meg van csinálva a játék. A kezdés sajnos nagyon buta, de majd olyan 10 óra körül elkezdi magát jobban megmutatni a játék. Nincs mitől félned, élvezd!

Pláne, hogy nincs nincs benne Ebrietas.
  • darkSectorxxx #93808
    :)
    Hát én is öregszem már.
  • Moby
    Kiöregedtem én már ebből a ragelésből. Ha jól érzem magam közben, engem csatakosra szopathat egy játék. Az én reflexeim amúgy is kalap szarok már, nem hozzám lövik be ezeket. Viszonylag természetes folyamat, ha mélytorkozok, ezen már nincs mit idegeskednem. Feszítse szét az atmoszféra, nekem ennyi elég. A szekiro meg - gyenge kezdés után - úgytűnik ezt hozza
  • Ulthanito
    Mami ellen mi amketperces trukk?
  • mucsácsó
    igen, ugyanezt éreztem... akkor legalább nem voltam ezzel egyedül :D
    kifejezetten ronda az eleje, az a sötétes pálya meg tényleg nagyon cső.. mondjuk sejtettem, hogy az csak egy "tutorial" lesz kvázi, de annak is nagyon gyatra.. és jah, későn jön a bossfight - viszont mondjuk ezeket jól ellensúlyozták a minibossokkal, azok már megágyaznak a taknyosraszopatáshoz :D

A posture sztem jó változtatás volt... igazán hc akkor lenne, ha még lenne stamina is, és arra is kéne figyelni :D de az úgy tényleg agyfasz lenne már...

Kíváncsi leszek, mint próbálja meg koppintani valamelyik nagyonjóképességű fejlesztő ezt a formulát is... :D
  • darkSectorxxx #93804
    Most jobb? :)
  • darkSectorxxx #93803
    Olyat rage-elsz hogy azzal együtt ja. :D
  • Moby
    Mit? A steam fiókomat?:)
  • Moby
    Jóval laposabb a learning curve eleje, mint a soulsborneokban megszoktuk. Azokban az első 1 órás petting után már bossfightolunk. És a lassú kezdésen nem segített az sem, hogy közben nem éreztem jól magam benne.
  • darkSectorxxx #93800
    Majd eladod nem gond. :D

Nekem jobban tetszene, ha a lopakodásnak látnám értelmét, de amire használhatod, ahoz se kell sunnyogni, és nem tudod olyanok ellen használni akikkel a probléma van, csak azok ellen, akiket futva 1 vágásból megölsz kb....

Én ettől vártam valami sokkal smútabb érzést.
    De egyelőre csak az időt huzom ezzel.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.24. 13:01:34
  • n000rbi
    >a korábbi 6 óra 20 perc alatt ment le

Te is tudod, hogy bármelyik from játék lenyomható nagyon rövid idő alatt, ha már kívülről fújod. Egyébként lehet azért volt annyira lassú a kezdés, hogy belerázódjon az ember az új mechanikákba. (szükség is van rá :))
  • Moby
    Ja igen ment itt a sekiro vs dmcv.
    Rohadtjó a dmcv is. Nem érdemes kihagyni a stílus kedvelőinek. Igazi japó gyöngyszem, a sok iparosmunka után ismét teli lélekkel. Capcom nagyon durván tolja az idén
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.24. 12:55:19
  • Moby
    A warez mentését nem ette a retail, újra kellett kezdenem. Másodszorra a korábbi 6 óra 20 perc alatt ment le. Blindteszterekkel is le kellett volna teszteltetni, valszeg kiugrott volna, hogy ez így nagyon langyi. Meg nagyon cső, és ronda. Ilyen rossz kezdése fromjátéknak még nem volt. Ami viszont később jön, annak nagyon különleges a hangulata. Egész más, mint eddig bármelyik fromjátéknak.
  • mucsácsó
    fákk, nemtom már szerkeszteni...
    ami még nagyon tetszik, hogy megtartották azt az előző soulsborne-okból, hogy rengeteg eldugott item van, ami tökre lehetetlen helyen található meg... meg hát ugye a hidden wall-ok... :P
  • mucsácsó
    szerintem is kurvajó! :)
    az eleje tényleg lagymatag, pláne a kezdés... azt ahogy egyik kollega is írta, valószínűleg egy trainee csinálta, annyira ratyi lett.. :D full casual érzet, én nagyon húztam a számat bevallom, és meg is ijedtem picit...

lassan építkezik, és lassan mutatja ki a foga fehérjét - szerintem sokak emiatt is gyorsan túladnak rajta, meg mert nyilván balfaszok... :D már 14-15k-ért dobálják...
    nem RDR2 szinten lassú az eleje, de azért lassan dobódik be az ember... szvsz az első protkó is későn van, sokan már addig se viszik el..
    a másik meg hogy rohadtul csőpálya érzete van az első x órának, de aztán később (10-15 óra?!) kitárulkozik az igazi FROM-féle level dizájn... :) ez vérbeli souls game, nincs mese..
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.24. 12:39:42
  • TDC Geronimo
    Jól tetted. Most mondhatnám, hogy biztos voltam ebbe, de ezt a játékot kár kihagyni souls meg from fanként. Ez egy újabb gyöngyszem
  • Moby
    6-8 óra "demo" után vettem meg. Az eleje nem tetszett, és hosszúra is nyúlt. Aztán egyre jobb lett, és akkor megvettem.
  • Kandurex
    Ohh, i see, nem is menüben van.
  • Kandurex
    Srácok, hol van a skill tree? Egyszerűen nem találom a menüben.
  • darkSectorxxx #93790
    majd megbánod. :D
  • n000rbi
  • Moby
    Megvettem, nyomom.