121261
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94430 Az Uncharted 4 is igényesebben mókeppelt, mint ez. Vagy akár az L.A. Noire, pedig az minden volt, csak nem interaktív film. Ráadásul vagy 7 éves játék. -
#94429 Most amiket írsz az gáz kurvára ugye tudod....
Vágod hogy miért néz ki úgy a Detroit mint ahogy? vagy neked tökmindegy hogy interaktív film vagy egy open-world játék? lOL. :D -
#94428 Mondjuk ez nem mond semmit. Azt is leírták, hogy digitbe vettek sokkal többet. Lehet biggest UK launch 1000 darabbal, meg 1 millióval is, akkor is lehet "biggest". -
#94427 A fejedben biztos. Igen, az, mert az nem játékidő kérdése, hogy valami normálisan van mókeppelve, vagy szarul. -
#94426 UK Charts: Days Gone defeats Mortal Kombat 11 to claim No.1(update: Eurogamer: biggest UK physical launch so far in 2019)
Ennyit számít az, hogy rá van írva sony ex. -
#94425 Ó, kúúúúl! -
#94424 Bizony! -
#94423 Ja értem a Detroit a standard, aza interaktív 6 órás film. :D
Ajjaj nagy itt a baj! ☺️ -
#94422 Milyen hangulatos zene volt akkor mikor ide értünk. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.04.29. 11:23:26 -
#94421 GoW-ban is volt néhány elbaszott (tükör/google)fordítás, ahogy Pókiban is :D biztos már fogyott náluk az erő/idő... :D pl ami megmaradt, hogy a 'worth a shotot' nemtom hogy fordíthatták "megér egy lövést"-nek.. :D
de egyébként egészen fasza minőségűek szerintem a fordítások, jó dolog azért, hogy ezt így meglépte az exekkel a sony:)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.04.29. 10:56:05 -
#94420 Azért azt nem mondanám. Az arcmimika rém gyenge, sehol nincs egy Detroithoz képest. -
#94419 Kurva jól néz ki a játék, meg a mcapture a játékban durva... -
#94418 Igen, nekem is a hangulat az, ami ebben a játékban megfogott az első három órában. Az nagyon tetszik benne. -
#94417 Szerintem szar a fordítás, direkt belenéztem. Hangosan felröhögtem, amikor a menükezelésnél azt, hogy swipe a touchpaden, úgy fordítja, hogy "söpörj felfelé". :-D -
#94416 Igen, pláne most, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már nálam is körvonalazódni látszik, hogy ez egy újabb modern open-world játék lesz (a Zelda után), amivel soktíz órát eltöltök. (tekintve, hogy a zsáner nem a kedvencem, ez mindenképpen dícséret a készítőknek :))a Lost Lake régióba eljutottam... hát az valami csodásan fest -
#94415 Én semmi változást nem látok a patchektől :D (vagy csak mázlim volt, hogy nem futottam bele bugba)
10 óra felett járok, de őszintén én ezt jobban élvezem, mint a pókot anno :) Olyan hangulata van a világának, hogy magamalá pössentek minden nap, amikor beindítom.
Meghát ez sem egy igénytelen fos...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.29. 07:46:18 -
#94414 A patch-csel egész jó lett a játék, haladtam sokat és már Deacon se akkora gyökér. Jellemfejlődés van itt, mint a GoW-ban :D -
#94413 God of War-t próbáltam magyarul, de emlékszem valami felbaszott aztán visszakapcsoltam :D -
#94412 Pókica meg God of War elég jó volt -
#94411 Gondolom senki nem használja, mert miért is? tudjuk hogy ezek mindig szarok :) -
#94410 Én menüt sose szoktam magyarra állítani, mert csak bezavar. A másik fordítás meg...ja. Fosfölde és társai :DD
Raktam vissza angolra -
#94409 A magyar feliratról nem írt senki. Elég borzalmas tud lenni pár skill leírásánál(át kellett váltanom angolra, hogy megértsem,annyira meg volt csavarva magyarban), párbeszédnél, érződik, hogy nem volt meg a fordítóknak, hogy milyen kontextusban hangzanak el a mondatok, csak kapták ömlesztve. -
#94408 Nos én is belekezdtem, két óra játék után a véleményem.
Nedves nem lett a bugyim, ami leginkább tetszik, az a játék hangulata. Már látom, hogy amikor csak lehet, kerülni fogom a harcot a freakerekkel. A látvány összhatásban oké, sok helyen azonban csak középszerű. A tutorial tempója szeirntem rendben van.
Ami nagyon béna, hogy nincs rendes gravitáció a játékban. Legurom egy épület tetejéről, és fele olyan lassan esek le, mint ahogy kéne.
Egyelőre még leköt, de nem tudom, mennyire lesz ez elég 20 óra játék környékén... -
#94407 Days Gonenál install közben error üzenetet ír ki (jó hosszú install, több, mint egy óra), egy ilyet: CE-32930-7
Na már most ez elvileg corrupt file a HDDn, de a megoldásként jelzett delete után újbóli installt követően is 3x kiírta. Most tisztítottam a lemezt, próbálom újra rakni. Ha ismét kiírná, mi lehet még a megoldás?
Még nem futottam eddig bele ebbe a hibába. :(
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.04.28. 17:39:30 -
#94406 Szokásos manapság, de eddig sony exeknél nem volt jellemző. -
#94405 tesztelés nélkül adták ki a játékot? -
#94404 Days Gone update 1.05 Changelog
Added fixes for crashing issues with Days Gone version 1.05.
Added stuttering and lag fixes.
Days Gone 1.05 fixed framerate drop issues.
Various performance and stability improvements.
Added fixes for glitches with Days Gone 1.05.
Added minor bug fixes and changes.
Kíváncsi vagyok... -
#94403 Ma belement vagy 6 óra, de valahogy nem áll össze. Rögtön az elején belefutottam pár bugba (pl. baseballütő láthatatlan volt, emiatt a levegővel csépeltem, meg is haltam) A főhős reakciói nem túl szimpatikusak, eddig a sztori se nagy szám. Az első néhány órában nekem se volt fps gondom, de minél tovább játszok, annál szarabb. Ezek a sniper ambushok meg nevetségesek, főleg mikor közben még pár freaker is rámrohan. Szépnek szép, ez tény. Pihentetem most, patcheljenek még, majd meglátom mi lesz a sorsa. -
#94402 Na látom megvetted te is :) -
#94401 Állítólag gyorsabb lett töltés átvezetőknél is. -
#94400 lol jött még egy patch most 1.05 -
#94399 Amúgy nem tudom mennyit javíthattak a teljesítményen meg stabilitáson a 2 patchel, ami előző héten jött, de 10 óra alatt talán 2* volt fps droppom, amikor motoroztam és az se tartott pár secnél tovább. Persze később ez változhat, ha fullra lesz a motor upgradelve. -
#94398 Fawlty Towers, örök kedvenc:))))
Anno a Knack 1-2 se kapott jobb pontszámokat, pedig jól el lehett velük szórakozni. Manapság ami 9 pont alatt kap, már fosnak titulálja mindenki... -
#94397 Nos, olvasgatva a kritikákat, itt is, más helyeken is, és a széles neten, megvettem a Days Gone-t, mert meggyőztek arról, hogy ez egy jó játék. Kb. 5 órát beleraktam, és azt kell mondanom, hogy tényleg az. Nem tudom, hogy ez a negatív hiszti honnan jött, és miért, de nem is érdekel.
A lényeg, hogy a játék élvezetes, nagyon is. Nem mutat sok újat, nem talál fel semmit, de nem is állított ilyet magáról. Össze van rakva, mégpedig jól. 5 óra után azt tudom mondani, hogy a sztori még csak most kezd kibontakozni, és valóban nem sok olyat látunk benne, ami eddig még nem lett volna prezentálva valahol, de remekül kombinálták össze a dolgot. A közelharc rendszer tetszik, lőni nagyon szarul lövök benne, de szokás kérdése.
Ha a pontozást vesszük, akkor annál maradok, ami divatos a játékoknál, szóval az egyetemi zéhá pontozás szintje, 60-65% alatt egyes, megbuktál. Ez a játék simán egy 8-as eddig. Megértem, ha valaki 6-7 környékére értékeli, ha mondjuk nincs semmi kötődése a műfajhoz.
A negatív kritikacunamira pedig csak ezt lehet mondani:
Ez itt Torquay, hölgyem.
-
-
#94395 Tegnap delutan ota itt van a gepemen, meg el se inditottam. Meg teendom van Sekiroban. :) Holnap delutan belekezdek.
En nem varom, hogy kivalo legyen, szorakoztasson es kesz. Hisz erre valo egy jatek.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.27. 20:47:47 -
Prof William #94394 Jó jó persze ezt már többször is kihangsúlyozták hogy EZEK NEM ZOMBIK! de ettől még kinézettük és viselkedésük alapján még azok is lehetnének. Kb 100%-ban hozzák a tipikus zombi paneleket. Attól még hogy átnevezték őket egy átlagember számára azok. :)
Tudom, hogy amit írtál az irónia volt, de Sony látszólag teljesen komolyan gondolta, amikor ezt promózta. -
#94393 Naiv emberként ezt olvasva kihagynàm a jàtékot.
De szerencsére csak jàtszok és élvezem. Kezd kedvenc "zombis" jàtékom lenni. Annak ellenére, hogy tényleg semmi megvàltàs nincs benne. Csak jól van összerakva. -
#94392 De ezek nem zombik, nem halottak, hanem freaker-ek, tök más a viselkedésük is XD -
#94391 TLoU? :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.27. 12:05:59