PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Nézem ezt a battlefront -ot...csak annyit kellene, hogy ezzel a motorral bejelenteni egy KOTOR 3 -at, és máris szárazon basszák meg az egész E3 -at. De nem. Az nem megy.

Jöhetnek az indie fosok.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Sikerült belőnöm a stream-et...Unravel 2...<#circling>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
A DaS 3 kapcsán csömörlöttem meg és nem a Souls témától, hanem a From-tól, mert a NioH rendben van és a BB is rendben lenne, ha nem lenne fostechno.

Szívesen eltöltök MÉG 1000 órát a Demon's és Dark Souls-al... nyilván nem a turha remastereddel, melynek célja az idióták újabb lehúzása. Kinek nem inge...

A DaS 2 még a lassabb sodrású harc képviselője volt és sokan szerettük azt a vonalat, mert a DMC-féle kaszaborgiából van n+1 db.

A GoW harcrendszere összetettebb és sokrétűbb lett, mint a From-féle játékoké. (Nyilván nem casual fokozaton kell vele játszani, fejszét dobálgatva egész álló nap.) Bebizonyítani senki nem fogja, hogy ki és honnan merített, de a korábbi GoW részekben is millió dolog jelen volt, ami most az új részben is ott van csak már egy másik nézetből, a társról már nem is beszélve. Az AC😮 nekem még egyelőre kimaradt, de ott nyílt titok volt, hogy merített a Souls-féle harcokból. Meg is mentette a seggét a nyúlás, mert az AC-nál nagyobb önismétlő gépezetet még a Föld nem hordott a hátán, erősen ráfért már a változás.

Az amit a GoW csinált az az igazi megújulás, amit úgy hajtottak végre, hogy az példaértékű! Hol van ehhez a From? De még így is könnyű dolga van, mert a stíluson belül alig akad valamirevaló konkurenciája. Na nem mintha a GoW-nak lenne... sok sikert annak, aki meg akarja közelíteni azt amit a Santa Monica letett az asztalra. Nem irigylem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.09. 20:25:05

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

engem csak a battlefield 5 érdekel mást nem hiszem hogy tudnak mutatni ami érdekel. A ronaldosim meg pláne nem.
Battlefield V -battleroyale? jól értettem ? <#merges2>
Kandurex
Az izgalom a tetőfokra hág, megy már a fifa meg a harcirét 5!

Tinman
Próbáltad? Én igen. Nem véletlenül próbáltam.

Dettó Souls-like csak FP nézetben. Az örökség le sem tagadható. Az meg, hogy nem bírod a retrot, meg a PSX grafot egyáltalán nem releváns.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Valakinek nincs véletlen eladó Detroit-ja? Megvenném.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én megértem, hogy kb. 2 éve megcsömörlöttél ettől az egész Souls témától és most már a zászlódra tűzted ki a From utálatot. De azért azt el kell mondanom, hogy aki nem szokott részenként 1000 órát beleölni egy-egy ilyen játékba (hanem csak mondjuk úgy 300-at, mint én), az egész jól elvan az újabb és újabb részekkel, amelyekbe a nagy önismétlés ellenére egész szép tartalmat beleraktak. Arról nem is beszélve, hogy ezek között van egy Bloodborne is ami kifejezetten jól sikerült, mint játék (ok, lehetett volna még rajta dolgozni, de azért nem annyira gázos, hogy ne lehetne élvezettel beletolni pár száz órát ebbe is). És pont aki előbb találkozott a Bloodborne-nal és csak aztán a DaS3-mal mondja rendszerint azt, hogy bizony jobb lett, mint a DaS2. Sokkal jobbak a mozgások a DaS3-ban, mint a 2-ben.
Amúgy kíváncsi lennék, ha nem lenne ilyen sikeres ez a "harcoskardosbaszós dark fantasy" stílus, amit a From nyom, akkor vajon hogy nézne most ki egy GOW, vagy AC😮, amelyek azért merítettek szépen, ha csak a harcot nézem.
nem kell kellemetlenül erezned magad, azert ment a szmajli, mert nem jokor hasznaltad a tudasod.

lehet, hogy ha venne valaki a faradsagot es mai fejjel leülne KF-ezni, eszrevenn... miket beszelek! 10 perc YT video is igazi kihivas! agyhurutot kapsz 2 perc utan basszus. szoval nem... nem relevansak ezek a jatekok, ha a "Souls" kifaradasarol van szo.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.09. 18:03:22

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tinman
Alapvetően a DeS/DaS is lassú cucc, nekem sose volt az a rohanós móka. Pont ez volt az egyik bajom a DaS 3-al, hogy elment DMC kaszab irányba, felgyorsult az egész, de nekem nem erre volt igényem DaS 3 néven. (Persze ez ugye a kutyát nem érdekli.)

Igen FP nézet, sőt a magic miatt gonoszul a shooter is mehetne a FP után (ájroni), de ez az egész evolúció számomra totálisan nyilvánvaló. Anno a KF1-el megalkottak valamit, ami egyre több, egyre szebb, de alapvetően újra és újra u.a. a harcoskardosbaszós dark fantasy cucc ömlik elénk.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.09. 17:40:18

Tinman
Nem én fogom kellemetlenül érezni magam egy gamer topikban attól, hogy "geek lexika" az szerintem eléggé evidens.

1. Sosem késő pótolni, legalább kisebb lenne a From felszopása, mer' ezek cirka negyedszázada ebben a témában utaznak leginkább.
2. A dark fantasy jellemzők, a one-hit kill-t eltoló ellenfelek, titkos helyszínek, itemek, kripták, NPC-k akik halála esetén onnantól kb. fel is adhattad a játékot, védekezésre alapuló melee harc, bonfire-ök. Gyakorlatilag a KF IV után levő Demon's Souls is King's Field, de már egy más perspektívába téve, de az atmoszféra gyak. ugyan az. Aztán itemek, fegyók, karik, a jól ismert rejtett ajtók, stb. is lettek szép számmal átemelve a KF-ből.

darkSectorxxx
<#pias>

Köszönöm szuper.

Seth
Ma az EA konferencia lesz ,8 órakor

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Nem úgy van hogy az E3 ma este 22:00-kor kezdődik?

warass
Titanfall 3 jöhetne, 2-nek a szinglije pöpec volt, ez érdekelne most egyedül az EA-től.

Seth
Hibajaviti rulez: kasszák=lassúak

Seth
Volt egypar 😊 plusz Shadow Tower, abbol is ket resz ( Lovecraft-os Bloodborn elod,micsoda veletlen )
De azok FP nezetben voltak, baromi kasszák, mas jatszani veluk.
Nem bannam , ha visszaternenek erre a nezetre, mai technikaval, frissitoen hatna a soulsborne formulara szerintem.

Kandurex
Ja tényleg az az Activision. Mindegy, már mindehol azt a fost látom 😊

geek lexika... <#szomoru2>

1. normalis halandok nem ismerik / jatszottak azokkal
2. mi közük van a "souls" formulahoz? hat nem sok...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tinman
Jól elfeledéd' a King's Field-eket. Mennyi volt abból? 4-5?

Seth
7. GOW játékként rá is fért. Soulsborn-okból ez még csak a 6.lesz (ha olyan lesz egyáltalán, kedden kiderül).
Egyel le vannak maradva, úgyhogy még ráérnek drasztikusan változtatni <#banplz>

Tatyla
Akkor GoT mégis

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tinman
Totálisan mindegy mit tol ki a From, Day1 veszik milliók (nekem jó lesz majd 75%-os akcióban a sor végén). Final Fantasy effect... csak ott a játéknév adja el a köv. FF-et, itt meg az önismétlő kiadó.

A GoW a legjobb példa arra, hogyan kell ezt ultrapro módon csinálni. Amikor már kezdett elfáradni a sorozat, húztak egy nagyot és továbbra is GoW az, de erősen másképp.

Rage47
EA és a COD?
Moby
Szerintem a megőrüléssel már kivárhatod ezt a pár napot 😊

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
VIsszavonom, ez a kép nem az új From játékból van.

Kandurex
A Ghosts Of T. mellett még egy? Aham,...sok lesz már a japó szamuráj anyagból.

BB -t a népnek! Az köll nekik!

....De mivel arra van igény az nem lesz. Kikezdhetetlen a From üzletpolitikája.

Kandurex
Ma este 7-kor kezd az EA. Az elmúlt évek mutatványi alapján a meleg - híg fos élményt várom, a szokásos sport játékokkal és COD-al. Fasza lesz.

Tatyla
Szerintem valami Nioh féleség lesz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Ez nem BB folytatásnak tűnik.

Kép

Moby
Nem, ez még elvileg sem az. Sehol ilyet nem írnak róla az oldalán.

grebber
Multiplatform cucc. Bár ettől kaphat ps4en vr támogatást

Next PC upgrade: 2022

AntiHero
Ez ps vr elvileg.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Szokott.

grebber
Ez a Nathan Drake Collection szokott - 75%-os offot is kapni vagy anno behalucináltam csak? Mintha sokkal olcsobbra emlékeznék..

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Azt hittem már nem jön játék PS3-ra...

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Starblood arena egy fos ilyen szempontból, azt én is megéreztem. Pedig nálam is sokat pörög a wipeout, trackmania, rez, polybius, szal bírom az ilyesmit.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Ulthanito
Ebben nem te vagy a referenciaszemély szerintem, mert téged ez nem hat meg.

Én 5 perc Starblood Arena után kaptam hányingert, máskor meg fél óra GT után sem. Szóval szerintem ez változó. Az biztos, hogy én a kevésbé bírom típusba tartozok.

PS5 II PSVR

Moby
Hát ugyebár én lenyomtam a trackmania turbot egy ültő helyemben, megszakítás nélkül fullaranyra mindenféle rosszullét nélkül, szal szerintem ebben nem én leszek a megfelelő mintavétel 😄

Amúgy ha jól rémlik nem próval tolod, szal nem igazán értem mit akarsz te dugdozni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.08. 13:26:00

arty
aztarohadtélet 😊
amennyit sikerült vele játszanom, kivárhattam volna egy akciót....

majd mesélj, mennyire hánytató 😉 (épp néztem, már kamerával együtt 60ér is van psvr, csak az a kurva dugdosás.... attól félek, pláne a hdmi hibás előző gépem fényében 😞 sonybammeg 😞 )

Forza.

Ulthanito
Pont azt néztem, hogy itt lenne az ideje egy FF-játéknak. Lehet, hogy üvöltve vágnám ki fél óra után, de valamiért mégis mozgatja a fantáziám.

USA áruházban nem láttam final címet akciósan most.

PS5 II PSVR

most olvasom, hogy elvileg van egy steady mode is az FF XV-ben. igaz ez? allitolag abban nem olyan veszes a pacing problema. DF videokban csak a lite es high mode-ot mutogatjak. ez a royal verzio is akcinnyos most, lehet megneznem...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.08. 12:04:19

Tatyla
Ennyiért ajándék,lehet vissza kéne raknom és platkózni 😄

Moby
Jajlátommár. Sorryakkor.
Na nekem addigra már meg is jön talán.

mar nincs, de attol meg rendelhetö. junius 20-ra kapnak uj peldanyokat (gyakorlatban hamarabb szoktak)

Moby
Ja igen, legyen kicsit közszolgálati:
Uccsó darab. Csapjatok le reá!

Moby
Na ezt nem is tudtam...
Te pernahajder! Migráns, alvósejt! 😄D