121261
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Prof William #94390 Bevallom a zombikat már eléggé unom és pl a Zero Dawn is posztapok volt mégis sikerült nagyon érdekes ellenfeleket kitalálni hozzá.
Egy Sony kaliberű cégtől a zombikat kicsit elcsépeltnek érzem. -
#94389 Ez is egy vélemény -
csgj #94388 Gyenge, wide color gamut nélküli hdr vagy jó sdr? Azon gondolkodom, érdemes-e visszakapcsolni a hdr-t a budget tévén, vagy felesleges, mert az sdr ott jobb. -
#94387 Nem.
Már írtam sokszor, hogy játszani akarok vele, meg is próbáltam, de a CA annyira iszonyatosan zavarta a szemem, hogy a 1.5 óra alatt szétdörzsöltem. Minden ember kicsit egyedi, engem a 60-ról 58-ra beeső frém is zavar és azonnal észreveszem, a CA, meg a motion blur meg mintha az idegrendszerem dugná. -
#94386 Nem engedtem még el a dolgot, de keresnem kell egy flexet, amivel lecsiszolom a szemgolyóm. -
#94385 Mondjuk én azt tényleg nem értem, hogy azért nem játszani egy játékkal, mert CA van benne, és eldönteni elvből, hogy azért is megmutatom, hogy nem játszom vele emiatt, bár maga a hatás nem zavaró, meg senkit nem érdekel, azért az megmosolyogtató. Csak ezért lemondani az egyik legjobb játékélményről...LOL
Őszintén? Tízből kilenc embert megkérdezel, nem fogja tudni, hogy CA van a játékban. A tizedik meg csak azért tudja, mert olvasta valahol. -
#94384 Jaha rohadt kemény. -
#94383 Szerintem csak az marad ott amit megveszel. Legalábbis nekem csak az. -
#94382 A fegyverszekrénybe hogy lehet elrakni fegyvert? Egy csomó féle van nálam most is, de a szekrény üres. -
#94381 BB-vel kapcsolatban. Elhanyagolható spoiler, de spoiler, ha akarod megnézed, ha akarod nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A BB első óráiban még nappal van, később köszönt be az éjszaka...kb. onnan indul minden. És a grafika ott, na de tényleg, megbasz mindent.
-
#94380 Egy biztos. Ennek a játéknak van a legjobb képminősége és az egyik legjobb HDR, amit eddig láttam -
#94379 ingame
photo mode
-
#94378 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem rossz, tetszik a szinkombó,, van nekem is egy órám ilyen szíjjal -
#94377 Deacon voice actingja elég szar. Miért kiabál állandóan tudja valaki? :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.26. 20:47:59 -
#94371 ház = gáz -
#94370 Teljesen egyetértek!
Aki elmegy gamer kritikusnak, az jobban teszi, ha kb. a Magnavox Odyssey-től kezdve, át a Pongon, meg az arcade csodákon át mindent ismer! Nem ház, ha 25 éves... pótolja! Van erre millió lehetőség. Csak úgy lehet egy kritikus hiteles, hogy súlyos ismeret és tapasztalati anyag van mögötte. Az ágyamba okádok az olyan íróktól, akik pl. első FPS-nek a Crysis-t jelölik meg, aztán hamar ki is derül, hogy korábbi nagy nevekről hallomása is alig van. A kritikus a számtalan ismeret és tapasztalat alapján építi fel önmagában azt, hogy mi az amitől a műfajban valami igazán jó, vagy rossz. Ha ez megvan, akkor képes erősen objektív kritikát is írni, mert egy játékban nagyon sok minden "mérhető". Látod, hogy stabil-e a frém, látod, hogy jó-e a pályatervezés, a korábbi ismereteid alapján tudni fogod, hogy a sztori mennyire egyedi vagy rókabőr, etc. Millió olyan dolog van egy játékban ami objektíven "mérhető".
A Bloodborne-al a CA miatt jó, ha 1.5 órát játszottam. (Majd 1x erőt veszek magamon.) Elfelejtek mindent, amit róla hallottam és olvastam és a 1.5 óra alatt is röhögve 8/10-ről indítanám az értékelését, mert előtte láttam már több ezer játékot, amiből letoltam közel 2000 db.-ot(!), így tudom, hogy mitől kell, hogy dögöljön az a légy, és a BB-ban pl. döglik... -
#94369 "Objektíven fel lehet sorolni valaminek a hibáit és erősségeit"
Pont ezt mondom, hogy nem lehet. Hogy a viharba lehetne? Valaki azt mondja, hogy az irányítás fluid. A másik ember akinek sokkal érzékenyebb a keze a finommozgásokra, azt mondja, hogy nem elég reszponzív, akad/szaggat szerinte, nem gördülékeny. Egy harmadik megint mást mond.
Hogy a fenébe lehetne objektív véleményt mondani, amikor még a kéket sem látja ugyanúgy két ember, a te kéked nem ugyanaz, mint az én kékem. -
#94368 Ma már nem szakemberek a kritikusok. Ez a baj.
Objektíven fel lehet sorolni valaminek a hibáit és erősségeit. Ezeket lehet mérlegelni. Plusz hozzátenni a személyes véleményt. Ja, hogy ez manapság nem így megy? Az más kérdés. -
#94367 A kritikusok nem szakemberek, pont ugyanolyan ember, mint te vagy én. Még a szara is ugyanolyan büdös. Egy különbség van köztünk: ő hozzáfér az Eurogamer backendjéhez, mi meg nem.
Sose objektív. Mint minden, ami értékrend kérdése, szubjektív. A saját országában, a saját múltjával, a saját génjein keresztül, a saját neveltetésének hatását tovább vive, a saját intelligenciáján/iskolázottságán megfoganva, a saját érzékszerveivel, a saját szűrőjén áteresztve, a saját gazdasági/társadalmi helyzetében, a saját élethelyzetében, a saját fiziológiai-hangulati-egészségi állapotától, testi adottságaitól meghatározott vélemény a kritika.
Lófasz sem objektív benne.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.26. 13:26:15 -
#94366 Köszi, mindig vevő vagyok a könyvtippeidre, bár a Neurománc nem jött be. Kölköm még nincs, remélem lesz két éven belül, elteszem ezt a fejembe. :) -
#94365 Olyannyira, hogy már azt is elmondták mi lesz benne. -
#94364 Ez a látványt ha hozza a The Last of Us 2 akkor már durvaság lesz :) -
#94363 Sony:
-No next-gen PlayStation launch over next 12 months
-PS Now has been ave. 40% annual growth since launch, now 700,000 users
-Much of Y31.1 billion (difference between past fy op vs this fy op outlook) to be invested to develop next PlayStation console
Akkor 2020 közepén/végén érkezik a PS5?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.26. 12:59:25 -
#94362 Hozok ma egyet, mert amit eddig láttam belőle, az nem volt rossz. -
#94361 Jaja de mivel ez a játék nekem a kaland miatt fontos tuti easy-n fogom újrakezdeni :)
Az nekem elég egy könnyed mókához :) -
#94360 Hát de akkor hogy üldözöl valakit? :) -
#94359 Ezt írtam tegnap, hogy koncepcionálisan ilyen (mivel van tétje, mint mindennek a játékban). Minden azért ilyen, hogy ha hülye vagy és kapkodsz, akkor fizetsz érte "valamivel". -
#94358 Szerintem semmi baj a motorral. Nem kell cső gázzal menni :D -
#94357 *motor -
#94356 Egyetértek geci. Nem tudom hogy operáltak a látvánnyal de kiba szép.
Pont ahogy mondod. Szép, éles a kép.
Amikor távolba nézel valszeg nem minden éles mert ugye kicsit homályos ami tâvolabb van de az a növényzet, fizika.
Még a zsebében a kis zsebkendő is lifeg.
Eső is durva.
Minden durva benne.
Egy nagyon nagy bajom van a játékkal.
Hogy fos a motot irányítása. -
#94355 Jah, kettőt-hármat csapnak rajtad és vége, de nem is ettől nehéz, hanem okosan kell tolni neki. Fáj minden feleslegesen eldurrantott lőszer, betolt heal, vagy feleslegesen keltett zaj. -
#94354 Hát én most találkoztam egy minihordával, de elkenték a számat, mint a picsa :D -
#94353 Ha jól akarod játszani nehéz, mert relative kevés a resource. Mármint találni azt lehet bőven, de itt az elején mindenből kevés van nálad, minden gyorsan fogy, és a pótlás sokszor rizikós. Kicsit olyan TLoU szerű ez a része.
Persze biztos lehet barommód játszani, és talán engedi is a játék, de az sosem a szórakozásról szól. -
#94352 És? Elmész->veszel. A bótoknak annyi van, hogy el is adnak belőle :) -
#94351 Mennyire nehéz? Ebben is eléggé ellentmondásos dolgokat olvastam. -
#94350 Ja, nagyon nehezen léptem ki én is belőle, folyamatosan ment ez a "nacsakmégottkörülnézekicsit" :) -
TomStorm #94349 Az mondjuk elég komoly.Kár hogy nincs most Ps4-em tolnám én is:( -
#94348 Azt észrevettétek amúgy, hogy minden úgy marad a világban ahogy hagytad? Még a hullák is ott maradnak az úton..amiket pl a játék elején öltél meg. -
#94347 Azért éjféltől reggel 5ig jàtszani...
Màr pedig a Days Gone-t elindult aztàn màr csak azt veszem észre, hogy kint vilàgosodik.
Az elején tartok még, de nincs ezzel eddig semmi baj. Úgy beszippantja az embert.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.04.26. 11:37:49 -
#94346 Szerintem egy szakmailag jó kritikának a gerince objektív kell, hogy legyen. Legalább addig a szintig, hogy ki lehessen jelenteni, hogy ez a produktum egy értékes dolog, érdemes megnézni, hogy tetszik-e, illetve értéktelen szemét, ne is foglalkozzon vele senki. Ez kell, hogy legyen az alap.
Az a kritikus, aki úgy ad pontot, hogy pl. - engem a zombi téma nem érdekel, meg ma amúgy is szar napom van, haggyábékén, 1.5 pont. - az nem kritikus. Szerintem.
És persze, az értékelés szubjektív, valóban, de ha objektív faktorokat nem vesz figyelembe, akkor menjen inkább a teszkóba takarítani. Szerintem.
Amúgy ez egy jó vitatéma, és nincs "jó válasz" a kérdésre, el lehet rajta filózni.