PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jöhetnek az indie fosok.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szívesen eltöltök MÉG 1000 órát a Demon's és Dark Souls-al... nyilván nem a turha remastereddel, melynek célja az idióták újabb lehúzása. Kinek nem inge...
A DaS 2 még a lassabb sodrású harc képviselője volt és sokan szerettük azt a vonalat, mert a DMC-féle kaszaborgiából van n+1 db.
A GoW harcrendszere összetettebb és sokrétűbb lett, mint a From-féle játékoké. (Nyilván nem casual fokozaton kell vele játszani, fejszét dobálgatva egész álló nap.) Bebizonyítani senki nem fogja, hogy ki és honnan merített, de a korábbi GoW részekben is millió dolog jelen volt, ami most az új részben is ott van csak már egy másik nézetből, a társról már nem is beszélve. Az AC😮 nekem még egyelőre kimaradt, de ott nyílt titok volt, hogy merített a Souls-féle harcokból. Meg is mentette a seggét a nyúlás, mert az AC-nál nagyobb önismétlő gépezetet még a Föld nem hordott a hátán, erősen ráfért már a változás.
Az amit a GoW csinált az az igazi megújulás, amit úgy hajtottak végre, hogy az példaértékű! Hol van ehhez a From? De még így is könnyű dolga van, mert a stíluson belül alig akad valamirevaló konkurenciája. Na nem mintha a GoW-nak lenne... sok sikert annak, aki meg akarja közelíteni azt amit a Santa Monica letett az asztalra. Nem irigylem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.09. 20:25:05
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dettó Souls-like csak FP nézetben. Az örökség le sem tagadható. Az meg, hogy nem bírod a retrot, meg a PSX grafot egyáltalán nem releváns.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy kíváncsi lennék, ha nem lenne ilyen sikeres ez a "harcoskardosbaszós dark fantasy" stílus, amit a From nyom, akkor vajon hogy nézne most ki egy GOW, vagy AC😮, amelyek azért merítettek szépen, ha csak a harcot nézem.
lehet, hogy ha venne valaki a faradsagot es mai fejjel leülne KF-ezni, eszrevenn... miket beszelek! 10 perc YT video is igazi kihivas! agyhurutot kapsz 2 perc utan basszus. szoval nem... nem relevansak ezek a jatekok, ha a "Souls" kifaradasarol van szo.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.09. 18:03:22
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Igen FP nézet, sőt a magic miatt gonoszul a shooter is mehetne a FP után (ájroni), de ez az egész evolúció számomra totálisan nyilvánvaló. Anno a KF1-el megalkottak valamit, ami egyre több, egyre szebb, de alapvetően újra és újra u.a. a harcoskardosbaszós dark fantasy cucc ömlik elénk.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.09. 17:40:18
1. Sosem késő pótolni, legalább kisebb lenne a From felszopása, mer' ezek cirka negyedszázada ebben a témában utaznak leginkább.
2. A dark fantasy jellemzők, a one-hit kill-t eltoló ellenfelek, titkos helyszínek, itemek, kripták, NPC-k akik halála esetén onnantól kb. fel is adhattad a játékot, védekezésre alapuló melee harc, bonfire-ök. Gyakorlatilag a KF IV után levő Demon's Souls is King's Field, de már egy más perspektívába téve, de az atmoszféra gyak. ugyan az. Aztán itemek, fegyók, karik, a jól ismert rejtett ajtók, stb. is lettek szép számmal átemelve a KF-ből.
Köszönöm szuper.
De azok FP nezetben voltak, baromi kasszák, mas jatszani veluk.
Nem bannam , ha visszaternenek erre a nezetre, mai technikaval, frissitoen hatna a soulsborne formulara szerintem.
PSN ID.: Beegabor
1. normalis halandok nem ismerik / jatszottak azokkal
2. mi közük van a "souls" formulahoz? hat nem sok...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egyel le vannak maradva, úgyhogy még ráérnek drasztikusan változtatni <#banplz>#banplz>
PSN ID.: Beegabor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A GoW a legjobb példa arra, hogyan kell ezt ultrapro módon csinálni. Amikor már kezdett elfáradni a sorozat, húztak egy nagyot és továbbra is GoW az, de erősen másképp.
BB -t a népnek! Az köll nekik!
....De mivel arra van igény az nem lesz. Kikezdhetetlen a From üzletpolitikája.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Next PC upgrade: 2022
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Én 5 perc Starblood Arena után kaptam hányingert, máskor meg fél óra GT után sem. Szóval szerintem ez változó. Az biztos, hogy én a kevésbé bírom típusba tartozok.
PS5 II PSVR
Amúgy ha jól rémlik nem próval tolod, szal nem igazán értem mit akarsz te dugdozni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.08. 13:26:00
Adversus solem ne loquitor
amennyit sikerült vele játszanom, kivárhattam volna egy akciót....
majd mesélj, mennyire hánytató 😉 (épp néztem, már kamerával együtt 60ér is van psvr, csak az a kurva dugdosás.... attól félek, pláne a hdmi hibás előző gépem fényében 😞 sonybammeg 😞 )
Forza.
USA áruházban nem láttam final címet akciósan most.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.08. 12:04:19
Uccsó darab. Csapjatok le reá!
Adversus solem ne loquitor