PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Persze, hát mást nem tudnak ezek... 😄 😄
Moby
"Console Launch Exclusive"

SZAKADOK :SADSDGFSADGHFAfgsadffgasdvbcasdbvcsad
Állatok ezek, nem emberek...

Adversus solem ne loquitor

mucsácsó
DMC 5!!! IDEVELE!!!!!!!!!! 😄

...btw, ebből látszik, hogy mekkora gecinagy kamu volt a SONY-s "kiszivárgott" konf plan 😄
Moby
E3 egyenlege eddig:
Tombi jöhet, de ezt eddig is tudtam. Metro jöhet, de ezt eddig is tudtam. A from úgyfest likvidálja magát az életemből. Ezt nem tudtam, és nem is vagyok boldog tőle.
Jó ez az E3 😄

mucsácsó
amúgy tuti... ha valamit csinálnak, akkor az olyan lesz 😄
Moby
Ezt a szart vissza sem lehet tekerni, de ha 343 csinálja, akkor nem is akarom. Nekem ezektől soha többé nem kell semmi.

Moby
Csináltatnak most velük egy GOW ripoffot 😄

mucsácsó
nekem a DmC meg Hellblade nagyon adta tőlük (főleg a DmC, kövezzetek meg) - de jah, rip...
MS kapálózhat már a picsa studiókkal, kurvára le van maradva a SONY-hoz képest, legalábbis exeket tekintve fixen 😄
Nóti/Santa Monica/quantic... köszönőviszonyban sincs egyik banda sem az MS szarjaival.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.10. 22:58:52
n000rbi
Igen, ezzel indítottak.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Norbi: asse tudom miaz. Valami 343-féle aktuálhéló? Akkor tutinem.
Ez volt ma a konf elején?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.10. 22:54:54

Moby
Jó, az MS-nél még mindig az a exkluzív, ami a ps4-en kívül mindenre van, még az ipademre is.
LULZ bazdmeg...

Moby
Mennek a darálóba, a rare meg többi mellé. Mondjuk hótmindegy ki veszi meg őket, ugyanaz a vége. Isten nyugosztalja őket, mondjuk sok szart tettek le ők is az asztalra. most az, hogy volt pár jó húzásuk is, én nem fogom megsiratni őket.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.10. 22:48:26

n000rbi
*nem

mucsácsó
Mostmi, ez az 5 studio aki csatlakozott az MS Studioshoz, gondolom majd Xbox exkluzívokat szarja?
Ninja Theoryt sajnálnám azért 😞
n000rbi
Úgy látom bevásárolt az MS, remélhetőleg végre lesz valami emítésre méltó új Ex, ami haloforzagears.

@Moby: a Halo Infinite-re Te hogyhogy nem ugrasz?

Moby
Ezek lesznek az új firstparty stúdiók?
Byes FM4 😞((

Moby
És nem geowot, meg ilyen hányásokat már 😞

Moby
Na, az egyetlen játékért, ami innen jön, bekapcsoltam a sztrímet.
Ez tényleg ilyen hányás minőségben tudja csak nyomni az MS <#wilting>
Mindegy. FM4 fasza. Nyomnám. De 1 játékért már nem veszek konzolt. Szal plíz ms, valami basszatok már össze 😞

Seth
mucsácsó
Nemhát... ha tehetném, én is Metrot választanám ezek közül, kurvajó volt az első 2 rész is 😊
Days Gone meg erős középszer(szar?) egyelőre, remélem SONY azért a faszukra lép, mert ez így azért nem az a boltbarohanós AAA ex...
(megnéztem azokat a jó hosszú gameplayeket, és hátőőő ...)
TBTPumpa
Igen? Én idáig úgy tudtam, hogy PS4 exkluzív.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Seth
Ez eddig is így volt, már talán az első trailernél ott volt a Xbox logó

PSN ID.: Beegabor

Moby
Hát szerintem a metro jobb lesz, mint a days gone...
Amit először mutattak a days gone.ből két éve (?) na naz nagyon fasza volt. De ami az alpha gameplayben volt, az már olyan középszerű, hogy nyomokban sem hordozta azt, ahonnan elindult.

mucsácsó
Rohadjak meg, én bízom egy BB2-ben... bár valszeg a kezem erősen bilibelóg, de who knows... de egyébként igen, több project van a Fromnál, szal még TALÁN...
TBTPumpa
Kingdom Hearths 3 megy XBox-ra is lol

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
+Metro: Exodus is 2019. február 22 😄😄😄
TBTPumpa
Crackdown 3 arrives February 22.

Egy azon napon az Anthemmel meg a Days Gone-val. GG Microsoft

Metro Exodus is február 22.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.10. 22:24:40

Moby
Jaj látom megy a mai szar. Meg ahogy látom a from már az őket másolókat másolja. Nice 😄
Eddig ez az első dolog, amit az idei e3-ból láttam, és ettől is okádok. Remélem a sony jóváteszi mindenki bűneit 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.10. 22:20:12

Seth
Úgy hallottam valami leak-ből, hogy 3 játékot mutatnak be, abból az egyik PS4 exclu, valszeg BB2, a másik meg Armored Core

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Sekiro? Nem vagyok elragadtatva az új From játéktól :/

mucsácsó
NEMÁR!!!!! A KURVA ÉLETBE BELEMÁ 😞

..mondjuk azért érdekel, de ehh ez egy Nioh ripoff 😞
Kandurex
Ennyit a BB folytatásról...de nem tűnt rossznak ám.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 22:12:51

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Kezdünk.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Rage47
100 percet mondtak pedig
Moby
Nem jönnek meg az sms-ek a kétlépcsős azonosításhoz a sonytól...

Kandurex
Popsi automata lesz Box-ra. Mehh, biztos jó annak aki nem lőtte még meg azt a segget, de...

Moby
Örülök, komolyan. Szerelmes vagyok abba a játékba. Ha csak a zenéjét meghallom, padlón vagyok.

Moby
Számtalanszor vásároltam ott (szokott lenni náluk 10$-os feltöltő 7$-ért), még sosem fizettem vásárlási költséget. Nem próbaterhelést csinált?

darkSectorxxx
Micro conf kb fél órás lesz...... 😞

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

arty
nemtom 😞 én imádom a statokat, szal nekem is nagyon fáj. pláne jópofa volt, amikor a raptr.com küldött éves eredményeket, mivel mennyit játszottál.... melyik volt a legaktivabb hónapod.... mely napokon nyomtad legtöbbet, stb. z-a-b-á-l-t-a-m!

Forza.

mucsácsó
de nem értem, miért? 1000%, hogy van statisztika NÁLUK, de miért nem páblik? miért fájna ez nekik? geciek 😞
arty
régesrégen volt oldal/app, ami mérte a steames/xbox360as játékidőd - raptr.com (ps3-at már akkor se lehetett tudni, mert nem volt publikus a profilon az info, h épp mivel játszol... csak friendeknek mutathattad 😞 )

azóta pécén minden méri, ill az ms is megoldotta, minden játéknál látható, akár xbox app-ból is:

sonyéknál eközben.... SEMMI.
szal csak a szokásos "kiszolgálás" 😊

---

pcgamesupply működött, kösz moby, noha 2$ a vásárlás költsége és telós auth is volt, de KELLETT nagyon a bf2, szal elveim félredobva konzumáltam 😞
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.10. 19:46:17

Forza.

darkSectorxxx
ubi játékok pl külön számolják asszem.

na rendeltem egy Horizon-t Mobbancs, mert annyira mondtad... 20 font ShopTo-nal (de reg rendeltem onnan...), ha erdekel valakit. postat ingyenest valasztottam, szal ca. 24 €. ja ez a komplett kiadas.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Nem. Ez kurvagáz. Konzolfronton kizárólag a nintynél volt, de már náluk sincs.

Moby
pcgamesupply.com

Tinman
Jó-jó, de az excluk nem számítanak sokat, ezt még Moby mesélte, pls. tartsuk is magunkat ehhez. Szóval, kinek kell letérdelnem a Sony-nál ahhoz, hogy egy ilyen elemi feature bekerülhessen végre?

Amúgy ne mondjátok azt, hogy ott a survey, töltsem ki, és oda írjam be, mert megtettem. Mindig megteszem. Le sem szarják nyilván.

Cdkeys-en szokott lenni, meg ilyen G2, Kinguin helyeken is próbálhatod... persze fehér kesztyűben :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.10. 19:01:59

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez csak számomra elszomorító? :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.