PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZAKADOK :SADSDGFSADGHFAfgsadffgasdvbcasdbvcsad
Állatok ezek, nem emberek...
Adversus solem ne loquitor
...btw, ebből látszik, hogy mekkora gecinagy kamu volt a SONY-s "kiszivárgott" konf plan 😄
Tombi jöhet, de ezt eddig is tudtam. Metro jöhet, de ezt eddig is tudtam. A from úgyfest likvidálja magát az életemből. Ezt nem tudtam, és nem is vagyok boldog tőle.
Jó ez az E3 😄
MS kapálózhat már a picsa studiókkal, kurvára le van maradva a SONY-hoz képest, legalábbis exeket tekintve fixen 😄
Nóti/Santa Monica/quantic... köszönőviszonyban sincs egyik banda sem az MS szarjaival.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.10. 22:58:52
Ez volt ma a konf elején?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.10. 22:54:54
LULZ bazdmeg...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.10. 22:48:26
Ninja Theoryt sajnálnám azért 😞
@Moby: a Halo Infinite-re Te hogyhogy nem ugrasz?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ez tényleg ilyen hányás minőségben tudja csak nyomni az MS <#wilting>#wilting>
Mindegy. FM4 fasza. Nyomnám. De 1 játékért már nem veszek konzolt. Szal plíz ms, valami basszatok már össze 😞
PSN ID.: Beegabor
Days Gone meg erős középszer(szar?) egyelőre, remélem SONY azért a faszukra lép, mert ez így azért nem az a boltbarohanós AAA ex...
(megnéztem azokat a jó hosszú gameplayeket, és hátőőő ...)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amit először mutattak a days gone.ből két éve (?) na naz nagyon fasza volt. De ami az alpha gameplayben volt, az már olyan középszerű, hogy nyomokban sem hordozta azt, ahonnan elindult.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egy azon napon az Anthemmel meg a Days Gone-val. GG Microsoft
Metro Exodus is február 22.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.10. 22:24:40
Eddig ez az első dolog, amit az idei e3-ból láttam, és ettől is okádok. Remélem a sony jóváteszi mindenki bűneit 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.10. 22:20:12
PSN ID.: Beegabor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.06.10. 22:12:51
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Forza.
azóta pécén minden méri, ill az ms is megoldotta, minden játéknál látható, akár xbox app-ból is:
sonyéknál eközben.... SEMMI.
szal csak a szokásos "kiszolgálás" 😊
---
pcgamesupply működött, kösz moby, noha 2$ a vásárlás költsége és telós auth is volt, de KELLETT nagyon a bf2, szal elveim félredobva konzumáltam 😞
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.10. 19:46:17
Forza.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Amúgy ne mondjátok azt, hogy ott a survey, töltsem ki, és oda írjam be, mert megtettem. Mindig megteszem. Le sem szarják nyilván.
Cdkeys-en szokott lenni, meg ilyen G2, Kinguin helyeken is próbálhatod... persze fehér kesztyűben :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.10. 19:01:59
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.