121261
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94470 Egy-két béna tervezési hibán kívül (az állandó tankolgatás..Mondjuk tényleg nem értem, mi a szart gondoltak ezek? Egy tankkal másfél kilométer?) szerintem rosszat nem lehet mondani a játékról, maximum annyit, hogy valakinek nem tetszik.
A menüje nekem nagyon bejön például. -
#94469 Amennyivel többet játszom a játékkal, annyira kevéssé értem a negatív kritika cunamit.
Nagyon lassan haladok, mert túlvállaltam magam, de nem vagyok youtuber, vagy streamer, szóval leszarom, sokáig lesznek játékaim.
A Days Gone viszont így kb. 8 óra után is több, mint rendben van. Nem értem, nem értem. -
#94468 A "meg sem akartad venni" gondolom világos volt, hogy a show része :D
Március 9 óta volt előrendelve :) Eddig is megvettem minden sony exet, nem fog ez változni a jövőben sem :) Mondjuk tesznek is róla rendesen, hogy ezen gondolkodni se kelljen. -
#94467 Látod látod pedig meg se akartad venni. Mondtam én nem kell ezt előre leírni. Vannak hibái, nem olyan polisholt, mint a többi sony ex, de nem egy rossz játék. -
#94466 +1
Minél többet játszok vele, annál jobban élvezem. -
#94465 Amúgy ha visszamész ott lesz a csávó csontváza, ahol meghalt. Durva amúgy ,hogy minden ott marad a világban, ahol hagytad. Szerintem ezért is lesz szarabb később a performance. -
#94464 Eredetileg súlyos döntések is lettek volna a Days Gone történetében
Kár, hogy ez nem került bele. Pedig sok résznél éreztem, hogy direkt úgy van megcsinálva, hogy döntsünk.
jó és rossz között.
-
#94463 szép pár :D
-
#94462 Hordákhoz én se merek. Azokra nem vagyok még felkészülve. Lassan meglesz ammo upgrade pl az szerintem alap hozzá, de ma pl egy hordát becsalogattam egy campbe, ahol kinyírtak mindenkit és meglett a mission :D -
#94461 Ja baromi hosszú. Első 2 mappon mindent megcsinàltam màr. Kivéve a hordàkat. Azokhoz nem is nyúltam. -
#94460 :D
Mondták jó hosszú. Én második map felét csináltam meg úgyhogy még kb sehol se vagyok :D -
#94459 Pedig baromi jó jàték.
Mikor màr azt hittem vége a jàtéknak..fogja magàt és elém rak egy 3. Térkép részt ami majd csak akkora mint az első.
Eszem megâl. Pedig màr szomorkodtam, hogy mindjârt vége a jàtéknak. :)
Élvezem minden percét. Történet vezetés meg Witcher 3 szintű. -
#94458 Open world designról beszélek. Abban ugyanaz lesz ,mint a többi. -
#94457 Szerintem az total mas lesz. Az egy oromlovolde lesz, szorakoztato annak, aki vevo ilyesmire.
En hozza se nyulok. -
#94456 Hirtelen felindulas volt, azok utan, hogy azt mondtam, nem fog kelleni. Meg azert adok idot neki, nem rohanok sehova, de eddig nem ragtam le az izgalomtol az ujjam. -
#94455 Akkor kár volt megvenni :)
Rage 2 detto ugyanez lesz és én azt is imádni fogom.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.30. 20:37:12 -
#94454 Hat, akkor ez nalam nem lesz nyero, en az ilyet tok hamar megunom. -
#94453 Nem fog. Open world játékok 99%a ilyen. Aki ezeket nem szereti az days gonet se fogja. -
#94452 Ma megfordult bennem egy pillanatra, hogy eladjam ezt a Days Gone-t. Valahogy ez rem unalmas lezs szerintem 30 oran at. Mar a harmadik nem tudom hogy hivjak (Nero? ) campet csinalom meg, de ugyanaz a recept: menj oda, generator nem megy, keress uzemanyagot, tolts bele, inditsd el, menj be az epuletbe, lootold, mire kijossz jonnek a freakerek, a teton vagdosd le a hangszorokat...
Illetve, azt veszem eszre, hogy mar nem allok meg azert, hogy levagdossam a freakereket, inkabb tovabbhajtok, hogy ne kelljen foglalkozni veluk. A kocsikat sem tul izgalmas mar nyitogatni, ez az allando tankfeltoltes meg lassan kezd idegesiteni.
Mindezt 4 ora jatek utan.
Remelem, hogy ez a recept valtozni fog, mert ha nem, lehet, hogy tuladok rajta.
Latom Daky is inkabb a Sekirot tolja. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.30. 20:33:27 -
#94451 Hát azért most már ideje, hogy menjen ez jól. Ehhez képest azért még mindig kapunk a nyakunkba ilyen RDR2-ket :/ -
#94450 Összeségében, a saját kategóriájában, értelemszerűen nem egy 3 bites filmhez képest. :D -
#94449 De, arról volt szó. Te írtad:
"kurva jól néz ki a játék, meg a mcapture a játékban durva..."
Innen indult.
De mindegy, engedjük el, nincs értelme ennyit rugózni ezen. -
#94448 Legelőször nem mocap-ről volt szó, azért írtam, meg mondtál példának egy interaktív filmet, amiben a mocap pont azért olyan mert nem openworld, meglepltésként fog hatni, de az Uncharted sem az! :D
Ennyi, az egyéni izlés oké , csak akkor valami kézzelfogható példát kellett volna. :) -
#94447 Darky, nem kell meggyőznöd, hogy én hogy látok egy játékot. Én elfogadom, hogy neked ez non plus ultra, én meg láttam ennél már különbet többször is. Még egyszer: a mocap minősége nincs összefüggésben azzal, hogy mekkora a térkép, vagy open world játék, vagy kalandjáték. El lehet baszni azt bármilyen műfajban. -
#94446 Összeségében nézd meg a játékot meg egy másik openworld-öt, ez télleg középszerű igazad van. :D -
#94445 Az neked úgyis nehezen megy alapból, de nem hiszem, hogy szerinted ez egy top of the class facial animation, ami ebben a játékban van. Számos más játékban láttunk - műfajtól függetlenül - jobbat ennél. -
#94444 Mit szólsz days gone HDRhez? Durva, hogy szinte semmi HDR beállítás nincs, mégis mennyire jó alaphelyzetben is. Remélem egyre több igényes HDR lesz később -
#94443 Jim Carrey mint Dr. Robotnik
-
#94442 Ez nekem nem sokat mond, de milyen alternatíva van helyette, ami javasolt lenne konzol játékra, és hasonló árú, 100-120k? -
#94441 Hordák brutál félelmetesek ebben a játékban és marha jól néznek ki. Imádom ahogy minden irányból özönlenek :D
-
#94440 Legalább ne legyen má RGBW, ha már "mindenképp a 4k" :D -
#94439 LG UK6300MLB TV-vel van valakinek tapasztalata? Vagy ebben az árkategóriában és méretben van jobb választás konzolhoz? Ha már TV-t vennék, akkor mindenképp egy 4K felbontásút, vannak oldalak, ahol budget kategóriában ajánlják konzol játékhoz majdnem ugyan ezt a típust, de azt nem találom itthoni boltokban. -
#94438 hét nehét megszólalni ilyenkor. :) -
#94437 Nem kell utánaolvasnom, végignéztem akkor, amikor ez történt. Az, hogy McNamara milyen fasságokat hordott össze a Bondi bezárás környékén, az egy dolog, de az adósságokat nem a Rockstar hozta össze, hanem ő, de ami nagyon beszédes az egész sztoriban: soha többé nem hallottunk felőle a géming szcénában.
Vagyis de, még életében reinkarnálódott Sean Murray néven. :D -
#94436 Jó tudni, hogy van true ending is. :)
After completing main story missions, players are encouraged to get 100% completion in Days Gone to unlock the true ending. This includes completing all side quests, unlocking skills, eliminating hordes, and gathering all collectibles. -
#94435 Amiről a Rockstar tehet, azt ne felejtsük el...Nem tönkre ment, hanem a Rockstar szétbaszta a csapatot, érdemes utána olvasnod az egész sztorinak, amiben megszólal minden érintett.
A Rockstar meg él és virul, nem rázta meg a Team Bondi bedöntése a legkisebb mértékben sem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.29. 15:59:54 -
#94434 Amiben annyi pénzbe került előállítani azt a minőségű contentet, amibe tönkre ment a Team Bondi, És az egyetlen játékukkal beírták magukat a világ legdrágább játékainak 50 millió dollár feletti önköltségű csarnokába.
Viszont legalább előállították azt a sztenderdet, amire még sokáig lehet hivatkozni. :D
/ésmivel semmi másra így már nem jutott pénz, maga a játék is egy kalap szar, gyakorlatilag pontosan egy interaktív film, mert ami azon kívül van, az kb LOL -
#94433 Hú basszus most volt első harcom egy hordával barlangba. Majd befostam :D
Teljes sötétség és csak a fegyverem torkolattüze világította meg a zombi hadat. Kurvajól nézett ki :) -
#94432 Híííjj :D:D:D -
#94431 Összességében tényleg nem gáz, és sok embernek - sajnos - ez segítség, de nagyon béna félrefordítások vannak például a Detroitban is.
"Nincs gyufa" - a no match-re, ha emlékszünk rá, ugye!?