121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94511 Megy az ovoda, de a #94499-re mostanáig egy ki...ott szót nem írt senki, de nem is kell már. -
#94510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Szerintem különbség van aközött, hogy valaki egy YT videót feltesz, hogy vert le egy bosst mondjuk egy játékban, meg hogy rendszeresen bedobálgatja az élő közvetítéséről a linkeket, hogy "most megyek sárki ellen", és hasonlók."
Na itt kezdődnek a gondok, "szerinted"
Most hogy élőben mutatod meg amit csinálsz, elérsz, vagy ismétlésben archive, az olymindegy.
csak mert téged nem érdekel a dolog, mert nekem PL élő felvételeken szoktak SEGÍTENI, amit ezúton is köszönök, ha elakadok a játékban....vagy adnak tippeket.
Az ne legyen már promo-bb, mint egy Youtube felvétel.
De mondom, még ha nem is érdekel, ez opcionális, vagy ráklikkelsz, vagy nem-e.... te miért nézed ha játszom és segítesz?
Tolod előre a önreklámomat vagy mi? -
#94509 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, félreérted ahogy Ulthanito.
Leszarom a figyelmet.
Egész egyszerűen egy poénos klipp volt. értesz, poén ennyi, ha egy xyz ember csinál egy jo klippet vagy videót azon is nevetek, ha vicces és esetleg megmutatom...
Semmi összefüggés a twitch-el.
A twitch-ben ennyi a jó ezért ott játszom, mert ha történik valami folyamatosan rögzíti, kivágok másodpercek alatt jeleneteket és megmaadnak "emlékbe".... most ez azért van mert éppen játszottam és nálam történt.
Leszarom magát a twitch-et...nem az érdekel.
Ha ismerős jön, néz és közbe dumálunk akkor örülök neki, de amúgy nem azért linkelem ezt hogy akkor más nézzen, scak szimplán egy a szitu konkrétan itt vicces volt hogy a kanna oda pottyant, szerintem legalábbis, de lehet rossz a humorom.
Ulthanito is ezt nem fogja fel, hogy ha érdekelne és bizniszt akarnék a twitchből rámennék a donate-re, kitennék paypal-t hopgy küldjenek pénzt, vennék normális felszerelést, kamera, mikrofon.
De hiába pofázom neki is, nem értem mit rugózik még mindig ezen.
Szóval töröld, de azt kikérem magamnak, hogy én szimplán promozok itt valamit, max a klipben lévő visses jelenetet, de ezt másképpen nehéz elmutogatni, mivel nem láttok ugye, csak amit kommentelek. -.-
Szóval nem kell nekem figyelem, ne is adjatok, nyugodtan tekintsétek semmisnek, de akit érdekel, az a pár ember, vagy megnézné, ne vegyétek el a lehetőséget, opcionális dolog ez, vagy rákattintasz vagy nem. Legalábbis így gondoltam eddig.
És nem reklámoztam semmit, a twitch csatornámat se, mert ez egy klipp, nem egy csatornára mutat rá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.05.02. 11:40:00 -
#94508 Szerintem különbség van aközött, hogy valaki egy YT videót feltesz, hogy vert le egy bosst mondjuk egy játékban, meg hogy rendszeresen bedobálgatja az élő közvetítéséről a linkeket, hogy "most megyek sárki ellen", és hasonlók.
Szíved joga olyan csatornát üzemeltetni, amilyet akarsz, és láthatóan foglalkozol is vele (külön grafikákat csinálsz hozzá, személyre szabott dashboardot készítesz, ahol lehet, promótálgatod - ergo teljesen egyértelmű, hogy nem a játék felvétele miatt csinálod -, de szerintem az visszás, hogy állandóan teledobálod a linkjeiddel a fórumot, és próbálsz figyelmet vonni a csatornádra.
Tudod, hogy ha elküldöd privátba, vagy PS-en, az egyáltalán nem zavar, de számomra ez így visszás. -
#94507 oke megint rolad szolt a topic, lepjunk tovabb, kaptal figyelmet, eletben vagy, meg lehet nyugodni
tovabb. ontopicra. most. -
#94506 Elpofáztam hogy maga a twitch nem érdekel, ha valaki bejön és eldumálok vele, az a saját privát dolgom, én sem mondom meg nektek kivel és mikor és hol tartsa a kapcsolatot.
Ha nem tetszik, nem nyomsz rá a linkre azt ennyi. -
#94505 Jah, hogy ez önreklámnak számít, majd írd meg pls egy listán pm-be hogy mk számít önreklámozásnak...
- Ha csinálok a játékban egy screenshotot
- Ha csinálok egy videórészletet
- Ha linkelek egy eredményt képen
Csak mert eddig ezeket törölgetted sunyiban.
Csak anyni hogy tisztázzuk akkor mit szabad és mit nem, csak mert SG szabályzata nem írja.
Ha szépen megkérlek, akkor légyszíves még azokat írd le amiket nem szabad és akkor úgy fogok tenni.
Majd jelzem ha más is "ünreklámot nyom", hogy könynebb legyen majd szankcionálni... -
#94504 Ez egy kivágott videó baszod, semmi egyéb.
Amiről te beszélsz az más.
De oké ha szerinted ez az, akkor többet ne irkálj olyat hogy mi sikerült a játékban neked, meg kit vertél le, meg ne linkelj videókat stb, mert az is önreklám.
Komolyan ovoda már ez az egész.
Nemhogy a fltett játékkal kapcsolatos kérdésre válaszolnál inkáb. -.- -
#94503 kovetkezo onreklamnal kiraklak 1 hetre -
#94502 Nem unod még a reklámozást? ...és még te mondtad, hogy te csupán azért használsz Twitch-t, hogy felvedd a gameplayt. LOL -
#94499 Srácok találtam egy Hordát, ezeket hogy lehet elpusztítani? :D -
#94498 Ez így van. Ordít az egészen, hogy eleve coopra van tervezve (és abban valami őrületesen szórakoztató), de semmi effortot nem tettek abba, hogy a single kicsit is használható legyen. Így viszont nem szabadott volna ennek egyjátékosra megjelennie. -
#94497 Ja igen neked :D
Óhh akkor még nagyon sok minden hàtra van. :) -
#94496 Ez nekem ment?
Boozerre most kell ránéznem a farmon miutánSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!levágták kezét -
#94495 Hol tartasz? -
#94494 ja nekem is nyáron jár le és így gondolom -
#94493 Hát igen ez a days gone... Amikor nem játszok gondolok rá :D
Holnap folytatom, hála égnek még jó sok van hátra. Ehhez azt hiszem jön majd DLC is meg júniustól jönnek heti challangek, horda, combat, bike stb -
TomStorm #94492 Ingyen se. -
#94491 Elég kuka mostanában a PS+.
Azért vicces ez, mert előző hónapokban még adtak PS3 meg Vita játékokat is. Mostmeg már az sincs és mégis szar a felhozatal.
Augusztusban lejár a PS+-om, ha valamit nem villantanak nem is fogok előfizetni. -
még egy 90 perc :) -
#94489 Mennyi időt kellene benne elszenvedjek, hogy lefosozhassam? :-D
Telós szintű flashgame. Ha a single résznek egyedül nem sok értelme van, akkor talán nem kellett volna beletenni és úgy eladni, hogy single & coop, vagy venni a fáradtságot és élvezetes single-t tolni bele, mert amit jelenleg ezen a téren felmutat, az rettentő kevés. -
#94488 Nem egészen így van, pláne nem 20 perc után kéne lefosozni. :) Nem mellesleg pedig az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb coop-élménye. (egyedül nem sok értelme van) -
#94487 thx a gameplay-t mindegyikötöknek... -
Day 1
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.01. 20:05:09 -
#94485 coopban jókat mókáztunk azért vele tesómmal -
megy a stream egy ideje :)
gecijó! nekem tuti day1 :D csak jönne már... lehet kínomban elkezdem a Handsome Collectiont :D -
#94483 Igen? van video már?
-
#94482 huh hát ez a BL3 nagyon jól néz ki -
#94481 Overcooked.
Még Jack Black miatt próbáltam ki, de kb. 20 perc után ment rá az uninstall. Szerintem abban a játékban kb. a tutorialban benne is van minden. Az összes nyomorult pályán rémesen repetitív módon újra és újra u.a. kell csinálni, csak gyorsabban, más alapanyagokból, többet, jobbat, etc.
Szerintem az a játék egy flashgame szintű szar, ami az orvosi váróban kb. 10 percig érdekes. -
#94480 PS Plus május:
Overcooked
What Remains of Edith Finch
elég gyengus -
#94479 Amúgy a Days Gone-ba az utolsó térkép rész + ott minden story stb..annyira érződik, hogy DLC lett volna.
Meglepő, hogy ezt így beleraktàk és nem külön adtàk el megint. -
#94478 Később màr nagyobb tankkal kb egész térképen àt tudsz motorozni 1 tankkal. -
#94477 Meglesem,köszi -
#94476 Valószínűleg a tv és a ps dinamika tartománya nem egyezik. Nézz utána, teljes-teljes, vagy korlátozott-korlátozott legyen. -
#94475 Valami nálad nem stimmel. Nálam SDRbe és HDRbe is jó -
#94474 Nálatok minden ok a fényerővel, színekkel Days Gone-ban? Pl a fegyver raktárban ti látjátok a fegyvermodelleket a háttérben? Mert alapon én csak a kiírást látom, de háttérben magát a fegyót nem, és a négyzetháló sem látszik. Feltolok csutkára mindent a tv-men ,akkor látszik,de minden fakó mint a szar. Meg a térképen a piros keretes kiírások (pl amikor kiírja, hogy nem lehet gyorsutazni ezért vagy azért. Ott úgy egybemosódik ,alig olvashato, csak ha jól leveszem a színt, de úgy meg minden ugye eléggé színtelen :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval itt ezek a négyzethálók alapban , mindenféle állítgatás nélkül nektek látszódik? A fegyver is ott van, icipicit látszik, de ez nálatok jó? Vagy ez így normális? -
#94473 Igen, a benzinfogyasztás eléggé gáz, ezzel az erővel nyomulhatnánk egy KRAZ-zal is, akkor legalább nem kéne figyelni az utakra, simán áthajtanál bármekkora hordán, és kényelmesen rá lehetne vele parkolni bármelyik táborra :D És ezzel együtt sem enne több benzint, mint ez a kis szar nyuszimotor :D -
#94472 tegnap néztem, semmi best buy sajnos. :) -
#94471 Giga japójáték akciócunami.
/a leárazás mértéke persze már nem giga -
#94470 Egy-két béna tervezési hibán kívül (az állandó tankolgatás..Mondjuk tényleg nem értem, mi a szart gondoltak ezek? Egy tankkal másfél kilométer?) szerintem rosszat nem lehet mondani a játékról, maximum annyit, hogy valakinek nem tetszik.
A menüje nekem nagyon bejön például.