PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
A címeket átfutva én pont ugyanezt gondolom.

PS5 II PSVR

Tinman
700 alkalmazottal tolják, van ott egyetlen darab contant, folyamatosan vesznek fel embereket. Haver éppen grafikus/designernek próbálkozik, jók az esélyei, 1. körön átment. De nem is ez a lényeg hanem az, hogy nem dolgozik mindig mindenki egyetlen címen!

Na most a Sánta Mónika cirka 130 emberrel 2.5 év alatt etalon szintet pakolt le, pedig ők is dolgoztak más projekten is: Bound, Here They Lie.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Ez kb olyan, mint amikor a hurkaszar yoghurtoslajcsitól volt hangos az internet, amiből az első képkockákból sütött, hogy középszarse, de mamár minden kotorékba belelát mindent az internet. A húzókcímek meg nemtudom mit húznak, az eladásokat mindenesetre nem. De szerintem ki kéne 3 éven belül még 8 geowot adni, mert nincs olyan, hogy erre nem kíváncsiak az emberek (ami nyilván nem is igaz, egyszerűen rosszul nézik a dolgokat, mint pl én is).

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Nem fognak. Nézd meg ezt... ott a törött archstone. Annak oka volt, azzal valamit kezdeni akartak, pl. DLC formában. Aztán belefeküdtek a pénzbe. Ezek lassan létrehoznak egy DD platformot és semmiből nem fognak se 2. se 3. részt kiadni, helyette lesznek BB ládák, meg DaS skinek -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azóta már szerkesztettem, hogy mire gondolok. Ha a PS4 sem tud többet vagy még vissza is lépett, az gáz.
Moby
Nekem a naptári évek nem mondanak semmit, emberórában/évben mérjük ezeket, de azt meg nem tudjuk.

lwb
Hát azért ez így nem teljesen igaz. Pl. a BattleToads reboot az elég nagyot szólt azoknak, akik kint ezen nőttek fel. Ettől hangos az internet. Azért nem írnám le a DMC-t vagy From Software japán souls-játékát sem, bár ezek nem az én stílusom. A GoW és Halo pedig mindig is húzójátékai voltak a MS-nak. GoW-ból pedig jön most három is: egy gagyi mobil, egy XCOM-szerű, ami engem pl érdekel és a GoW5, a rendes folytatás.

Abból a HAT évből egy pár elment a Witcherrel. Ezek már gigaprodukciók, és saját bevallásuk szerint is az fogta vissza őket. Mondjuk szerintem sem jön idén, és valószínűleg jövőre sem.
Moby
Ő rendszerszintúre gondolt. Belül a játékokban van, meg a gép amúgy méri is, hisz a parental controlban még szabályozni is tudom a kölköket, csak épp oda nem adja az infót. Mer japók, és a japók buziak, mint azt köztudott. Utálom is őket kellően <#banplz>

Tinman
Oda van írva: 2077 :-D

Ha ezt W3 szinten akarják összehozni, az még évek lesznek, pedig HAT éve dolgoznak rajta. 6!

Realitások talaján maradva: 2020 vége.

Azt már nincs, mint PS3-on? Elég fapados megoldás, de elég sok játék mentett álásánál írta a játékkal töltött időt. Nem az összesnél, de a semminél jobb volt.

Mármint nem ingame értem a mentett állást, bár van, ami ott is mutatta, hanem a mentési fájl információit lehetett megnézni a konzolról.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.06.11. 08:28:13
Moby
Te valami nagyon más mozit láttál. Az egész MS confon volt egyetlen meglepetés, az is multiplat (DL2), meg egy odabaszás, amit jó érzékkel itt nyitott a CDPR, itt ugyanus tudta, hogy nem lesz _SEMMI_ rajtuk kívül. És nem is volt. Ilyenformán ez a konf inkább volt szokásosan szégyenteljes, mint ütős. Kibaszott nagy szavak nulla háttérrel, és megint pár indie stúdió ment a levesbe, akikért nagyrész - és szerencsére - nem kár.
Ja meg kibaszottunalmas forzahalogeow fostorgás, ami címek hiányában évek óta megy.
Milyen ütős dolgot láttál az MS-nél, amit le kéne nyomni? A helyzet az, hogyha ezt avval is le lehetett volna nyomni, ha lemondják az egészet címek hiányában, az legalább őszinte lett volna. Ráadásul pontosan ugyanez megy évek óta. Tényleg nem tudom mit láttál te most, ami évek óta nem volt :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.11. 08:26:11

lwb
Pedig még az MS volt a legjobb eddig. A Bethesda lényegében annyit csinált, hogy rábólintott az összes eddigi pletykára és leakre. Nagy meglepetés nem volt náluk. Az EA-t inkább nem is említem.

Moby
>sztem a halo4 és 5 teljesen jó volt

Sztem meg a h4 kikúrtgecijó, a h5 meg egy fos volt. A "két" 343 maximum adó meg cégjegyzékszámban ugyanaz, de időközben elveszett ott minden. Lélek, prioritások, minden. Itt most nem Corinne Yu-ra gondolok elsősorban. Nekem ezektől nem kell újabb halo.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.11. 08:15:19

Moby
Najó, lehet hogy egyszer veszek egy 30k-s lelakott 1.gen one-t, ha valami gusztusom támad valamelyik címhez, ami az ottani fiókomon pihen, de erre sincs túl sok esély.

Ulthanito
Reggel átfutottam a headlineokat, hát úgy látom semmiről nem maradtam le. :) Pedig fél éjszaka álmatlanul forgolódtam a kurva meleg miatt, de az már nem jutott eszembe, hogy belőjem a streamet. :-D Ennyire vártam a micro részt.

Az új From-játék, hááát, ha ez egy Nioh-szerűség, akkor nem biztos, hogy érdekel majd. Gyakorlatilag egy játék sem mozgatott meg a felhozatalból, a Cyberpunkot leszámítva.

Ezért kár volt konfot tartani. :)

PS5 II PSVR

Ulthanito
" FM4 fasza. Nyomnám. De 1 játékért már nem veszek konzolt. "

Erre azért nem vennék mérget!

PS5 II PSVR

lwb
Bethesda összefoglaló:
- új Doom, új Rage és Prey kieg: ezeket kb tudtuk is
- Fallout 76: a leak igaz volt, lényegében Rust-DayZ kategóriás online only játék
- TES mobiljáték, pfff
- Starfield és TES6 bejelentés. Pontosan ennyi, semmi több.

Ehh. Legalább bejelentették, hogy dolgoznak igazi SP RPG-n is. Ez is valami.

Kandurex
Csak nem jött össze az MS-nek. Megen :( Nincs itt egy értékelhető ex, ...vehetek mindent a PS-re.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na mégis lett Doom bejelentés, de semmi különösebb látnivaló csak egy rövidke teaser video.

A Rage 2 meg egy állatság. Érdekes módon az ilyen őrült fps hentelésért nem vagyok oda, de ez mégis annyira látványos meg szórakoztatónak tűnik, hogy talán érdemes ránézni majd.

A Fallout-al meg jól haladnak a sorozat teljes lejáratása felé. Katasztrófa ez a multi coop akármi baromság...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát szerintem a Rage 2 mellett nem sok esély van egy Doom 2-re per pillanat.

Hát én a Witcher 3-at csak pc-n láttam, de ott a maga idejében az szerintem grafikában ütött ahogy kell, ami ezeket a nyílt világú cuccokat illeti. Főleg ha azt nézem mekkora területeket dolgozott néha a játék. Lehet hogy a Skyrim minden rossebbel agyon moddolva szebb volt a végén, de az úgy már megint más tészta.
Tartalomban meg főleg nem lehetett kivetni való. Arról nem beszélve hogy ott volt a két kiegészítője, ami nagyon kellemes áron jött. Azt más kiadók simán eladták volna külön játékként full áron is...
Szóval én is azt mondom, ha van még kiadó akinek a játékában szó nélkül bízok hogy kiváló lesz, az a CD Project.

mucsácsó
Full text:

It's been over 2077 days since we announced our plan to develop Cyberpunk 2077. We released a CGI trailer, gave some interviews and... went dark. Normal procedure for these kinds of things - you announce a game and then shut up, roll up your sleeves, and go to work. We wanted to give you The Witcher 3 and both expansions first, which is why this period of staying silent was longer than we planned. Sorry for that.

As soon as we concluded work on Blood and Wine we were able to go full speed ahead with CP2077's pre-production. But we chose to remain silent. Why? At some point, we made a decision to resume talking about the game only when we have something to show. Something meaningful and substantial. This is because we do realise you've been (im)patiently waiting for a very long time, and we wouldn't want anyone to feel that we're taking this for granted. On the contrary - it gives us a lot of extra motivation. The hype is real, so the sweat and tears need to be real, too :).

But to the point. Today is the day. If you're seeing this, it means you saw the trailer - our vision of Cyberpunk, an alternative version of the future where America is in pieces, megacorporations control all aspects of civilised life, and gangs rule the rest. And, while this world is full of adrenaline, don't let the car chases and guns mislead you. Cyberpunk 2077 is a true single player, story-driven RPG. You'll be able to create your own character and..., well, you'll get to know the rest from what we show at our booth at E3. Be on the lookout for previews!

Before we finish, you probably have some questions, right?

When? When we told you we would only release the game when it's ready, we meant it. We're definitely much, much closer to a release date than we were back then :), but it's still not the time to confirm anything, so patience is still required. Quality is the only thing that drives us - it's the beauty of being an independent studio and your own publisher.
How big? Seriously big, but..., to be honest, we have no bloody clue at this point in time. Once we put it all together, we will openly tell you what you can expect. And we promise we'll do this before we start talking about any pre-orders or ask anything of you.
Free DLC/Expansions/DRM? Expect nothing less than you got with The Witcher 3. As for DRM, CP2077 will be 100% DRM-free on PC.
Microtransactions? In a single player role-playing game? Are you nuts?
Once again, thank you for your patience. If you have a minute, do visit cyberpunk.net and share your opinion (about anything) with us. We read everything you post and we treat it very seriously.

Yours, CD PROJEKT RED Team
mucsácsó
az hétszentség, hogy felmossa a padlót mindennel... :D kicsit amúgy ilyen jövőbeli GTA-feelingje van a trailernek (ami nem baj).

Bethesdától amúgy mit várhatunk?! Doom 2?! (adja az ég...:D)
arty
jaúgy, igen, ebben absz veled vagyok, szép a w3 és számomra a scifi környezet miatt a 2077 is biztosan/mindenhogy tetszetős lesz (a narancsot kivéve nekem pl a deus ex human revolution is elég szép, még ma is)

Forza.

mucsácsó

lol, ez megvolt? :D állatok :'DD
mucsácsó
jó én vágom, hogy le lett butítva - de most költői kérdés: ronda lett a végeredmény?! nagyon nem, még mai szemmel is szerintem kurvajó és zseniális az egész, tehát ha már csak fele ilyen szép is lesz akkor, és ha már csak feleannyira is hozza a W3-féle játékmechanikát és komplexiást, már akkor 5x megvettek kilóra - de persze csak a magam nevében beszélek :D
arty
nyilván az lesz a duma, hogy túlbecsülték a ps5 erejét.... ;))

álá witcher3 vs. ps4

Forza.

arty
"CDPR-ben nem igazán kell kételkedni szerintem látvány terén a W3 után (mégha downgrade is lett végül..)"

na, ezt magyarázd :D te is tudod, hogy a pofánkba hazudtak, de bízni kell bennük, mert..... mert a pofánkba szoktak hazudni? :D

Forza.

arty
és/de "űrhajóval" ígyis hamarabb odaérsz majd mindenhova ;)

Forza.

mucsácsó
Hát szerintem semmi hihetetlen nincs benne, meg nem hinném hogy kiírnák akkor az elején, ha nem így lenne :D
Tőlük simán elhiszem, hogy valid amit mutattak - nyilván lesz butítás, de na...

//www.youtube.com/embed/8X2kIfS6fb8

nézdmeg jobban közelebbről, nagyobb felbontáson :P
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.11. 00:25:33
arty
nagyon off, de mérnem? sztem a halo4 és 5 teljesen jó volt (az mcc meg max nyomokban az ő művük), viszont az infinite gyanúsan nem "szokásos" hélónak ígérkezik

az biztos, h ms rendesen darálja le magát: kevés eladott gép, ezért mindent adnak pécére is, ahol viszont a "boltjuk" nem épp népszerű -> alapból gyengébb eladások
"kissé" elhasználtak a címeik, semmi sikeres új, ráadásul az install base miatt nehéz is elszórni eleget
betoltak mindent nemcsak play anywhere-be, de game pass-ba is -> oroszrulett, mert ha nem indul be a pass-biznisz, mint ahogy mára a live felfutott, akkor elég nagy bukó lehet, hogy nem 20 ezerért adják el a címeiket indulóban, hanem 200-2000 ft-ért...

nem nagyon látom, mit tehetnének és így lehet nem csak ez a gen megy el nekik, hanem ámblokk a konzol/gamebiz

Forza.

darkSectorxxx
Hogyne ingame engine, hahahaha. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Teljes Microsoft lista a stream végén:

3:15-kor jövök vissza, bethesda-ra. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Mármint mi animációs? in engine a trailer, szóval kurvajó az te :D
CDPR-ben nem igazán kell kételkedni szerintem látvány terén a W3 után (mégha downgrade is lett végül..)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.11. 00:13:28
Hát a Sony-nak oda kell tenni magát mert idén végre évek után a MS is ütős konferenciát tartott. Ok hogy az exclusive címeken kívül minden jön ide is, de mivel ott már mutatták, a Sony konfon nem fog akkorát ütni.

De egy Death Stranding - Last of US 2 - Bloodborne 2 - Killzone 4 verzióval meggyőzhető vagyok bármiről... <#vigyor3> (iegn tudom BB2 sosem lesz, a Guerrilla meg sajnos ma már Horizon-t csinál)

De mivel úgyis ezeknek a korát éljük, én már egy Demon Souls - Killzone 2/3 remaster,remake akármibe is kiegyezem...

arty
nem. szerintem jól észrevették, hogy ~sehol(?) nincs most :(

Forza.

darkSectorxxx
Egy baj volt, megint egy szar semmitmondo kis animációs film....lofasz, ezért kár volt. :)

mucsácsó
nem akarok tényleg spammelni, de most még az is így beugrott, hogy a Cyberpunk 2077-re azt írták anno, hogy 3-4x akkora területe lesz, mint a Witcher 3 térképnek --- ezt fel tudja valaki dolgozni??!??!! :D jjjjjjjhééézusisten. mi content lesz abban....
mucsácsó
Egyébként igen, pedig még tanakodtam is, hogy inkább tolom a Detroitot a faszba és leszarom az MS konfot (az előző x évnyi atomvérszegény MS-konfok alapján...) - ellenben nagyon pozitív csalódás volt, és Cyberpunk megaton az nagyon szétbaszott mindent a végére :'D
DMC5 + Metro Exodus + Dying Light 2 erősen day1 gyanúsak úgyszintén :)

SONY konf meg már akkor szétbaszna mindent, ha csak Death Stranding / TLoU 2 gameplay lenne egyedül - de nyilván lesz ott is 1-2 megaton, és emiatt is számítok BB2-re titkon...egyszerűen jönnie kell!!!!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.11. 00:00:04
mucsácsó
Az fix, hogy lesznek gondok vele, de olyan dayfuckin1, mint ide Makó... :D
..de igen, MIKOR????????!!?!
Szeretném azt hinni, hogy jövőre, de szerintem lehet sajnos lesz az 2020 is :((( bár a végletekig nem húzhatják, mert a lengyel állambácsitól kaptak pénzt a fejlesztésre, és ott volt valami időhöz kötősdi, de már faxsetudja... JÖJJÖN MÁR!!!!!! szerintem máshoz hozzá se nyúlok, ha ez egysze megjelenik <#idiota> max BB2 vagy Diablo 4 lehetne kivétel <#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.10. 23:55:42
Moby
A új DMC-ért, a DL2-ért, meg a szájberpánkért bőőőőven megérte megnéznem a második felét ennek a határ szarnak :D
A fromot talán sajnálom, de nemtudom mit is gondoljak. BB2-t csk nagyon titkon vártam, racionálisan nem. Meg kandúr illusztrációja után már éreztem, hogy itt kúrva nagy baj lesz. Lett is. Mindegy, leszarom őket, lesznek fasza játékok, és még a sonys istenek sehol.

Moby
DE.
MIKOR?
KEDVES CDPR????

Moby
Minden molekulájából üvölt a kidolgozottság. Várhatóan megint top-tier sztorilineok...éééééééédesistenem <#worship> Polák gecik megint megbasznak mindenkit. És megint millió baj lesz vele az eljén, de ezt nost már előre szaromle :D

mucsácsó
jéjjjjjjzus.... na ez most így gecidurva volt a végére, erre valahogy nem számítottam :D
basssssssssssssssszdmeg.... pedig pont írni akartam amúgy, hogy remélem a Cyberpunk 2077 nem ilyen closed doorsos cucc lesz - erre bámm :D jóég, ez mennyire szanaszéjjel fog mindent baszni, félek belegondolni is :D

viszont amúgy valahogy sokkal darkabb cuccnak képzeltem el eddig a trélerhez képest, de kibaszottul adta!
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.10. 23:44:58
Moby
Ófaszom...egy dátum azért csak jó lenne. Mindegy. Collectors preordered :D

n000rbi
Na, a kiberpánk azért odakúrt a végére. Vajon ezúttal mikorra peccselik bugmentessé a játékot? Fél évben kiegyeznék

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
ÁZTÁKURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

mucsácsó
AZTAKURA!E:!:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mucsácsó
+1! kikúrtul adja, első rész is faszavót. és amúgy jah, kibaszottul szép :)
amúgy egész fasza ez az MS-konf, pedig még úgy voltam hogy nem is fogom nézni :D
természetsen nem az exkluk miatt...

lol ez a gow :DDDDD mekkora trollgecik :D