121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    EA Access coming to PS4 this July ($4.99/mo, $29.99/year)
  • Kandurex
    Alulmúlni csak nem fogják az előzőt.

...habár
  • Ulthanito
    Ez például az általad linkelt hírből van:

"Days Gone has a couple of fantastic ideas, including the blockbuster horde battles that offer some of the most heart-pounding zombie spectacles I’ve seen yet.

Unfortunately, these fantastic moments are fleeting, with generic missions, a messy story, and a plague of technical bugs holding back Days Gone from becoming a zombie-slaying classic."
  • Ulthanito
    Miért azok? Én nem olvastam a kritikájukat, de ugye azt tudjuk, idézve a magam klasszikusát, hogy a szar sem lesz attól finom, hogy legyek milliói dongják körül.

Az, hogy valami jól fogy, nem jelenti azt, hogy jó játék, illetve a fordítottja is igaz, hogy amiből kevesebb fogy, az még lehet jó játék.
  • Voltan
    Uk-ban a Days Gone az eladási listák élén

IGN és Gamespot, elmehettek ti a bús jó fenébe. A szakma szégyenei vagytok.
  • Seth
    Új State of Play csütörtök éjfélkor. Elvárások nélkül kell majd nekiülni :D

• n000rbi
    Tegnap délután én is leültem egy kicsit játszani, aztán hajnali 1-ig nyomtam :D Még csak most értem oda, hogy Boozer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    karját amputálják
    Egyébként valóban ahogy haladunk a történetben egyre szimpatikusabb ez a Deek gyerek.
    Sikerült kiírtani az első hordámat is, fantasztikus érzés volt :) Vicc nélkül mondom, hogy ez az első open-world játék, ahol a sztori húz magával és szinte minden ilyen küldetés élvezetes. (na jó, még a Witcher volt hasonló) Amikor meg kicsit túlélősködni akarok, akkor ott van a nagyszerű világ játszótérnek. (és többet agyalok ezen, amikor nem játszok vele, mint a Sekiro-nál tettem...)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.05.06. 07:32:08
  • Ulthanito
    Na, ma délután kicsit elmerültem a játékban, fejlesztgettem a motort, pucoltam a fészkeket, meg haladtam a sztoriban. Utóbbiban tetszik ez a flashback dolog.

Szóval egész jól szórakoztam, tolom tovább.
  • TDC Geronimo
    Igen
  • n000rbi
    Eddig is glorious 4k HDR volt nálad, most még glorious-szabbat akarsz?

/a Q9FN egyébként valóban nem rossz.
  • TDC Geronimo
    Kinéztem magamnak ezt a samsung Q9FN tvt. Azt olvasom, hogy marha szép képe van és a HDR teljesítmény is kiváló. VRRt is tud, game modeba meg 16ms az input lag csak
  • Ulthanito
    Én ma délután ülök neki, tegnap este kiugrott a Sekiro-platina, így most már tudok a játékra rendesen koncentrálni.
  • Ulthanito
    Kis kényszerpihenőn van, úgy látom.
  • AntiHero
    Na nem bírtam ki..megnéztem youtube a secret endinget.

Na basszus így màr màs a jàték végének a fekvése. Remélem folytatjàk. :O
  • AntiHero
    Bizony.

Annyira sajnàlom, hogy vége. Úgy benne lennék még ebbe a storyba.

De màr csak a hordàk vannak hàtra meg pàr felszedhető tàrgy.

Horda 13%-on àll. Secret ending miatt megkellene csinàlni.
  • TDC Geronimo
    Általában az open world játékoknak elég átlagos a storyja. Új ACk, far cryok stb mindnek felejthető középszar storyja van. Days Gone ebben (is) sokkal jobb azoknál. Eleje rögösen indul, de utána...

Szerencsére játékosok eléggé pozitív értékeléseket hagynak mindenhol és az eladások is nagyon jók úgyhogy szerintem biztos lesz folytatás PS5ön majd
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.04. 21:42:56
  • AntiHero
    Na pörög a Days Gone stàblistàja.

Mit ne mondjak a jàték beírta magàt a legjobb jàtékok közé részemről.

Baromi jó volt a story végig, bàr a végét màshogy képzeltem el, de nem volt rossz így sem.

Karakterek nagyon jól fejlődnek a storyval. Van akit szeretni fogunk. Aggódunk érte. Meg van akit csak szimplàn utàlunk.

Kis mellék történetek is érdekes. Nincs semmi túltolva. Kivéve a hordàkat..azok a végére màr inkàbb unalmasak voltak..van bennük kihívàs..de sok van belőlük.

Pontozni nem fogom. Ez egy olyan jàték amit végig kell jàtszani. Ennek a korszaknak (PS4) egy baromi jó storyval ellàtot nyitott jàtéka.

Amitől jobbat nagyon nem is vàrok.
  • TDC Geronimo
    Nem, mert tudtam, hogy lesz még egy zóna és írták hogy jó hosszú :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.04. 17:01:16
  • AntiHero
    Fogadjunk azt hitted vége felé tartasz mikor ezt eléd rakta? :D
  • TDC Geronimo
    Ez se néz ki szarul...

• TDC Geronimo
    Na most nyílt meg még egy zóna így röpke 22 óra után
  • Kandurex
    Na mi van? Darkyt elvitte a kóku?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.05.04. 12:17:22
  • AntiHero
    Na megvolt az első 2 hordàm a Days Gone-ba. Viszonylag könnyen megölték őket.

Viszont a 3. Hordànàl gondolt egyet a PS és kék hibâval kifagyott a jàték. :D Nem bírta a nagy tömeget.
  • TDC Geronimo
    Átvezetők, karakterek, voice acting is fényévekkel jobb, mint a legelején. Nekem ott is tetszett a játék, de ahhoz képest, ami később jön kicsit elkúrták a pacinget. Lehet sok ember leteszi az elején és milyen rosszul teszi...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.03. 17:17:01
  • Moby
    Szebb unalomszimulátor még nem született :)
  • AntiHero
    Egyik sem 10/10.

De legalàbb a DG-ben nincs annyi üresjàrat mint a RDR2ben.

Sőt a karakterek is jobban a szívemhez nőnek vagy utàlom őket.

Nagyon jó karakter fejlődésnek vannak a DG-ben.
  • Kandurex
    Mert az RDR2 volt a 10/10 azé
  • AntiHero
    Aki jàtszik rendesen vele mindenki ezt mondja.

Pont ezért nem értettem a nagy lehúzó pontszâmokat...
  • TDC Geronimo
    Szerintem nem, de én már nagyon rég nem toltam
  • davidka003
    De legalább jobban fut? Mert inkább legyen picit csúnyább csak ne szaggasson.
  • TDC Geronimo
    AO szarabb minőségű lett. Ez leginkább átvezetőkben látszik
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.03. 11:38:13
  • Voltan
    Mennyi igaz abból, hogy a RDR2-t az elmúlt peccsekben lebutították kinézet szempontból?
  • TDC Geronimo
    Nembaj addig legalább patchelgetik
  • Ulthanito
    Tegnap melóban úgy voltam vele, na, hazamegyek, és folytatom játékot. Hazaértem, mondom egy negyedóra Sekirot tolok előtte, lenyomom az endbosst. A vége az lett, hogy egész este Sekiroztam, és beláttam, hogy nincs értelme addig motorozni, amíg nem lesz meg a Sekiro-platina, mert úgy se fog hagyni nyugodni. Két trófea kell már csak.

Szóval ha az megvan, minden figyelmemmel a játék felé fordulok. :)
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Áh basszus ez a játék egyre jobb, ahogy haladunk előre és a story is meg karakterek is sokkal jobbak, mint az első 5-6 órában.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.02. 22:29:51
  • Ulthanito
    Irigylem az érzést, mert tudom milyen, de egyelőre nálam ez nem jött meg még. Remélem fordul a kocka. Tegnap volt egy félórám játszani, és inkább a Sekiro-t vettem elő, farmoltam benne, mintsem, hogy elindítsam ezt. Ez is fura. Ott egy ropogós, új játék, én meg még mindig a Sekirot baszom inkább.

De ma rászánom az időt, lesz kb. 2 órám nyugiban játszani és motorozni.
  • Moby
    Ugyanez. Tegnap nem volt energiám már játszani, ma egész nap ez a játék jár a fejemben. Alig várom, hogy este belemerülhessek. Remélem még messze a vége :) (kb ott tartok én is)
  • Ulthanito
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annak idején Kósáné Kovácsné Magdának volt egy nagyon jó mondása: "Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani!"

Lehet, hogy téged nem érdekel a Twitch, de nem úgy látszik!

Csak mondom, hogy a PS4 s rögzíti a játékot, folyamatosan, onnan is bármikor tudod szerkeszteni meg feltenni YT-ra, emlékbe.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.05.02. 11:57:29
  • Ulthanito
    Megmondta valamelyik élő segítőd? :-D