121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    A gameplay videóba a gunplay úgy nézett ki, mint egy 10 dolláros steam early access indie játékban kb. Nem tudom nekem ez egyelőre valahogy nem jön át.
  • TDC Geronimo
    Na megvan a műsor estére

Azt mondják nagyon jó, érdemes megnézni aki végigtolta, mert spoileres!
  • TomStorm
  • Ulthanito
    De pont ezt mondom, hogy az érzékelés során nem annak fényében érzékelsz, hogy valami milyen körülmények között lett szép vagy kevésbé szép. Hanem ránézel, és azt mondod, hogy hmmm, de kurva jól néz ki, vagy azt, hogy hmmm, klassz.
  • AntiHero
    De jàtékoknàl nem hasonlítjuk össze a relatív egyszerű környezetben (csőben) megépített vilàgot egy open world-el.

A többinél egyetértek.

Amúgy pont tegnap nézegettem a RDR2 képeim meg a Days Gone képeim.

A karakterek arca kb ugyan olyan részletes és igényes mindkettőnél.
  • Kandurex
    Na jó, megnéztem még egyszer. Végül is OK. De azért az nem járja, hogy ugyanakkor kezdték fejleszteni, mint a GOW -ot! És hát....na...
  • Ulthanito
    Ettől agyfaszt kapok. Abból a szempontból, hogy valamit szépnek látok vagy sem, kurva mindegy, hogy az cső vagy nem. Ha látsz egy szép nőt, nem látod attól kevésbé szépnek, hogy neki a génjei jók, pedig nem sportol, míg a másiknak, aki kevésbé szép, nem olyan jók a génjei.

Az emberi érzékelés nem így működik. Ha a piacon látsz szép almát, meg kevésbé szépet, nem azt kezded el mondani, hogy de hát a kevésbé szép almát ahol termesztették, kevesebb munkás volt, aki foglalkozzon vele. Hanem a szebbet szebbnek látod, független a körülményektől.

Amúgy meg már csak abból a sebből is vérzik az indokod, hogy ott egy multiplatform cím, a RDR2, ami szintén open world, sokkal nagyobb térképpel és több tartalommal, és mégis jobban néz ki lényegesen. Ellenben ez egy platform exkluzív cím, nem kellett erőforrásokat megosztani, más platformra is koncentrálni, abból az egyből kellett volna kihozni a maximumot, mégsem sikerült.

Tegnap megint játszottam vele egy adagot, messze a vállalható szint felett van látványban összességében.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.05.10. 07:46:12
  • Kandurex
    Nem is tudom, ha nincs FF, akkor nem érzem, hogy különbözne az előzőtől. Bár az meg néha elég gagyusz grafikát mutatott....
  • Evoluti0N
    Meglehetősen akadozik. Össze-vissza ugrál az FPS.
  • Voltan
    Basszus, a MediEvil se jó? :( Nem néztem a műsort.
  • n000rbi
    Ja, a Predatornál én is felébredtem, de bekaphatják a multiszarukat. A MediEvil tényleg nagyon gyengének tűnik, főleg, hogy exkluzív. Az FF7-nek örülök, júniusban elvileg újabb infót csorgatnsk róla.
  • Seth
    Kemény 10 perc volt. Predator-nál kicsit izgatott lettem, hogy aztán kapjak egy jókora pofont. Aszimmetrikus online shooter, hurrá :(
    Medievil nagyon szaggatósnak és egy nagy káosznak tűnt videókból. FF7 Remake meg majd jó lesz, ha valaha megjelenik
    Volt még valami repülő mókusos túlélő cucc, ami érdekes lehet, de aztán ennyire emlékszem :D
  • n000rbi
    Na ki nézi még a State of Play-t? Az előzőt csak felülmúlni lehet :D (MediEvil érdekel)
  • Kandurex
    Szuper.

Nem gondolják, hogy esetleg egy “így készül a következő rész”, érdekesebb lenne? Non?
  • TDC Geronimo
    Holnap jön az így készült GoW doku.
  • Moby
    Jah. Lassan a végén vagyok. Sajnos :(
  • TDC Geronimo
    Moby te tolod days gonet még?
  • TDC Geronimo
    Na azért UC egy NDtől jön, aki tapasztalt és 3* annyian vannak mint bend + UC az elég cső. Days Gone meg open world. Days goneba szépek a fő karakterek, nagyon szép a vegetáció, SSAO a növényzet alatt brutális főleg ekkora open world játékban. Talajtextúrák szintén egyik legjobb, amit eddig láttunk open world játékban. HDR implementáció szintén kiváló. Az időjárás effektekről nem is beszélve.
  • Prof William
    "- Te mintha az előbb kétszer jöttünk volna be azon az ajtón!
    - Már miért jöttünk volna be kétszer?
    - Hát mert elsőre biztos nem sikerült."
  • Kongy
    UC4 ehhez képest elég csőjáték.
  • Ulthanito
    Nekem nem tetszik ez a grafika. UC4 is köröket ver erre. Összhatásban rendben van, de én erre akkor sem tudom jó szívvel azt mondani, hogy ez egy szép játék.
  • AntiHero
    freaker 1

freaker 2

àtvezető kép

Ja "nem szép"...

Amúgy 15 óràval még kb a 15-20%ànàl tartasz maximum.

• Ulthanito
    Nem, ez messze nem szép. A karakterek arca nagy mehh, a freakerek pláne. Az átvezető videóktól sem hugyoztam be, összességében közepesen rondának látom a játékot.

Nem szerettem a RDR2-t, de köröket ver ebben látványban.

15 óránál tartok kb, a játékban, szóval nem az elején vagyok.
  • AntiHero
    Engem is érdekelne, ha ez nem szép akkor mi szàmít szépnek.

Mert amúgy HZD-vel kb egy szintén van.
  • TDC Geronimo
    Nem szép??? Min játszol CRT monitoron? :D

Egyik legszebb játék.

Ahogy nézem még sehol se vagy a játékban. Írtam, hogy az első 5-6 óra elég meh, de után iszonyatosan beindul. 3. camptől.
  • Ulthanito
    Én tolom, de valahogy még mindig nem darált be. Nyomom a küldiket, amiket dob egymmás után, a free roam-nak sok értelmét nem láttam tovább, így azzal felhagytam.

A látványvilággal még mindig nem vagyok megbékélve, ez a játék minden, csak nem szép. Lehet mondani, hogy mert open world, de a RDR2 is az volt, és erre köröket ver.

A sztori egész tetszik, semmi extra, semmi nagy durranás, de ezzel nincs problémám.

Viszont olyan alapvető szarvashibák vannak a játékban, amit eleinte csak mosolyogtam, most már inkább lesajnálom.

Példa: Megyek vissza a toronyba, és közben Boozerrel beszélgetek a rádión. Felérek, Boozer ott ül az ágy szélén, mindent csinál, csak nem beszél, pláne nem rádión, de közben hozzám folyamatosan pofázik a rádión. Odamegyek az ágyamhoz, majd egyszer csak ugrik a script, átvezető indul: jövök be az ajtón (vágod, már rég bent vagyok a helyiségben), Boozer meg áll az ablak előtt a másik sarokban (vágod, egy másodperce ott ült az ágy szélén)...

Az ilyenektől agyfaszt kapok...
  • TDC Geronimo
    Hát az kb olyan... 30-35% :D
  • n000rbi
    Szarban se járok szerintem hozzád képest, mert nem sok időm volt játszani mostanában, de még nekem se múlt el a varázs :) Nemrég nyírtam ki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a nagydarabot a repülőgéproncsnál

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.05.08. 16:18:50
  • TDC Geronimo
    Ez a days gone... 30 óra után is egyre csak jobb. Olyan átvezetők vannak benne, hogy besírok. Jó eladások, jó vélemények játékosoktól. Tuti lesz folytatás, nagyon remélem
  • Ulthanito
    Nem kell, csak ez az állandó fillérbaszás elég visszás akkor, amikor az ember a saját hobbijáról beszél. A konzolodat nem akarod elfelezni? Az egyik fele a haverodnál lenne, mondjuk a bal oldala, a jobb oldala meg nálad.

Egy csomót spórolhatnál a villanyszámlán is.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.05.08. 15:57:46
  • TDC Geronimo
    Final numbers for Days Gone launch week in Japan are in

And it debuted to an amazing over 114k units. This is a frankly stunning debut, besting God of War and Horizon Zero Dawns launch sales in Japan.
  • Harlekin
    Nagyon rosszul tudod! A vaultban lévő játékok ugyan úgy elérhetőek a homeolt profilon azaz osztódik másik boxra! Viszont az EAA hez tartozó korai elérés és 10 óra játéklehetőség meg kedvezmények csak a kötött profilhoz élnek!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2019.05.08. 12:14:59
  • Tatyla
    Jól van már ne ugorjak le estleg a tizedikről hogy megnyugodj? Jézusom pffff
  • Rage47
    hát az nem mostanában lesz :D ha berakják egyáltalán a Vaultba
  • Ulthanito
    Figyelj, ha egy évre nincs hat ezer forintod, akkor inkább keress magadnak más hobbit!

Én meg remélem, nem osztódik. Xbox-on sem osztódik.
  • Tatyla
    Remélem osztódik ez is mint a plusz
  • TDC Geronimo
    rápörögtem tvre erre sehol se kapni szinte idehaza az 55ös verziót :(
  • Kandurex
    ...hát...lesz megen FIFA...
  • n000rbi
    Ha a Fallen Order bekerül, befizetek egy hónapra :)
  • Tikal #94552
    Segítsetek már, van valami amit akarhatnék EA-től?