121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Gamespot days gonera is 5öt adott... Nevetséges

samsung Q9FN a tv
  • Newfronter
    Ahogy olvasom nem nagy durranás és rövid a story, 5-10 óra alatt végigtolható(főleg ezért pontozzák le). Nagyon rámegy a játék az open-world tevékenységekre, és a fegyverek nagy részét nem a story alatt kapod, hanem rá vagy "kényszerítve" a melléktevékenységekre. (Ha tudom előre ezt, akkor úgy játszok vele... mivel már tudom, így pont leszarom) Egyeseknek repetitív volt.
    Viszont szinte mindenki írja - ami szerintem is a legfontosabb része a játéknak - hogy a gunplay rohadt jó, van olyan média ami szó szerinte a legjobb gunplay-nek nevezi a generációban, és a karakter mozgása is élvezetes, és igazi adrenalin növelő és függőséget okozó a harc a játékban.

Szerintem egy ilyen játékban annyira nem fontos, hogy komoly storyt kapjunk, amúgy is rá akartam menni az open-world-re, mert szerintem ez a játék, pont ezt kívánja.
    Szóval nem értem az ennyire alacsony pontszámokat, és a videókat nézve. Holnap érkezik a játék. Már alig várom!
  • mucsácsó
    jhah semmi, nem olvastam el egy review-t se őszinte leszek, csak rápillnatottam a pontozásokra, és 1-2 (Gamespot / GI) helyen 5-6/10 szerepelt :D
    btw, milyen TV-d lett? :)
  • TDC Geronimo
    Mi a gond vele? Pontok nem érdekelnek, de ezek nem rosszak
  • TDC Geronimo
    Na megjött a TV. Első tapasztalat...
  • Seth
    Szombat óta nyomom, és ugyanazt érzem,mint Days Gone-nál, hogy nem kell a pontokat nézegetni. Baromi jól szórakozom
  • mucsácsó
    Rage 2 rivjúk

hátttömm... valaki előrendelte? :D
  • Tatyla
    Logannál még lehet van pár kód a Days Gonehoz ha valakit érdekel jatekaim.hu
  • n000rbi
    Azért lehet elvinném állatorvoshoz őket

• Ulthanito
    Mondjuk azok nem veszettek, hanem farkasok, és pont azért írtam.
  • n000rbi
    Mondjuk veszett farkasok pont vannak a játékban :D
  • Ulthanito
    Próbálom-próbálom szeretni ezt a játékot, néha sikerül is rövid időre, de valahogy még mindig az egyik leggyengébb Sony-exnek tartom. God of War, Bloodborne, Spider-Man, UC4 nálam mind messze előtte van.

Nem rossz, nem rossz, de valahogy nálam ez még mindig középkategória az összes bugjával, játékmechanikai malőrjével, annak ellenére, hogy a hangulata az viszont nagyon ott van.

Nem tudom, hány órám lehet benne, már a harmadik tábor küldetéseit csinálom.

De lehet, hogy ez a zombis téma az, ami miatt így érzek, sosem szerettem, se filmen, se sehol. Ha veszett farkasok lennének a játékban a freakerek helyett, lehet másképp éreznék.
  • Ulthanito
    Nekem is tervben van, de biztos nem megjelenéskor.
  • TomStorm
    Na ez viszont sikerülhet bárhogy én az első vevők között leszek az biztos!
  • TomStorm
    Te tudod,te pénzed!Én biztos ezért nem adok semmit!Maga a sztori is mi? Tesót húzod-vonod valahova:D
    Full szkript az egész.Assassin's Creed cselekvés nélkül

• TomStorm
  • TDC Geronimo
    12-15 órát mondanak rá. Az nem rövid
  • TomStorm
    Rövid lesz szinte teljesen áron.Nem
  • Moby
    Tervezem.
  • TDC Geronimo
    Persze, nem kell semmit 2* feltenni
  • bardocz
    Ugye van annyira okos a rendszer, hogy ha már egyszer fel van telepítve, nem fogja mégegyszer?

Én tervezem, amit eddig láttam belőle, érdekes volt, remélem nem lesz unalmas a játékmenet benne kis idő után.
  • TDC Geronimo
    Ezt fogja tolni valaki? Elég jónak néz ki

• TDC Geronimo
    Persze hogy lehet
  • bardocz
    Barátnőmnek akarunk accountot csinálni. Azt meg lehet csinálni, hogy ugyan azzal a disc-kel játszunk mindketten? Ha fel van telepítve az egyikünk acc-jára, ugye nem fog plusz helyet foglalni maga a játék azért, mert a másik acc-on is használjuk?
  • Seth
    Rage 2 nagyon bejön eddig, csak "too much pink" :D
    Eleje nagyon lehangoló, ha ezzel adnának el valamit, csődbe mennének.
    Nagyon játszatja magát, jó érzés felfedezgetni településeket, táborokat,aztán kifosztani őket (ez úgy működik,mint Mad Max-ben, ki van írva mennyi láda(sima és ark chest), datapad van az adott helyen, és csak akkor lesz kipipálva, ha minden megvan)
    A gunplay,mozgás meg mennyei, 60 fps-sel még jobb lesz a pro tulajoknak. Rengeteg dolgot lehet fejleszteni, fegyvereket, képességeket több szinten
    Ami viszont borzalom,az a játék menüje, össze vissza lagzik,szaggat,lassú, remélem ehhez jön valami javítás, emiatt nincs az embernek kedve belépni az inventory-ba, fejlesztgetni (najó túlzás, de na, gyötrelmes).
    Grafikában is találtam furaságot, mikor össze vissza állítgatja a fényerőt,megvilágítást fordulásnál, ez is remélhetőleg javításra kerül

Remélem nem válik nagyon monotonná, mert a betege vagyok, hogy mindent megcsináljak a térképen, és már most teli van ikonokkal :)

Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.05.12. 13:42:40
  • Moby
    Én 50 fölött zártam, de eléggé letakarítottam a térképet + minden mellékküldit, meg mindent megcsináltam, ami elém került.
  • TDC Geronimo
    30+ óra.

Az első 5-7 óra ne tántorítson el. Amint elérsz a 3. campbe, onnan indul igazán a játék.
  • mucsácsó
    Most kezdem... kíváncsi leszek :)
    mennyire hosszú egyébként nagyjából?
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.11. 22:14:13
  • j0nNyKa

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.05.11. 20:32:11
  • TDC Geronimo
    PS5 verzió remélhetőleg megszünteti a frém problémákat, beszaggatást, streaming gondokat és az átvezetőknél a töltést. Adjanak New game +t és PS5ön én is letolom megint.

Belegondolok hogy hány ember hagyja ezt ki a reviewk miatt vagy esetleg az első 5-6 óra bénázása miatt... Szerencsétlenek :(
  • Moby
    Itt is pörög a

Az összes hibája, bugja, szarfrémje ellenére jobban élveztem, mint az idén bármit. A generáció kiemelkedő exkluzívja. Ha teknóban rendben lenne, széjjelbaszná a világot. Imádtam minden percét. pedig nem volt kevés belőle. PS5-ön ismétlem. Kösz Bend, iszonyúan pozitívan csalódtam bennetek, csak vegyetek fel ügyesebb programozókat!
  • TDC Geronimo
    Na nálam is pörög days gone credits. Megpróbálok rámenni majd később a true endingre. Nagyon fasza kis játék volt.

Ezért nem kell a pontokat nézni sose. Kár lett volna ezt kihagyni.
  • TDC Geronimo
    Most olvasom nincs benne HDR?? Pont egy ilyen színes játékban.

• TDC Geronimo
    Akkor csak elég annyit mondani, hogy milyen :)
  • TDC Geronimo
    ah :(
  • Seth
    Tőlem nem is fogsz, base PS4-em van :D
  • TDC Geronimo
    majd mondhatnád hogy néz ki meg hogy fut. PS4 pro gameplayt még nem láttunk
  • Seth
    Megjött, már csak a 14GB day1 pecsenyét kéne megvárni :)

• TomStorm
    Na de mindegy is,nemsokára Rage 2!
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2019.05.10. 21:16:02
  • TomStorm
    Ja az tényleg gyenge most néztem.Minden más viszont tetszik.Októberig van idejük csiszolni