121476
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Remaster? Lesz nagyobb felbontás? Csudi izgalmas ez.
Nem. -
Prof William #94847 Majd kiderül hogy valójában egy csapat alapú MMO lövölde lesz igazi pénzbe kerülő lootboxokkal. :) -
még mindig nem tudom elképzelni, hogy miről fog szólni ez az egész... :D
remélem nem ilyen No Man's Sky szerű open-world felsülés lesz belőle - bár erősen kétlem :D Kojima meg SONY azért elég nagy garancia arra, hogy ne egy trutyi legyen a produktum:) -
Ez volt a japán trailerben még plusz rész
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.30. 16:11:14 -
Ghószt básztörsz:
-
DS trailer még egy napja se jött ki, de már 4 millió nézettségnél tart
-
Zóanagyvarázsló #94842 Nem nagyon olvasom őket, és amit igen, azok között volt, amit én is problémásnak találtam, de azért az oldal profiljától függ, hogy mi fér bele. Nem tudom megítélni így az oldalt, de látatlanban akkor sem tudok miattuk felháborodni, ha alapvetően a játékossajtóért ritkán rajongom.
Az amerikai IGN-nel többet találkoztam, azt különösen kevésre tartom, tehát egyenesen meglepett, hogy velük bezzegeltél. -
Zóanagyvarázsló #94841 Ráadásul be is linkelték a forrást, amit lefordítottak, illetve összefoglaltak. Ilyet simán csinál rendszeresen a média legprofibb része is. Kritizálni lehet őket, de erre kihegyezve inkább az illető ellenszenve jött át. -
szebag79 #94840 Japán trailer kicsit más DS -
Nem rossz tényleg, csak nekem a hírezési stílus nagyon amatőr hatást kelt...nem arról van szó, hogy szaksajtós kemény objektivitást várna el az ember, de ilyeneket ne írjon már bele a hírező egy _HÍRBE_, pláne ne E/1 személyben, hogy ő mit szeret meg mit nem szeret, meg általános iskolás nyáritábor élménybeszámoló jellegű sorok.. :D de amúgy nem rosszak - Gamestar és PCguru meg hasonlóakhoz képest még ez is bőven fasza.. :)
én is híreztem régen még GK-n, de tagadom az egészet.. :D
én nem nagyon tudok jó magyar oldalt, nagyrészük fél-1 napos csúszással rakja ki a híreket...
nekem a G365 a legszimpibb továbbra is, csak arra is már ráférne nagyon a kövi dizájn, amit vagy 5-6 éve ígérgetnek:D -
Rdinho10 #94838 Sziasztok, nektek is lassan masol a pro?pl frissitest gyorsan leszedi de lassan masolja fel. -
Asszonnyal megnéztük tegnap az előzetest, ha most a herémet karcolgatnák szikével, akkor sem tudnám megmondani, hogy mit láttam, és ez az egész miről szól. Az biztos, hogy nagyon beteg, és nagyon komoly frame dropok vannak benne. Az ingame gameplay részek mentek vagy 28 fps-sel. -
Még mindig a legigényesebb magyar gameroldal. Nem szoktam olvasni, csak ritkán, de sem a dizájnra, sem a tartalom mennyiségére és sokszínűségére nem lehet panasz.
Fordítanak? Miért, ki a faszom gondolta komolyan, hogy majd Kovács Pistikének Kojima külön információkat küld a szerkesztőségbe? Persze, hogy fordítanak, mint magyar gémer oldal fordít, mi mást tehetne?! -
Az aztán nagyon hiányzik!
-
én is diákmelóként csináltam cikkírást anno... :D -
huh most néztem meg én is trailert. Jó beteg az biztos. Day 1 már csak mads miatt is :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.29. 23:15:50 -
Én is így gondolom... -
IGN :'DDD
én nem tudom, hogy oda milyen jöttment szakbarbárokat vettek anno fel hozzájuk, de borzalmasan ruppótlan a magyar divízió... :D
ha tudnák az amcsik, hogy ezek miket és hogyan írnak néha... :D -
Az ign továbbra is szeret fordítani :)
-
preorder :D -
minden sony-exhez lesz fixen már, volt is valahol erről valami nyilatkozat még anno a Detroit környékén :) -
"Mint ismeretes, a főhős (Norman Reedus karaktere), Sam Bridges a pusztulás szélén álló bolygó lakója, és az lesz a feladata, hogy a szétszéledt, szétcsúszott társadalmat (a szétesés szimbólumai a falak) újraegyesítse, nem mellesleg megmentse az emberiséget a pusztulástól (ennek a szimbóluma a mesterséges magzatban hordozott gyermek). Ezért is szerepelt a kedvcsinálókban és a beharangozókban a kéz, illetve az egymásba fonódó kezek motívuma.
Így a játékmenet gerincét képezi a városok felfedezése, valamint a kapcsolat megteremtése az izolált közösségek között. A játék címe is erre utal: a "strand" egyik jelentése a "kötelék". És mint ahogy a nem hivatalos információk alapján sejthettük, nemcsak NPC-kkel léphetünk kapcsolatba, hanem másik játékosokkal is. Hogy ez pontosan mit jelent, egyelőre még nem világos: lehet, hogy egy MMO-szerű játékra, de az is, hogy inkább egy Dark Souls-okhoz hasonló, részben online játékra számíthatunk. Hideo Kojima pedig azt nyilatkozta a PlayStation Blognak, hogy ezzel a játékkal kifejezetten az a célja, hogy megértesse az emberekkel, milyen fontos a kapcsolatteremtés, illetve az elszigeteltség felszámolása. Ez a közösségi média korában különösen fontos és nemes törekvés."
By.:IGN -
Sőt, mérget is vehetsz arra, hogy lesz. -
Nincs azaz isten, hogy ezt előre rendeljem. Ki tudja mi az isten ez ez. -
Amúgy nem lepődnék meg ha a tlou 2 is kapna magyar feliratot.
-
Fogalmam sincs mit láttam a DS trailerben, de hogy kurva egyedi valami lesz, az eléggé látszik rajta :) -
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.29. 19:06:14 -
szebag79 #94821 Kicsit most olyan érzésem van mint a Christopher Nolan filmeknél amelyeket imádok. Szerintem ez is megerőszakolja majd az ember agyát:D -
-
A magyar Playstation Facebook oldal magyar felirattal hírdeti.
-
Feliratnak piros pont. Játék meg a "fassztuggya ez mi akar lenni" kategória nekem. -
szebag79 #94817 Ez elég beteg...Az elméletem szerint itt térben és időben ugrálás (esetleg párhuzamos univerzum az most menő) lesz azért hogy megmentsük a jövőt vagy valami ilyesmi. Az eddigi trailerekből és ebből is az derül ki számomra, hogy nem hiába választották a Decima enginet. Egy nagy nyitott világú játékra számítok teljes bejárhatósággal és felfedezéssel. A létrázós rész is mutatja hogy szinte oda mész ahová akarsz gondolom. A járművek használata adott, a történetet nem igazán látom át egyelőre. A magyar felirat jól jönne, remélem tényleg lesz hozzá. Nicolas Winding Refn?? WTF -
Hivatalos magyar feliratot is kap a jàték! -
Végre egy Avengers játék, ami talán nem lesz halálsz@r:
-
-
trailer!! -
Atyaég, Death Stranding ultra-mega gizda , day1 :D -
Tényleg nov 8 megjelenés. Le is ment pàr videó. -
Sonic Mania and Borderlands: The Handsome Collection are your PS Plus games for June -
Ha vótmá' akkor bocs érte.