121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Akkor mielőbbi jobbulást kívánok! -
Na, ezt inkább kitöröltem.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.06.04. 07:10:07 -
Probatbicol #94882 VR-om nekem is van pár hónapja, csak ezt a játékot nem merem megvenni. Egyébként engem nem zavar a kis felbontás, bőven kárpótol a VR élmény (már ha az nem a hányinger :) )
Konkrétan amikor az Astro Bot-ot először elindítottam és ott ültem a pályán, az olyan 'hűbazmeg' élmény volt kb. mint 93-ban amikor először elindítottam a Doomot.
Csak pl a Skyrimban ha nem teleportos mozgást állítok be, akkor nagyon rosszul leszek, de a legrosszabb hogy az émelygés megmarad órákon keresztül a játék után is. Így jártam.
Olyan játék kellene mint a London Heist, ott semmi problémám nem volt. Láttam hogy ebben vannak hasonló megoldások, de azt is hogy azért itt van mozgás is rendesen.Mindegy majd ha akciózzák akkor meglesem. -
Evoluti0N #94881 Mivel nincs teleport féle mozgás a játékban, hanem csak séta, vagyis hát sok helyen ilyen teleport szerű, de le van animálva a sétálás, így könnyen előfordulhat, h előjön. -
Hát kb. cirka 1.5 éve van PSVR-om és instant élményekre jó, de több órányi játékra? Alig várod, hogy levehesd a fejedről. Amikor leveszed megkönnyebbülsz és a kijelződ 1080p vagy 4k felbontása olyan szinten vág arcon, hogy besírsz a gyönyörtől. Szóval, ha a tv vásárlásod akarod bármikor igazolni, annak ez a legtökéletesebb módja.
Mondjuk annyira olcsó már a szett, hogy ilyen 20-30 perces élményekért is megéri megvenni, hogy aztán majd vastagon belepje a por. -
nagyon, viszont idővel tudja tanulni az agy, és akkor rendben leszel -
Probatbicol #94878 Szívesen kipróbálnám, csak félek a motion sicknesstől, mennyire lehet durva az arra érzékenynek szerinted? -
Evoluti0N #94877 Az imént játszottam végig a Blood & Truth-ot. Egy újabb PSVR exkluzív játék, amit minden PSVR tulajdonosnak kötelező., A játékhoz erősen ajánlottak a Move kontrollerek is. Sima kontrollerrel is játszható, de a Move által nyújtott irányítási lehetőségek adják meg a játék krémjét. -
Más.
Szerintetek lesz egy trolololo of play az E3 közepén a Sony-tól? Mondjuk pont az MS konf közepén? ;) -
-
hajrá bro -
Sziasztok!
Már jobban vagyok! Nem baleset, eü problémáim akadtak, ettől részletesebben nem fogok írni, de már épülök fel.
Köszi a jókívánságokat srácok! -
Sziasztok!
Már jobban vagyok! Nem baleset, eü problémáim akadtak, ettől részletesebben nem fogok írni, de már épülök fel.
Köszi a jókívánságokat srácok! -
Aztaqrva! Az kemény! Jobbulást neki és Darkynak is! -
ugh, remélem hamar felépül -
Moby valami balesetet* szenvedett. Egy darabig nem lesz. Darkot még előtte csapták ki.
*pár napig élet - halál között lebegett, de ne kérdezzétek, ennyit tudok -
Hmmmm....DarkSector alapvetően, Moby alregje? Vagy fordítva?
Csak azért kérdezem, mert kb. egyszerre tűntek el. Ez különösen annak fényében vicces lenne, hogy rendkívül vicces szájkaratékat szoktak rendre eltolni. -
-
Komolyan agyonütnék mindenkit aki ingame vásárol bármit is. Tönkretesztek mindent. Link. -
Zóanagyvarázsló #94865 De ha nem is nő mind, ez annak probléma, akinek több platformja van, és csak alkalmanként multizna. Nálam a PS3 mellett sokat nyomott a latban, hogy a PS Plus a hozzá adott játékok miatt, és az is, hogy nem kellett külön előfizetnek a multi kedvéért. A PS4-nél viszont nagy mínusz, hogy a plusos játékok elvétve hatottak (volna) meg, de havi egy este összejön multira, azért fizessek. Mert így azért drága a Plus, pláne ha az embernek van sok platformja, és mindenhová kellene előfizetni.
A Sonynak persze jó így, híznak ők nélkülem, a versenyt, amit nálam elvesztettek, megnyerték tízmillióknál.
Csak hogy legyen itt más vélemény is a játékos életét nem kizárólag PlayStationön élő, de a potenciális célközönséghez tartozó embertől. -
12 months - €59,99 (no change)
3 months - €24,99 (no change)
1 month - €8,99 (from €7,99)
1 éves meg fél éves nem változik úgyhogy ez sok embert nem fog érinteni szerintem
hmm mondjuk nézen van olyan ország, ahol mind a 3 ár növekszik. Meglátjuk nálunk mi lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.31. 17:27:33 -
Új FW óta nincs senkinek online játékokban problémája? Többször is kidobott már 2 játékból is meg elsőre fel se csatlakozott -
hát ez remek... júniusban jár le, de nem tudom, megéri-e, most így főleg. viszont ha akarnék később, akkor most kéne, mert később drágább lesz :S -
változik a PS Plus ára augusztus 1-től (gyanítom drágul...):
link
gondolom global a dolog.. -
Labirinth life trailer 1 (6. perctől van szó a ps4 verzióról)
https://www.youtube.com/watch?v=dfSj-ydAYeA
Csak semmi erotika, ez egy családbarát konzol ... hogy ez mekkora visszatrollkodás már -
TomStorm #94859 lol:D -
Prof William #94858 Eközben Kojimáéknál...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.05.31. 00:02:58 -
TomStorm #94857 De jó volt a DS trailer is!:D
Megrendelem még Ps pro-t(ps5 még úgyis sok idő nem várom ki pedig azt hittem ki tudom de not)
Ez a DG,RDR2,Spider meg GoW nagyon érdekel! -
TomStorm #94856 Azt a robbantó hétsze....
Ezt most akarom minél jobban!! -
Elég jól néz ki. -
Prof William #94854 Kár. Én valami Sony pókember szintű játékot vártam.
Azt reméltem már elmúltak azok az idők amikor a film után gyorsan kiadtak valami fos összehányt játékot, hogy még leakaszthassanak még pár zöldhasút... -
yay... :D állítólag új engine van alatta, amin 5 évet dolgoztak.. :) -
Zupá, jelentsen ez bármit is.
Más: az új bosszúállók játék várhatóan egy destiny vagy division like fos hulladék lesz. Jó hír! Geci nagy hiány van ilyen típusú játékokból.
-
"Death Stranding Multiplayer to Offer “Asynchronous” Gameplay, No Player Will Ever Cross Paths" -
Attól félek csak, hogy olyan lesz az open world mint az mgs5-ben.
Ott is volt szép nagy vilàg, de nekem valahogy nem jött àt.
-
Abba a pillanatban záródik az amúgy is karcosan nyíló tárcám. -
Remaster? Lesz nagyobb felbontás? Csudi izgalmas ez.
Nem. -
Prof William #94847 Majd kiderül hogy valójában egy csapat alapú MMO lövölde lesz igazi pénzbe kerülő lootboxokkal. :) -
még mindig nem tudom elképzelni, hogy miről fog szólni ez az egész... :D
remélem nem ilyen No Man's Sky szerű open-world felsülés lesz belőle - bár erősen kétlem :D Kojima meg SONY azért elég nagy garancia arra, hogy ne egy trutyi legyen a produktum:) -
Ez volt a japán trailerben még plusz rész
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.30. 16:11:14