121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94672 lol -
#94671 kicsit bugos ez a game -
#94670 Saját :D
-
Árpitallica #94669 Huh akkor megnyugodtam, akkor nyugodt szívvel bontom ki, mert ha van benne magyar felirat, akkor a borító nem számít nekem, hogy az nem az! :D Köszönöm szépen a segítséged! :) -
#94668 Nekem is német borítós( osztrákokról rendelve) és van benne magyar felirat. Szerintem minden EU-s lemez tartalmazza -
Árpitallica #94667 Sziasztok! Egy olyan sos kérdést szeretnék feltenni, hogy valakitől bontatlanul beszereztem valamivel olcsóbban a Days Gone játékot, viszont a hirdetés szövegében az állt hogy magyar feliratos, de most jött meg és Német borítós a játék! Ezt ha betenném gépbe akkor játszható magyar felirattal is, vagy ez a változat nem? Segítséget előre is köszönöm! -
#94666 ja UC4 is hasonló, fejhallgató kötelező -
#94665 PlayStation 4 To Get Game Gifting, Time Log And More – Rumor
Upcoming features for the #PS4 UI coming.
-Wishlist/Gifting for Ps Store -Trophy progression -Timelog/stats for all games -ability to pin games on dashboard
nagy "reformok" inkáming.... :D -
#94664 attól nekem is, de már anno az UC4-től is hangosabb volt, mint egy nagyteljesítményű hajszárító :DDD -
#94663 már előre hallom, hogy fog süvíteni a PS4 Slimem, már a RE2-nél is majd felszállt :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.05.16. 11:03:58 -
#94662 Syntax error...
Patched..
[vizional]
Moby ül az új kocsiban, kormány előtt, kezében....
[/vizional] -
#94661 Pár hete toltam én is. Nagyon különleges játêk. -
#94660 tényleg nagyon jó! :) még nem nyomtam végig, de nagyon ötletes! :) csak elvileg pofátlanul rövid, ~2 óra kb az egész... -
#94659 Elkezdtem ezt a mostani ps+os edith finch játékot. Nagyon jó kis cucc ez. Régebben olvastam róla, hogy jó -
#94658 Na Rnek sikerült 7 hónap alatt bepatchelni rendes HDRt RDR2be és visszacsinálták az AO downgradet is eredeti állapotára -
#94657 wow, nem is tudtam hogy létezik ilyen :D
én spec biztos, hogy nem bírnám ki, meg akarva-akaratlanul is bele lehet még így is futni spoilerbe.. :D szóval jó lesz a PS4 "proliverza", csak jöjjön má!4 -
#94656 -
#94655 Spoiler Protection 2.0 böngésző kieg. A GoT spoilerek miatt gyak. kötelező kiegészítővé vált. -
#94654 Nem fogod és baromság is lenne. Szarrászpoilereznek mire jönne PS5. A másik meg az hogy pron se lesz szar -
#94653 Könnyen lehet, hogy ezt az élet már rendezi helyettem: haldoklik a próm. Hiába az átalakított hűtés, úgy fest a dilatáció így is megteszi a hatását. Másikat már nem szívesen vennék, megy ameddig megy. Amúgy ja, nyilván én lennék az, aki a legkevésbé bír magával. -
#94652 Maradjunk annyiban, hogy egy walkthrough-t mindenki lenyom az inferiorral, de a platina majd ps5-ön ugrik be :D -
#94651 Ennek a mondatatnak, az alapvetően nyelvtanán kívül, nincs egyetlen helyes része.
[vizionál]
Moby ül a kocsiba, kormány előtt, kezébe....
[/vizionál] -
#94650 Bárhogy is lesz, nagyon erősnek kell majd lenni, és ki kell bírni elmenni az inferior verza mellett :) -
#94649 Szerintem nem fogják azt meglépni, max crossgen címként (bár ha tényleg annyira durva lesz az az AI backward comp majd, akkor "remaster" ill. "crossgen" fogalma el fog tűnni) -
de PS4-re biztosan, hogy jön, mert különben rohadt sok ember érezné magát szembeköpve :D de idén őszt azt el kell felejteni szvsz. (sajnos)
szerintem is azt lesz, hogy 2020 május (mint UC4 is május anno) - aztán PS5 meg majd 2020 okóbervége/november :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.15. 09:56:48 -
#94648 PS5-tel majd debütál. -
#94647 The Last of Us 2 is in its final stages of development, says game's Co-Director
Na 2020 májusra kész is lesz -
#94646 Mármint a játék simán lehet, hogy gecijó, de ehhez a körítéshez most nagyon időgép kellene, az enyém meg most üzemképtelen :) -
#94645 Hát nemtudom, én megnéztem pécén, de ezt így most nagyon nem a Days Gone után kellett volna :D
Szép-szép, de minden olyan kis béndzsa benne. Gondolom ez valami low cost cucc, de ezt most így nagyon meh.
Ja, és pécén is kikapcsolhatatlan a chromatic aberration :DD Mármint ini túrással biztos ki lehet, de menüből nem. Én meg most init nem túrok, inkább csak lefele a hdd-ről. Majd egyszer, valami nagyon ingerszegény időszakban. -
TomStorm #94644 És ahogy kezdődik meg ezek a hangok:O
Nagyon igényes Game! -
TomStorm #94643 ..Pc-n,de szerintem ez PS4-en is nagyon komoly lehet!! -
TomStorm #94642 Jézusom hogy néz már ki ez a Plague:O -
#94641 Átlehet gyorsan konvertálni, nálam nem is számított vásárláskor*. De ettől függetlenül fájó a hiánya.
*nálam végül is OLED lett (B8) -
#94640 Csak azért kérdezem, mert többen kiemelték ennél a terméknél ennek a hiányát, és értetlenül állnak vele szemben. Némafilmet meg ki szeret nézni? :)
Amúgy szerintem nagyon jó kis tévét vettél, használd egészséggel sokáig! -
#94639 filmeket sorozatokat pcn keresztül nézem. Játékoknál meg erősítő van meg füles. Szóval nem -
#94638 Gagyi 4v1 multi lesz ez is. Ebben meg még sztori se lesz. :D -
#94637 Nem lesz zavaró a dts hiánya? -
Evoluti0N #94636 Néztem róla rivjúkat és amiket láttam a játékból, az alapján ez az én stílusomnak tűnik. -
#94635 Plague 83 opencriticen és nagyon jókat írnak róla -
#94634 A betyárját teszteltem még pár HDR gamet. Jesszusom most már értem , amikor azt mondták az emberek, hogy van kamu meg rendes HDR -
#94633 6-8 órás főstory az egy ilyen open world gameben lesz 30+ óra. Főleg ha olyan jó a gunplay