121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    lol
  • Rage47
    kicsit bugos ez a game
  • Seth
    Saját :D

• Árpitallica
    Huh akkor megnyugodtam, akkor nyugodt szívvel bontom ki, mert ha van benne magyar felirat, akkor a borító nem számít nekem, hogy az nem az! :D Köszönöm szépen a segítséged! :)
  • Seth
    Nekem is német borítós( osztrákokról rendelve) és van benne magyar felirat. Szerintem minden EU-s lemez tartalmazza
  • Árpitallica
    Sziasztok! Egy olyan sos kérdést szeretnék feltenni, hogy valakitől bontatlanul beszereztem valamivel olcsóbban a Days Gone játékot, viszont a hirdetés szövegében az állt hogy magyar feliratos, de most jött meg és Német borítós a játék! Ezt ha betenném gépbe akkor játszható magyar felirattal is, vagy ez a változat nem? Segítséget előre is köszönöm!
  • Rage47
    ja UC4 is hasonló, fejhallgató kötelező
  • mucsácsó
    PlayStation 4 To Get Game Gifting, Time Log And More – Rumor

Upcoming features for the #PS4 UI coming.
    -Wishlist/Gifting for Ps Store -Trophy progression -Timelog/stats for all games -ability to pin games on dashboard

nagy "reformok" inkáming.... :D
  • mucsácsó
    attól nekem is, de már anno az UC4-től is hangosabb volt, mint egy nagyteljesítményű hajszárító :DDD
  • Rage47
    már előre hallom, hogy fog süvíteni a PS4 Slimem, már a RE2-nél is majd felszállt :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.05.16. 11:03:58
  • Ulthanito
    Syntax error...
    Patched..
    [vizional]
    Moby ül az új kocsiban, kormány előtt, kezében....
    [/vizional]
  • Moby
    Pár hete toltam én is. Nagyon különleges játêk.
  • mucsácsó
    tényleg nagyon jó! :) még nem nyomtam végig, de nagyon ötletes! :) csak elvileg pofátlanul rövid, ~2 óra kb az egész...
  • TDC Geronimo
    Elkezdtem ezt a mostani ps+os edith finch játékot. Nagyon jó kis cucc ez. Régebben olvastam róla, hogy jó
  • TDC Geronimo
    Na Rnek sikerült 7 hónap alatt bepatchelni rendes HDRt RDR2be és visszacsinálták az AO downgradet is eredeti állapotára
  • mucsácsó
    wow, nem is tudtam hogy létezik ilyen :D
    én spec biztos, hogy nem bírnám ki, meg akarva-akaratlanul is bele lehet még így is futni spoilerbe.. :D szóval jó lesz a PS4 "proliverza", csak jöjjön má!4
  • j0nNyKa
  • Tinman #94655
    Spoiler Protection 2.0 böngésző kieg. A GoT spoilerek miatt gyak. kötelező kiegészítővé vált.
  • TDC Geronimo
    Nem fogod és baromság is lenne. Szarrászpoilereznek mire jönne PS5. A másik meg az hogy pron se lesz szar
  • Moby
    Könnyen lehet, hogy ezt az élet már rendezi helyettem: haldoklik a próm. Hiába az átalakított hűtés, úgy fest a dilatáció így is megteszi a hatását. Másikat már nem szívesen vennék, megy ameddig megy. Amúgy ja, nyilván én lennék az, aki a legkevésbé bír magával.
  • n000rbi
    Maradjunk annyiban, hogy egy walkthrough-t mindenki lenyom az inferiorral, de a platina majd ps5-ön ugrik be :D
  • Kandurex
    Ennek a mondatatnak, az alapvetően nyelvtanán kívül, nincs egyetlen helyes része.

[vizionál]
    Moby ül a kocsiba, kormány előtt, kezébe....
    [/vizionál]
  • Moby
    Bárhogy is lesz, nagyon erősnek kell majd lenni, és ki kell bírni elmenni az inferior verza mellett :)
  • mucsácsó
    Szerintem nem fogják azt meglépni, max crossgen címként (bár ha tényleg annyira durva lesz az az AI backward comp majd, akkor "remaster" ill. "crossgen" fogalma el fog tűnni) -
    de PS4-re biztosan, hogy jön, mert különben rohadt sok ember érezné magát szembeköpve :D de idén őszt azt el kell felejteni szvsz. (sajnos)

szerintem is azt lesz, hogy 2020 május (mint UC4 is május anno) - aztán PS5 meg majd 2020 okóbervége/november :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.15. 09:56:48
  • Ulthanito
    PS5-tel majd debütál.
  • TDC Geronimo
    The Last of Us 2 is in its final stages of development, says game's Co-Director

Na 2020 májusra kész is lesz
  • Moby
    Mármint a játék simán lehet, hogy gecijó, de ehhez a körítéshez most nagyon időgép kellene, az enyém meg most üzemképtelen :)
  • Moby
    Hát nemtudom, én megnéztem pécén, de ezt így most nagyon nem a Days Gone után kellett volna :D
    Szép-szép, de minden olyan kis béndzsa benne. Gondolom ez valami low cost cucc, de ezt most így nagyon meh.

Ja, és pécén is kikapcsolhatatlan a chromatic aberration :DD Mármint ini túrással biztos ki lehet, de menüből nem. Én meg most init nem túrok, inkább csak lefele a hdd-ről. Majd egyszer, valami nagyon ingerszegény időszakban.
  • TomStorm
    És ahogy kezdődik meg ezek a hangok:O
    Nagyon igényes Game!
  • TomStorm
    ..Pc-n,de szerintem ez PS4-en is nagyon komoly lehet!!
  • TomStorm
    Jézusom hogy néz már ki ez a Plague:O
  • Kandurex
    Átlehet gyorsan konvertálni, nálam nem is számított vásárláskor*. De ettől függetlenül fájó a hiánya.

*nálam végül is OLED lett (B8)
  • Ulthanito
    Csak azért kérdezem, mert többen kiemelték ennél a terméknél ennek a hiányát, és értetlenül állnak vele szemben. Némafilmet meg ki szeret nézni? :)

Amúgy szerintem nagyon jó kis tévét vettél, használd egészséggel sokáig!
  • TDC Geronimo
    filmeket sorozatokat pcn keresztül nézem. Játékoknál meg erősítő van meg füles. Szóval nem
  • MoRT2195
    Gagyi 4v1 multi lesz ez is. Ebben meg még sztori se lesz. :D
  • Ulthanito
    Nem lesz zavaró a dts hiánya?
  • Evoluti0N
    Néztem róla rivjúkat és amiket láttam a játékból, az alapján ez az én stílusomnak tűnik.
  • TDC Geronimo
    Plague 83 opencriticen és nagyon jókat írnak róla
  • TDC Geronimo
    A betyárját teszteltem még pár HDR gamet. Jesszusom most már értem , amikor azt mondták az emberek, hogy van kamu meg rendes HDR
  • TDC Geronimo
    6-8 órás főstory az egy ilyen open world gameben lesz 30+ óra. Főleg ha olyan jó a gunplay