PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(A hamburgeres ötletet viszont támogatom. Minden csak jó pác és fűszerek kérdése.)
Adversus solem ne loquitor
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Na akkor visszatérnék a kérdésedre: LAZÁN bejelenthetném e percben, hogy meleg vagyok. A TE terminusod szerint fajfenntratás szempontjából okésabb vagyok a társadalomnak, mint TE. És itt ebben a pillanatban olyan irrelevánssá vált a nemi identitásunk, mint az egész témafelvetés is. Én maradok, téged meg bedarálunk hamburgernek, és nem azért mert utálunk. Én spec kedvellek, csakhát tudod hogy van ez. A fajnak fenn kell maradnia <#rinya>#rinya>
Akkor jól érzem hogy itt comingoutoltál? 😄
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.06.12. 13:43:10
Tényleg ez a legfőbb bajotok?
Oké. Legyen. Legyen akkor fajfenntartás. Nekem van 3 gyerekem. Legyen akkor az, hogy bannoltatok innen mindenkit, aki 25 felett van, és egyetlen gyereke sincs!
Ja neeeeem, semmi bajom velük, tényleg elfogadom őket. Csakhát. Kihal a FAJ.
Legyen akkor hát így? <#ravasz1>#ravasz1>
Az agyatlanság és a súti-súti meglesz. A mókáról már kevésbé vagyok meggyőződve...De ingyen van, maximum az időt baszod el 😊
Mennyivel jobb és hatásosabb lett volna, ha mondjuk nem a műsorban tolják a képembe, hanem én jövök rá a játék alatt.
Azt felejtsük el hogy természetes mert nem az. Pont hogy nem az. Ha mindenki meleg lenne a világon kihalna a faj. És az állat világban sem látsz ilyesmit. A baj pont azzal van és most figyelj hogy azt akarják ledugni az emberek torkán hogy ez teljesen természetes holott nem az. Az elfogadni hogy valaki olyan az meg megint egy más tészta.
Két szó között borzalmasan nagy a külömbség.
Lehet, hogy vannak ilyen ismerőseid, de őket sem fogadtad el, ahogy a játékban sem fogadod el, nem akarod látni/tudni, nem vagy hajlandó azonosulni vele, a témától is irtózol.
Volt egy munkatársam, aki azt találta mondani, hogy ő abszolute elfogadja a melegeket, de ha kiderülne a gyerekéről, na őt pl kitagadná...<#wow2>#wow2>
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.12. 13:15:17
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Arról nem beszélve, hogy a TGS a világ legnagyobb expója, nem is az E3, még a gamescom is közelebb áll hozzám, mint ez az amerikai biszbasz.
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.06.12. 12:37:55
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
MS show is egy nagy, non-stop trailer cunami volt vegülis. teljesen felesleges mar
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.12. 12:22:08
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
AZ egyenesen komikus már, hogy nem sikerült '18-as játékokat kivinni egy E3-ra, úgy, hogy csupa olyan volt kint, amit két éve is láttunk.
PS5 II PSVR
Guerillától jó lett volna valami esetleg, valamint a Rocksteady játékával se tudom mivan... no és a Crystal Dynamics Avengers cucca? ezekről rohadt nagy kuss van... meg rebesgettek Mortal Kombat 11-et... hát lófasz se lett ezekből 😞
esetleg még 1-1 újabb megaton IP elfért volna akár tease szinten is, dehát.. 😄
BB2 meg... nagyon reménykedtem, de tudtam, hogy bilibe lóg a kezem 😞 😄 kicsit úgy érzem magamat, mint április 8.-án éjjel :'DD
....jjjjja, és nem beszélve arról, hogy egy RDR2 gameplayt is vártam volna, dehát ... 😞
azt majd talán külön mutat a R* - márha mutat egyáltalán, mert pl. anno GTA4-ból egy másodpercnyi gameplay se vót release előtt...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.12. 12:03:15
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Púkember még mindig kérdéses, Death Stranding meg teljesen értelmezhetetlen séta szimulátor.
Kár, hogy a titkos befutóimból semmi se jött be: FFVII, BB2, God Of War folytatás bejelentés 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nemlesz rossz ez na... én nekem köll, az fix 😊 bár mégnagyobbat ütött volna, ha Nioh nem létezik/előtte jön már, de sztem így is oda fog baszni, bízom a Fromban azért.. 😊 tény, hogy nekem sem kedvencem a témakör (rip BB2 😞((((((((((((((( ), de azért bejövős
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.12. 11:37:26
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem most gyorsan még a Deck13-nak kéne egy szamurájos, japánlófaszos csapkorászós játékot csinálni, nehogy lemaradjanak a fritzek az aktuál mókavonatról! <#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.12. 10:29:02
PS5 II PSVR
GOT: szerintem ez az E3 legszebb játéka. Tragédia, hogy ebbe a húgytémába kényszerítették bele, de ez inkább csak díszlet ahogy kinéz, és közben még anglolul is beszélnek, ami jól jel 😊 Talán...
Control: A remedy feje végleg beszorult a saját segglukába, nagyon nem is kár értük. Skip.
NIOH2: <#vomit>#vomit> (megsemnéztem)
Spiderman: egyre jobban tetszik, közben egyre valóságosabbnak tűnik a graf, ahogy közelítünk a megjelenés felé 😊
Death Stranding: abszolute megszokott Kojima mindfuck. Pont annyit tudtunk meg róla, mint 2 éve 😊
Az E3 kivonata: ez van, amikor 5-6 stúdiónak kéne szállítania az esszenciális tartalmat, de nekik 2-5 éve legyártani ezeket, miközben évente van E3.
TLoU2: Szép, kétségtelen, de az U4-en nem dobja ez túl. a gameplay megbasz. Ellie viszont fura módon változott meg. Nem emlékeztet eléggé az arca a fiatalabb kiadására. Ezzel majd még barátkozni kell. Nemtudom mennyire a trélernek szól ez a nyers, mosdatlan brutalitás, remélem a teljes játék is lesz ennyire bevállalós.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.12. 10:11:45