PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
Engem nem érdekel a fajfenntartás, a meleg fickóknak meg kifejezetten örülök, annál kisebb a konkurencia.

(A hamburgeres ötletet viszont támogatom. Minden csak jó pác és fűszerek kérdése.)

Pont hogy nem. De a természetellenes szó sokkal jobban illik ide ha az jobban tetszik <#smile> De ha homoszekszualitásról vagy homofóbiáról alkotott vélemény miatt tiltunk ki valakit akkor megint csak saját magunkat köpnénk arcon. Akkor miről is beszélünk? <#idiota>
Moby
Vaaaagy - de ez tényleg csak egy opció, nem fontos csak megemlítem - esetleg, próbálhatsz valakire úgy is gondolni, hogy nem kell foglalkoznod a nemi identitásával, sőt, valójában közöd sincs hozzá, még akkor sem, ha amúgy ismered azt. És akkor mi fajfenntartók is elnézzük a fajt fen-nem-tartóknak, hogy nem tartják fenn a fajt. Meg a többinek, hogy olyan amilyen, és nem olyan, amilyen meg nem. De ez tényleg csak megemlítem. Egyszer majd gondolkodj el ezen. Még a hamburgerhús-állapot előtt 😄

Adversus solem ne loquitor

en lattam mar homokos kutyat <#nezze>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
ÓÓÓóóóó értem már...

Na akkor visszatérnék a kérdésedre: LAZÁN bejelenthetném e percben, hogy meleg vagyok. A TE terminusod szerint fajfenntratás szempontjából okésabb vagyok a társadalomnak, mint TE. És itt ebben a pillanatban olyan irrelevánssá vált a nemi identitásunk, mint az egész témafelvetés is. Én maradok, téged meg bedarálunk hamburgernek, és nem azért mert utálunk. Én spec kedvellek, csakhát tudod hogy van ez. A fajnak fenn kell maradnia <#rinya>

Akkor dobj fel egy értelmesebb témát és folytathatjuk. <#crazya>
Moby
Maradjunk a témánál. Maradsz, vagy jöhet a ban?

homofóbia emlegetése a homoszexualitás erőszakos társadalmi elfogadtatásának, valamint a homoszexuálisok pozitív diszkriminációjának megalapozására irányuló stratégia része.
Akkor jól érzem hogy itt comingoutoltál? 😄
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.06.12. 13:43:10
Ugyanarról szól, mint az első rész. Emberi kapcsolatokról. Mindez egy poszt-apokaliptikus "zombi" játékba csomagolva.
Moby
Kihalna a faj? Ma a fajfenntartáshoz biztosan ez kell?
Tényleg ez a legfőbb bajotok?
Oké. Legyen. Legyen akkor fajfenntartás. Nekem van 3 gyerekem. Legyen akkor az, hogy bannoltatok innen mindenkit, aki 25 felett van, és egyetlen gyereke sincs!
Ja neeeeem, semmi bajom velük, tényleg elfogadom őket. Csakhát. Kihal a FAJ.
Legyen akkor hát így? <#ravasz1>

Moby
>agyatlan stúti-súti kill-kill mókával

Az agyatlanság és a súti-súti meglesz. A mókáról már kevésbé vagyok meggyőződve...De ingyen van, maximum az időt baszod el 😊

lwb
Nyilván nekem sincs semmi bajom a leszbikusokkal. De egyrészt, nem biztos hogy a zombijátéknak ilyesmiről kéne szólnia, másrészt ha meg már mégis, akkor legalább próbálják már meg elkerülni azt, hogy ennyire erőltetett legyen. Csinálják ízlésesen, mint pl. a Left Behindban. Vagy akár a life is strange-ben. De hogy az első E3 gameplay demo, amit az embereknek mutatnak mindjárt azzal kezdődik, hogy lényegében nagy betűkkel kiírják: ELLIE LESZBIKUS, LÁTJÁTOK MI MILYEN INKLUZÍVAK VAGYUNK? (és igen, tudom hogy Rylie-t megcsókolta a left behind végén, de az kb semmit nem jelent)

Mennyivel jobb és hatásosabb lett volna, ha mondjuk nem a műsorban tolják a képembe, hanem én jövök rá a játék alatt.

Ácsii neeeee,ne ne ne ne.
Azt felejtsük el hogy természetes mert nem az. Pont hogy nem az. Ha mindenki meleg lenne a világon kihalna a faj. És az állat világban sem látsz ilyesmit. A baj pont azzal van és most figyelj hogy azt akarják ledugni az emberek torkán hogy ez teljesen természetes holott nem az. Az elfogadni hogy valaki olyan az meg megint egy más tészta.
Két szó között borzalmasan nagy a külömbség.
Moby
Egyébként a népek nagyrésze olyan mint Te is vagy: azt gondolja magáról, hogy elfogadó, közben meg olyan redneck homofób, hogy inkább csak lustaságból nem jár tüntetni 😊
Lehet, hogy vannak ilyen ismerőseid, de őket sem fogadtad el, ahogy a játékban sem fogadod el, nem akarod látni/tudni, nem vagy hajlandó azonosulni vele, a témától is irtózol.
Volt egy munkatársam, aki azt találta mondani, hogy ő abszolute elfogadja a melegeket, de ha kiderülne a gyerekéről, na őt pl kitagadná...<#wow2>

Moby
Mert ha nem erőltetik, nem válik természetessé, akkor ez történik ami itt: elakad többek lélegzete, hogy Ellie egy másik nőt szeret. Sajnos a homofóbia ellen nem lehet csendben harcolni, pedig ennek pont annyira kéne normálisnak lennie, hogy fel se tűnjön az, hogy egy videójátékban a főhős meleg. De amíg ezen fennakad a népség, addig nincs más megoldás. Ez nam olyan, ami magától gyógyul. A cigarettázásról is csak úgy lehetett leszoktatni a társadalmakat, hogy a szexi státuszból át kellett pakolni a retek státuszba. Érvekkel nem megy. Az emberekben a megcsontosodott, betokosodott téveszméket nem lehet lágy zenével meg füstölővel kitessékelni.

Majd elválik. Nem várok sokat tőle, agyatlan stúti-súti kill-kill mókával + pár setpiece-el én már elvagyok. Rég volt már nagyon (nekem).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Ulthanito
Azt elfogadom, hogy nem jött be, de mitől lett volna gagyi? Pont annyira gagyi a harcrendszere, mint a DaS-nak, BB-nek. Azok mitől nem gagyik? Tényleg érdekel.

PS5 II PSVR

Kongy
Visszatérve a TLOU 2 meg a leszbi témához. Semmi bajom nincs sem a melegekkel, sem a leszbikusokkal, sem a transzneműekkel, van is ismerősöm aki ezen kategóriákba tartozik. Nekem itt azzal van bajom, hogy MINDENHOL az elfogadást erőltetik, pedig ha normális az ember, akkor belátja ép ésszel, hogy nem kell emiatt utálni valakit, aki meg nem normális, az sosem fogja belátni. Ilyen egyszerű. Én nem szexuális identitás miatt utálok egy embert, hanem pl ha olyan a személyisége, hogy ezt kiérdemli. Amúgy meg tiszta nevetséges tényleg, hogy háborús játékokban nőkkel lehet ölni egymást. 10 éve miért nem kellett ezt beleerőltetni? Érdekes kérdések ezek.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.12. 13:15:17

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Myselor
nekem nem jött be a nioh harcrendszere és játék mehanikája.egyszerűen nekem túl gagyi és esetlen volt az egész játék amellett hogy szép volt.a Sekiro nagyon tetszik viszont és érdekel.
Mindkettő a japán folklórban ismeretes yōkai-kat célozza meg igy a téma ugyan az. Láthattuk is a trailerben lévő 鬼 ogre-t aki ugyan csak a tipikus japán folklórnban szereplő sztereotipiáknak megfelelően lett megalkotva. Materiál ugyan az a történet meg combat más lesz. Én imádtam a nioh-t habár nem vett rá hogy dlc-kben folytassam. Sajnos,
Ennél már nem is lehetne közelebb hozzá 😊
Ulthanito
Én egyáltalán nem igénylem az E3-at, szerintem is teljesen felesleges ez már a social media korában. Annak idején, amikor még nem volt TeTubusod, volt értelme összejönni, standolni, de most már nagyon szép stúdióban felvett videós programot lehetne belőle csinálni.

Arról nem beszélve, hogy a TGS a világ legnagyobb expója, nem is az E3, még a gamescom is közelebb áll hozzám, mint ez az amerikai biszbasz.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Magyarul köze sincs hozzá. Azért mert japán-japán, na bumm.

PS5 II PSVR

Moby
Ennyire azért csak nem nagy a baj!<#idiota> Szarvót-szarvót az e3, de azért csak nem lesztek kólofgyutikkal gémingöngyik! <#banplz>

Japán már csak ilyen szeles 😄
Bár egy ilyen scriptelt videóból nem mondod meg hogy eltér e vagy sem
Utoljára szerkesztette: BlackDahila, 2018.06.12. 12:37:55
Tikal
na úgy látom a ghost of csucsimában is ész nélkül fog fújni a szél mindenhol, a lényeg hogy mozogjon a fű meg a levél...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tatyla
Pont a single rész benne egy förtelmes hányadék

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lwb
Egyetértek. Aki még emlékszik az olyan tényleg nagy meglepetésekre, mint pl. az első TLoU volt, amin mindenki ledöbbent, az szintén tudja, hogy miről beszélünk. Lényegében alig volt valami újdonság, a más ismert játékokból láttunk picit többet, de eget rengető bejelentés az idén sem volt.

nintendo nagyon jol felismerte evekkel ezelött, hogy feleslegesek ezek a draga konferenciak. lenyomjak a fel oras kis videojukat, minimalis üresjarattal es voala. aztan prezentalnak (de ugy igazibol) par jatekot helyben. meg a direct ugye, ezer eve toljak. legjobb dolog, amit egy ceg bevezethetett.

MS show is egy nagy, non-stop trailer cunami volt vegülis. teljesen felesleges mar
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.12. 12:22:08

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Végig vittem...játékmehanikára eltér az igaz...
Moby
Szerintem az idei E3 tíz évre visszamenőleg alulmúlta önmagát, pedig évek nincs ennek már értelme.
AZ egyenesen komikus már, hogy nem sikerült '18-as játékokat kivinni egy E3-ra, úgy, hogy csupa olyan volt kint, amit két éve is láttunk.

Ulthanito
Játszottál a Niohval egy percet is? Mert ha igen, látnod kéne, hogy két kurvára más játékmechanikára épülő cucc.

PS5 II PSVR

mucsácsó
God of War az esélytelen lett volna totál szerintem, max DLC-t tudtam volna elképzelni - dehát ugye azt meg mondták anno, hogy nem lesz semmi ilyesmi ... 😞

Guerillától jó lett volna valami esetleg, valamint a Rocksteady játékával se tudom mivan... no és a Crystal Dynamics Avengers cucca? ezekről rohadt nagy kuss van... meg rebesgettek Mortal Kombat 11-et... hát lófasz se lett ezekből 😞
esetleg még 1-1 újabb megaton IP elfért volna akár tease szinten is, dehát.. 😄

BB2 meg... nagyon reménykedtem, de tudtam, hogy bilibe lóg a kezem 😞 😄 kicsit úgy érzem magamat, mint április 8.-án éjjel :'DD

....jjjjja, és nem beszélve arról, hogy egy RDR2 gameplayt is vártam volna, dehát ... 😞
azt majd talán külön mutat a R* - márha mutat egyáltalán, mert pl. anno GTA4-ból egy másodpercnyi gameplay se vót release előtt...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.12. 12:03:15
Tuti nem kevés ötletet "loptak" át a niohból és még sorolhatná az ember

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kandurex
Nem volt ez rossz E3, nagyjából meg is vannak a valószínű rendeléseim, GoT, Cyberpunk, Sekiro, LoU2, AC, Resident Remake. Jó kis lista ez.

Púkember még mindig kérdéses, Death Stranding meg teljesen értelmezhetetlen séta szimulátor.

Kár, hogy a titkos befutóimból semmi se jött be: FFVII, BB2, God Of War folytatás bejelentés 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Sekiro: Shadows Die Twice - Gets First Brutal Screenshots

nemlesz rossz ez na... én nekem köll, az fix 😊 bár mégnagyobbat ütött volna, ha Nioh nem létezik/előtte jön már, de sztem így is oda fog baszni, bízom a Fromban azért.. 😊 tény, hogy nekem sem kedvencem a témakör (rip BB2 😞((((((((((((((( ), de azért bejövős
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.12. 11:37:26
Ingyen blekopsz 3 pluszosoknak, utolsó CoD-om még a MW2 volt, lehet lenyomom a szinglit.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Tinman
Szerinted...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Semmi.
Szerintem most gyorsan még a Deck13-nak kéne egy szamurájos, japánlófaszos csapkorászós játékot csinálni, nehogy lemaradjanak a fritzek az aktuál mókavonatról! <#banplz>

Miért mi a külömbség? még az ogre is ugyan az a kidolgozottság. (De lehet hogy japánban valami mitológiai alapja van és ezt mindenhol dagadtt piros valamiként festik le ) na mind1...
Moby
Nem, csak azért, mert a from nem olyat csinál, ami engem érdekel, még nem hagyom abba 😊 Más azért csinál hálisten. Egyszer talán majd ők is fognak, sok év múlva, de én inkább attól tartok, hogy ezt zabálni fogják a népek (ahogy minden japóretket), és sok-sok éven keresztül nem is fognak mást gyártani őket ismerve. És még ez sem lesz akkora tragédia.

Ulthanito
Ennek a Nioh-hoz annyi köze van, mint Catherine-nek a Hellblade-hez.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Kurva sok könyv van a világon...

PS5 II PSVR

Moby
Bár így lett volna. Ehhez még BB2 sem kellett volna. Velem ennek a videónak a tartalmával a géminget abba lehetne hagyatni, és ezt teljesen komolyan mondom. Ha ez vagy a semmi között kéne választani, gondolkodás nélkül...

Ulthanito
Aztán te leszel az első, aki a megjelenés napján majd küldöd spoiler tag mögé rejtve a dobozképet azzal az üzenettel, hogy te megpróbáltad...

<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.12. 10:29:02

PS5 II PSVR

Moby
Meg ahogy látom ez a vr lufi mostanra hivatalosan is kipukkadt a szotyinál.

Moby
Tegyél így.

GOT: szerintem ez az E3 legszebb játéka. Tragédia, hogy ebbe a húgytémába kényszerítették bele, de ez inkább csak díszlet ahogy kinéz, és közben még anglolul is beszélnek, ami jól jel 😊 Talán...
Control: A remedy feje végleg beszorult a saját segglukába, nagyon nem is kár értük. Skip.
NIOH2: <#vomit> (megsemnéztem)
Spiderman: egyre jobban tetszik, közben egyre valóságosabbnak tűnik a graf, ahogy közelítünk a megjelenés felé 😊
Death Stranding: abszolute megszokott Kojima mindfuck. Pont annyit tudtunk meg róla, mint 2 éve 😊

Az E3 kivonata: ez van, amikor 5-6 stúdiónak kéne szállítania az esszenciális tartalmat, de nekik 2-5 éve legyártani ezeket, miközben évente van E3.

Moby
Elkezdtem feldolgozni a videókat.
TLoU2: Szép, kétségtelen, de az U4-en nem dobja ez túl. a gameplay megbasz. Ellie viszont fura módon változott meg. Nem emlékeztet eléggé az arca a fiatalabb kiadására. Ezzel majd még barátkozni kell. Nemtudom mennyire a trélernek szól ez a nyers, mosdatlan brutalitás, remélem a teljes játék is lesz ennyire bevállalós.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.12. 10:11:45

tovabbra is tartom 😊