121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94712 Na ez várós -
#94711 Kapott dátumot
-
#94710 Már miért ne kéne. Láttad a lenti videót? Na pont azért kell -
#94709 De egy Death Stranding+TLoU2+Csucsima+HZD2+PS5 az gyilkos lenne :D -
#94708 Az van ps5 meg ps launch nélkül is. Ezé csak nem kell új konzol. -
#94707 Lesz egy rakat 3rd party is launchnál -
#94706 Ha akarnak és ügyesek, olyan lineupot rittyenthetnek launchra, ami mellett a kétkilós ár picsafüst. Csak rajtuk múlik. Megvettük sokan a ps4-et is megjelenéskor 140-ért, aztán nem volt lószar sem. KZSF. Ez volt az egyetlen nagycím. És spec én nem sajnáltam rá. Egy sokkal jobb felhozatalért ész nélkül dobálom meg őket pénzzel. -
#94705 Egyébként 200 ezer Ft lesz, még ha igaz is az 500 dodós ár. A magyar árképzés így működik sajna. -
#94704 Viszont a pröhardveren a féleszűek már most azzal zsibbasztják egymást, hogy optane killer ssd lesz az 500 dodós ps5-ben.
Kíváncsi lennék, ha egyszer tényleg bekúrnák azt a sok sületlenséget, amiket belebegtetnek minden generációváltáskor, és kitolnák a piacra az 1500 dodós gépet, hogy görbülne lefele a szája a népnek :D
-
#94703 Hát nem tudom. Vannak gémerek, akik azért nem játszanak bizonyos játékokkal, mert nem hajlandók a saját hobbijukra pénzt költeni, mindent feleznek, negyedelnek, ha tehetnék nyolcadolnák...fillérbasznak. Ugyanakkor meg kritizálnak, hogy miért elavult a hardver. Szerintem pont ők picsognának a legjobban, ha a konzol 200 ezer forint lenne, és lennének a leginkább felháborodva a megkeseredett életük romjain. -
#94702 Az opciók hiány itt a nagy probléma.
Ahogy van jelenleg is Pro, meg sima még mindig ker. forgalomba, meg különféle bundlik, legyen már olyan, hogy xy téren jobb. Egy kicsit úgy, mint az XBOX esetében... ha telik rá ott az X1X. A PS4-ből is rég kellett volna, hogy legyen SSD-s verza, rendes natív SATA megoldással.
Amúgy pont minap láttam, hogy a konzolok szervize csinál ilyen SSD bundlikat. "Kicsit" megkésve. -
#94701 Kénytelenek spórolós megoldásokat alkalmazni, hogy lent tartsák az árat. Egyes emberek már azért is sírnak, hogy a PS5 előreláthatólag minimum 500 dollár lesz... -
#94700 A putri, spórolós megoldások, ami miatt a PS4 teljes generációjába heteket vettek el az életünkből az 5400-as szarjukkal.
Ez nem performance. Ez egy semmi, ez olyan általános baromi régóta, mint kimenni a klozettra. Nem ettől jó, vagy rossz egy hardver, ez csak egy szelete, aminek már rég követni kellett volna a tendenciát. Nem véletlen az sem, hogy aki csak tehette már SSD-t tett a PS4-be is, pedig ott USB-SATA megoldás van, ami röhej/10. -
#94699 (Rumor) 'Great Rune' is From Software new title [Open World, Norse mythology, GRR Martin, premiere at MS E3 Press Conference] -
#94698 Igen, jobb mint a mostani nem? Akkor meg mi a probléma -
#94697 Felfedezte a Sony a 10+ éve piacon levő SSD-t... wow, ez aztán a performance. :-DDD -
#94696 -
#94695 konyorogjel, ha magadtol nem fogod fel hogy semmi koze a topichoz a hulyesegednek, en sem fogok tudni segiteni
ezt most itthagyom, hatha mas tanul belole, bar lathatoan mas nem szorul ra hogy apaskodjak, erdekes modon a tobbiek a topic temajarol szoktak beszelni, amig meg nem jelensz a haveroddal
ezen kene gondolkozni inkabb, vagy legalabb a vilagon barmin startnak
kerlek ne valaszolj erre, ugyanis ez is pont ugyanolyan offtopic semmirekello hozzaszolas mint a tied, nem kell belole tobb
nem, spoilerben sem kell
nem, burkoltan masba csomagolva sem kell
nem, a tobbi szokasos modszer sem kell -
#94694 Darky szítokszó lett ebben a topikban?
Gondolom Janika majd ezt is kukázza, csak könyörgöm, miértt? -
#94693 Könnyű a megoldás a szar fordításra: angolul kell tolni :D Én nem húzom magam a gagyi magyar feliratokkal, mellesleg idegesít is, ha mást ír, mint amit hallok. -
#94692 +1, GoW fasza lett (max 1-2 hiba volt amivel taliztam), meg amúgy Detroit is jónak tűnt (bár még mindig nem vittem végig...), meg Póki is.
@Seth:
Amúgy igen, a skilleknél ütközött ki legjobban, hogy ez valami Google translate fordítás... :D skillek/questek elnevezése meg leírása, meg 1-2 hint valami borzalmas...raádásul olyan szavakat/kifejezéseket használnak itt-ott, amik amúgy a hétköznapi nyelvben abszolúte nem megszokott... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.20. 20:47:19 -
#94691 Gow az elég fasza volt. Bármit is csápoltok. -
#94690 Go above and BEYOND. Így van angolul.
Szerintem is gyenge lett a fordítás, vissza is raktam angolra pár óra után.Pár skill leírásánál nem tudtam értelmezni amit írtak :) -
#94689 Én még normális magyar fordítást nem láttam videojátékban. Se Witcher, se Gow, se Detroit, se ez, se semmi.
Angol voice és angol sub, problem solved. -
#94688 szerintem iszonyatosan parán félre van fordítva az egész játék, sajna...
egyszer a "drugs" gyógyszernek, következő jelenetben már drognak van fordítva.. :D szvsz nem lett valami túl jó most a fordítás...
sok a tükörfordítás, vagy nem környezetbeillő a szóhasználat - de azért díjazzuk a törekvést :) -
#94687 "Haladj felfelé és MÉG TOVÁBB"
Ezt látatlanban mondom, hogy félrefordították úgy, hogy nem láttam még az eredetit. -
#94686 wow, grat! :D akkor ezek szerint bejött a játék :D -
#94685 Done and Gone :D
-
kutyakiki81 #94684 Én angol földön vettem, de nincs magyar feliratom. Pedig a Pókember meg a God of war ment magyarul. Gondolom át kellene állítanom a lokációt, de azt nem akarom. -
#94683 Na bejött a secret ending days gonebe...
Jöhet a folytatás :D -
#94682 hát nem jellemző (hálistennek), hogy touchpad érintésre raknak be bármilyen menüelemet, max lenyomásra - azért nem tűnt fel sztem :D
-
#94681 lol jó nagy ujjad lehet :D de más game-nál nincs ilyen? ugyanígy kell irányítani mindent -
#94680 akkor valszeg egyedi probléma ez nálam, én nekem valahogy 10-20 percenként legalább 1x odacsúszik a lóbaszó hüvelyujjam :(
szerk: najó, annyira mégsem, redditen is írják páran :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.18. 22:53:49 -
#94679 A hegyével? Mit kapircolsz ott? Én még nem tudtam soha megnyomni véletlenül. :) -
#94678 jha, meg még egy rohadtul idegesítő dolog, hogy állandóan hozzáérek véletlen a touchpadhez valahogy az ujjam hegyével, és bejön a menü... :D Horizonnál is ilyesmi volt, de ott valahogy ennyire nem volt érzékeny.. :D -
#94677 vágom :) Azért is folytatom, remélem majd azért beindulgatnak a dolgok :) -
#94676 Mondtuk párszor, hogy milyen az eleje. Amúgy én olyan durva bugokkal nem is találkoztam a 30+ órám alatt -
#94675 nem gondolod túl sztem, nem ez a megszokott valóban -
#94674 lehagytam előző kommentemből:
Animációk néha elég merevek - már ha vannak, gondolok itt pl. a gyógyításra: állsz egy helyben, semmi se történik, és egyszercsak felugrik az életcsíkod (az amúgyis painttel rajzolt HUD-on, de az már teljesen mindegy...)
Ami még feltűnt, hogy a zseblámpáddal simán tudsz a hátad mögé is világítani anélkül, hogy megmoccanna Deek, holott ugye amerre nézel, arre kéne világítson - ez senkinek nem tűnt fel komolyan?! :D vagy ez ilyen feature lenne? mindenesetre aranyos :)
Deek mozgása és fizikája is néha picit olyan karótnyelt feeling - gondolok itt arra, hogy néha van amikor képes felmászni valahova/átugrani kerítést, de nem egyszer okozott neki gondot..
Ezek kis apróságok, és nyilván nem R* vagy Nóti szintet várnék el, de azért ezekre odafigyelhettek volna szerintem, pláne egy SONY-exnél..vagy csak én gondolom túl? :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.18. 13:13:39 -
#94673 Sajna rohadtul bugos tényleg, ilyen szempontból jogos volt teljesen a kritika felé.. :\ nálam volt egy olyan bug, hogy semmivel se tudtam bezárni egy felbukkanó hint panelt...
Szóval tolom én is - bár nekem kicsit egyelőre sótlan az egész játék így egy olyan ~4-5 óra után, de biztos csak azért, mert az elején vagyok :D meg kissé repetitív is lesz ez az állandó scrapvadászat meg csomagtartó/motorháztató nyitogatás és társai, dehát a crafting az ilyen..
Azzal meg a tököm kivan, hogy nem találom meg soha a fészkeket (általában az utolsó hiányzik mindig..).. :D