121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94752 -
#94751 Én mindenesetre már nagyon várom a gépet, most már megvan a tökéletes TV is mellé úgyhogy jöhet :) -
#94750 Hát ugye van a sonynak egy tavaly beadott patentje remastering by emulation címmel, ami miatt (is) nagyon várjuk már a hivatalos ps5 leleplezést.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.05.23. 11:33:38 -
#94749 Igen, papíron jobban kellene, hogy fussanak, az SSD miatt a töltés sokkal jobb és gyorsabb is lesz, persze. De arra nem mernék esküdni, hogy hipp-hopp minden PS4-es cucc 60 FPS-sel fog repeszteni 1080p-ben. Simán lehet, hogy eleve korlátozva vannak ezek a játékok, nem tudom.
Mindenesetre az túl szépen hangzik, hogy hirtelen fullhd 60 FPS lenne mindegyik, mégha az új vas simán bírná is.
De azért reménykedni lehet. -
Zóanagyvarázsló #94748 Az a baj egy sokkal erősebb 300k-s konzollal, hogy el is kell adni, és egy rakat játéknak kellene bizonyítania rajta, hogy megéri az árát. Nyilván ha megcsinálják PC-sen, hogy ez így működjön, az jó, legyen minél több lehetőség, de nekem azért vannak kétségeim. Mindenesetre ki tudja? A Prón és az Xbox One X-en felbátorodva lehet még feljebb lépni.
Egyébként hipotetikusan vennél egy generáción belül 300k-ért PS-t, Xboxot és Nintendót is a PC mellé (amit e nagyságrend körül hoztam ki az utóbbi időben, konzolért a töredéke a személyes csúcsom), ha mind rendelkezne exkluzívokkal és prémium géppel? Ez már egy generációnyi irracionális szoftverköltés ára. Bevallom, én egyetlen konzolt se vennék ennyiért, kivárnék akár komplett generációt is, mint... most. Más meg máshogy van ezzel, csak ha már felmerült, belegondoltam. Nekem nem ér ennyit ez a hobbim, elverem inkább másra, illetve beteszem a Dagobert-úszóalapba a bevételemet. -
#94747 Szerintem meghívós. -
#94746 Az Onimusha quadrology-ról nem is beszélve -
#94745 Na mire ebből is lesz egy rendesen kipatchelt, complete, 2022-öt fogunk írni.
Sajnos a Nioh 1 esetében is volt sok gond indulóban a játékkal. Most már frankó, totál belezúgtam, de ahogy Day1 jött az már csak vézna árnyéka annak, amilyen most a játék. Ha jól tudom legalább 20 patch jött ki hozzá mióta megjelent és bizony nem kis dolgokat tettek benne rendbe.
Őrület egy világ lett, hogy ha jót akarsz magadnak és szórakozásodnak nem veszed meg a kedvenced, csak majd 1-2 év múlva, mire ténylegesen kész lesz. A Nioh 2-t pre-order day1 venném egy jobb világban... ebben? Pfff.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.22. 21:11:20 -
#94744 Ez meghívós? vagy simán fent lesz a demo, mint egynél? -
#94743 Megvan nekem is a complete, vagy 10x nekifutottam, de nem tetszik benne semmi. A másodikkal már nem próbálkozom. -
#94742 Még a Sekiro le is maradt :) Nioht én se veszem, az első régóta megvan digitálisan, de már szerintem úgy is marad játszatlanul, -
#94741 Engem ez absz nem érint. Csucsima meg jöhet, majd valamikor. -
#94740 Egyelőre nálam is a GoT jöhet számításba. -
#94739 Akkor valszeg ez még idén jön. És jöjjön is, mert akarom,most :D -
#94738 Kezdik túltolni ezt a feudális Japán témát. Nioh, valamikor majd Ghost of Tsushima és most ez is. Én már unom. (jó a GoT még érdekel kicsit) -
#94737 [URL=https://youtu.be/QmzW0IYhXlk]Nioh 2 "closed alpha" trailer[/URL] -
#94736 Afelől nincs kétségem, hogy a PS4-es címek jobban futnak majd PS5-ön. Már eleve a textúra, pályabetöltés is profitál az NVME SSD-ből és akkor a jobb CPU, GPU-ról, több és gyorsabb ramról még nem is beszéltünk. -
#94735 Most a Sony azzal veri a mellét, hogy abszolút csúcs SSD lesz a gépbe. Kit érdekel? Tosszanak bele egy SATA 3-as SSD-t és mindenki kibaxott boldog lesz, hogy nem 80 MB/s-os noti HDD -ről kell szenvednie 4k-ban. Nem kell ide NVME baz... megbolondultak? Helyette inkább jobb GPU, ahelyett a Lite fos helyett, amit rebesgetnek.
Az XBOX-ból is van jobb hw verza drágábban. Abból is csak eladnak valamennyit nem? És akkor az egy bukó konzol a PS4-hez képest, ahol a játékok miatt sokkal jobban nyitnák az emberek a pénztárcát.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.22. 16:34:41 -
#94734 Akkor nem érted, amiről írtam.
Példádnál maradva: Legyen egy 300k-s konzol, nyilván kevesebb példányban legyártva, mint a tucat testvére fele annyiért, és aki akarja az vehesse meg már azt és élvezhesse már u.a. a játékokat jobb performance mellett. Ahogy kifizetek egy PC-ért, tv-ért is több 100 ezret, vagy egy óráért, telefonért, úgy egy konzolért is örömmel fizetek, ha látom, hogy az nem fog megőrjíteni. PS4-en letoltam szerintem 5-6 címet és k. régóta lepi a por. A Nioh esetében már tudatosan bevártam a PC-s portot, mert elég "mehhh" kategória volt az PS4-en. Itt a Horizon Zero Dawn a PS4-en. A Hearthstone-t szívesebben indítom el, mert az legalább kussol és nem akarja felrepíteni a lakást.
Én nem kukázok semmit. Én megvárom, hogy legyen rá annyi értelmes cím, hogy megérje megvenni. 3 játék miatt nem veszek konzolt 10.000 Ft-ért se, nem, hogy 140-ért. -
CptFlint #94733 A lemez kiköpésen túl másba szerencsére nem futottam bele. -
CptFlint #94732 Örülj neki, hogy neked nem jött elő. Borzasztó idegesítő volt. Nagyba raid közbe mikor kiköpte a lemezt fasza vót. -
#94731 Az első szériás ps4-eknél előfordult, hogy a hdmi bemenet lábai elváltak az alaplapról, azt hiszem innen még Slickadam is belefutott. Ellenpéldának meg ott az enyém, amit szintén launchkor vettem, de mai napig hibátlanul működik az egyik barátomnál. -
#94730 Olyannyira gyerekbetegsége volt, hogy még csak nem is hallottam róla. -
CptFlint #94729 Az alap ps4-nek egy gyerekbetegsége volt. Túl érzékeny volt az érintő gombja és volt, hogy játék közben kiadta a lemezt. -
#94728 Ilyenek már nincsenek, amióta a totál egyedi, egzotikus megoldások kikoptak a konzolokból. Se az első generációs ps4-ek, sem a boxok nem haltak tömegesen, nem volt velük para. Nagyon sok máig működik, amik nem, azok jórészt a retek hűtés áldozatai, az viszont lényegesen nem változott az egész generációban sajna. -
#94727 és talán a gyerekbetegségek is javításra kerülnek. -
#94726 Így van. Az persze más helyzet, ha valóban full retrospekt kompatibilitás lesz, ahogy igérték, akkor érdemes már az elején beleugrani a PS5 vásárlásba, feltéve, hogy jobban futnak rajta a PS4 cuccok. Persze lehet, hogy nem fognak. -
#94725 "Azonban PlayStation 4-fronton van még a kiadónak 3 nagy adóssága: a The Last of Us Part 2, a Ghost of Tsushima és a Death Stranding, amelyeknek még a megjelenési éveiről is jobbára csupán nem hivatalos információink vannak.
Azonban a Sony egy friss prezentációban megerősítette, hogy ezek még biztosan ebben a generációban fognak megjelenni, és a PS4 húzócímei lesznek."
By.: IGN -
#94724 Ez amúgy tök igaz, és racionális. De a rajongás az emóciókból táplálkozik, nem a racionalitásból, és viszont. Szóval a rajongó onnan ismerszik meg, hogy ha a rajongása tárgyáról van szó, akkor jellemzően hülyeségeket csinál és beszél, és hisz is benne. Elég csak engem alapul venni :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.05.21. 20:03:40 -
#94723 Olyan szempontból mindenképp, hogy ott már iszonyú gap lenne egy népváltozat, meg egy ennyire prémium változat között. Hogy ezt a stúdiók hogyan ugranák meg, vagy hogyan bukna az általános minőség, az jósolhatatlan. Nem könnyíteni meg senki életét, az szinte borítékolható. -
Zóanagyvarázsló #94722 Nem teljesen ugyanez, de a Nintendo 64-hez van például az Expansion Pak, mely nélkül bizonyos játékok el sem indulnak, mások pedig jobban néznek ki.
De egy 300k-s prémium konzol más kategória, mint akár az Xbox One X. Persze tök jó, ha te megvárod, amíg olcsó lesz, és kikukázhatod, de a Sony-részvényeseknek ez annyira nem hangzik jól. -
#94721 Ez itt nem elég mintavétel ilyen mértékű változásra. Mindkét ár egy erősnek gondolt/számolt/statisztikázott határ belül van. Egy ilyen az történelmű léptékkel mérve lenne drága. Kb bármi lehetne belőle. Jórészt marketing kérdése is lenne.
Meg leginkább azé, hogy mekkora haszon lenne az ezerötszáz dodón. Ha ötven dodó, akkor tuti bukta. Képtelenség belőle ilyen mennyiséget eladni. Ha ötszáz, akkor simán lehetne sikeres is. Nagyon sok változója van egy ilyennek, és az elmúlt 1 évtizedben nagyon sok ilyen erősnek gondolt határ dőlt a porba a trendszetterek munkája nyomán.
Ez az ötszáz dodós ps5 is azért tűnik veszélyes húzásnak, mert a sony már most azt harsogja, hogy nem keveset bukik rajta. Ez lehet marketing része is, meg igaz is. Ha igaz, az nem jó. Egy drága konzol, amivel senki nem nyer igazán, az sosem lesz jó senkinek. Ezt láttuk már sokszor. Most sem lesz/lenne másképp.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.05.21. 19:47:59 -
#94720 Pont ez a lényeg. A PS4 került 100e Ft-ba, a Pro meg került 140-be. Megkaptad a döntés jogát, hogy +40-ért vehetsz egy jobb konzolt és hozzáférhess u.a. a játékokhoz, amiért 100e is hozzáférsz, csak ott szarabbul futnak.
Az Xbox esetében pont u.e. történt. Előtte soha nem volt ilyen. Ha némi hw upgrade történt, az már új konzol volt. Remélem a PS5-ből is lesz egy jobb, de drágább, meg egy gyengébb, de olcsóbb verza. Nézd meg a még Nintendo is beállt a sorba, idén érkezik elvileg a Switch "Pro". -
#94719 Még egy 500$-os nyitóárban is van rizikó bőven. Láttuk pont ennél a gennél, hogy miként épül le egy korábbi sikeres platform néhány rossz döntés, és rosszul meghúzott ár okán. -
#94718 Ezt hogy mutatta meg a ps4? A ps4 400$-on nyitott, és a ps4 pro 400$-on nyitott. Utóbbi eset annyiból volt más, hogy akkor már volt attól _olcsóbb_ verza.
Az ettől drágább playstation maximum a ps3-nak sikerült megmutatni, annak a sztoriját meg ismerjük. -
#94717 Szvsz baromság Day1 konzolt is venni. Toljanak ki rá cirka 15 must play címet, ami nem rimék, meg remaster és beszélhetünk. Mire ez megtörténik eltelt 2.5 év és a konzol ára 130k :-) -
#94716 A PS4 azért megmutatta, hogy van igény a drágább verzára. Akinek telik rá, hadd vegye már a 280 ezres konzolt is akár nem? Miért kell mindenkinek u.a. a rommal kínlódni, ami fel is akar szállni? -
Evoluti0N #94715 A TLoU 2 a legvalószínűbb, h idén jön. Azt filozofálják az emberek, h az U4 is félévvel azután jelent meg, meg talán a TLoU első része is, miután befejezték az összes motion capture-t.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.05.21. 18:06:27 -
#94714 Semmiféle udőpont nincs semmire. Se gépre, se játékokra. Csak az internet népének ötletelése :) -
#94713 last of us meg GoT launch előtt fog jönni. death stranding launch körül. HZD2 meg 2021