121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    2020.04.16 Cyberpunk !! Yes!!
  • Evoluti0N
    Nekem az a része nem gond, h nem jön PS-re. Az a része jobban, h csak jövő februárban jön. Örökkévalóság óta készül már. :(
  • n000rbi
    Eddig az új Ori az, ami eléggé kéne és nem jön psre.
  • n000rbi
    Nabazzeg, azt hittem a Days Gone true endinget akkor látom majd, ha minden hordát kinyírok. Az összes fekszik, de még egy szaros trófeát se kaptam :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gyanús is volt a mutáns O’Brian-es cutscene, mert olyan “vége” érzésem volt:D
  • mucsácsó
    Nah szuper, valszeg én is jövök, legalábbis a Bethesdára - MS-re nem tudom, hogy hazaérek-e :(
  • Seth
    MS 22kor tutkó. Valszeg ébresztek 2:30-as Bethesda-ra és maradok egészen Devolver végéig (5?)
  • mucsácsó
    Mai E3-ra marad valaki éjjel? :D Bethesda konfra kíváncsi leszek, főleg Doom Eternal-ra :P
    ...meg picit MS konfra is, valszeg libbentenek valamit a kövi Xboxról :P
  • Moby
    Nagy rajongója vagyok Stig munkásságának, de hogy ebben mégis mi a rák tartott évekig, azt mondjuk nem nagyon értem.
    Accessben jó lesz ez, egyszer végigveretni.
  • TDC Geronimo
    Én nem vagyok oda swért, de a solo szerintem jobb volt, mint az utolsó 2 mainline film
  • Kandurex
    Az.

...vagyis az utolsó Last Jedi felért egy arculcsapással (miatta kihagytam a Solo -t is). De a többi jöhet minden mennyiségben.
  • TDC Geronimo
    sw fanboy :D
  • Kandurex
    És kész is.

"Köszönjük a vásárlását.

Rendelt termék Star Wars Jedi: Fallen Order PS4
    Korhatár: 16 év felett, Műfaj: Akció, Kiadó: Electronic Arts (EA), Megjelenés: , Követelemény: , Multiplayer: Online multiplayer"
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.08. 20:17:08
  • Tinman #94952
    Profi sakkmester :-/
  • Kandurex
    Nekem ez tetszett. Megy a preorder.
  • TDC Geronimo
    Elmondásuk szerint egy profi játékos volt :DD
  • Tinman #94949
    Hihetetlen, hogy anyámat ültették oda gameplayt tolni ^^
  • Moby
  • TDC Geronimo
    Sw játék nem tűnik rossznak bár sekiro után az animok elég meh kategória
  • Kandurex
    Kezdődik az EA stream konf.

Lesz Battlefield, meg Fifa, Madden* és Sims is, Apex....csodálatos, tényleg, izgalmas.

Na, mindegy talán az a szerencsétlen SW játék érhet valamit.

*Lóhúgy melegségével átitatott amcsi foci.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.08. 18:05:22
  • mucsácsó
    Earlier rumors involving Elden Ring (previously identified as GR or Great Rune) described the game as an open-world experience where you explore various kingdoms. Killing the rulers behind each kingdom allows you to unlock their abilities or supernatural powers.

én azért picit reménykedem, hogy nem open-world, de úgyis az lesz.. :(
  • TDC Geronimo
    Elden Ring leaked (From Software, Miyazaki x George R.R Martin, X1/PS4/PC)

Minden leakelődik E3 előtt :(
  • Moby
    Azthiszem valahol ott pattant el nálam a cérna végleg, amikor elkezdték szellőztetni, hogy az Ace Combat 7-ben mégsem lesz teljes VR támogatás, csak pár küldi. Nem mintha addig is nem lett volna világos, hogy a sony is mereven szarik a vr-ra, de valahogy ez volt az utolsó csepp. Másnap eladtam az egész holmit.
  • Moby
    Pláne ilyenkor nyáron, melegben kínzóeszköz. Nem kényelmesek, egyik sem. Súlyos kontenthiány minden vonalon. Szal na.
    Azért a fing pénzért, amit a sony kér el lehet mókázni vele, szerettem ami volt új meg érdekes, de az új és érdekes előbb kopik el, mielőtt jönne valami, amiért érdemes a fejre pattintani.
    Marad a tv. Minden gyíkjával együtt is kevesebb a kompromisszum.
  • Tinman #94941
    Thx! Valahogy én is így képzeltem a sort. Nálam se sokat megy... tényleg jó érzés levenni a fejről és ez nem tesz jót a VR gamingnek nálam.
  • Moby
    1. Astrobot Rescue Mission - nagyon magasan minden más felett
    2. Resi7
    3. Batman Vr

De nekem jópár újabb kimaradt, jóideje kiszáltam, eladtam a VR-t. Részint meguntam, hogy szoptam a V1 miatt, részint a szekrényben rohadt. Egy darabig gondolkoztam, hogy pótlom egy v2-vel, de sosem került rá sor. Nem hiányzik.
    Egy Oculus Rift S-re beneveznék, nade nem száznyolcvanért.
  • Tinman #94939
    Te, hogy látod? Mi a 3-as listád a legszebb PSVR címek tekintetében? Komolyan érdekel.
  • Tinman #94938
    Toltam vele korábban kb. 1 órát, amit akkor láttam az eléggé tetszett. Igen, szerintem is ilyenekből kéne, de a Sony a mennyiségre fókuszált inkább és tömegével jöttek és jönnek PSVR-ra a totálisan felejthető vackok.
  • TBTPumpa
    Most pont nagyon jó áron van a PS Store-ban.
  • Moby
    Én fillérekért vettem lemezen még amikor beleugrottam a psvr-be, aztán sosem játszottam végig, pedig jópárszor nekimentem. Idegesítő hülyeségei vannak, és az egész nem is szól másról, minthogy szép legyen. És végeredményben szép is, de ez korai psvr cím, azóta azért születtek már sokkal szebbek.

/hónapokig árultam a lemezt. Senkinek nem kellett. Végül nem is emlékszem már hogy szabadultam meg tőle.
  • ppista
    Az Astrobot miatt szoktattam rá magam a VR-re. Egy egészen elképesztő játék. Ilyenből kellene tucatnyi, és már vennék is egy saját kütyüt.
  • Mephike
    Nekem a Detroit: BH lesz a befutó most, megjelenéskor nekem kimaradt, most még időm is lesz rá.
  • Tinman #94933
    Azt mondják, hogy a legszebb PSVR cím... gondolom gameplay nem valami nagy szám, ahogy látom 5-6 órát adhat. Az eredeti ára pofátlanság! Nem is értem, hogy képzelik... ennyiért úgy voltam vele, hogy 1x letolom, aztán majd ha ismerősök jönnek, lehet nekik megint mit mutogatni :-)
  • Moby
    A robinsonnal óvatosan. Szvsz foscsi.
  • Tinman #94931
    £15.99 UK Astrobot. Must. Not. Fap.
    £6.49 Robinson: The Journey. Nyami.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.07. 12:05:47
  • Ulthanito
    Én kihagytam, miután vagy 80 óra volt, mire kiplatináztam a játékot. Az utolsó 20 óra olyan grindelés volt, hogy kiölte belőlem a lelket, nem vesz rá azóta se semmi, hogy ismét elindítsam.
  • Moby
    Fantasztikus játék, jó szorakozást hozzá!

(a DLC ne maradjon ki! Nagyon megéri!)
  • Kandurex
    Horizon Zero Dawn
  • Moby
    De hisz ezzel kezdtem: nem annak való, aki feszt játszik.
    Szedd már össze magad kicsit! :)
    Én értem, hogy van olyan modell, amiben ez nem oké, de ezt a csontot hiába rágod tovább, ugyanaz fog kijönni mindig.

Nade hadd kérdezzek vissza: Júniusban mivel tervezel játszani?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.06.07. 09:00:13
  • Kandurex
    Minden ott van, feketén, fehéren. A szolgáltatás minősége, pozitívan, feltételezve tökéletes lesz. Viszont a mögöttes modell, hogy kinek jó (a nyilvánvaló platform tulajdonoson kívül), az nem látható.

Számosítok. Te azt mondod, hogy ez pont nekem való. Bontsuk le.

Kezdő beruházás: 40eFt (tartalmaz 3 hónapot)
    Bérlés: 12-3 hónap -> 27eFt
    Játékok: 4db AAA cím: 80eFt

147e ára az első évben. AZ ELSŐ -ben.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.07. 08:38:32
  • Moby
    Én nem tudok véleményezni egy olyan szolgáltatást, amit működni se láttam. A koncepció szögegyszerű. Hogy van-e helye, az a psnow sikere óta nem kérdés. Minőségben agyonvágja azt, az induló játékkínálata meg messze alulmarad. Ha azt sikerült gyorsan bővíteniük, akkor szerintem a sorsa nem kérdés.