121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94795 Minden àlmom egy poszt apokaliptikus (jövő) vilàgban, arany ruciban flangàlni. Remélem lesz arany svaroszki kristàlyos esernyőm is. -
#94794 Hmm lehet ez idei cím lesz? Érdekes... -
Evoluti0N #94793 Imádom eddig. Öröm látni, h az AA játékok reneszánszukat élik. -
#94792 Lehetséges, hogy a FedEx/GLS (Ghost Love Score by Nightwish)/DPD/DLH/Magyar Posta szimulátor hamarosan megjelenik?
-
#94791 Én pedig az egyet játszottam vagy 30 órán keresztül, és pont ezért nem izgat ez egyáltalán. Tegnap belenéztem YT-on az alpha végigjátszásba, és valami rendkívül igénytelenül néz ki, és a játékmechanika is mehhhhh nekem. Részemről bottal se. -
#94790 ...viszont...
Szintén belenéztem az új Ghost Recon-előzetesbe, és nekem nagyon bejön az a kameranézet, ami ebben van. Nem vagyok egy nagy lövöldés, de mintha én még ilyen típusú nézetet nem láttam volna TPS-ben korábban.
Rajta tartom a szemem. :) -
TomStorm #94788 Végigvittem nagy élmény volt!!
Egy percét sem untam. -
#94787 Plague Tale-t nyomja közületek valaki? Nekem eddig az év meglepetése. -
#94786 Na szereztem egy nioh 2 alpha kulcsot este meglesem.Egyel nem játszottam, de ez a 2 valamiért izgat. HDR támogatás is van végre -
#94785 francba, gyorsabb voltál, nem hiszem el :D
kíváncsi leszek.... :D de valami mostmár biztosan lesz, ha ennyire csicseregnek a madarak.. :D -
#94784 [Rumour] Legion de Jugadores: Sony will announce a State of Play for May 30th in a few hours, focus on The Last of Us Part 2 w. November release date
-
#94783 hát, vagy Beat Saber... már csak az miatt megéri megvenni az egészet, ha más miatt nem is :D -
Evoluti0N #94781 Aszongyák, h jó lett a Blood & Truth, szal megvettem. Csak sajnos szombatig nem tudom kipróbálni. Mostanság úgyis eléggé hanyagoltam a VR-t, a London Heist meg jó volt, de rövid. Ez is csak állítólag olyan 7 óra körül van, de nem a szokásos teljes AAA áron adják, szóval nem gáz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.05.28. 11:14:12 -
#94779 Hozzám került kölcsönbe egy egy PS VR cucc, igazából már értem miért adta el Kandurex is meg a többiek akik pár nap vagy hét után megszabadultak tőle.
Jó ez a technológia csak ez még nem az amit igazán szeretnénk... -
#94778 Persze, hogy lesz folytatás -
Prof William #94777 Tényleg vicc nélkül a Zero Dawnak akarnak folytatást? Mert az első rész alapján lehetne.
Hiszen mégSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg Kellene szerelni Gaiát+azt se tudjuk honnan jöhetett a szignál, ami meghülyítette az AL MI-ket. -
#94776 Ja most legalább felpezsdül a gamer élet. Lassan E3, de előtte már lesznek bejelentések egy csomó. Pl sonytól is -
#94775 Pontosan :P -
#94774 2020-ban pedig PS5, 2021-ben pedig Horizon Zero Dawn 2. -
#94773 Na kössétek fel a gatyát, mert egyre jobban úgy néz ki, hogy idén már toljuk a lasszófasz folytatását -
#94772 -
#94771 Ja mint kb minden évben. -
#94770 hát most majd a MS mutat be minden 3rd party címet mert kb. már csak ők lesznek ott :D -
#94769 Ja, úgy tűnik nem várnak E3-ig, bár ott nem is lesznek jelen, ellenben a Microsoft 2 órás különleges műsorral készül.
Rumour: new The Last of Us 2 trailer this week + release date
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.05.27. 14:45:32 -
#94768 Na. 29én death stranding videó és van egy olyan pletyka is, hogy ezen a héten jön last of us 2 videó és megjenelési dátum. Szóval valószínű az idén kijön -
#94767 végül is ez egy jó teaser...pontosan ezt tudjuk a játékról, de lehet, hogy még ennyit sem -
#94766 oké, jelentsen ez bármit, vagy akármit... -
#94765 nem tudom, hogy egyre gondolunk-e, de igen, határozottan :D
Kojima Twitter -
#94764 Ez biztos, h death stranding? -
#94763 Uborkaszezon... Jöhetne már valami új cucc.
Jött death stranding teaser. Valamiféle sony event lesz E3 körül. Szerintem egy hosszabb state of play lesz új trailerekkel.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.05.26. 22:45:29 -
#94762 Nézem streamet. Nekem tetszik ez a nioh 2 és végre csinálhatsz saját karaktert. Femalek elég szépek benne. Első rész főhőse elég meh volt. LIDL Geralt :D -
#94761 Kipróbáltam volna nioh 2 alphat de nem kaptam kulcsot :( -
#94760 Az a sony féle elbaszott patchelős megoldása miatt van meg ugye a lassú HDD -
Árpitallica #94759 Ám én is beléptem örömmel a Days Gone tulajok közé és arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogy vélekedne arról, ha kapna amolyan plusz fícsörként ez a játék egy belső nézetes Fps nézetet? Szerintem nagyon adná! :D Bár tény és való, hogy ez így is tűélesen szemet gyönyörködtető! :) -
Árpitallica #94758 Nekem is pont ugyanezeket csinálja a fat ps4em és nem értem, pl amikor egy játékhoz letölt egy frissítést, majd miután letöltötte, telepítésnél a másolás rész full belassul és a másolási % alig halad, bűnlassú és legalább majd fél óráig csinálja attól függően hány gb-ról van szó... Hiába vettem 4tb-os külső merevlemezt, arra se viszi fel gyorsabban xD -
#94757 lehet hülye kérdés, de a PC-ket pl szoktuk takarítani időnként, kis újrapasztázás, portalanítás stb. Ilyet konzollal is lehet? Esetleg ajánlott is? Engem pont a hűtés aggat igazából. Meg én még megmaradtam a PS3-nál, ott a 60 gigásokra mondták pl hogy döglődnek megfele idővel, aztán azért gondoltam, hogy érdemes lehet várni 1-2 ráncfelvarrás, ki tudja milyen hibák jönnek elő majd PS5-nél. -
#94756 Csináltam 1-2 hónapja meg nagy fw updatek is szoktak. Megnyitom pl theme menüt és beáll képem másodpercekre stb. Remélem PS5ig már kibírja :D -
#94755 Törölj pár dolgot + rebuild database. -
#94754 Nem tudom mi van a gépemmel, de olyan tetü lassú nekem az OS már egy ideje, hogy néha úgy érzem mindjárt összeomlik az egész. -
#94753 XF90-be érdemes beleugrani most, vagy mellőzzem az ötletet / más jobbvóna? :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.05.23. 16:29:59