PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nanekúrjatokfel 😄 há mostmá követelek egy betülfíld szamurájt 😄D
Mikor tetőzik ez az agyéc? Mennyi időm van még új hobbit találni?😊
Adversus solem ne loquitor
Nincs fanboykodás, hanem izgalommal várom a változtatásokat, amik simán elsülhetnek még úgy is, ahogy a God of War esetében.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.06.13. 17:05:20
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A GoTs játéknak viszont bőven elég köze van a többi megjelenő kardozós csapatáshoz, ugyanis a közeg erősen hasonló. Az, hogy emberszerű démon helyett, embert kell lekaszabolnom karddal az vótmá' feelin'. Nem mellesleg a cikk a Sekiro-ról szól és nem a GoTs-ról, de meg sem lep, hogy nem akarod értelmezni a leírtakat.
Az alapvető gamer fogalmakkal értem, hogy nem vagy tisztában, de ezért vagyunk, hogy segítsünk. A Souls-ok jóval inkább voltak dark fantasy AKCIÓ játékok RPG elemekkel, mint RPG-k. Aki játszott már valaha RPG-vel, az egyértelműen az ARPG kategóriába sorolja be őket, de nem tévedés simán csak dark fantasy akciójátéknak sem hívni. Nem véletlen, hogy LVL1-es végigjátszások tucatjai kerültek fel a netre belőlük, mert ennyire nem a kari fejlődése számított, hanem a játékosé...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érdeklődnék tehát - ha elolvastad végre a cikket -, hogy méirt olyan nehéz megérteni, hogy vagyunk páran akiknek nem zsánere a kardozós, szamurájos japó éra, főleg a remekül sikerült NioH után? Na meg főleg ilyen dózisban túltolva ennyi címmel? Gyakorlatilag egy teljesen új értelmezést adtok az elvakult fanboy szónak.
Mehh.
PS5 II PSVR
PSN ID.: Beegabor
De annyival tuti nem lesz rondább azért szerintem, mint mondjuk amit az Ubi művelt a játékaival régebben :'D
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ha valaki kételkedett volna abban, hogy real (in-engine) és CGI a Cyberpunk 2077 tréler 😛
viszont az továbbra is kurvafura, hogy FPS lesz (mondjuk én adom, de TPS jobbvóna... mondjuk szerintem úgyis lesz váltható kamera, furcsállnám, ha nem... 😄)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.13. 14:13:41
Kis hint: az egyik egy RPG, a másik nem.
Miről beszélünk?
Szíved joga hogy valami ne tessen, de azt hadd kérjem, hogy hülyeséggel ne ideologizáld már meg, ok!? Súlyos tárgyi tévedésekben vagy, amit itt mindenki lát rajtad kívül, de te nem akarod észrevenni.
PS5 II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.06.13. 12:44:00
Azt magyaráztam neki, hogy NEKEM mi a bajom vele, hogy miért nyilatkozom negatívan a From-ról. Hogy ezen mit nem értesz, az számomra rejtély.
A probléma az a Sekiro-val, hogy egyszerre jelenik meg több kardosfckolós játékkal. Így a From-é, csak egy a sorból, ráadásul a NioH már ellőtte ezt a petárdát... most már másodszor.
Ez egy gumcsiont, lufiérv, mert Slick ugyanúgy mondhatja, hogy és még vagyunk páran úgy, akiknek a DaS3 bejött. Akkor most kinek van igaza? Neked vagy neki?
"Ha a From a DaS 3 helyett anno a Sekiro-val jön attól eldobtam volna a kalapom. De most az már csak egy NioH utóérzés"
Te tudod, bár a két játéknak semmi köze egymáshoz mechanikában. Ha meg azért, mert ez is japán, az is japán, akkor semmi mással ne játssz mostantól kezdve, mert már az is vótmár, vótmár. FPS is vótmár, GTA is vótmár, minden vótmár. Mindenre, bármire rá lehet fogni, hogy valaminek az utóérzése.
Ha nem tetszik, nem tetszik, nincs ezzel gond, de ne amiatt ne tessen, mert utóérzés.
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A GoW-ot pl. itt is írtam, hogy nagyon is elismerem! Hardon verem a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem azért nem tetszett mert kiégtem, mert a Snake Pass-re éppen idén adtam 10/10-et (kimaxoltam teljesen). A Divinity Original Sin EE-re pedig 8.5-öt gondoltam... hosszú a sor, idén már legalább 20 játék letolása van mögöttem.
Az Ascension után ami a GoW-al törént = CSODA! Etalon! Képesek voltak kvázi u.a. az arcok merőben átgondolni az egészet úgy, hogy mégis GoW maradt. Egyszerűen zseniális amit letettek az asztalra. Jó, vannak hibája, de nem vészes.
Szerinted a DaS 2 után a DaS 3 egy pozitív fejlődés volt. Számomra baromira nem és még vagyunk páran, akik a DeS-DaS PtD vonalat kedvelték. Fogták és összelopkodták a saját korábbi ötleteiket és beletolták a DaS 3-ba a BB harcrendszerével megfűszerezve. Ennek én nem tudok tapsikolni.
Egy NioH-nak tudtam tapsikolni, mert nem a From berkeiből érkezett, de From minőségben prezentált cím. Ha a From a DaS 3 helyett anno a Sekiro-val jön attól eldobtam volna a kalapom. De most az már csak egy NioH utóérzés, ráadásul lesz még mellé más dettó ilyen játék, többek között a NioH 2 is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.13. 12:20:34
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
jo tudni, hogy 2 anime is van, egyröl tudtam. megnezem akkor, köszi a tippet!
Vegyes na, engem az ordenáré, összecsapott, semmiből előbukkanó majd egy gyenge fing impaktjával landoló befejezés annyira felbaszott hogy azzal a lendülettel töröltem a francba.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Nem erősített meg abban, hogy ez biztos kell.
Darky! Te játszottál vele, neked mi a véleményed?
PS5 II PSVR
DE a Steady teljesen jo. ennyi idö alatt 2-3 db minimalis beakadast erzekeltem, ha nem tudnam, hogy pacing gondok vannak a jatekkal, siman ramondtam volna erre a modra, hogy atom 30.
amugy szepseges az egesz, nem irritalnak a karakterek (vagyis az egyik picit, de csak a német szinkron miatt), hangulat jofele.
viszont a harc szerintem borzalmas. nem latni mi törtenik, legtöbbször csak az elet csikon latom (tul kesön...), hogy sebzest kaptam, azt se egyertelmü mikor kene dodge-olni. ezert probalom a kamerat is terelgetni, pedig masra is figyelni kene... jatek elejen vagyok, de mar többször is ki lettem ütve. Xenoblade is hasonlo okok miatt nem feküdt, bar az sokkal rosszabb volt. de valszeg velem van a gond.
es a törtenetvezetes is eleg... hideg. nincs ra jobb szavam. olyan gepies.
nevek is furak, nem vagtam hirtelen, hogy kik allnak szemben egymassal. kerestem a menüben a "story so far" pontot, ami az FFXIII-ban tul lett tolva, minden felesleges kis aprosagot leirtak. no itt nincs ilyen egyaltalan...
remelem elkap!
PS5 II PSVR
vegyed eszre hogy kezded megint a kotekedo offolo flamelo stilust amiert repkedni szoktak kifele az accountjaid
nekem egy kattintas, neked sok energia utana visszakonyorogni magad, gondolj erre, ha mar a jozan esz miatt nem fejezed be
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
PS5 II PSVR
Dehogyis! Miért mondod?! <#alien>#alien>
PS5 II PSVR
felszopas? nem tudok ilyesmiröl. en probalok objektivan ertekelni.
viszont neked nincs From kiritikad. csak siman kiegtel (en is amugy). kivancsi vagyok hany evig erölteted meg, mire raeszmelsz. brennyu rendszert kapsz a From-tol, de te ugyis megmagyarazod, hogy ugyanaz es szar. meg a lenti cikk ellenere is.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.13. 09:06:27
A Gears of War-t nem véletlenül hívjuk GeoW-nak és nem GoW-nak, mert az nyilván a God of War.
Random példa GoT játék témában.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.13. 09:01:35
GOT, kesz. az egesz topik szarik a tronokra.
PS5 II PSVR