121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Mephike
    Kb. 70 óránál járok. Vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban.
    Természetesen ha nem tetszene, már rég abbahagytam volna. Nagyon jó játék, de azért a technikai bakik néha lehoznak az életről. Gondolok itt a megmagyarázhatatlan félreütésekről, amikor tisztán be kellene találnod, de valamiért melléüt a karid. Persze ha az ellenfél üt át rajtad és nem sebez az jó dolog. :) De mondhatnám azt is, hogy lopakodás közben néha a karakterünk egy fűszálat sem képe átlépni. Illetve engem továbbra is kiidegel, hogy a dodge nem élvez elsőbbséget. Tudom ez Souls hagyaték, és éljek együtt vele, mert 20 éve is így volt...
    Azt is értem, hogy 20 éve egy jóval kisebb játékban elbírta a játék, hogy nem volt quest lap a játékban, mert nem kellett. De most fejben tartani, hogy melyik NPC, hol, milyen küldit adott... Tökéletes példa a mai Radahn harc után, amikor Blaidd közli, hogy vár rám a meteor/csillag hullás mellett. Keresgéltem a megadott helyen vagy 30-40 percig, aztán feladtam és megnéztem a wikit, ahol kiderült, hogy bezárták őt és 10 km-rel odébb találom meg őt. Tudom, biztos van ember, aki ezt élvezi, és biztos csak én vagyok az egyetlen, aki nem találja meg kapásból az ilyeneket...
    Ettől függetlenül persze nagyon jó a játék, elég csak a mai Radahn csatára visszagondolnom, vagy tegnap a Manorba a kezekre, mind olyan dolog, amiről a haverokkal és a kollégáimmal órákat fogunk majd dumálni meló közben/után. Részemről oké az Elden Ring, de ha a következő játéka is ilyesmi stílusú lesz a Fromnak, akkor elvárnám, hogy technikailag megújuljanak és lehetőség szerint egy picivel felhasználóbarátabb játékot készítsenek, és itt nem a nehézségi szintre gondoltam.
  • Kandurex
    Ez viszont várós. Nagyon kíváncsi vagyok.
  • Kandurex
    Én elhiszem, h nektek tetszik. Csak nekem lett már sok. És nem a Souls like játékokból, hanem ebből a szemérmetlen DaS folytatásból. De, hogy miért Elden Ring a neve, amikor minden molekulája DaS?
  • n000rbi
    Jajj de nincs igazad…
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én is később adtam a levelet, nem is találtam meg elsőre a faterját. Ha visszamész a halott lányához, akkor ugye ott van, siratja és bosszút esküszik. Később a Revenger's Shack-ben, mint egy invader meg fog támadni és ott kapod majd a cuccot, ami kell egy másik küldihez
  • darkSectorxxx #118673
    ;)
  • darkSectorxxx #118672
    Igen, 2 módon lehet menni, vagy vakon ha nem érdekel minden részlet.

Vagy neten meglesve előre, felkészülve, kérdezősködve azt ami érdekel mint én és akkor az lesz max hogy felhozzák hogy netes videók nélkül nem megy nekem.

De pont ezaz, ha olyan lenne a játék hogy nem tudnál elhagyni dolgokat senkit nem érdekelne az utána járás vagy spoiler de ha érdekel valakit akkor muszáj ha nem akar egy NG+-t
  • Moby
    De îgy valamit nem kaptam meg, vagy nemtudom. Merthogy előbb ment le a boss, a levelet meg csak utána adtam oda…
  • Bercy #118670
    Tökéletesen értem amit mondasz és egyet is értek. Nem a kamerakezeléstől lesz valami árkád vag sim. Mind a GT mind az FM a simcade vonalat erősítik és borzalmasan jók.
  • Kandurex
    Ja, a PC? Azt meg se néztem, az tudom, hogy valami 6 pont körül van, de az tényleg nem érdemes kategória. Én a PS-t néztem.
  • Seth
    Szerencsére nagyon rugalmasak most az NPC küldik. Lépéseket lehet kihagyni és mégis a végükre tudsz jutni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl az Irina küldit nem is lehet elrontani, mindenképp meghal a csaj( remélem erre gondoltál elcseszés alatt és nem spoiler :) )

Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.03.14. 19:34:14
  • Kandurex
    Az is aki 10-et nem igaz?
  • mucsácsó
    sok a review bomber, főleg PC-n a performance miatt - meg aki nem tud az első bosson se továbbjutni, meg szar a grafika, meg nincs easy mode, és amúgyis hol a quest log, stb.... :D klasszik balfaszok, nem érdemes user review-kat nézni soha metán, ez aranyszabály :D
    ezek mindig minden új FROM gémnél a felszínre kerülnek :'D
  • mucsácsó
    és még mennyi mindent nem láttál....atttyhaég, majd egy olyan 40-50 óra körül mégjobban kitárul a világ, és jön a bokafosás :D
  • TomStorm
    Hát aki 0 és 1 pontot ad rá az ne haragudj de tényleg ostoba:DD
  • Kandurex
    50 órám van benne…. Belefáradtam a dagasztásba és a semmibe.
  • Ulthanito
    Nehogy guide-öt nézz, mert az szentségtörés. Ja, nem.
  • Ulthanito
    Te aztán tudd mi van benne 10 óra játék után…
  • Ulthanito
    Látom az unconscious bias kiválóan teszi a dolgát…
  • Moby
    Így 10-12 óra után kezd engem is elkapni, mint sárgát a napalm. Jártam olyan helyeken, hogy húbammeg.
    Viszont nem túl okos dolog vakon menni. Irina questet úgy elbasztam, mint a huzat :(( Rá sem merek keresni miket buktam vele :(
  • Kandurex
    Ha egyszer nem ezt látom.

Egyébként a szar szűröm is jelzett, még csak elő se rendeltem, de az itteniek győztek meg. De nem volt tévedés. Az meg külön döbbenet, h a tartalomért vannak oda, amikor az konkrétan, mint olyan nem is létezik ebbe a játékba. Vannak pályák, random elszórt ellenfelek, és ez megy, közel 100 órán át. Ennél több van bármiben.
  • yesname #118657
    Amikor review bomber megy, akkor is ezt az iróniát mantrázod gondolom. Szóval... jah van amikor a birkák a hülyék. Most mondhatnám, hogy sok lúd disznót győz, mert az is ide illene. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2022.03.14. 19:02:48
  • Kandurex
    Szóval mindenki hülye, hisz a pályán is mindenki szembe jön igaz e? :)
  • yesname #118655
    Már amikor... Persze az ember mindig megmagyarázza, ha a saját véleményével valami egyezik vagy közelít hozzá. :)
    A (nagy) számok törvényével való önigazolás és ezzel együtt ezt használva más saját véleményének hamissá tétele/lesajnálása egyik szánalmas tulajdonságunk.

Ps.: Eddigi 35 óra játék után nekem kb. 8.5-9/10.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2022.03.14. 18:56:26
  • darkSectorxxx #118654
    Az.. régen PS2re volt az 5. része
  • LBandi77
    Gyerekek,tegnap bóklásztam a nagy várba ahol a megkövült sárkány van, láttam a hídról lent itemeket leugrottam fölszedtem mindent nézem ott 1 kút ,bele ugrottam van 1 komplett csatornarendszer + katakomba,jól meg is b@sztak odalent.
  • LBandi77
    Ridge racer mi?
  • darkSectorxxx #118651
    ?
  • n000rbi
    Nocsak, végül mégis lesz valami a Harry Potter játékból?
  • LBandi77
    Ülj le 1- es.
  • Kandurex
    Persze, meg van egy csomó értelmetlen nulla pont is.

A kulcs a nagyszámok törvényében van, kiegyenlíti a hordát a másik oldal.
  • darkSectorxxx #118647
    Oh szuper közbe megkaptam a megoldást, nyelvet kell változtatni a konzolon, makd visszatenni amin volt. Az szép.
  • darkSectorxxx #118646
    Valaki meg tudja nekem mondani a REMOTE PLAY miért rakja ki fent, hogy "távoli játék"?

Mert hozzám ha bárki csatlakozik akkor nem teszi ki, de van egy ismerősöm, akinél meg igen...

Nem tudom, ez mitől függ hogy eltűnjön...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.14. 15:01:03
  • darkSectorxxx #118645
    Nem húznám le az Elden Ring-et mert nem rossz tartalomban a cucc.

Viszont, ha komplexitásba nézem, meg élményben, akkor SEMMIKÉPPEN SEM merném az eddigieket az ER mögé tenni.

Nagyon jó az Elden is, de a többi From játék MÉG JOBB volt szerintem is.
    A kevesebb néha több.
  • darkSectorxxx #118644
    Köszönöm, meglesem majd mit lehet a menüben állítani, de azzal egyetértek amiket írtál.

Viszont. Egy szimulátor nem attól lesz arcade hogy kicsit kanyarba dinnamikusabban fordul a kamera, szerintem.

Ahogy a Forza Motorsport se arcade.
    Ettől még a kocsi viselkedhetne realisztikusan, ha érted mire gondolok.

Szóval ez miatt a kamerát nem társítanám a jellegéhez, annyi szimplán, hogy a GT ilyen kicsit szerintem Ridge Racer-es. :)
  • yesname #118643
    Metacritic user értékelések semmit sem jelentenek. Akinek az IQ magasabb 70-néál az tudja miért. Akinek alacsonyabb 40-nél az meg sem nézi miért adnak 0-1-eket.
  • Bercy #118642
    Ez csak a játék kamerakezelése. Lehet rajta picit állítani, de nem lesz olyan, mint a forza. Abban egy szándékosan dinamikus, kicsit árkádos kamera volt. GT-nel a belső nézet használható. Én is inkább a külső nézetet preferálom az árkád vagy simcade játékoknál, de GT-vel belsőből játszom a kamera miatt. Pár óra után megszokot, sőt jobb is, mert a GT egy kicsit jobban a sim felé billen, mint az FM.

Szerintem nagyon jól adja controllerrel is az érzést, hogy te vezetsz. Érzed az autót és kontrollálod. Ezért amúgy nem is baj, hogy gyengébb autoval kezdesz, mert a legtöbb játékal ellentétben itt azok is élvezetesek és nagyon hamar kapsz újakat. Pár verseny és jönnek az új autok.
    Mondjuk a GT nem a hypercarok körül forog, a legtöbb auto inkább híres, ismert gépcsoda a 60-as évektől kezdve.

Engem a HUD zavar. Jelenleg kikapcsoltam, mert őrületesen telefossa a képernyőt minden szarral. Nem lehet finomhangolni. A másik ami hiányzik azok a versenyhétvégék. Practice -> qualy -> race
    Itt eddig a karrier módbon mindig az utolsó helyröl indultam és szerintem ez marad is.
  • Kandurex
    Látom beállt a metacritis is a valóságra user értékeleseknél. A leggyengébb from játék eddig az elden ring.
  • darkSectorxxx #118640
    Annyi, hogy a Horizon mellett játszottam most az Elden Ringgel meg pár játékba belelestem és félelmetes mikor utána odaülsz a Horizon elé, annyira durván megcsapja az ember érzékszerveit a látvány, mintha egy más világ lenne.

Kíváncsian várom a többi nagyobb cím következő részét.

Mert eddig nagyon durva a változás.
    Ratchet-nél, Horizon-nál (mindez úgy hogy crossgen)
  • darkSectorxxx #118639
    Hát megnéztem pont tegnap a GOW Ragnarök gameplay-t megint, úgy hogy PC-n belenéztem a GoW-ba és nagyon látszik ám így hogy sokkal szebbek a karakterek meg az effektek, meg a környezet.

Persze mint lentebb is a videót mutattam, a Horizonba kiveri az ember szemét a látvány, de lesz ott is bőven különbség.