PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
(Magához a játékhoz tudom, hogy alapvető követelmény az internetkapcsolat).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.02.28. 11:11:00
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Előre is köszönöm a lehetőséget!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.02.28. 11:02:09
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Talán a 2. Nagyobb területnél éreztem azt, hogy na joooo..kicsit kezd sok lenni ez a felfedezgetés..de azt betudtam annak, hogy sokat játszottam most vele. Aztán becsömöltem a dolgoktól.
Viszont annyi kis elrejtett dolog van, hogy hihetetlen. Npc storyk is tök jól haladnak. Ha véletlen valamilyen boss megakaszt..akkor megyek más irányba. Nem az van, hogy órákig szenvedek egy bossal, hogy új contentet lássak.
Lovas harc + craft azt én sem tudom hova tenni. Jó, hogy van..hasznát még nem vettem egyiknek sem.
Prisoner karival (varàzslattal) viszont megint iszonyat könnyű a játék..de direkt ezzel akartam játszani..mert sose varàzsolgattam még souls játékokban. Vannak szivosabb bossok..de tudjuk..minden bossnak van gyenge pontja. Rá kell jönni. Szóval ez a része rendben van.
Dungeon bossok....azok vannak..hogy legyen valami a dungeon végén.
A legtöbb ilyen töltelék ellenfél..izomból le lehet őket gyilkolni..sokat nem kell gondolkozni rajtuk.
Kicsit túl szinteztem magam lvl 58al. Lehet azért ilyen könnyű sokszor.
Még mindig nem tartok amúgy 20 óránál sem, de eddig nagyon élvezem összességében.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Számomra ez a nyílt világ koncepció nem adja, teljesen öncélú, hatalmas nyílt területek van, amin gyakorlatilag lófasz sincs. Se item, se enemy, semmi. Jó szó erre, hogy a terület öncélúan nagy, semmit nem tesz hozzá a játékhoz, csak elvesz belőle.
Most már levágtam néhány sztori bosst, és azt kell mondja, hogy hatalmas szakadék van nehézségben aközött, hogy valaki használja-e a csalikat harc közben, vagy ha valaki a hagyományos, souls-módon megy neki. Előbbi esetben 5-6 próba alatt a nehezebb bossok is fekszenek, utóbbi esetben meg akár több órás szopás is lehet belőle.
Én ugyan még semmit nem craftoltam, és nem is fogok, eddig semmi szükség nem is volt rá. Lehet, hogy a későbbiekben ez változik, de egyelőre ez is egy felesleges feature-nek tűnik.
Vagy én vagyok a béna, vagy a játék más, de alig van benne fegyver meg páncél, amit találni lehet. Az itemekben sem mélyedtem el, de furcsa, hogy a fegyver buffok nagyon rövid ideig tartanak, csak néhány másodpercig.
Lóval harcolni szar, és bizony sokszor rákényszerít a játék.
Szóval eddig nekem ez egy mehhh, nagyon vegyes a szám íze, de könnyen lehet, hogy úgy leszek ezzel, mint a Sekiroval: platina, és utána a büdös életben nem veszem elő többet.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.28. 08:02:15
PS5 II PSVR
Érthetetlen, hogy miért tesznek ilyet a játékba.
PS5 II PSVR
Igen mondták, hogy azzal könnyebb lesz.
Mert elsőnek én is csak simán csapkodtam.
PS5 II PSVR
Farmra meg van egy jó spotom..30sec alatt 2K Runa..csak lovagolni kell meg fast travelelni.
Mondjuk hat órát lvl 8-on eljátszottam a Tree Sentinellel. Az lejön belőle. :)
Ha könnyű, akkor menj Godskin Apostle-hoz. Egy ütése insta halál. A környékén egy mob 1200 runa. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.27. 12:00:37
PS5 II PSVR
2.(?) Fő boss jön ma a kastèlyban..Margit utàn jóval.
Igazából az alap alsó területeket kb bejártam..dungeonokat amit tudtam, felporszívoztam. Amit nem tudtam..oda majd visszanèzek.
Ennyi souls játék után nekem könnyűnek számít a játék. De mégis nagyon élvezem.
Jàtsz..keresd meg a stílusod..ha harcolni akarsz, akkor harcolj..ha varázsolni, akkor varàzsolj.
Az odamegyek és lebaszom híve vagyok.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Ha nagyon nem boldogulsz vele, akkor van egy-két eléggé spoiler mentes segítség a neten. Ilyen "tanácsok kezdőknek" kezdetű videók. A puristok meg fognak kövezni, meg nem leszel "férfi", de szard le, ha ettől függ, hogy lerakod a játékot vagy továbbmész, akkor nézd meg őket, azért lettek csinálva, hogy segítsenek.
Dungeonok tetszenek talán kicsit rövidek.
Amúgy minden más játék mechanika ugyanaz mégis tartalomban több
PS5 II PSVR
Mert mindig gyenge vagyok, amikor odaérek, és csak órák múlva kéne odaérni.
De mostantól jobban figyelek majd. :)
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.02.26. 19:57:38
PSN ID.: Beegabor
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Roviden arrol lenne szo, hogy par kerdesre kell helyesen valaszolni, es a szerencses nyertes kapna tolem egy altala kivalasztott jatekot (alap, nem limitalt, stb kiadast).
Nincs kotelezettseg sem feliratkozni, sem a videokat nezni a csatornamon, nem errol szolna a dolog.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Szerencsére Margitnál ez nem működik...Ott vagy férfi vagy, vagy kibasz a gecibe.
PS5 II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként a "cheese" annyi, hogy a ház tetejéről ranged vagy spell karakterrel lenyomod. Annyiban cheese ez, hogy varázsló karakterrel másképp nem is nagyon fog menni a dolog, tehát kb ez a módszer van, azt' kész.Sok sikert lóhátról ütögetni a kezdő rövidkarddal 9-es erővel. A souls játékokat meg úgy találták ki, hogy minden játékbeli előnyt kihasználj a saját javadra. Az iron golemet mindenki igyekszik ledobni a hídról DS-ben. Cheese? Lehet, de nem véletlen van a játékban. A penetrator ellen érdemes kiszabadítani a csávót a börtönből DeS-ben. stb.
Amúgy most reggel azt mondom, hogy az első hat-hét óra nekem a játékban csalódás volt. 2022-ben egy PS5-ös új játékot így kiadni szerintem ciki. A Bloodborne is néz ki így, pedig az egy 7 éves cucc.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.26. 06:50:24
PS5 II PSVR
A valós történelemben se ment neki senki gyalog egy nehézlovasnak egy szál karddal, vagy bármivel.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2022.02.25. 23:41:10
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A gond az, hogy felültem a hype vonatra, és most kicsit csalódva veszem tudomásul, hogy lehet többet akartam belelátni a dolgokba. Szerencsére látom a feleségem örömét, szóval van ki rongyosra játssza ezt a játékot, én még agyalok egy kört, hogy hová is helyezzem ezt a játékot a saját listámon. Jelenleg a HFW számomra jobban sikerült, mint az Elden Ring, pedig a fordítottját vártam.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS5 II PSVR
A cheese-s dolgok nem érdekelnek, az csalás. Csak beszarik nyomják úgy, nem férfiak.
Az, hogy egy szaros trófeát se ad érte, azt jelenti, hogy semmi értelme leverni, kurva nagy csalódás volt.
Ne basszátok el az időt vele, mert kurvára nem éri meg.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.02.25. 20:42:23
PS5 II PSVR