121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#95118 A tudásukkal tisztában vannak. De ez nem elég. Azt meg tudják mondani a őrojekt elején is, hogy egy hipotetikus, ideális környezetben mire lennének képesek. De a végső produktumot nem ez önmagában fogja meghatározni, hanem a nem idális környezet (szar hardverek, rossz fejlesztőeszközök, limitációk, teszteken elbukó dolgok, stb). -
#95117 Tévedés, én olyan iparban dolgozok, ahol nem beszélnek mellé. Kicsit sem. -
#95116 Az a baj, hogy a közönség sokmillió Kandurex, akik ilyen egybitesnek látják ezeket a dolgokat :) Ilyen módon az elvárások is teljesen irracionálisak. Azt meg csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy nem mutatnak semmit, mert BÁRMIT kiadnak, az siker. Ilyenből egyet ismerek: rockstar. -
#95115 Most azt akarod, hogy bebizonyítani, hogy van downgrade? Mer' hiszek neked. De tényleg. Én abba nem hiszek, hogy egy profi csapat nincs tisztába a saját tudásával. -
#95114 Ok. Akkor ez most downgrade? Vagy csak megváltoztatták a bevilágítást? Esetleg nem elég profik, és nem ismerik a saját képességeiket?
Vaaaagy....
-
#95113 Na igen, a Nótinak illett volna tudnia előre, hogy a fostos rsx-et miként fogják megtámogatni egy kis low level assemblyvel és végül ennek milyen eredménye lesz a képernyőn :D -
#95112 Na ezt próbáld nálunk előadni :) hogy adjá' sok pénz, de lehet, hogy nem nagyon tudjuk majd elkészíteni, csak félig...sok sikert :) -
#95111 Ez az üzletág megengedni az ilyen típusú mellédumálást. De higgyetek nekem egy jó programozó, grafikus akármi, tökéletesen ismeri a saját határait. -
#95110 A sony stúdiók elég profik?
Na. Eddig mind elhullott ezen a teszten- A Nóti dogtól kezdve, a Guerrilla sokszor, a polyphony, mindenki adott ki "kamu" videókat. Az összes unchartedról találsz ilyen downgrade videót,
Amit írsz nem létezik. A gamerek álmodoznak ilyesmit. Nincs. Sose lesz. -
#95109 Mondjuk de. Egy profi csapat tisztába van a lehetőségeivel. Erre felé nem szoktak mellébeszélni, pláne nem milliárdos költségvetéseknél. -
#95108 Érdemes kicsit utánanézni pl a Decima enginnek, hogy micsoda trükkök végtelen sorát vonultatja fel, hogy azt a csodát, amit ma HZD néven ismerünk képes legyen egy base ps4 mergjeleníteni. Ki a jóisten tudta volna ezt belőni, amikor sehol nem tartottak?
Nem is merték sokáig megmutatni, csak amikor már kvázi kész volt a Decima. -
#95107 Ha az első benyomás nem túl meggyőző, akkor az már nem vetít elő semmi jót a projekt jövőjével kapcsolatban. Mutatni KELL valamit, ami felkelti az érdeklődést, behúzni a potenciális vásárlókat és gyakran ez odáig fajul, hogy olyat mutatnak, amiről végül kiderül, hogy az adott hardveren nem is lehet megoldani abban a minőségben. Nem irigylem a mai játékfejlesztőket. Kib*szott rinyapina a legtöbb játékos, akiknek az egekben vannak az elvárásaik.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.06.11. 14:03:59 -
#95106 Nem tudod. Ilyen korai állapotban egyszerűen nem is tudják mik lesznek a technikai limitációk, milyen kompromisszumokat kell majd kötni ahhoz, hogy működjön az egész a végleges állapotában. Nincs alá és fölélövés, mert nincs minek, csak a sötétben tapogatózás megy, -
#95105 Vagy alálőni a bemutató anyagnak = tisztába lenni a saját tudásunkkal és lehetőségeinkkel. -
#95104 Mármint az elsővel anno. Ment a kamuzás, utána meg megjelenéskor a játék "kicsit" szarabbul festett.
/közben látom, hogy Moby már a videót is bedobta hozzá. @Moby: köszi!
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.06.11. 13:56:24 -
#95103 Nerhéz téma ez. Két évvel a megjelenés előtt bemutatnak egy koncepciót. Ott a (making of...)God Of War videó. Szóról szóra ezt történt. Kivittek egy koncepciót, amiért megőrült a közönség, de a játékból még nem volt meg semmi, és fogalmuk sem volt hogyan fog működni ez az egész. A publikum viszont két év múlva pixelpontosan kéri számon a koncepciót.
Mi volna a megoldás? Csak akkor bemutatni a játékokat, amikor kész vannak? Nade az a koncepció bemutatása az első teszt.
Nehéz téma ez. -
#95102 igen mindket oldalon vannak problemak
kedvencem mostansag ahogy a mobil jatekokat reklamozzak - 10bol 10nel koze nincs a videonak a jatekhoz, de semmiben, se jatekmechanikaban, se grafikaban, se semmiben :D
ahhoz kepest egy kis grafikai tuning, ugyanmar.... -
#95101 Egyébként meg simán jól nézett ki az 1 is (szerintem még ma is az), felesleges volt ilyet bevállalni. Bánták is, nagy volt a por körülötte, azóta sokkal óvatosabb a "kamukkal" mindenki. Persze nagyon nehéz sok esetben azt is eldönteni, hogy mi kamu, és mi tényleges design döntésből fakadó változtatás. Kicsit átesett nagyérdemű is a ló túloldalára, és minden apró változtatásnál már ordibál. -
#95100 ah thanks
uh azigen
mivel magyaraztak?
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.06.11. 13:42:38 -
#95099 Elég nagy botrány volt anno a full kamu trailerből. Nem győztek magyarázkodni, de nem tudtak jól kijönni belőle, képtelenség volt.
-
#95098 megegette? kajak rakattantam, pedig az elozo resszel nem is jatszottam
meg az IGNes arcoknak is tetszett, bar nekik minden tetszett :) -
#95097 -
#95096 Az volt az E3 egyik legjobb demoja szerintem -
#95095 Nézem vissza a bemutatókat és a közönségben mindig, mindenki úgy visít, mintha nyúznák. Rettentő. De tényleg. Ahelyett, hogy pontos képet kapnának a kiadók a síri csönd és 'Ez mi a faszom?!' felkiáltások alapján.
Bezzeg a Blizzard konferencia már eljutott eddig, hogy igen is bemerték kérdezni, hogy megkésett áprilisi tréfa ez?!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.11. 13:33:41 -
#95094 Az Ubi már jól megégette magát a WD-vel, így ők legalább gameplayt mutattak. -
#95093 Lesz benne körökre osztott harc, nem? Én azt olvastam, választható a "revamped ATB" és a realtime. -
#95092 Amúgy nem tudom észrevettétek-e de gameplay demo se volt szinte semmi. Valószínű köszönhető a sok sírásnak a pocsolyák miatt meg hasonlók. Senki se mer már demozni. -
#95091 hatalmas ez a gif :DDDD
siralmas volt az egész E3 amúgy (okéoké, ott még a Nintendo, de...na :))), szerintem az évtized hulladéka tényleg...
mondjuk megértem, hogy erre a genre már nem lehet nagyon mit kinyomni, a durvulás csak jövő évtől jön :) -
#95090 Legjobb meme a témában, amit a napokban láttam :D
-
#95089 Egyébként kicsit félek ettől az FF7 új/régi harcrendszertől. Mert amikor még csak 1 - 2 karakter van, 1 - 2 ellenfél ellen, még csak - csak, de amikor 4 ellen és 4 karakter tartja a tánc mulatságot, az egész átláthatatlanná válik és ezen csak a körökre osztottság a megoldás, hiába megy a vergődés a real - time felé. -
#95088 [Pislog]
Igaz. -
#95087 A Sony úgy nyeri az E3-at, hogy ott sincs.
Majd jövőre bejelenthetik a Ghost of Tsushima érkezését meg az új Guerrilla játékot nyitócímnek PS5-re a Last of Us 2 mellé, hogy a Microsoft érezze a törődést.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.11. 12:09:32 -
#95086 Hát aki az E3 konfot nézi az nem a mobilos meg a just dance ugrálós elhiheted. -
ppista #95085 Hát ez az. Eddig még egy mukkot sem mondtak ezekről, pedig nekem, és gondolom mindenki másnak is, ez elég fontos információ lenne. -
#95084 Attól is függ hány epizódra akarják, 2, 3, 4, 5? -
ppista #95083 Szerintem esély sincs rá. Midgar, oszt puszi. Amit elvárnék, az egy ütemterv, a folytatást illetően. Félek, az utolsó fejezet, már PS6-ra lesz csak. Ne legyen igazam. -
#95082 A valaki halála nem az első 5 óra, bőven kint vagyunk már akkor a világtérkép ellenkező felén. Jó is lenne, ha addig elmennének -
#95081 igen ezek neked kinosak, es ha belegondolsz a celkozonsegbe? :) ugyehogy -
#95080 Bat-maaaan
-
#95079 NANANANA! :)