121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Még nincs vége, este 6-tól Nintendo :) (tudom, itt rajtam kívül kb. senkit nem érdekel)
  • mucsácsó
    hát ez az E3 tényleg egy hígfos volt, ha meg se történt volna, az se tűnt volna fel senkinek - leszámítva a CP2077 és Doom Eternal rilíz date-et :D hiányzott a SONY, de ők is max annyit tudtak volna itt, hogy a State of Play-es vackokat puffogtatják el nagyjából...
    na de majd jövőre :P kövi E3 tuti, hogy iszonyat durva lesz, meg majd az azutáni is :D
  • n000rbi
    Pl. a Just Dance ugrabugrálás, a mobilszarok, az, ha esetleg valami érdekesnek tűnő dolgot mutattak, akkor arról kiderült, hogy vagy Ghost Recon, vagy Rainbow 6 kieg.
    A WD3 nem volt rossz, a koncepció jópofa, hogy "bárkit" irányíthatsz.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.06.11. 08:23:53
  • Kandurex
    Lement a Square Enix. Az egyetlen értelmezhető entitás az az FF VII Remake volt. (remasteres - multis baromságokat hagyjuk).

Kicsit csalódott vagyok, hogy csak Midgard -ot kapjuk, titokban tovább reménykedtem egy kicsit, ugye gyakorlatilag a teljes open world hiányozni fog, beleértve a GF! -ket is, egy gramm se lesz belőlük. Optimális esetben "tudjuk ki" halálával lesz vége, de ez megint olyasmit vet előre, hogy az kb. a rendes játékban olyan 5 óra játékmenet...szal, vagy megtömik genyó sok tartalommal, vagy bajban leszünk :( ja és teljes áron mérik a drágaszágot.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.11. 07:42:36
  • lwb
    Nem te vagy az egyetlen.
  • j0nNyKa
    pl?
  • Kongy
    jah, lényegében sci fi sci fi hátán.
  • TDC Geronimo
    Ubinak vannak nagyon jó játékai. Sőt talán nekik van a legváltozatosabb kínálatuk az AAA kiadók között

• Kongy
    Én vagyok az egyetlen akit egyáltalán nem izgat se a Rainbow 6, se a Ghost Recon? Édes istenem, mivé vált a ubisoft az utóbbi 10 évben... emlékszem én még annó, amikor egyszerre teaselték az AC-t meg a Prince of Persiát....

Ez a konf 1 óra az életemből amit SOHA nem kapok vissza...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.06.10. 23:39:32
  • TDC Geronimo
    WD3 jó volt, többi felesleges.
  • n000rbi
    Ez az ubi konf csak arra volt jó, hogy alapot szolgáltasson új mémekhez. Elképesztően kínos pillanatok váltották egymást.
  • TDC Geronimo
    Hát jason mondta hogy kb erre lehet számítani. Gen váltás előtti E3ak már csak ilyenek. Mindenki tartogat
  • Kandurex
    Legrosszabb E3 ever.
  • TDC Geronimo
    na WD3 nekem marhára tetszik. Sajna csak jövőre jön
  • Moby
    Jut is eszembe, volt szó az árról. A 72000 olcsó lesz, a game.co 250 fontért listázta. Kb kettő percig, aztán out of stock.
    Így viszont mostmár kvázi "hivatalos" a tartalom.
  • Moby
    Én nem tudom miről szól, de a cyberpunk2077-et mindenestere pécére rendeltem :D
  • Tinman #95062
    Valójában a PC gaming arról szól, hogy tengernyi AAA cuccokat tolsz fillérekért, emberhez méltó minőségben... nyilván hw terén nem fingé'.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.10. 21:22:43
  • Moby
    Na igen. Nem is nézek már mást :) Majd a kivonatokat.
  • lwb
    És az volt eddig a legjobb...
  • Moby
    Annyira szánalmas az egész e3, hogy az ms konf végignézését is megbántam :)
  • TDC Geronimo
    welcome to PC gaming. Tolhatod a 2 bites early access steam játékokat 240 fpsel :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.10. 20:35:08
  • Kandurex
    Na, megy a PC game show, vagy mi az istennyila...épp valami monitor reklám megy, hogy milyen sok herces és attól lesz a játék neked....jó

...hát....
  • lwb
    Ezeket konkrétan említettem is a hozzászólásomban. Egyik sem AAA rpg. Nagyon jó játékok, de attól még nem AAA játékok.
  • lwb
    Részben egyetértek. Annyi, hogy az Outer Worlds az nem AAA.
  • Kandurex
    Fake-hez elég kidolgozott volt, meg ki foglalkozna ilyen típusú hírveréssel amikor már rég vége a HP hype-nak?
  • Moby
    Kiderült arról egyáltalán, hogy valós?
  • Moby
    Bocs, valóban, keverem a címeiket, miközben pont ps4-re van meg nekem is :D
  • TDC Geronimo
    Jövőre. Jövőre jelentenek be mindent, ami nextgen. Ezért ilyen lóhugy az idei E3
  • Kandurex
    Tudjátok min gondolkodom? Hogy hol van a tavaly szivárgott Harry Potter játék? Vagy csak azért szivárgott mert kasza előtt állt és egy mentés akart lenni?
  • Zóanagyvarázsló
    A Torment: Tides of Numenera nem Planescape, hanem szellemi utód, és mint ilyen, nyilván nem minden régi rajongónak nyerte el tetszését. Bár tény, hogy jön idén a nagy előny portja is konzolokra.

A lényeg szerintem is az, hogy az AAA mögötti vonal azért sok minőségi és igényes darabot kiadott magából a különböző műfajokban. Nem kötelező szeretni őket, de hiba őket sokadlagos tényezőként kezelve lehúzni a felhozatalt.
  • Moby
    Az baj. Ebben a genben jött egy Planescape Torment, jött egy Pillars of Eternity, jött egy Elex, Jött egy Kingdom Come D., jött egy Divinity OS és 2, meg egy csomó, ami eszembe se jut hirtelen.
  • Zóanagyvarázsló
    A ME nem volt fapados? Az első rész nagyon is. Szép volt ugyan, de akadozott, pop-up volt mindenhol, a liftes töltési idők legendásak voltak. A harcrendszere mint AAA akció-RPG-nek nem volt szofisztikált, de TPS-nek nagyon gyenge lett volna. Az AI borzalom volt. A szállj le néhány fajta bolygóra mékózni és hasonló mellékküldetések miatt a maxolós játékidő 90%-a töltelék volt. Kifejezetten szerettem a játékot, de a tizenegynéhány órás főszál mellett néhány mellékküldetés volt igazán jó. Nagy dobás volt akkor, mint AAA sci-fi RPG a BioWare-től, de azért sok sebből vérzett. Speciel egyszerre éreztem felvizezett AAA-nak, miközben sok szempontból B-kategóriába hajlott.

Az alapból AAA-plecsniig el nem jutó Alpha Protocolt jobban élveztem, ahogy a Deus Ex: Human Revolutiont is, az utóbbi kapott ebben a genben folytatást is (de a prevgent részt vagy a legelsőt jobban bírtam). Nézőpont kérdése, hogy a Dishonored 2, esetleg a Prey befér-e az RPG kategóriába (van akinél a ME sem).

Eközben a DA:O-t PC-n izometrikusan volt érdemes játszani, úgy meg máris nem annyira más, mint az általad leszóltak, a DA2 meg ronda volt, miközben ismételgette a tartalmat, alázták is érte. Biztos drágábbak voltak, mint a Divinity, több volt bennük az A, csak engem játékosként nem ez érdekel, de még a szememet sem. Összességében én jóval árnyaltabban éltem meg a prevgen AAA csodáit.

Ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy jó lenne több AAA RPG is, meglátjuk, hogy például az Outer Worlds mennyire felel meg a kívánalmaknak.
  • lwb
    Nem vagyok kétségbeesve és nyilván a szubjektív véleményem írom le, hiszen ez egy fórum. Én megértem, ha valaki azt mondja, hogy neki jó volt ez a gen, mert amiket én hiányolok, azok nem hiányoztak neki most egyáltalán, helyette volt más, ami lekötötte. Engem nem.

Egy ponton vitatkoznék csak veled: az AAA RPG-k terén. Ebből ebben a genben még szar is alig volt, nemhogy jó. A tripla-A helyett az indie éls dupla-A RPG-k vitték a prímet: PoE1-2, DOS1-2, Tyranny stb. Ezek is jók, de az igazi nagy produkciók, mint a ME, ami nem volt fapados, hiányoztak. Ha emlékszel, még a mainstream sajtót is megjárta, hogy a Bio élethű karakterei szexszimulátorok valójában. Ebben a genben a Witcher 3-on kívül nem nagyon tudnék jó AAA rpg-t említeni. A MEA szar volt, a FO4 közepes.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.06.10. 17:22:45
  • Zóanagyvarázsló
    A kiindulási alap más kérdés, arra másik hozzászólásban reagáltam. A "nem tűnt fel" és a "minőség szubjektív" megjegyzésekre reagáltam. Értem, hogy te mennyiségről beszélsz, de akkor ne próbáld bagatellizálni a minőséget, ha úgysem az a lényeg! Abban egyetértek, hogy a játék jó volt, és hiába volt jobb a 2, nem élveztem annál kevésbé. De a technikai gondok zavartak. Mondjuk nálam fagyott mindhárom UC, az UC2-ben is estem be a pálya alá, illetve az UC3-nál a gyári célzás elég kínos volt. Tehát nem a tökéletlennel állnak szemben a tökéletesek, hanem a csiszolatlanabbal a csiszoltabbak.
  • Moby
    Kiszáltam. Neked nem volt jó ez a gen. Értem. Sajnálom. Mást nem tudok mondani. Remélem a következő jobb lesz neked is.
  • lwb
    Hát, miután a beszélgetés ha jól emlékszem éppen az xbox scarlett új generációs konzoljából indult ki, ezért igenis van helye a gearsnek meg a halonak is ebben a topikban vagy akkor annak meg az MS konfnak sincs és akkor törölje a mod ezt az egész két oldalt kb.
  • Zóanagyvarázsló
    Ugyanakkor létezik ezeken kívül más is, ami jelentős. A Battlefieldek, CoD-ok, sportjátékok hozzák magukat, az AC-k ritkábban jönnek, de éppen azért mert túl sok volt, és már nem működött úgy.

A Souls-vonalhoz még hozzáteheted a Nioh-t, de más, kevésbé jegyzett klónok is készültek.

Ugyanakkor van ebben a generációban Doom (lassan kettő, előzőben egy se volt), több Wolfenstein. Shadow Warrior is jött kettő, előzőben nulla. Szóval ha valaki oldschoolabb FPS-t szeretne, akkor éppen ez a gen nyer kiütéssel. Szintén több a TBS, az XCOM óta megszaporodtak rendesen.

Az RPG-k is nézőpont kérdése, mert AAA kevesebb van, ahogy az említett cégektől is, de a ME1 fapad volt, a DA2-nek már a demójától rosszul lettem, a Bethesda RPG-i meg nekem szájhúzósak. Magyarán szerintem a mostani RPG-k sem rosszabbak, csak mások, és nem feltétlen csúnyák.

Az a helyzet, hogy mindig változnak a trendek, mindig háttérbe szorulnak vagy előtérbe kerülnek új fejlesztőcsapatok, nem az előző generáció meghosszabbítását szoktuk kapni. De közben vannak olyan meglepetésjátékok, mint a Days Gone, amiért itt rajonganak sokan ("túloldalt" meg a Sunset Overdrive, azért én).

A fő gond a sztárcsapatokkal az, hogy bizonyos műfajokban eszetlen sok embert kell ráállítaniuk egy játékra, hogy felülmúlják az előző művüket. Tavalyelőtt például elővettem a GTA 3-at, végig is játszottam, jó volt, de tartalomra ma már viccnek számít, kihívásra az AC2 is komolyabb, pedig mekkora dobás volt új korában! Tátott szájjal játszottam. A mai Rockstarról elképzelhetetlen, hogy csak annyira bővítgesse a koncepciót, mint a PS2-érában.

Én nem akarom megmagyarázni, hogy jobb vagy több a nyolcadik generáció felhozatala, mint a hetediké, de bonyolultabb összevetni azért, mint ahogy te próbálod. Másrészt ezen az alapon a PS3-generáció is egy vicc volt, a Halók és a Gearsek nagy száma ellenére. Azt viszont teljesen el tudom fogadni, ha neked kevésbé tetszik. Ha nem lenne így is túl sok játék, biztos én is kétségbeesnék, de az én ízlésem más, és többféle játékot szeretek, akár a multi és a co-op is jöhet.
  • Moby
    A halo meg a gears itt nem érdekes(ebben a topikban). A piacot uraló nemtudom mi sem. Én pl. egyetlen COD-al sem játszottam. Tonképp jóideje ps4-en az exkluzívokon kívül semmi mással nem is játszom.(egyetlen AC-m sincs ps4-re). Ezzel együtt sem volt okom panaszra.
  • lwb
    Láttam, amikor új volt a digital foundry oldalán. Végigvittem az uncharted 1-et legalább háromszor ps3-on és egyszer a drake collectionben is ps4-en.
    Nem szorulok más véleményére, nekem megvan a sajátom.

És még mindig nem értem, ennek mi az isten köze van a mennyiséghez, amiről egész oldalon beszélek.
  • lwb
    Szándékosan nem számoltam az éves megjelenéseket (CoD, AC stb.), de ezek a játékok a legnagyobb franchise-ok, amik az előző genben és a mostaniban is uralták a piacot. Persze, ha kilóra nézed, akkor a százmillió indie játék, ami konkrétan nem is volt a store-okban ps3, x360 alatt, az több lesz, mint bármi más, ami akkor volt, ezért kell válogatni.
    Egy Halo, egy Gears a mostani E3-nak is központi témája volt. Egy ND játék címlap ma is. Amit kiad a Rockstar, az is azonnal sikerjáték lesz. Ezért hoztam ezeket példának.