121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na ez most történt. Egészségre ez is ártalmas 
-
Crashel egyelőre várjon aki meg akarja venni. A játék maga nagyon jó, de online vannak gondok. Amúgy ez az egyik legsmoothabb 30 fpses játék amivel játszottam. Olyan, mint a driveclub.
Szóval aki azért skippeli, mert nem 60 az ne tegye szerintem. -
wow, én is azt hittem ilyen DLC-szerű spinoffka lesz, de akkor nem :D mondjuk én nem jóslok nagy sikert neki, pláne hogy már a 2. rész is szerintem eléggé elnyújtott és monoton volt egy idő után :( -
Legfontosabb az egészség igazad van :D
Mondjuk ez nálad most nem olyan vicces :(
Más..
Új wolf :
GamesBeat: How long a game is this going to be?
Gustafsson: It’s a bit weird, because this is our biggest game yet, but it’s a pretty short production time. Like I said, the story is lighter in content as well as tone. But the level progression and the non-linear narrative gives us the ability to add a lot of activities and a lot of missions to do, so the total game time is actually longer than our previous titles. I think we’re looking at at least 25 to 30 hours if you play through everything.
Azt hittem ez ilyen 6-8 órás kaland lesz az árcédulából kiindulva :O -
Én biztos nem. -
Erről beszéltem a múltkor. Ezért nem lesz $1000-os konzol. Hiába lenne eladható. Se 600$-os konzol. Nem a gazdag ficsúrok kellenek. Hanem _mindenki_ aki csak potenciálisan elérhető. -
Senki más nem veszi crasht? -
az szép -
-
Ez itt csak egy luk porszűrővel, alatta a gyári venti.
Ez itt egy venti, kívül, rajta egy porszűrő, alatta a ramok, rajta bordákkal. A gyári takarólemez kompletten kivéve + a gyári hűtőlemez is.
Ha ilyet akarsz vagy állított gép lesz belőle, vagy elég magas lábak kellenek alá, hogy a venti az alján elférjen. -
kis érdekesség:
PS Plus is the fifth largest service in number of paying subscribers in the world
-
Holnap crash. Csupa jókat mondanak úgyhogy én behúztam 12kért. -
Moby szerintem fúrt.
Tényleg, nincs valami képed arról a cuccról? Kíváncsi vagyok az elhelyezésekre, komolyan elgondolkodtatott a fúrás opció. -
A tucsingolást azt Moby csinálta, én csak kicseréltem, ami amúgy is benne volt
-
Oh... ez a PC feelin', amikor megy a hűtés tucsingolás... húzni nem lehet rajta?
-
Szia, szerintem nem érdemes drágábban megvenni a 7200-ast. Lottó az egész, hogy épp hangos lesz vagy sem, idővel pedig úgyis mindegyik el akar szállni, modelltől függetlenül. Az egyetlen amit tehetsz, hogy újrapasztázod/pasztáztatod, ha nagyon zavar, mert a gyári cucc az gatya minőségű. Én tavaly szétkaptam a sajátomat és Thermal Grizzly Conductonaut-ot tettem az apura, illetve a memóriák thermal pad-jeit is jobb minőségűekre cseréltem - a különbség hallható volt :) -
dawid182 #95272 Sziasztok! Kissé laikusként akarok konzolt venni és az érdekelne, hogy megéri egy a PS4 Pro-ból CUH-7000 helyett CUH-7200-t venni. Hallottam, hogy állítólag halkabb, de ez mennyire jelentős, valamint más különbségek amiért inkább utóbbit kéne? Olcsón hozzátudnék egy ismerős által jutni egy CUH-7000-hez, kérdés, hogy érdemes-e vagy inkább vegyem a másikat. Köszi előre is -
Utána meg megtanulom gitárral irányítani és úgy verek le mindenkit. -
Feléig működhet :) -
Odamegyek azt lebaszom. -
Te Nier? O,óóóóó :D -
Mostanában kevesebbet játszom, mint korábban, és ott az GamePass-szarság is, ettől függetlenül most egy Nier: Automata lesz a következő áldozatom, ha a Days Gone-t vagy végigtolom, vagy félredobom az unalomtól. -
Árpitallica #95266 Ja neem, ez a 3d-s változat volt a Tenkaichi részek, bár a 2ds sima Budokai se volt rossz! :) -
CptFlint #95265 Az a 2ds verekedős volt? Arra a FighterZ hasonlít leginkább. -
Árpitallica #95264 Szerintetek az eddig megjelent Dragon Ball játékok közül melyik hasonlít legjobban a még PS2es Budokai Tenkaichi szériára? Most látom hogy a xenoverse 2 le van akciózva, az pl olyan? 1vs1 harcok is vannak benne gép ellen vagy két kontrollerrel is mint a régi Tenkaichi-ban? :) Ps2es óta nem vettem még db-t xd Még amúgy az új 2020ban megjelenő Kakarot-ban bízom, hogy olyan lesz mint amilyen rég! :) -
Evoluti0N #95263 Bloodstained talán. Nem rég bezsákoltam pár cuccot GOG summer sale-ben, meg az Epic store akcióban. Szóval van most mivel játszani. -
Ki mit szerez be erre a hónapra ?
Személy szerint Bloodstained ( ki vagyok éhezve egy jó kis metroidvania-ra, és minden jel szerint remekül sikerült), és Sinking City ( előzetesek alapján nagyon bejön a hangulata, a nyomozgatás remeknek tűnik, mert nem nagyon lesz útmutatás).
Még Judgment-et néztem ki, de azt átrakom július végére, úgysem lesz semmi más augusztus legvégéig, ami érdekelne,talán Youngblood -
Prof William #95261 Ezt én is bírtam. Ha a városoktól mérföldekre a mocsár közepén ellopod valaki 5 garasát egy ládából, úgy hogy senki sem lát a városba visszatérve már ott is a fejeden a vérdíj. :) -
így van :) nem kipróbálható demóról van szó, hanem amit zárt ajtók mögött mutattak az idei E3-on ~2 órás (demo) gameplay footage-et, azt fogják letolni publikba majd.
gondolom lehet megint lesz majd valami stream-szerűség, mint az első gameplaynél :) -
Evoluti0N #95259 Valszeg nem. Nem ott kipróbálható demóról van szó, hanem arról a játékmeneti videóról, amit zárt ajtók mögött mutattak be E3-n. -
hol írja magyar felirat? :) -
Is it playable...
Csak a rend kedvéért.
Gondolom te magyar feliratosan játszol!
-
does it playable? -
CYBERPUNK 2077 E3 2019 DEMO WILL BE MADE PUBLIC DURING PAX WEST 2019
yaaay ^^,
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.18. 09:43:46 -
A játék police-rendszere nagyon szar, tipikusan mint a korábbi AC-kben, meg az összes ubifos játékban.
Én még normálisan kidolgozott police-rendszert nem láttam játékban. -
A RDR2-t azért ne spoilerezzétek semmilyen szinten pls, mert bár beleraktam már vagy 30 órát, de még sehol sem tartok a sztoriban. Egy ideig pihentettem, és visszatérek rá időről időre, én nagyon szeretem. Egyetlen bajom az irányítás, ami azért minden jószándék ellenére kurva nehézkes, és szar, ezt elismerem. Szokni kell. Ebből kifolyólag, ha kissé elszokva tőle visszatérek, hajlamos vagyok pofán vágni a lovamat, mikor elsőre fel szeretnék szállni, illetve a tököm tele van a cyberpunk szintű térfigyelő kamera rendszerrel, ami a jelek szerint már létezett a vadnyugaton is, nevesint, ha egy kurva tanyán teszek valami csúnya dolgot a semmi közepén, akkor már a fél állami jard a seggemben van, ezt nagyon utálom... -
Mi több, igazából Cusima. -
Csusima, nem csucsima :D
gyere apexezni
-
Beugrott.. vagyis jobban mondva valami dereng. :D Összeállt a kép, meg szépen felvezették az első részt valóban. Nem volt ez rossz cucc, csak a többieket tudom ismételni: az a végtelen sok lovaglás ne lett volna... -
Ne add fel days gonet. Jóaz főleg később