121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#95158 egyreszt sztem siman elfer ebben a topicban, masreszt en jot rohogok, szerintem te is, az meg mar kettovel tobb mint aminel megeri hagyni -
#95157 Engem. Engem pl érdekel. Meg Gerót is érdekli. Norbit is érdekli. Meg eladtak már vagy negyvenmillió szviccset, szal sokakat érdekel. Téged nem, mégis ilyeneket írsz :D
Igyál sokat. Meleg van. Az szviccses offolást meg szerintem hagyjuk, mert tökön leszünk rúgva. -
#95156 Megértettelek. Neked ezek a cute, superfun, ötletes, ügyességi játékok nem jönnek be. Te ezeket sokba nem nézed. Tök értem.
De kérlek azt is értsd meg, hogy az elmúlt 10 évem egyik legnagyobb platformer élménye nem a Psychonauts volt (az is tetszett!), hanem a New Super Mario Bros 1... a kettő még jobb. Ezekre olyan rezzenéstelen pofával lehet a 10/10-et ráqrni, hogy a fal adja a másikat. Ezek itt úgy csinálnak 1000. részt, hogy továbbra is zseniális cuccot alkotnak.
Idén többet toltam a Bombermannel, mint a Bloodborne-al (de és tényleg!)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.12. 08:35:41 -
#95155 Kit érdekel mit adnak ki a switch -re? Arról van szó, hogy az egyetlen értelmezhető dolog, amit a gyerekeimnek vennék, azok az N játékai. És mivel azok csak többnyire a saját szarukon megy, így azt is kell megvennem. -
#95154 Annak a Skyrimnek még csak nem is ez a legnagyobb hibája, hanem az, hogy szimplán HIBÁS TERMÉK.
Nincs benne 3D audió. Minden hang a fejedben szól, mindegy hova mész a térben. Gyomorforgatóan szar. -
#95153 "Szép is lenne rajta egy belezős MK."
Erről. Tolod a szokásos agyrákot :D -
#95152 És miről beszéltünk eddig? -
#95151 És? Ez előfeltétele a switch játékoknak? :) A LM3-at sem a nintendo készíti, mégis úgy berántom day1, mint a picsa :D -
#95150 A Nintendo készítette mi? Persze. -
#95149 Mondjuk nálunk én is végigjátszottam azokat, amikkel a gyerkőcök tolják. Meg van egy rakat olyan cucc rajta, amikkel ők nem játszhatnak (DIO3, Hollow Knight, ilyenek). Meg a Luigi's Mansion 3-at is inkább magamnak veszem majd, mint nekik. -
#95148 LOL. Te aztán rettenetesen képben vagy ezzel is :DD
-
#95147 Valamit nagyon kevertek. Mint küllemében, mint megvalósításában az N gyerekjátékokat (értsd: 3-16) készít. Ők a célközönség. Szép is lenne rajta egy belezős MK. Az, hogy ezen játékok minősége és tartalma sok mindent leköröz, az az ipar lenyomata, hogy mennyire igénytelen cuccok tömegei mennek.
Nem kell ezen hőbörögni. De biztos valaki mindjárt előrángat valami +R kategóriát, hogy van - lesz ilyen is, persze, miért ne? Az N is észreveszi, hogy egyre többen nyúlnak arra. De alapjaiban nem változnak. Még.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.12. 06:21:10 -
#95146 Mer' a Spiderman nem gyerekjáték? Aztán mégis k. jó. Így megy ez. Alapvetően egy Sekiro is gyerekjáték, csak korosabb gamerek is tolják, mert azt hiszik, hogy nem játszanak, hanem valami elitista hc klubb tagjai. Oszt' nem. Játszanak. Sőt... szarabbul játszanak, mint egy 14 éves, aki kevesebb időráfordítással lesz bármiben ügyesebb, mint a vénülő kezek. -
#95145 Nagy tévedés. Szerintem több felnőtt N fan van, mint gyerek -
CptFlint #95144 Tényleg az EA access-ről volt valami E3-on? Mármint a ps-es indítása a szolgáltatásnak. Én nem láttam semmit, de lehet csak elkerülte a figyelmemet. -
CptFlint #95143 Utálni nem utálom én sem. Azért ez még mindig csak videójáték. Olyan erős érzelmeket egy hobbi nem vált ki belőlem. Én általában csak egy gépet szoktam venni generációnként nem csak anyagi okokból, hanem mert időm nem lenne rá amúgy sem egynél többre. Azért remélem egyszer még az én életemben lesz majd valamelyik nintendo gépnek rendes third party támogatása, hogy őket válasszam egyik genben majd.
Na de más téma. A ps5 és új xbox specifikációkból, amiket tudni lehet nagy vonalakban az alapján tök egyforma lesz a két gép. Érdekes lesz, hogy miként fogják megfogni majd a vásárlókat. Remélem erős harc lesz és mi vásárlók jól járunk majd, ahogy megküzdenek a kegyeinkért :) -
#95142 Ja, nem. Készséggel adom, h jó játékok. Nem is vennék mást a kölköknek csak a legjobbat.
A legjobb gyerekjátékot. -
#95141 Beat Saber-t mindenféleképpen, nekem kb az egyetlen ok, ami miatt még nem adtam el a VR-t :))) -
#95140 Vettem pár VR cuccot megint, de odáig még nem jutottam el :-/
Aki amúgy azt mondja, hogy nincs mivel játszani, az vonuljon a Himalájára és álljon ott sorba :-D -
#95139 Jól látod... tolni kell velük és behúznak. Amúgy az Astrobot egy kicsit olyan, mintha Nintendo cím lenne, de nem az :-D
Én csak azért utálom a Nintendot, mert folyamatosan elavult szarokra adják ki a játékaikat és ezek az elavult szarok nevetségesen túlárazottak a technikai tudásukhoz képest. Messze nem minőségi hw-t gyártanak. -
Evoluti0N #95138 Statikot lecsekkoltad már? :) -
#95137 Told le pl. a New Super Mario Bros 1-2-öt és mondd azt, hogy színes-szagos "szar". Kiba. jó cuccok! A Zelda meg kb. az évtized játéka lett... pedig hányadik? Meg se merem már számolni. Zsenik. -
#95136 "ps vr Worlds" - szerintem is remek kezdés!
"Rigs" - Erősen multis cucc, hamar számfárasztó és a multija se pörög már.
"Astro bot" - A legjobb PSVR játék.
"Doom" - 1x megéri végigtolni, de szerintem a Resi jobb.
"wipeout" - Hú baz... ez húzós. Úgy értem ide kell gyomor. Én VR nélkül toltam sokat, frankó, amúgy meg gyomorerősítőnek ideális.
"skyrim" - Agyrém. Ez egy hosszú, összetett szerepjáték, amit arra találtak ki, hogy 150 órát a monitor előtt ülj. Na most a PSVR a fejen az úgy max 1 órát elviselhető/nap... hosszú menet lesz. -
CptFlint #95135 Én ezekben a játékokban nem láttam semmilyen kimagasló színvonalú gameplayt. Bár utolsó nintendo gépem az a gamecube volt, amit szerettem. De nem látok fejlődést náluk semmilyen téren. Na de nem offolok inkább bocsi. -
Evoluti0N #95134 VR Worlds jó bevezetés. Rövid szórakozás, VR megismerésére, tanulmányozására tökéletes. Astrobot egyértelműen egyik legjobb exkluzív. Skyirim mosott fos. Többit nem próbáltam még. -
#95133 Szerintem a nintendo sikere a gyerekeken van. Mármint a legkisebbekén. Nekem is vennem kell konzolt az év végén és eszembe sincs PC vagy PS-t akármit venni, csakis nintendo jöhet számításba. Az az ő világuk. És sok millió apuka így gondolja. Mindegyik. Meg is látszik a játékaikon. Lehet tagadni, de az a sok színes - szagos szar csak arra jó. -
Árpitallica #95132 Sziasztok! :) Szeretném megkérdezni, hogy most üzemelném be először a playstation vr-t(mega pack) és melyik játékokat javasoljátok bevezetésnek először, hogy kipróbáljam?
Ezek vannak : ps vr Worlds, Rigs, Astro bot rm, Doom, wipeout és skyrim. Egyenlőre csak a sima kontrollerem van de holnaptól érkezik a move botok meg az aim! :D -
#95131 Meg bizony. A Nintendo MINDENT alárendel a szórakozásnak és a core gameplaynek eonok óta. És mocskosul jól csinálják.
De! Mivel a hw-en is mindig keresnek és eszük ágában sincs árat csökkenteni, sőt eszük ágában sincs normális retro felületet létrehozni Switch-en, ahol mondjuk 12.000 db. NES, SNES, N64, etc. klasszikussal tolhatod pár dollárért, így egy fakezű barmok is egyszerre, akik az 5 éve is kínos hardverrel tarolnak mégis a piacon. Egyszerre imádni való és hányingerkeltő az egész bagázs. De működik. Piszkosul működik. -
CptFlint #95130 Sok helyen olvasom ezt, hogy a ninty egyedül lehozta az E3-at. Végignéztem a direct-et és olyan volt, mint valami időutazás a múltba. Ezek a játékok tényleg ennyire megmozgatják az embereket? Vagy csak trollkodnak ki tudja? Egyenesen borzasztó volt. -
#95129 Luigi’s Mansion, Link’s Awakening day1. Pletykáltak Botw dlc-t, erre folytatás. Beszarok. -
#95128 Jah. A ninty hozta. Egyedüliként :D -
#95127 Na nintendo fasza volt legalább lesz 1-2 jó game és készül a zelda BOTW folytatás :D -
#95126 -
#95125 Ja igen, adalék, ha valaki elfelejtette volna: az E3-on bemutatott live demonak végül szinte semmi köze nem volt ahhoz, ami a végleges játék lett...
Nem keresek videót, ügyesek vagytok, megtaláljátok. -
#95124 Szerintem az év játékának készítóitől és direktorától authentikusabb nincs a témában. Nézzük, ők hogy látják.
-
#95123 teny hogy nem konnyu tema, foleg mostansag amilyen tech fejlodes van
na de keremszepen, ok adtak erre a fejuket, biztos van valami atmenetibb megoldas, minthogy random kepenhazudjak a usert, foleg abban a korban amikor mindenki minden miatt hisztizik es sertodik 0-24
SAJNOS, kiemelten SAJNOS manapsag ha szolgaltatsz valamit, egy nagyon fontos szempont, hogy kit mennyire sertesz meg vele, kinek mennyire taposol a lelkebe, stb
igen, SAJNOS... de ez van, erre kell keszulni, ezzel kell szamolni, kulonben kiradiroznak a hangosan siro tomegek
ha nagyon egyszeru fejjel nezem, van egy allapota a fejlesztesnek, azt az allapotot az adott kor csucshardveren bemutatom, aztan amikor kijon a jatek mondjuk 1 ev mulva, elvileg minimum azt fogom tudni nyujtani, amit mutattam egy eve
nem? -
#95122 Igen, pontosan, a szélsőségek tartják kordában ezt az egészet. A WD1 esete volt egy ilyen szélsőség. Csak ezzel együttjár, hogy a korlátok olyan irányba mozdulnak, hogy inkább nem mutatnak be semmit. Ld. most. -
#95121 kb. ugyanarról beszélünk :), hogy ők beszélnek mellé, ők is tudják, mi is tudjuk...csak valahol ezt kevésbé tolerálják
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.06.11. 14:24:49 -
#95120 Az ember emberi mivoltából fakadóan mellébeszél. Kurvamindegy milyen iparágról beszélünk. Az ember ember marad, az ember meg mellébeszél, a kisebb ellenállás felé tendál, hazudik ha kell, stb. Embereket irányítok sok éve. Hidd el, tudom hogy megy ez :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.06.11. 14:21:26 -
#95119 De ők ebbe dolgoznak, ez az életük, ezzel kelnek, fekszenek. Oké, hogy nagyítanak, mint az állat, mert hát ki venné meg a cuccot, de MÁR tudják, hogy itt kevés lesz a mágia.