PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sztori egy kalap szar viszont, nem tudom ki rendezte ezeket a cutscene-eket, de az 5 éves lányomnak jobb dramaturgiai érzéke van mikor a plüssökkel játszik.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
(elsö resz)
meg a kingsglaive egesz estes film, azt meg en se neztem meg, de fogom.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Mondom, tetszik, amit látok, de a squadba elférne egy csaj is a négy b*zigyerek mellé. Pontosabban az egyik helyett.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.25. 12:42:22
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
COD2 az első COD, ami letudott kötni multiban huzamosabb ideig...
(aztán lehet még pár óra majd, és hirtelen ráunok <#idiota>#idiota>)
Nagyon élveztem. Igaz 8 euro volt a játék, nem multizok vele.
BO3-ba meg lehet coopba menni a kampány alatt.
Ha nem 18k a játék, akkor simán lazán pikk-pakk...
Infinite-el lazán elszórakoztam, egy kis adrenalinbomba nekem. De multiba csak a ww2 war mod kötne le.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Fő sztorira 20 órát mondok az már sok.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PS5 II PSVR
Azt kell mondjam, hogy kellemes meglepetés eddig a játék. Az átvezetők minősége kiváló, a frame az nagyon gyengus. Kicsit idegesít, hogy mind a négy karakter pasi, legalább egy csajt betehettek volna, persze az előzményekkel nem vagyok tisztában.
Azt sosem fogom megérteni, hogy amikor a fejlesztők megcsinálták a térképet, és teleszarták minden színes ikonnal, biszbasszal, akkor ott senkinek sem jutott eszébe, hogy hé skacok, ez átláthatatlan, tegyünk már be legalább egy filtert. Nem hiszem, hogy ez akkora plusz erőforrást igényelne, a 13 éves unokaöcsém kb fél délután alatt megcsinálná.
Két órát játszottam vele, meglehetősen összetett játék, a harcrendszer kissé kaotikus, de mivel easy-n nyomom, szerencsére egyelőre simán megy.
Attól tartok viszont, hogy 80-90 órát én már szinte semmibe nem teszek bele, tegnap a Witcher 3 utolsó pár óráját már marhára untam, alig vártam, hogy vége legyen. Pedig abba nem ment bele szerintem 40-50-nél több.
PS5 II PSVR
A CoD 2007 környékén élte az aranykorát, azóta folyamatos lejtmenet.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.25. 07:40:34
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
...el akarsz adni nekem egy BB Goty-t....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Engem mondjuk hidegen hagy a játék. Meglátom ezt a béna harc-animációt és mozgást és elég is.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Miről beszélsz? Használ pajzsot. :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.06.23. 22:24:26
A görögöknek a pajzs volt a mindenük. Azzal háltak, ettek, hokiztak megatöbbi...és pont azt veszik el.
Miiii?!
Rossz szájízzel nem tudnám játszani. Nagyon nem jó hogy az Origins-ből kiragadott stílusa van, eltérőt kellett volna csinálni....
Felhazsnált elemekből készült végtermék? Ami az Ubi seggéből jön ki? Mégogy ez is kb 6 éve készül már?
Full mg a kivégzés animációk is ugyanazaok sokszor...és erre tesznek rá egy lapáttal, mintha egy dlc-t látnék az Origins-ből.
pfúj, az Origins miatt azt hittem, hogy na Uborkás srácok, ez király, ezt így kell, most megy a susmus megint.
Ettől hányok.
De mi a faszér akarják ezt elvenni? Meg lehet ezt sokféleképpen is oldani, pl. elhasználódással, töréssel stb., de ezek a genyók kiherélnek egy komplett stílust ami abszolult görög modorhoz kapcsolódik.
Anyjuk faszát!
Nem lesz benne pajzs
Mi a büdös faszom? A kor harcának legfontosabb rész volt...ez aztán ez.... Na, jó... nem kell nekik a pénzem...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.22. 19:54:51
Nincs downgrade, csak gondoltam hátha olcsóbban megúszom ha régebbi gépet veszek. Nincs jó TVm ami kihasználja a Prot, és mivel volt alap gépem is meg Pro is - és nem láttam kb. semmi érdemleges különbséget a kettő között - gondoltam hátha faraghatok az árból.
Adversus solem ne loquitor
1216 még mehet, az alatt már csak nagy levegővel, olcsón. Tudván és nem feledve, hogy bármikor megtörténhet.
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Akkó már nem tök mindegy?<#nemtudom>#nemtudom>
PS5 II PSVR