PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tömbradír (Rise): amilyen gyengén kezdett olyan klafa lett így már a közepére (Geothermal Walley). Jópofa (bár elég egyszerű) tomb-ok, fasza a folyamatos fejlesztgetés, harc gyors és mókás.

A sztori egy kalap szar viszont, nem tudom ki rendezte ezeket a cutscene-eket, de az 5 éves lányomnak jobb dramaturgiai érzéke van mikor a plüssökkel játszik.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Elhiszem, bár nyilván nem a sztorit csinálta, gondolom mellékküldizett és huntolgatott. Játékidőm nagy része nekem is ilyennel ment el, elejét nagyon szerettem, első 10-12 óra első osztályú volt. A harcot cserébe végig csipáztam, ha az nem lett volna, le se pörög a credits.

ahogy nekem is ajanlottak nem is olyan reg: nezd meg a YT-os 5 reszes rajzfilmet, az hozzaad picit a 4 szereplöhöz, jobban fogod öket csipazni.
(elsö resz)
//www.youtube.com/embed/fsVhwsUFaDE
meg a kingsglaive egesz estes film, azt meg en se neztem meg, de fogom.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ulthanito
Minden játékot élvezni kell.

Mondom, tetszik, amit látok, de a squadba elférne egy csaj is a négy b*zigyerek mellé. Pontosabban az egyik helyett.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.06.25. 12:42:22

PS5 II PSVR

Ulthanito
Egy barátom is játszik vele, az első chapter 12 óra volt neki. Azt mondta 12 vagy 14 chapter van benne, ő úgy tudja.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Én simán elhiszem. Jó a ritmusa, addiktív.... :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
Kövezzetek meg, de szerintem kikúrt jó a BO3 multi a mai napig, én nem tudom abbahagyni :D
COD2 az első COD, ami letudott kötni multiban huzamosabb ideig...
(aztán lehet még pár óra majd, és hirtelen ráunok <#idiota>)
darkSectorxxx
Most nyomtam le a Infinite-t.
Nagyon élveztem. Igaz 8 euro volt a játék, nem multizok vele.
BO3-ba meg lehet coopba menni a kampány alatt.
Ha nem 18k a játék, akkor simán lazán pikk-pakk...

Infinite-el lazán elszórakoztam, egy kis adrenalinbomba nekem. De multiba csak a ww2 war mod kötne le.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nincs ebben 90 óra, én elég sokat tököltem mellékküldikkel/huntokkal, így volt 45 a vége.

Fő sztorira 20 órát mondok az már sok.

ugy tudom van benne filter

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

FF játékokat élvezni kell. Sajátos megjelenítése, világa és elképzelése van. Semmi máshoz nem hasonlítható, kb. ez a stílus az eredeti, ami anno megjelent.

Ulthanito
Van vagy 5 ezer forint a sztórban. Miközben a tököd vakarod reggel ébredés után, nyomj egy buy gombot, dőlj hátra, és mire felébredsz, játszhatsz is vele!

PS5 II PSVR

Ulthanito
Na, tegnap elkezdtem FFXV-t.

Azt kell mondjam, hogy kellemes meglepetés eddig a játék. Az átvezetők minősége kiváló, a frame az nagyon gyengus. Kicsit idegesít, hogy mind a négy karakter pasi, legalább egy csajt betehettek volna, persze az előzményekkel nem vagyok tisztában.

Azt sosem fogom megérteni, hogy amikor a fejlesztők megcsinálták a térképet, és teleszarták minden színes ikonnal, biszbasszal, akkor ott senkinek sem jutott eszébe, hogy hé skacok, ez átláthatatlan, tegyünk már be legalább egy filtert. Nem hiszem, hogy ez akkora plusz erőforrást igényelne, a 13 éves unokaöcsém kb fél délután alatt megcsinálná.

Két órát játszottam vele, meglehetősen összetett játék, a harcrendszer kissé kaotikus, de mivel easy-n nyomom, szerencsére egyelőre simán megy.

Attól tartok viszont, hogy 80-90 órát én már szinte semmibe nem teszek bele, tegnap a Witcher 3 utolsó pár óráját már marhára untam, alig vártam, hogy vége legyen. Pedig abba nem ment bele szerintem 40-50-nél több.

PS5 II PSVR

Kongy
Valahol teljesen érthető, hogy megszűnik a CoD kampány. Minden létező klisét kilőttek már, amit csak tudtak, na meg aztán ott vannak az olyan csemegék, mint a "Press F to pay respects".... Szóval tényleg kifulladt az egész, nem kell erőltetni. Bár ha rajtam múlna a multi részét sem erőltetném....

A CoD 2007 környékén élte az aranykorát, azóta folyamatos lejtmenet.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.25. 07:40:34

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Teljesen rendben van. Igazi kis popcorn csemege :)

Moby
+1. Az okádékra egy pacsi innen is! <#banplz>

Adversus solem ne loquitor

Tatyla
Hát ízlések és pofonok, mert szerintem okádék

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
amúgy meglepőten jó ez a Black Ops 3 campaign. ha nem lett volna ingyenes, sosem próbálom ki. kár, hogy az új CODban nem lesz már single player
darkSectorxxx
:)

Kandurex

...el akarsz adni nekem egy BB Goty-t....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Hát nem, közbe utánna néztem, csak márciusban volt...szóval pá, pá :(

darkSectorxxx
Igen, sőtt voltmár, de amúgyis brutál akciók vannak! :D

Kandurex
Hmm...most játszható plus-al?

Rage47
Én eladtam nemrég, mert nem haladtam vele. Közben meg ingyenes lett Plus-szal, így egyszer folytatni fogom, nem szabadulok meg tőle. :D
Kandurex
Eladó valakinek a Bloodborne Goty? Vennék.

Rage47
Ja én is erre gondoltam. Hősünk inkább assassin, nem katona.
Engem mondjuk hidegen hagy a játék. Meglátom ezt a béna harc-animációt és mozgást és elég is.
Kongy
De akkor ez most downgrade az Originshez képest? Ott lehetett pajzsozni ezerrel. Mondjuk azzal lehet(ne) magyarázni, hogy a pajzsot a katonák használták, nem az asszaszinok :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kandurex
Ez egy skill, h elveheted az ellenféltől és aztán....aztán...igazi göröghöz méltóan (itt a röhögés helye) ....eldobd...

Rage47

Miről beszélsz? Használ pajzsot. :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.06.23. 22:24:26
Kandurex
De paszmek!

A görögöknek a pajzs volt a mindenük. Azzal háltak, ettek, hokiztak megatöbbi...és pont azt veszik el.

Miiii?!

darkSectorxxx
Hát ha a harcrendszert elcseszik nekem, meg kapáásból egy teljes árú ujrahasznosított textúrák, mit textúrák, komplett pályaelemekkel nekem nem nagyon kéne még szupi rpg ként se.
Rossz szájízzel nem tudnám játszani. Nagyon nem jó hogy az Origins-ből kiragadott stílusa van, eltérőt kellett volna csinálni....

Én arra kivi vagyok, h mennyire lesznek jól megvalósítva az RPG elemek. Ha a játék teljes RPG-sítése jól el lesz találva, az számomra már elég fejlesztés lesz ahhoz, megérje a vásárlást. Az mondjuk tény, h sok minden elég kopipészt, de az AC Origins előtt éveken keresztül kopipészt volt.
darkSectorxxx
Azt kivéve hogy egy kibaszott szarkupac?
Felhazsnált elemekből készült végtermék? Ami az Ubi seggéből jön ki? Mégogy ez is kb 6 éve készül már?
Full mg a kivégzés animációk is ugyanazaok sokszor...és erre tesznek rá egy lapáttal, mintha egy dlc-t látnék az Origins-ből.

pfúj, az Origins miatt azt hittem, hogy na Uborkás srácok, ez király, ezt így kell, most megy a susmus megint.

Ettől hányok.

Nem akarom ez alapján már temetni a játékot, de nekem se tetszik a dolog. Majd meglátjuk, hogyan sül el.
darkSectorxxx
Atyauristen elbasszák. :D

Kandurex
Természetesen a játékba minden gyökérnek lehet, csak a főhősök keze szárad le, ha hozzá ér!

De mi a faszér akarják ezt elvenni? Meg lehet ezt sokféleképpen is oldani, pl. elhasználódással, töréssel stb., de ezek a genyók kiherélnek egy komplett stílust ami abszolult görög modorhoz kapcsolódik.

Anyjuk faszát!

Kandurex
Új AC:

Nem lesz benne pajzs

Mi a büdös faszom? A kor harcának legfontosabb rész volt...ez aztán ez.... Na, jó... nem kell nekik a pénzem...

bakkerman
Ja es termeszetesen a jatekban nincs automentes,de meg arra se jottem ra hogy hol kell menteni szoval minden egyes licenszes bohockodas utan nullarol kezdem a jatekot ujra :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Hali,megvettem a Yakuza Zero-t a storebol (magyar) mert rohadt jo aron volt most,de jott egy uzenet a PS-en hogy “a rendszer 15 perc mulva felfuggeszti az alkalmazast mert a licenc nem erositheto meg vagy lejart” ...talaltam egy megoldast hogy a fiokkezelesnel allitsam vissza a licenszeket utana ujra jatszottam es megint ezt irta ki,15 perc mulva ki is lepett. Talalkoztatok mar ilyennel??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kongy
1-2 játék van amúgy, ami érezhetően jobban fut Pro-n, és nem kis különbség van sima gép és pro között még 4k tv nélkül is. Pl a Last Guardian teljesítménye egyedül Pro-n elfogadható szerintem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.22. 19:54:51

Köszi a válaszokat, akkor gyűjtök Pro gépre.
Nincs downgrade, csak gondoltam hátha olcsóbban megúszom ha régebbi gépet veszek. Nincs jó TVm ami kihasználja a Prot, és mivel volt alap gépem is meg Pro is - és nem láttam kb. semmi érdemleges különbséget a kettő között - gondoltam hátha faraghatok az árból.

Moby
Valójában nem a hőtermelés kúrja el, hanem a hőingadozás okozta dialtáció hatására mikrorepedések keletkeznek a forrasztásban, amika folyamat hatására feszt híznak.

Fasza... Majd szólok ha a régim beszart, haver biztos hupákolni fog, mondjuk bagóért vitte...

Moby
Mára rengeteg a döglött fat gép. Nagyrészt kiszáradt pasztázás, állandó hőtermelés okán felszakadt apu forrasztások. Az utólagos reballing drága. és sokszor leginkább szar, nem tart sokáig. Garis fat már nincs.
1216 még mehet, az alatt már csak nagy levegővel, olcsón. Tudván és nem feledve, hogy bármikor megtörténhet.

Hangosak nagyon, különben nincs velük baj. Enyém a mai napig pörög havernál.

Tatyla
Nem értem miért a downgrade?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok. Olyan technikai kérdésem lenne, hogy volt egy Pro gépem, és most látok hirdetésekben régi FAT sima gépeket. Érdemes lehet ezekkel próbálkozni? Szokott ezeknek lenni valami gyermekbetegségük ami miatt nem javallott? Vagy inkább gyűjtsön még az ember és újonnan Pro?

Én azért tervezgetem a vételt, jó lenne ha nem lenne lejebb :D Mert hát ugye mindig van lejebb
Ulthanito
"Így se hasonlít semmilyen téren egy világháborús játékra."

Akkó már nem tök mindegy?<#nemtudom>

PS5 II PSVR

Kojiro
Pont erről van szó!

Kojiro ergo sum.