121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#95198 Zeldacska annyira jo volt, hogy kb. 3 mozzanatara emlekszem a jateknak. -
#95197 wow tuti vétel majd :D -
#95196 Szép meg hangulatos, de a Komoly Sámuel féle kalandok sokáig nem kötnek le. -
Jó lesz ez. -
#95194 Igen a régi HUD sokkal jobb volt. Ez az új elég béna -
#95193 jah-jhah, hát számomra se :D már bejelentés előtt triviális volt :D
zenére se lesz panasz asszem, brutál...
nekem egyes egyedül a HUD, ami picit fura valahogy (túl nagy?! vagy túlsok?! vagy nem is tudom..)... de persze annyi baj legyen, nyilván nem érdekel :D
ide véle, de ÜSTÖLLÉST! nekem legjobban várt cím CP2077 után... najó, meg Psychonauts 2 :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.13. 22:46:28 -
#95192 A tegnapelőtti téma margójára. -
#95191 Aztajóbüdösk....namégszép :) Mondjuk eddig sem volt kérdés :) -
kis recska estére...
nekem akkora day0 vétel, mint ide Makó :D -
TomStorm #95189 Output-nál all audio ha jól emlékszem arra tedd -
#95188 Azzal kiválóan lehűtöd a műanyag burkolatot. Nem tudom mi a cél vele, de hajrá :) -
sanya200 #95187 Teszek jégakkut a tetejére -
#95186 Semmilyen plusz hűtő nincs, ami működne. -
sanya200 #95185 Sziasztok
Használ valaki plusz hűtőt a ps4 pro hoz? Ilyenkor kegyetlen hangos, vmi jobbféle hűtővel javulhat a helyzet?
Meg valamiért nem akar működni a razer kraken tournament edition fülesem ps4-el. Hang és képernyőbeállításokat is néztem, meg audióeszközök. Ott ki is írja, kimenet és bemenet is a füles de mégsincs hang. Lehet köze az átalakítóhoz? Gyárilag jack dugós de van hozzá mellékelve usb átalakító is.
Amúgy nagyon várós ez a crash team racing, régen sokat toltam de még PC-re is megvan emulátorral -
#95184 :( Hülyék. -
#95183 Nem. 30 lesz mindenhol az régi hír -
#95182 Na várjál, mert random guglival sok helyen azt találtam, hogy a pron és one x-en 60 lesz. -
#95181 Mi? Akkor nekem is kimarad :D -
#95180 :O
Olvasom csak 30 fps :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.13. 19:45:30 -
#95179 Akkor Neked kimarad? #banplz :D -
#95178 Na ez fun lesz. Mario kart rajongóknak kötelező :)
-
#95177 Ha kell valakinek 3.8 FW kód szóljon. 16 fős partyk és jobb minőségű party chat. Aki online játszik és meg akarja nézni milyen minőségű az új party chat szóljon, mert a kód 20* felhasználható -
#95176 Megtaláltad a legszarabb minőségű capturet a játékból kb, amit streamről vettek fel
Nézd meg ezt. Egy "picivel" jobban néz ki
-
hogy néz már ki ez a játék komolyan... :D -
#95174 No meg a Castle of Illusion. Ne maradjon már ki :) -
#95173 Van köztünk olyan, aki nem az alap kontrollereket (Dualshock 4) használja a játék alatt? Ha mást használ, akkor mi a tapasztalata? Megéri egy komolyabb kontrollerbe befektetni? -
szebag79 #95172 Youtubon találtam egy hozzászólást Cyberpunk E3 demóval kapcsolatban, bemásolom remélem nem gond:
"Kis infó a Cyberpunk privát demóból, ha valakit érdekel: Teljes pacifista végigjátszás is opcionális (vagyis nem kell megölnöd egyáltalán senkit, megoldhatod másképpen is a dolgokat).
A kis vörös szál 2:17:11 -nél az ultravékony mono-philament wire, ami multifunkcionális. Ölni lehet vele (levágsz fejet, végtagokat, stb), lehet ostorként használni, de akár távolról hackelhetsz is vele (beledobod egy enemy neuro-slot-jába mint valami USB kábelt és voila, megvan a kapcsolat a hackeléshez).
Meghackelhetsz többféle berendezési elemet, például védelmi löveget ami szarrá lő mindenkit a közelben (ha rohadt nagy a strength stat-od odarohansz és kitépheted a helyéről és te lősz vele manuálisan). Sparring robotot, hogy átállítsd a nehézségi fokozatát, így a következő ütésével kiüti - akivel éppen bunyózik - mint a szart.
Ha éppen látsz valakit fekvőpadozni, meghackelheted a fekvőpadot (mert az is rá van kötve a Net-re) és megnöveled a rúdra nehezedő nyomást, ami miatt a csávó nem bírja majd el, és ráesik a nyakára, megöli.
Volt egy boss fight is ( 2:17:11 ), halálra szterkózott cyborg baszott nagy kalapáccsal, ha kitérsz a csapásai elől és szétlövöd/töröd a hátán a juice adagolót, nem tudja majd többször felemelni a kalapácsot, de akkor lehet, hogy neked ugrik és megfog, elkezd hack-elni. Meg kell ölnöd mielőtt a hack meter feltöltődik, különben "You Died".
Többféle képpen mehetsz át egy területen, 2 ajtóból egy netrunner csak egyet tud kinyitni hackeléssel, a másikat viszont nem tudja mert nincs terminál. Azt viszont, ha erősebb a karaktered, szétfeszítheted puszta kézzel.
Van szerteágazó perk rendszer, pisztolyok, gépkarabélyok, pengék, shotgun-ok, mesterlövész puskák, atlétika, pusztakezes képességek, hackelés, engineering, hideg vér (fasz tudja mit jelent) stb, stb."
Utoljára szerkesztette: szebag79, 2019.06.13. 07:57:02 -
Árpitallica #95171 Nem bírtam ki, ahogy írtad hogy milyen jó, beszereztem ezt a monstercat dlc pakkot is hozzá! :) Zenész létemre imádom, hogy van ilyen játék, mint ez! Hatalmas élmény fénykardokkal dobozokat mindenféle irányban ütemre vágni meg falak mellől elhajolni, guggolni! :) Kezdéskor véletlenül egyik suhintás alkalmával bevertem az egyik kezem a valóságban, tök vicces volt! :D -
Árpitallica #95170 Megvettem vr-hoz a fagyikat, majd ráraktam ps4re tölteni (kicsit körülményes volt mert sima ps4en csak két usb foglalat van, így tettem rá 4es elosztót) és a használati szerint amint teljesen feltöltődnek, akkor a piros jelzőfény ki fog kapcsolni, de ez nem történt meg, hanem folyamatosan azt mutatta hogy töltődik pedig jó 5-6 órát ment a töltés.. Viszont amikor kihúztam a töltés alól őket akkor ps gombot lenyomva teli akksit mutattak! Meg egyszerre a két fagyinak a töltöttségét nem tudom megnézni menüben, csak külön külön. Én csinálok valamit rosszul, vagy engedjem el mert ez egyszerűen csak ilyen? :D -
Zóanagyvarázsló #95169 A Giana Sisters nálam más szint, ha be is jött. Amiatt meg rossz élmény marad, hogy PS3-on az utolsó bosst másfél óra próbálkozás miatt feladtam, szaggatott is a rohadék, amellett, hogy szemét volt. Utána PC-n az egyik pálya bebugzott (feltöltve maradt vízzel, azaz instant death a pálya újrakezdése nélkül), és nem volt kedvem újra elindítani. De összességében a PS3-as Puppeteer is eleve tetszett legalább annyira, noha klasszikusnak nem mondanám. Az a PoP, a The Lost Vikings, az SMB (a Mario és a Meat is) vagy a kedvenced, a VVVVVV :)
Annak örülök, hogy PS4-en is elérhető a 3D-s kincsek közül Psychonauts, és lesz rá a 2 is, az MS-biznisz ellenére is. Jópofa az A Hat in Time is, érdemes neki esélyt adni. 3D-sek közül nálam eddig a Psychonauts, a Sands of Time és a Jak & Daxter vitt mindent. A Ratchet azért lövöldésebb, de nagy móka. Illetve a Spyro-remake-et is megnézném a helyedben, a PS1-es részek jófélék voltak.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.13. 01:19:01 -
#95168 Dunkey megint hozta a kötelezőt:
-
#95167 Nekem a Psychi örök, rohadtul várom a 2. részt :) nagyon remélem, hogy tényleg még idén jön ősszel :) nagyon rég játszottam már vele, de szinte az összes pályára emlékszem, annyira emlékezetes volt számomra :D gondolkozom, hogy még a 2. rész előtt illene azért végigtolni újra :D -
#95166 PoP-ok! Azok nagyon! Még a sokat ekézett 2008-as is bejött, de a Forgotten Sands már kevésbé. (Persze jól elvoltam azért azzal is.)
És igen, a Crash-t is kedveltem mindig is... sőt, nagyon is. De mondom, a Psychonauts egy remek játék volt, sok momemntumra emlékszem belőle, de mégis a 2D-s cuccok jobban megfognak. A Giana Sisters riméket is oltárira bírtam.
Rayman Origins és Legends is nagy favoritom :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.06.12. 21:04:22 -
#95165 A W3 pont egy olyan cím, ami nem igazán alkalmas a melóba járáskor történő letolásra. Ezeknek a játékoknak a fő varázsa a beleélés, hiszen szerepjáték. A buszos, vonatos közeg egyszerűen túl IRL ahhoz, hogy jól beleéld magad... közben rásüt a nap a kijelzőre, harákol melletted valaki, jön egy bomba csaj, a köv. kereszteződésben csikorog a fék, elhúz melleted egy motoros 200-al, zsibbad a lábad, meleged van, izzad a kezed, etc. Ezernyi dolog ami kizökkent és szétcseszi az illúziót.
Ettől függetlenül van értelme Switch-re is kihozni egy ilyet, mert akinek csak ilyen konzolja van, az otthon a 4 fal között k. jól ellehet vele és amikor kimegy wc-re, még megszakítania se kell a kalandot.
Ha lesz végre Switch "Pro" venni fogom. Nagyon várós. -
#95164 na, örülök akkor, hogyha segíthettem! :) Imagine Dragons nekem pont nem kenyerem, de az összes többi szám (szinte) mind rohadt jó benne (Monstercat DLC pack is, pláne a RIOT - Overkill :P) -
#95163 És tapasztalatból mondom, hogy egy gyereknek még úgy is nehéz. Szóval én inkább azt mondom, hogy még csíttel sem való az gyereknek igazán, és egy kicsit ezért sem értettem, hogy minek kellett bele. -
Zóanagyvarázsló #95162 Mondjuk eddig is az jött le, hogy a 2D platformereket jobban szereted, mint 3D-seket, a Super Mario 64-re is fújtál.
PS-en vagy Nintendón mi volt az, ami 3D-s, de nagyon bejött, a 2D-s kedvenceid mellé tehető? Olyasmi rémlik, hogy a PoP: Sands of Time és a megosztó, kritikailag bukott Wrath of Cortex bejött. -
Zóanagyvarázsló #95161 Még a Rabbids vs Mariót sem a Nintendo készítette, de azért elég nintendós darab. Vannak exkluzívabb hardcore és nem gyereknek való játékok is a gépeiken, mint a Bayonetta 2 vagy a legutóbbi Fatal Frame.
Meg hát korábban Wii-n volt egy ilyen is:
Nem belezős téma, de a switches DKC-be is úgy kellett beletenni egy opcionális cheater majmot, hogy a casualok számára végigjátszható legyen, mert túl nehéz volt.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.12. 10:59:17 -
#95160 Engem is érdekel a Switch, és én sokakkal ellentétben örülök a Witcher 3-nak is. Munkába menet a buszon milyen jobb esélyed van a világ egyik legjobb játékával játszani? Ezért nekem pl simán megéri a látványvilágbeli kompromisszum. Örülök, hogy egyre több cég látja a handheld konzolban a lehetőséget, ami persze nagyrészt annak köszönhető, hogy egy rakást adtak el belőle... De ha visszagondoltok pl a PS Vitára, az első 2 évében készült rá 3-4 értelmes AAA játék kb? Ehhez képest a Switchen már van kb 2 tucat.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.06.12. 09:16:06 -
Árpitallica #95159 Tyűű! Meglestem, nem is tudtam hogy ilyen is van, első látásra szerelem ez a játék! :) Imagine Dragons pakkal be is húztam magamnak ezt a Beat Sabert! :D