121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#95238 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bíztam benne, hogy a végén őt is, meg Micah-t is megölhetem, de nem... Amúgy a nagy hiányosság szerintem, hogy semmi választás meg történetre kihatás nincs a játékban szinte. Én végigvittem, nekem mondjuk tetszett -
#95237 elég, ha annyit mondok, Dutch :D
meg I have a plan :D -
#95236 Érdekes én végigvittem a RDR2-t, de esküszöm nem emlékszem magára az endingre... XDDD Olyan szinten feleslegesen elnyújtották a végét, meg úgy az egész epilógust, hogy már az utolsó 2-3 órán szerintem aludtam. Valszeg ezért nincs meg hogy végződött.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.06.17. 15:58:00 -
#95235 Asszem 3 db sztoris horda van, többi opcionális -
#95234 Nem fog durvulni, bár rosszabb sem lesz. Én a játék utolsó 25%-ban járok, de még egy hordát se irtottam ki, és semmilyen kísértést nem érzek arra, hogy megtegyem.
Kíváncsi vagyok a sztori végére, ezért tolom már csak. Nem mondom, hogy rossz játék, sőt, elfogadom, ha ez tetszik valakinek, engem nem sikerült beszippantania. -
#95233 Szerintem Arthur kurva jó karakter volt, de hát a szimpátián nincs mit vitatkozni. -
#95232 hmm érdekes :D első 2 Witcher nekem kimaradt, de a W3-ba belepumpáltam egy ~150 órát valahogy, bár igaz, több részletben futottam neki :)
RDR2 eleje viszont tényleg uncsi, azt aláírom...első ~10-15 órát én simán mondanám egy bevezetőnek/tutorialnak - csak hát alapból már ez 2-3x hosszabb, mint a mai játékok átlaga, és nem ehhez van szokva a mai játékos bázis nagyja szerintem.. :D
mondjuk szégyenszemre énsem vittem (még) végig, de nem is kívánkozom annyira, a lovaglástól énis megcsömörlöttem chapter 4 utánra :D még úgy is, hogy amikor csak tudtam, mindenhova fast traveleztem.. :D
viszont ettől függetlenül szerintem is nagyon durván és precízen összepakolt játék, de na nemtom... open-world cuccokat egyre nehezebben tolerálom és igénylem...
Days Gone-nal sem bírok emiatt... első horda megvolt, de egyszerűen nem érzem, hogy ez annyira egy egetrengető játék lenne :D
érdemes tovább játszani, durvul még ez, vagy felejtsük el egymást? :D
-
#95231 Hát nem tudom én egy percig se unatkoztam RDR alatt, de kinek mi. Arthur meg az egyik legjobb karakter volt -
#95230 -
#95229 Ugyanígy vagyok az RDR2-vel. Látom a végtelen beletöltött munkát, a világa hihetetlenül kimunkált, stbstb. Ha valaki megtalálja magát benne, elhiszem, hogy millió órára tudja lekötni minőségi szórakozással. Én nem találtam meg magam benne. Nem dráma, van száz más.
Sosem fog olyan játék/film/könyv/bármi születni, ami mindenkinek tetszik. Nincs az emberiségnek közös metszéspontja még az minimál létfenntartó funkciókban sem, nemhogy a szórakozásban. -
#95228 felve jegyzem meg hogy szorol szora ugyanez van bennem az osszes witcher resz megjelenesenel
oke, nem mindig mocsarban kezdesz, de a tobbi stimmel
illetve en nem tudtam megszeretni az elso reszt se
viszont kenytelen vagyok tiszteletben tartani hogy kurvanagy fanbase-e van a sorozatnak, es kellemes orakat okoz sok jatekosnak - ez van, amig nem probaljuk egymast gyozkodni, nincs baj -
#95227 Vontatott unalomszimulátor. Megfejelve némi mocsárban járással a táborban :)
A főhős egy nyomorult türhőparaszt. Jellemző, hogy addig voltam képes vele játszani óriási fájdalmak árán, amíg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott a levegőbe csaptam, és letöröltem. Sosem játszottam igazából végig. Nyilván nem is tervezem.. Gyűlölöm azt a játékot, és mindazt, amivé vált az általam olyan nagyon kedvelt első rész után.meg nem pandelt a jópicsába -
#95226 de mér, mi bajotok vót az RDR2-vel? :D
mármint hogy tényleg kíváncsi vagyok csak :P
..jhah sejtem az, hogy kurvára monoton volt a sok lovaglás?:D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.06.17. 07:41:55 -
#95225 Tehát magyarul, neked nem tetszik. -
#95224 -
#95223 Ez is egy vélemény :) -
#95222 -
#95221 A Stand Unshaken a legnagyobb érték abban a játékban. A zenéken kívül egy határ szar szerintem minden más, de a zenék kurvajók. -
#95220 Nem sírok ha rá gondolok, hanem hányok. :) -
#95219 Nagyon is, és hamarosan jön a soundtrack :) -
#95218 Jó volt az nem tudom mit sírtok :D -
#95217 [feljött egy kis hányás]
RDR2 -
#95216 Én nem tudom fog-e még készülni olyan játék, amit ilyen tiszta szívből tudnék gyűlölni, mint az RDR2-t :D -
#95215 Amikor a két kedvenced találkozik :D -
#95214 R.I.P. ZBOTW2 -
#95213 “Zelda: Breath Of The Wild 2 Team Is Inspired By Red Dead 2, Nintendo Says At E3 2019”
Nem tudom, hogy ennek örüljek-e... -
#95212 internal release date jelenleg február szóval van rá esély -
#95211 Ez a videó már kering egy ideje. A helyes válasz pedig:ffffffffffvalamikor :D -
#95210 Arra a kérdésre, hogy a The Last of Us 2 mikor jelenhet meg:
"I think it’s releasing in fe…"
2020 február? -
sanya200 #95209 Csak vicc volt -
#95208 2+ éve csinálják. Simán jöhet jövőre -
#95207 Lehet jövőre? Állítólag együtt tolták a Seggíróval...
Elég komoly évnek néz ki 20 a megjelenések alapján (és még gen váltás is) -
#95206 Ja. Trailert már megnéztem vagy 10* :D
Remélem jövő év végén jön -
#95205 Nem baj, készüljön csak a ER gőzerővel. -
#95204 Ezért is pattintottam el...ezt a vasat nem ütik tovább :(
kár -
#95203 A hírek szerint senki se dolgozik sekiro DLCn jelenleg. From nagy része Elden Ringet csinálja úgyhogy lehet nem kapunk sekiro DLCt -
#95202 Giana final boss a patch előtt egy legenda... és én letoltam. Évekig a legritkább achim volt Steam-en.
Lost Vikings és persze a Blackthrone, meg elit szint. De sajna rég voltak, ilyen felsorolásokból már néha kimaradnak :-/ -
#95201 Jogos... meg a Max the Curse of Brotherhood, meg hát akkor már az Ori se. :-) -
#95200 Az utóbbi évek legjobbja... nemtom... kapott valahol 9/10 alatt? Ha igen, mit szívtak? :-D -
6600GT #95199 Sziasztok lenne egy kérdésem a days gone játékkal,manuális mentes működik?mert én mentettem az alagútban az elején de nem onnan töltötte be a következő alkalomkor...vagy H működik itt a mentés rendszer, köszönöm es szép napot kitartás ebbe a nagy melegben