PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.29. 11:32:31
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Miután kijött, futottam egy rövidet a Hellblade-el. Kb itt is ismert a véleményem róla. Nem jött be, maradjunk a heves érzelmek helyett ennyiben 😊
A héten nemtudom milyen indíttatásból (biztos volt valami apropója), beleálltam megint. Kb 180 fokot fordultam vele, szinte az első pillanatától. Biztos valami kurvanagy bajom volt a világgal vagy valakivel amikor először találkoztunk. Zseniális.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.29. 11:25:05
olyan ez mint a kocsmaban a pohar, meg irodaban a papir - mindenki tudja hogy fogyo termek, nem verik le senkin, ez igy mukodik, nincs vele a vilagon semmi baj
neha becsuszik egy fuckup, az szerintem a normalis, hogy ne a user jarjon szarul fuckupnal, hanem a ceg (ami relativ mer ilyen osszegek annyira erintenek meg egy amazont, mint ha irodaban elveszel egy darab a4es papirt a nyomtato mellol 😄)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.29. 11:15:31
De jártam úgyis, hogy nem a rendelt játékot küldték, hanem egy másikat (Star Wars helyett Star Treket), ami drágább. Visszaküldtem, megkaptam az eredetileg rendelt játékot (nem egészen azt, hanem refurbished volt, egy CD-kulcsos PC-játék...), de buktam a nemzetközi postaköltséget, mert csak csekket voltak hajlandók küldeni, amit itthon nem lett volna értelme beváltani. Ez a volt a Game.co.uk. Nekik lehet, hogy nem küldenék már soha vissza semmit, elég volt, hogy egyszer megszívattak. (Időrendben ez az eset történt előbb.)
Na meg ilyen esetekben mindig világba kell levelezni meg szórakozni, sajnos időigényes dolog.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.06.29. 11:02:20
*messze nem ismerem annyira, mint az ittenieket
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.29. 10:57:54
viccet felreteve van aki visszaadja?
fun fact: az emlitett küldemenyemet is megteritettek multkor (vagy 60 euro), aztan befutott a cimzettnel 😄
csapassad es adj neki idöt (lasd amit amott irtam)!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.29. 09:10:17
22 napig kínából sem jön rendelés. A holdról sem. Mindegy, itt van, tudok játszani, ez a lényeg 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Egy interjúban most Yoshiaki Hirabayashi elmondta, hogy a program figyeli majd, hogy hogyan boldogulunk – már a standard beállításoknál is, ha túl könnyen átverekedjük magunkat a húsunkra vágyó élőhalottakon, akkor a szoftver több és strapabíróbb ellenfelet fog önteni a nyakunkba egy bizonyos határig, ez a határ változik majd attól függően, hogy milyen nehézségi szinten ugrottunk neki a szoftvernek. Ennek a megoldásnak köszönhetően folyamatos feszültség alatt leszünk – márpedig feszültségből nem lesz hiány, hiszen egy ijesztő, elsősorban a túlélésre kihegyezett program lesz a Resident Evil 2 Remake, amelynek egyik nagy varázsa az lesz, hogy bár figyeli a teljesítményünket, de annyira sohasem engedi majd el a kezünket, hogy megnyugodjunk."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
pont tegnap kezdtem es akartam kerdezni, hogy hogy allsz vele. kb. 3 ora alapjan eleg kellemes, technoban pipec es souls-potlonak se förtelem. ha belefutsz valamikor olcson ismet, mindenkepp kukkants bele.
(amugy nemregiben küldtem haza valamit es joval tovabb tartott, mint altalaban. meg megkaphatod sztem)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.28. 14:18:34
/nem a pénzt akartam, csak játszani 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.28. 14:11:40
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.27. 20:14:16
Cyberpunk 2077 will launch as a single-player game – but multiplayer could potentially follow
When Eurogamer attended the behind-closed-doors preview session for Cyberpunk 2077, they asked whether the game was going to have any sort of multiplayer element. Quest designer Patrick Mills confirmed that it’s a single-player only game, but that their R&D department had worked on some multiplayer concepts and ideas as well.
talán lesz majd multi egyszer rilíz után 😊
plusz a trélerben is ugye fellelhető ez a hidden message:
- There aren't any microtransactions: "In a single player role-playing game? Are you nuts?"
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.27. 19:14:08
Nem teljesen. Állandó online kapcsolatot igényel, csak valós játékosok lesznek(max 20-25 db egyidejűleg), semmi npc, a küldiket különböző konzolokból, iratokból kapod majd. Persze lehet egyedül is csinálgatni a küldiket, ha innen nézzük végül is full single 😊
PSN ID.: Beegabor