PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindig igy irta
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.29. 11:32:31

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tikal
hu baszki de fura ezt az 'avval'-t olvasni, mikor tértél át erre? <#vigyor3>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Más.

Miután kijött, futottam egy rövidet a Hellblade-el. Kb itt is ismert a véleményem róla. Nem jött be, maradjunk a heves érzelmek helyett ennyiben 😊
A héten nemtudom milyen indíttatásból (biztos volt valami apropója), beleálltam megint. Kb 180 fokot fordultam vele, szinte az első pillanatától. Biztos valami kurvanagy bajom volt a világgal vagy valakivel amikor először találkoztunk. Zseniális.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Szent meggyőződésem, hogy automata válaszolt. Megnézte a rendelésszámot, 6 euro, le se szarta humanoid hogy mi a probléma, azonnali refund, mer ez legalacsonyabb költségű megoldás. Most kényszerítsem bele őket valami kurvadrága eljárásba avval, hogy visszaküldöm nekik a pénzüket? <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.29. 11:25:05

j0nNyKa
dehat nem vagy
olyan ez mint a kocsmaban a pohar, meg irodaban a papir - mindenki tudja hogy fogyo termek, nem verik le senkin, ez igy mukodik, nincs vele a vilagon semmi baj
neha becsuszik egy fuckup, az szerintem a normalis, hogy ne a user jarjon szarul fuckupnal, hanem a ceg (ami relativ mer ilyen osszegek annyira erintenek meg egy amazont, mint ha irodaban elveszel egy darab a4es papirt a nyomtato mellol 😄)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

de hogy a vilag egyensulya kicsit helyrebillenjen: elfelejtettem lemondani az eBay Plus probahonap vege elött, az iment vontak le az eves 20 eurot 😄 karma

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Higgyétek el, az a 6 euro az én életemből is legalább úgy hiányzik, mint az amazonéból 😊 Ha egy gombnyomással visszamenne visszabasznám nekik, de maximum ennyit lennék hajlandó tenni érte, és ez nagyjából ekvivalens avval az efforttal, amit ők tettek a probléma megoldásába. Szal minden marad ennyiben, és egyezünk avval, hogy egy szar alak vagyok. Nekem ez így tök oké 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.29. 11:15:31

Dehogyis, végigjátszás után mindig visszaküldöm nekik a játékokat, nem adom tovább őket <#idiota>
j0nNyKa
igen egyebkent en is ezt tapasztaltam, hasonlo szituban (a szandek megvolt!)

amazon-t ismerve, ha moby irna nekik, hogy megkapta es visszaadna azt a par eurot, valoszinüleg azt valaszolnak, hogy felejtse el.

Moby
De nyugtass meg, hogy amikor az olcsón vett játékot esetleg haszonnal adod tovább, a felét olyankor is elküldöd nekik! <#banplz>

<#idiota>

j0nNyKa
te tul jo arc vagy erre a vilagra 😊

Pénzt így még nema dtak vissza nekem, de játékot küldtke már kétszer, amikor 31 nap alatt sem ért ide Angliából, de a bejelentés után megérkezett az első. Írtam a supportnak, visszaküldtem, ők pedig refundolták a postaköltséget. A The Hut volt az, de akkor még az volt a "kék Zavvi", nem különítették el a két üzlet profilját.

De jártam úgyis, hogy nem a rendelt játékot küldték, hanem egy másikat (Star Wars helyett Star Treket), ami drágább. Visszaküldtem, megkaptam az eredetileg rendelt játékot (nem egészen azt, hanem refurbished volt, egy CD-kulcsos PC-játék...), de buktam a nemzetközi postaköltséget, mert csak csekket voltak hajlandók küldeni, amit itthon nem lett volna értelme beváltani. Ez a volt a Game.co.uk. Nekik lehet, hogy nem küldenék már soha vissza semmit, elég volt, hogy egyszer megszívattak. (Időrendben ez az eset történt előbb.)

Na meg ilyen esetekben mindig világba kell levelezni meg szórakozni, sajnos időigényes dolog.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.06.29. 11:02:20
Myselor
valaki nem adná kölcsön a persona 5-t akinek megvan ?kifizetem a postát meg amit kér még érte,megegyezés szerint.megvenni nem akarom csak végigjátszani és ennyi.
faszt. online ismerösnek* ment a csomi, ugyhogy kellemetlen volt, regenyeket kellett irnom neki, DHL-el kellett telefonalgatnom nem egyszer, utana nyomtatvany kitöltes, szamla szkenneles, ... ugyhogy nem, nem erzem ugy, hogy behuztam volna öket (hibaztak amugy, nem csak a hosszu kiszallitas volt a gond). talan a felet visszaadnam, de olyan nincs es amugyse szoposkodok ilyesmivel.

*messze nem ismerem annyira, mint az ittenieket
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.29. 10:57:54

Moby
Büdöslófaszt. Egyrészt nem kértem pénzt. Játékot kértem. Másrészt hogyan? Nincs számlaszám, ahova utalhatsz. Harmadrészt nem. Majd elköltöm náluk valami másra.

j0nNyKa
moralis flame incoming, ezaaaaaaaaaaaz 😄
viccet felreteve van aki visszaadja?

arty
de ugye ilyenkor a pénzt visszaadjátok?

Forza.

Moby
Láttam 😊 Kíváncsian várom!

mondtam.<#nezze>
fun fact: az emlitett küldemenyemet is megteritettek multkor (vagy 60 euro), aztan befutott a cimzettnel 😄

csapassad es adj neki idöt (lasd amit amott irtam)!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.29. 09:10:17

Moby
Ma megjött a játék is, meg a refund is. <#idiota>
22 napig kínából sem jön rendelés. A holdról sem. Mindegy, itt van, tudok játszani, ez a lényeg 😊

darkSectorxxx
Ja nekem nem tűnt fel, nem is hallottam még erről. Nem volt róla mondjuk szó, hogy újítás, csak hogy érdekesen hangzik, hogy nem lesz együttes nehézség minden játékosnak, ez mondjuk így egyben szar is lesz.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
ez már a 4ben is így volt csak úgy mondom.nagy újítás grat xd
darkSectorxxx
Wáó, a DMC zene után ez se gyenge!

"Egy interjúban most Yoshiaki Hirabayashi elmondta, hogy a program figyeli majd, hogy hogyan boldogulunk – már a standard beállításoknál is, ha túl könnyen átverekedjük magunkat a húsunkra vágyó élőhalottakon, akkor a szoftver több és strapabíróbb ellenfelet fog önteni a nyakunkba egy bizonyos határig, ez a határ változik majd attól függően, hogy milyen nehézségi szinten ugrottunk neki a szoftvernek. Ennek a megoldásnak köszönhetően folyamatos feszültség alatt leszünk – márpedig feszültségből nem lesz hiány, hiszen egy ijesztő, elsősorban a túlélésre kihegyezett program lesz a Resident Evil 2 Remake, amelynek egyik nagy varázsa az lesz, hogy bár figyeli a teljesítményünket, de annyira sohasem engedi majd el a kezünket, hogy megnyugodjunk."

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

😞

pont tegnap kezdtem es akartam kerdezni, hogy hogy allsz vele. kb. 3 ora alapjan eleg kellemes, technoban pipec es souls-potlonak se förtelem. ha belefutsz valamikor olcson ismet, mindenkepp kukkants bele.

(amugy nemregiben küldtem haza valamit es joval tovabb tartott, mint altalaban. meg megkaphatod sztem)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.28. 14:18:34

Moby
Szart se küldenek, visszatérítették a 6 eurót.<#levele>

/nem a pénzt akartam, csak játszani 😞
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.28. 14:11:40

Moby
Hát, te jobban jártál 😄

Myselor
kölcsönözni
Aznap amikor te is, de én valamikor este, így nekem már alapból írták, hogy elfogyott, és csak később lesz postázva.
Ulthanito
Nem venni? Hanem akkor mit?

PS5 II PSVR

Myselor
nem venni akarom ^^
Mielőtt privit írnék, venni akarod vagy más kérdésed van? Csak mert ha az első, akkor nem írok privit. 😄
Myselor
srácok valakinek van lemezes persona 5?ha igen írjon már privit
ember. amazon-rol van szo. pattints nekik egy üzit es 99%, hogy vagy visszaadjak a penzt vagy küldenek ujat (aztan pislogsz, hogy csak bezuhan mindket peldany 😄). ahogy szeretned.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.27. 20:14:16

Hat ha single lenne akkor az rip 😄
Moby
Rendeltél akkoriban?

Én ma kaptam meg.
Moby
Na, ezt mostanra kijelenthetem, hogy ez már sosem érkezik meg 😞 Még Kínából is megjött mindig mindenem. Egész idáig a dajcse amazonról is.

Seth
#89005-#89006
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.06.27. 19:38:34

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
source? 😛

Cyberpunk 2077 will launch as a single-player game – but multiplayer could potentially follow

When Eurogamer attended the behind-closed-doors preview session for Cyberpunk 2077, they asked whether the game was going to have any sort of multiplayer element. Quest designer Patrick Mills confirmed that it’s a single-player only game, but that their R&D department had worked on some multiplayer concepts and ideas as well.

talán lesz majd multi egyszer rilíz után 😊

plusz a trélerben is ugye fellelhető ez a hidden message:

- There aren't any microtransactions: "In a single player role-playing game? Are you nuts?"
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.06.27. 19:14:08
AntiHero
Jaaaaa...még jó, hogy Detroidthoz is ingyen volt

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ulthanito

Heavy Rain, király!

PS5 II PSVR

Seth
Valóban, nem tudom hol keveredtem bele 😄

Van egy olyan érzésem, h te a Fallout 76-ról beszélsz, ameddig mindenki más a Cyberpunk 2077-ről. 😄
Seth
"full single az egész"

Nem teljesen. Állandó online kapcsolatot igényel, csak valós játékosok lesznek(max 20-25 db egyidejűleg), semmi npc, a küldiket különböző konzolokból, iratokból kapod majd. Persze lehet egyedül is csinálgatni a küldiket, ha innen nézzük végül is full single 😊

mucsácsó
Az gondolom megvan, hogy ez nem MMO lesz, hanem full single az egész? 😄 -- igen, anno én is aszittem, hogy MMO lészen, de nyet.. 😛
Minek? Már mindenki elkönyvelte hogy jó lesz mert már szartak legend játékot 😄
Moby
Ami meglepő fordulat lenne a CDPR-től 😄

Pro ra csak csak de a sima ps4 mit fog tudni ? Manapság látvánnyal adnak el mindent. Egy Mmo nál meg pláne hogy dolgozik a vas. Kénytelenek lesznek akkor rámenni a contentre 😄