PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2022.03.07. 11:41:57
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem kis területek. 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De köszi a tippet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. fázis könnyű: amelyik világít, abba ütni egyet
2. fázis: szerezd be az idézhető íjász marionett figurát (az akadémiában van az is, a temetős résznél, a hídtól balra kell leugrani érte, az egyik íjász dobja), fejleszd fel legalább +2-re Roderikával és stunlockolja neked a boss-t, közben tolod belé a rock sling-et és bukfencezel az idézései elől
A legnehezebb boss amit még mondtam..hát ki idegelt..szóval megnéztem egy videót róla..most mondjam azt..hogy elsőre sikerült utána. Pedig mennyit sz*ptam vele..
Ja és háromszög + R1, vagy háromszög+L1, attól függően melyik fegyvert akarod két kézben fogni.
Ezek az ashes of valamik csak úgy működnek, ha nincs pajzs a kezembe? Itt lehet kétkezesre váltani? Mert hiába nyomkodom a háromszöget nem vált át 😞
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2022.03.06. 15:43:42
Adversus solem ne loquitor
Egy souls játékban itt érződik az hogy a harcrendszer mennyire igazságos, ha megtanulod az ellenfeleket akkor kezedbe érzed az irányaítást, itt meg nem.
Van pl az a nagy fóka ge.i állat, olyan nehéz messze futni tőle és annyira sincs sokszor időm, hogy visszaforduljak rá és meghúzzam az ijjat, akkora range-e van mikor rámveti magát meg forog a farkával, és így tovább.
Amikor elesek egy ütéstől mire felállok, akkor beleesek néha viz közelébe a tavakba, ott meg alassan úszik és nem tud ijjazni a vizből ugye.
Áh, mondtam minden ismerősnek hogy ez az első játék életebne ahogy ha kell SZÓ nélkül lebaszom majd a legkönynebb fokozatra.
És a pajzsról annyit, hogy nem csak a védekezés miatt de azt a zicert kihagyni, hogy egy ellenféltől elveszszük a pajzsát és mi azt a pajzsot csak repkedésre használhatjuk ez vicc.
De értem mert az engine miatt gondolom nehézséget okozott volna ennek használata, gondolok itt arra hogy még az se tiszta mikor leszúrod a robotokat a lándzsáddal olyan iylesztési gondokkal küzd a játék, hogy egy picit ott kizökkenti a játékost az idilli környezetéből szerintem...
Piszokjó játék, de ahogy írtad lehet most már egy frissebb engine kell ....
De ez mellett persze imádom a játékot, annyi tartalom van benne hogy idén ez mellett örülök ha tudok még Elden Ring-ezni, csak hát na, azé mert ps ex játék még lehetnek rossz tulajdonságai és ugyanugy szóvá kell tenni mint az érdemeit.
Basznak pajzsot adni ugye, az a szar amivel lesiklok azt betehették volna pajzsnak.
Normál fokon 2-3 sebzés és meghalok, a növényből van kb 30 na ez 30 ütés... egy tartalmasabb harc után simán felhasználom és akkor ha túlélem megint szedegethetek növényeket, na ez irritáló nagyon...
Meg mikor a sziklákhoz menekülök ugrálnék de Aloy geci belekapaszkodik vaalmi kis sziklába random ugye és mire onnan leugrik vagy elindul, megbotlik mint a lassított felvétel... a harc látványos de nem jó harcolni benen topa a karakter és idegesítő. NEKEM
Kösz a beszámolót!
Ajánlott szintek ha valakit érdekel.
Pörög a HFW credits, az utolsó chapterrel lett meg a platina. Tökéletes befejezés mondhatni.
Nagyonjól szórakoztam, de közben egy csomó bajom is van a játékkal. Az egyik, hogy miközben a szokásos sony kidolgozottság, rengeteg...bántóan sok az apró bénaság. És a bénaságok egy jelentős részéről szerintem a decima engine tehet, ami szerintem mostanra, hát, elaggott. Nem jó ez PS5-re semmilyen szempontból. A másik, hogy dolgozhattak volna ezen még bőven, mielőtt kiadják.
Namegaztán nekem a story nem jött be. Sem azon aspektusból, ahogy az első bejött (rossz irányba ment el), másrészt az első sokkal nagyobb scale, itt ez jóval szűkebb, és a nagyobb távokat inkább csak túlmagyarázza, de mindezek miatt meglehetősen híg a játék. De a legnagyobb bajom vele, hogy miközben egy csomó, az első rész hibáiból vagy a gyengeségeiből nagyot fejlődött, egyvalami nem fejlődött semmit, és ez eleddig nem tűnt hatalmas hibának: a gameplay. Totttálisan ugyanaz, mint az első rész, gyakorlatilag nulla fejlődés, vagy változás. És ez a gameplay - sajnos ez most derült ki számomra -- nem elég jó ahhoz, hogy két részt elvigyen a hátán. Nincs semmi progressz, hiszen nem halad sehova, ott áll, ahol állt az első részben, és egy lépést nem ment sehova.
Őszinte leszek: a végére untam a játékot. A sztori vitte el, de ugyanebből egy harmadik részt én nem kérek, csak akkor, ha a gameplay képes kimozdulni ebből a mozdulatlanságból, mert ez az gépek nyilazgatása némi súlytalan csapkodással, ez mostanra kurvára megfeküdte a gyomrom. Van persze rengeteg pozitívuma a játéknak, de ezekről írtam korábban. Az animációk, a motioncap, a faceanim, a látvány, a színészi játék mind-mind parádés, hamisítatlan sony minőség, itt-ott még afelett is. De maradt egy nagy adag hiányérzet, és nekem ez nem ütött akkorát a nyilvánvaló és értékelendő fejlődésekkel sem, mint az első rész. Ez most nekem olyan 8/10.
Amúgy amit leírtál, az igaz mindegyik korábbi From-játékra is: mindenki gyorsabb nálad, mindenki nagyobbat üt, mindenkinek jobb kombója van.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!