121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Igen, le lehet úgy is nyomni, hogy lóval körberohangálsz, és mindig megidézed, aki elérhető. És ők lenyomják.

Persze nem garantált, hogy elsőre összejön, lehet csak 15-re.
  • lwb
    Returnalt nem tudom, én azt kihagytam.

A 100k rúna fáj, de én is szórtam el annyit már, van ez így. Ez egy ilyen játék :)
  • blackfire001
    Köszi, nagyon kedves vagy, de Elden Ring Wiki-vel megtaláltam ami kellett.. Az az oldal hatalmas nagy segítség.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sárkányt leverem majd, azóta azért erősödtem már.. Remélem.. :D
    Így, hogy sok rúna kell már a szintlépéshez sajnos teljesen megváltozott a stratégiám. Amikor érzem, hogy közel a vég, akkor menekülök egy olyan pontra ahonnan könnyen fel tudom majd venni a hullám után maradt rúnákat. :D Jártam egyszer úgy, hogy olyan idegbe jöttem, hogy nem vettem fel 100k-t és meghaltam. Nem kívánom senkinek.

Olvastam, hogy van quest log is a játékhoz IOS-re, de 3 dollárt kér érte a fejlesztő. :D
    Az a baj, hogy a Black Flame buildhez közel endgame tartalom kell ahogy néztem, pedig vannak jó varázslatok. Amint átliftezek én megyek is oda ahova a guide mutatja, teljesen véletlenül pont megtalálom majd ami kell.

Közben elkezdtem a Returnalt is. A két játékot egybe nem ajánlom senkinek. :D Nem is értem magam miért kellett ez nekem.
    Returnalban honnan tudom, hogy jutottam valamennyit előre? Itt is erősödik a karakterem? Több életem lesz, nagyobb sebzés stb?
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.16. 14:06:07
  • AntiHero
    Közben megnéztem én is..és igen ez is Ranni varázslat.

Akkor ideje staff-ot cserélnem.

Itt amúgy egy jó teszt videó, mi mennyit is sebez (videó leírásban részletesebb)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2022.03.16. 12:39:27
  • lwb

Sárkány opcionális, mármint Ranni tornya előtt.

Kell segítség a két medáldarabhoz? Le tudom írni hol vannak.
  • lwb

Ranni dark moon spellje is egy torony tetején van. De ahhoz a Ranni küldetésében haladni kell.

Meteorit staff nagyon jó, 80. szintig azt használtam. Az összes többi staff fejleszthető, de úgy kb +7 felé kezdte a legjobb behozni a meteoritot ...
  • AntiHero
    Nem a Ranniét. Lehet szerezni egy másikat is egy toronyba.

Ki fogsz nevetni, de meteorit staff-ot használom. Eddig tökéletes volt. Pedig van sok más staff-om is..de nem próbálgattam.

Glimmstone fejes, ruha meg azure set vagy mi. (Ezeket, se próbálgattam annyira..láttam jó statokat ad..tehát ezt használom)

Staffokat lehet fejleszteni amúgy? Vagy azok csak vannak alapon aztán hello?
  • blackfire001
    Húha.. Grand Lift of Dectus.
    Fél órát nézegettem ott, mert
    egy árny azt mondta, hogy valahol van egy átjáró
    . Aztán megnéztem hol mi kell.. :D

Rannihoz is még el szeretnék menni, de
    kicsit befostam anno a sárkánytól
    .
    Nem szoktam hozzá, hogy lóról is lehet harcolni, amint jött valami ellenfél egyből leugrottam. Na hát ez hiba, a sárkányok ellen pl úgy találtam, hogy érdemesebb a lovon maradni. :D Azok a harcok mint ha úgy lennének kitalálva...
  • lwb

Bleeding és scarlet rot hatásos ellene. Ha van ilyen fegyvered.
  • lwb
    A Ranni félét? Milyen felszereléssel, a Rennala ruháiban / Calian Regal Spectre-vel?
  • lwb
    Melyik lift? Emlékeim szerint van három ilyen a játékban és ebből csak 1 opcionális.
  • n000rbi
    Vagabonddal nyomom,
    egyelőre hozzá se érek, a summonolt harcosok lenyomják a hp-ja háromnegyedét, utána viszont szárazon megcsinál :D Itt van Blaidd, meg a köcsöglovag is, mert átengedtem a kapun a bányában, szóval látok rá esélyt, hogy ez úgy is összejöhet, hogy tényleg a közelébe se megyek.
  • AntiHero
    Ott még nem harcoltam. Szóval nem tudom milyen lesz a sebzésem. Este pont ott léptem ki, hogy már az új területet jött volna..csak mondom nem kezdek már bele..mert meló van reggel.

Amúgy a dark moon spellt használom most nagyobb ellenfeleknél. Az hatásos volt eddig.
  • blackfire001
    Ó, köszi! Érdemes ezt észben tartanom amikor eljutok addig. :D
    Guide nélkül reménytelen lennék ebben a játékban az fix.

Szerintem még mindig nyomoznám, hogy a lift beindításához mi a franc kell... :D
  • lwb
    Nálam vigor 30 jelenleg, 40 nagyon messze van. De a végefelé
    a mountaintops of giants

területen egyáltalán nem érzem úgy, hogy olyan jó lenne a sebzésem. Pedig 75-ös intem van és +9-es lusat staffom. Plusz az extra erősséges sorcery amulettem is.
  • AntiHero
    Amúgy a varázsló karira most én is azt mondom kicsit elfogyott. Szintén utolsó terület jön nekem is.

Viszont életre keveset pakoltam eddig..aztán kb egy hitel minden boss. Sebzésemmel amúgy nincs gond. Simán megölök mindent, ha nem tudnak megütni. :D

Szóval vigort fel kell farmolnom kb 40re, aztán jöhet az utolsó helyszín. Mert így kb glasscannon vagyok..az meg nem annyira fun.
  • lwb
    Cerulean Hidden Tear-t kell belekeverni a wondrous physics flaskádba. Itt találod:

Mt. Gelmer minor erdtree. 50-60. szinten simán vihető szerintem.
  • blackfire001
    Mi ez a 15 mp "ingyenes mágia öntet"?
    Mage Warrior (Faith, black flame) buildem van, hasznos lehet ez nekem.. :D
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.16. 10:47:33
  • lwb
    Igen, azt én is néztem, de messze nem volt elég statom hozzá, nem akartam erre elvinni a karakteremet. Egyébként ez a taktika sok más boss ellen is működik, amit leírtál.
  • AntiHero
    Vagy a rotten sárkányos varàzslattal lefujod 1x a közelében. Aztán csak lóval kitérsz minden támadása elől. A rotten meg szépen megeszi. Közben vadul idezgeted a segítőket ha kell. Persze ehhez a varázslatot, kell arcane meg faith pont is.
  • lwb
    Radahn varázslóval tanácsok:

Az elején azt a sugarát lóval nem tudtam kikerülni, ezért lábon, fedezékben meg erős Carian pajzzsal védve magam élesztettem fel a "segítőket", akik amúgy nem sokat érnek, de legalább elvonják a boss figyelmét rólad. Amikor a nyilait lövi, akkor lóra fel és iszkolás viszont.

Aztán a bosst a szokásos taktikával gyalultam le: physics flaska a 15 mp ingyenes mágia öntettel, terra magicus a földre, azure cuccban comet azure. Így is sokadik próbálkozás volt csak és nem is ment le nullára, kellett keringenem körülötte és rock slingelni egy picit még.
  • blackfire001
    Haha, pontosan.. Meg is kaptam az állast.
    Az egyikben pl volt egy bossnak hitt ellenfél, meg is kaptam utána a jutalmam. Visszafelé meg láttam, hogy jééé, mint ha egy másik irányba is el lehetett volna menni. Na jó, végül is van nálam 100k rúna, mi baj lehet?
    Hát jött az állas.. 3. próbára meglett, de huhh.. Azért volt tétje.

A játék egy bizonyos szint után amikor már több, mint 150k rúnát kell összegyűjteni, hát elmehet a francba! :D
    Vadászom a bossokat, hogy tudjak fejlődni, aztán utána meg úgy közlekedek mint aki kp-ban fizeti ki az új lakásának teljes összegét és át kell a pénzzel mennie a legnagyobb gettókon, hajléktalan negyedeken.. :D

Kár, hogy befektetni nem lehet a rúnákat. Mármint, kereskedni... Amit veszel azt tized annyiért tudod visszaadni, amiket találsz azokért meg nem kapsz jó pénzt. Vagy amiért kapnál, hát az pont kell 'bocs. :D
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2022.03.16. 09:22:31
  • n000rbi
    Én jelenleg nyolcvanvalamennyi, Radahn van soron.
  • lwb
    105. szinten vagyok, szerintem közel a végéhez már, az utolsó helyszínek felé, a főváros után. Elnézve wikit néhány boss van még hátra, meg csinálok egy-két opcionális küldetést is még szerintem.

Varázslóként Ranni és Sellen küldetésfolyamát csináltam meg, amik egész jók voltak. Előbbi kutyanehéz.
    A mágia középjáték felé erős, de a végén a kanyarba nincs a bleeding közelharcoshoz képest pl.
    Tegnap végeztem Rykarddal meg a Fire Gianttel. Morgot megvolt már pár nappal ezelőtt.

Egy jótanács varázslót játszóknak: meteorite staff. Kb elvitt a 80. szintig, értelme nem volt másra lecserélni és ahogy megkapod a lovat, azonnal felveheted harc nélkül Caelidben a mocsár közepén. Rock Sling varázslat dettó, még a fővárosban is azt használtam. 90. szinten.

Idézés: Kirstálycsávó jó tankolni. Rykard kb 50%-ra tudta csak leverni a két fázisban. A másik a War Dead Catacombban az íjász Ogha vagy ki. A mimic tear szerintem nem olyan jó varázslónál.
  • Ulthanito
    :-D

Ez marha jó! :)
  • Kandurex
  • Ulthanito
    En lehet par napra felreteszem, mar csomorom van a jatektol. Csak gepiesen megyek elore, es varom h vege legyen.

Ha jon egy boss, megnezem ad e trofeat, ha nem, mar megyek is tovabb…

Too much.
  • LBandi77
    Lvl 80 vagyok,nem tudom hol járok,20- as a katanám,4 db " gyűrűt" tudok berakni,nem nézek semmit.kb.onnan tudom hogy szopni fogok hogy hányas szintü köveket találok illetve 1 mob mekkorát üt rám.
  • Ulthanito
    Az endgame területen vagyok, de még húzok vissza NPC questezni. A platináért azért meg kell dolgozni itt is, lehet megint 3endinggel szarakodni.

133-as vagyok, és még csak most jönnek a nehéz bossok.

Guide nélkül TELJESEN ESÉLYTELEN, de nem csupán a platina, hanem az is, hogy ezt valaki óriási önszopatások nélkül tudja végigjátszani.

Nem kedvelem az ilyet.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.15. 15:57:10
  • darkSectorxxx #118689
    Ja értem. :)
  • yesname #118688
    Nem azt mondta, hogy azért nem tetszik annyira neki vagy nem játszik vele. Csak megjegyezte, hogy ez is Dark Souls. Bár szerintem nincs gond ezzel, mert ez az Elden RIng-ről szól, tehát jó a címe. :)
  • n000rbi
    Később a dungeonok is bonyolódnak, pont arra játszik a legtöbb esetben, hogy “jaa ezt már ismerem, oké”, aztán kapod az olyan állast, hogy a fal adja a másikat :D
  • darkSectorxxx #118686
    Itt egyetértek, tök jó ha megbeszéljük a tapasztalatokat de nem kell megtéríteni a másikat, szíve joga hogy ne játszon bele, vagy csak annyit amit érez a játék iránt. ;)

Valakinek jobban bejön, valakinek kevésbé, mások vagyunk.
    Nekem bejön nem fordult meg a fejembe hogy eladom vagy otthagyom, de érzek néha egy kis felesleget.
  • darkSectorxxx #118685
    Persze adok neki időt, meg beszéltük hogy vannak nagyobb helyek, de én arra gondolok, hogy most amennyivel nagyobb, pl az első nagy terület meg amúgy a sz a rész ahol nincs épület csak a pusztaság, meg itt az elején ezek a pár folyosós dungeonok, nekem nem hiányoztak a régi részekből. Ha érted mire akarok utalni. Nem rossz a játék, cska azt érzem most hogy amivel felhígult hogy többnek láttassa magát, azok nekem nem hiányoztak eddig se és kicsit úgy érzem a kevesebb több lehetett volna. De legalább elmegy az idő vele. :)
  • AntiHero
    Ő baja, ha ezért nem játszik vele.

Nekem, meg szerint neked ettől még nem lesz szarabb maga a játék.

Igazából kár erről vitázni is.
  • Ulthanito
    De ha DS; lenne a cime, imadnad, hogy milyen jo jatek?

Tehat nem a jatekkal van bajod, hanem a cimevel.

Nem kurva elet fasza mindegy mi a neve egy jateknak? Felolem hivhatnak ezt paradicsomlevesnek, akkor is jatszanek vele.

Ilyet nem is hallottam meg, valaki azert nem jatszik egy jatekkal, mert nem tetszik neki a cime. :-D
  • yesname #118682
    "Olyan helyek vannak..hogy csak lesek"

Az art és vizuális megvalósításra nincsenek szavak. Első osztályú, ahogy Fromtól megszoktuk. Ez ami miatt gyönyörű az egész. Itt nem a shaderek stb. adják a szépségét.
    Annyira hangulatos helyek és területek vannak később, hogy nem hiszem el. 35 óra után öltem csak meg Godrickot és mentem tovább. Addig csak prológ volt. Kezd felkúszni az egyéni véleményem hogyan is értékeljem. :)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2022.03.15. 12:09:24
  • AntiHero
    Nem komplex? Nincs élmény? Max az első terület unalmas..viszont utánna..

Olyan helyek vannak..hogy csak lesek. Fő storyban is lehet úgy haladni, hogy teljesen más útvonalon mész bizonyos helyeken.

Npc questek is baromi jók..sőt max azzal vannak túl bonyolítja, hogy meg kell jegyezni..ki és hol talàlható.
    Nagyon elrontani se lehet őket. Meg olyan helyszínekre visz pár küldi, hogy kár lenne kihagyni őket.

Bőven legjobb "souls" játék szerintem. Adj időt neki..hidd el beszippant.
  • Kandurex
    Igen, összefoglalva igen.
  • Ulthanito
    Tehát magyarul az a bajod vele, hogy mi a címe. Értem. Nem azt nézed, mit kínál a játék, hanem miért úgy hívják, ahogy.

Hát jó.