121473

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Generalüberholte - azaz felújított gépek, mondjuk 1 ev gari van rá
  • grebber
    Ps4 Pro 250 Euro (Persze kell hozzá prime ,de van 30 napos ingyenes..ha már megvolt akkor új fiokot kell regelni )
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.15. 12:36:19
  • Seth
    Link? En nem latom ennyiert sehol
  • grebber
    Amazonon most akciós a gép
    sima 140, 1TB-os 150, ps4 pro 250 euro

Ezeknél is olyan a gari mint a msnál hogy "világszintű" tehát bárhonnan veszem ha behal rendelem a sony futárt azt viszi?
  • Kandurex
    Érdekes, szerintem pont a pálya design a leggyengébb, na nem az art, hanem a partvis egyszerűsége.
  • TDC Geronimo
    Mindegy a lényeg, hogy menj tovább. Megéri :)
  • Tinman #95524
    Te kiplatináztad, én meg láttam a játékból életemben összesen 5 órát. Nincs több kérdésem.
  • TDC Geronimo
    Kiplatináztam. Párszor letoltam. Nekem nem kell rögzíteni semmit :D
  • Tinman #95522
    Most tényleg rögzítsem?
  • TDC Geronimo
    Elsőre se volt soha másfél óra egy checkpoint. Mondom semmivel se rosszabb, mint a többi DS, sőt a pályadesign itt az egyik legjobb
  • Tinman #95520
    Ja, hát miután kiplatináztam, majd én is forró kés a vajon 10 perc alatt megyek át majd egy régión ez eddig világos. Ahogy az is, hogy majd tudni fogom, hogy merre még ne menjek... egyelőre trial&error és az nem kevés idő, ha látok egy gyanús ajtót ki sem nyitom, backtrack, irány a másik út, mert ezen a szinten még 12k blood echo elvesztése fájna.
  • TDC Geronimo
    1.5 óra? Akkor valamit rosszul csinálsz. Tele a játék jobbnál jobb shortcutokkal és soha nem volt bajom a lámpák elhelyezésével. Semmivel se ritkábbak, mint DS részekbe
  • Tinman #95518
    Igen, ez igaz... a DaS-hoz képest olyan elcseszett "tábortüzek" vannak, hogy a fejem fogom néha. Ilyen 1.5 órás explore néha befigyel és sehol egy cp, ez azért is nagy baromság, mert mi van ha van életed a játék mellett?

Pont az elő boss után kapartam a falat, amikor is volt cp, majd ellenfelek nélkül mentem vagy 3 percet se, és újabb cp. Utána bő 1 órán át lófax se. Meg ezek az ugrálós, Mario-like feladványok, úgy, hogy az ugrálás ebben is rettenet... azt a DaS-ban is mocsokmód tudtam rühellni. Dettó itt is futás közben dupla kör és ha jó volt a futás sebessége, akkor ugrik, ha nem, akkor gurulni fog. -.-
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.07.14. 17:41:27
  • Zóanagyvarázsló
    Gondolom, meghalni meglehet, és a szokottnál messzebbről kell jönni. Ez már elég lehet.

Én a húgomat ültettem le PS3 elé a Demon's Soulsszal, sokkal messzebb jutott, mint én elsőre, de ahogy meghalt, feladta, mert nem ehhez a checkpoint systemhez szokott. Lehet, más hangulatban folytatta volna, de így rontja ott a statisztikát. Én meg végignyomorékoskodva a végére értem, és nem is találtam nehéznek.

Egy From-játék semmilyen szempontból nem "mindenkinek" való, mint egy Uncharted.
  • Tinman #95516
    Ilyen randát még k. ég, hogy nem :-D
  • Moby
    Mármint az első boss előtt mibe akadtak bele? A ps4-es tulajok nem láttak még pacingproblémás játékot?
    Hihető :D
  • Tinman #95514
    De mit lehet ott megakadni? Ott még nem is különösebben szerteágazó a lvl design. A mobok szinte maguktól döglenek... 2 ütés a legtöbbje. Az 1. real boss meg csapkodja a fát, meg a sírköveket, amikor elunod lebaxol neki párat és repeat. Ott is az volt inkább a nehézség, hogy te el ne akadj valamiben... majd ő megteszi helyetted is. A Cleric egy fokkal nehezebb volt, bár az meg lassú nyomi... kitombolja magát, megütöd, megint elvan, megint, meghal. Később biztos lesz ez durván keményebb is, hiszen a From játékok eleje mindig is lassú sodrású volt, amolyan tutorial.
  • Tinman #95513
    Pont a minap olvastam: Bloodborne PVE = Bloodborne Player vs Engine. Jogos. Nem tudom más miért lépett ki, de egy részüknél ez is vastagon benne lehet. From játéktól gondolom nem vártak meleg hógolyót.
  • Tinman #95512
    Ami itt tök szar, az az, ahogy ez a játék kinéz. Zsizsikes recefice.
  • Voltan
    " Pedig eddig az eleje autoplay könnyű"
    Messze nem, nagyon sokan megakadnak az elején, rengeteg helyen írták, hogy órákon keresztül szívtak az elején, ovass csak utána. Elhiszem, hogy 4 From játék ledarálása után már nem nagy kihívás, de messze nem könnyű a legtöbbeknek. Sokan itt abba is hagyták, még azok közül is, akik megvették.

Én élveztem az elejét - és még mindig ott vagyok, még csak a Cleric Beast ment le - nagyon szeretek ott farmolgatni az első részen, a másik, hogy a Sekirót még nem vittem végig, addig nem akarok elmerülni a Bloodborne-ban. A hangulata viszont engem teljesen magába szippantott, szóval várom, hogy újra belemerüljek.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.07.14. 14:03:50
  • Tikal #95510
    Én leszedtem PS Plus-ból, első boss-ig se jutottam el, nem jött be a világ, szóval én is az 55-ben vagyok :)
  • Moby
    Rétegjáték. Amíg fizetős volt fogyott belőle vmi 2M. Ez egy sikeresebb játéknak megvan az első 3 nap.
    Amikor bekerült psplusba simán lecsoroghatott további 5M játékosnak. Olyanoknak, akik soha nem játszottak from játékkal, soha nem fognak játszani from játékkal, és ezzel sem játszottak. Belenéztek, megbaszta őket az első farkas, vagy ha az nem az első villager csoport, kiléptek, és letörölték.
  • Myselor
    nemtudom milyen szemed lehet neked ha ennyire kényes érzékeny.tök szar lehet.én semmi ilyet nem tapasztaltam
  • Tinman #95507
    Nekem valamiért nem megy a free.

Eonokkal ezelőtt még PS3-on igényeltem PS+-t, de nem is erre az accomra, már arra gyanakszom, hogy amiatt nem adja meg. Vagy nemtom. Mindegy... itt a teknómoslék BB, elleszek vele az új VGA-ig.
  • Tinman #95506
    De...de... de pont, hogy az a furcsa, hogy csak ennyire kevés embernek van meg! Az 1. igazi boss, meg 45%. Ez egy őrület. Még soha nem toltam ilyen ARPG-vel, ahol ennyire siralmas lett volna ez a mutató. Pedig eddig az eleje autoplay könnyű, nyilván majd bedurvul értem, de, hogy a játékot tulajdonlók 55%-a tufa, mert még ideig sem jut el az kőkemény.
  • Tikal #95505
    behúzza a Spotify fiókot...
  • sanya200
    Nekem is van egy osztrák accom. Már csak a ps now miatt is érdemes csinálni egyet. Jó pár ps4 játékot le lehet tölteni vele. Csak figyelni kell rá mert havonta megújúl mint a ps plus. A Detroit Become Humanon gondolkodtam egy ideje. De most behúztam a ps plusba. Kegyetlen jó game lett, pedig azt hittem unalmas lesz. De alig lehet letenni, jókat el is lehet vihogni rajta főleg Connor meg Hank dumáin
  • Moby
    4. 48%-nak van meg az ELSŐ BOSS trofija (Cleric Beast)... ez, hogy a bánatba lehetséges? Ez nem azt jelenti, hogy akinek megvan a játék és tolta, annak kb. a fele jutott el csak az első bossig? WTF?

Úgy, hogy ps plus cím is volt már. Így annak is megvan/legalább megnézte, akit sosem érdekelt a téma.
  • TDC Geronimo
    " Nagyon nem értem miért van ennyire odáig érte mindenki."

Toljad tovább azt majd rájössz.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.07.13. 22:52:30
  • Tinman #95501
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor lehet, hogy 1mm csíkja lehetett már én meg azt hittem... hogy... oh. Meh. Gondolom semmi nem járt érte, akkor meg mindegy :-/
  • Kandurex
    Az a wolf leverhető.

Ha végeztél nyomás Sekiro-zni! Nem lesz DLC.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.07.13. 21:02:59
  • szebag79
    Olvastam valahol, hogy talán lesz lehetőség saját zenéket belerakni a cyberpunkba rádióhallgatás ilyesmi. A kérdés az, hogy szerintetek konzoloknál meg tudják ezt valahogy oldani ha akarják? Volt már rá példa pl. GTA5-be nem tudom konzolon volt-e rá lehetőség? Ugye a mapparendszerbe nem lehet beilleszteni mondjuk ps4nél ha jól tudom, bár lehet van valamilyen megoldás utólagos szerkesztésre.
  • Tinman #95498
    Tuti én voltam vak, pert nekem kapásból a bankkártya opciót dobta fel és nem láttam ott mást... mondjuk nem érte a free cucchoz miért erőlteti ennyire. Jó. Értem. Mert utána 2400-at akar levonni érte havonta és abban bízik, hogy elfelejtem kikapcsolni az autó renewalt.
  • Tinman #95497
    Lol, akkor ezért! Elsőre levertem alap szettel, lvl up nélkül. Kapok cukrot? :-)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A játék kezdetekor volt ott egy wolf, azt puszta kézzel levertem, de nem akarta megdögleni... na akkor beláttam, hogy ott programozott skera van. Kár. Pedig a game helyében díjaztam volna valamivel, hogy a player bare hand lenyom egy olyan dögöt.

Volt még egy út amerre mehettem volna... a csatornában valami nagy dög desznyó' várt a végén, de ott toltam egy hátraarcot, mert iszonyú sok blood echo volt nálam, és egy ilyen folyosószerű részen volt, már láttam magam előtt, ahogy halok, mert kicsi a hely és nem találok vissza.

Eladtam a VGA kártyám... hiányzik a Nioh... még nem maxoltam ki :-(
  • Zóanagyvarázsló
    Bankkártya? Az ingyenes két héthez nem jó a PayPal?
  • Prof William
    Tényleg? Én mindenképpen belefutottam. Mondjuk némi mázlival elsőre sikerült is lenyomni. :)

Ezek szerint valami módon el lehet kerülni?
  • Seth
    A Cleric egy opcionális boss
  • Tinman #95493
    Toltam kicsit a Bloodborne-t. Most olyan érzés lesz, mint kezdő buzinak a gőzfürdőben, de vállalom.

1. A technikai kínjaimat, már milliószor leírtam. ~2 óra játék után konkrétan alig látok. Rettenetesen lefárasztotta a szemem, úgy, mint az elmúlt évek során semmi.
    2. Valami egészen elképesztő 1.5 órát mászkáltam fel alá, és irtottam mindent és csak nem jött semmilyen mentési pont. Ez most így normális? Igen, shortcutokat nyitogattam, de nekem relatív távolinak tűntek ahhoz, hogy boldog legyek tőlük. Ráadásul a rengeteg "XP-t", nem is tudtam mire elkölteni az első boss előtt. Az első boss után persze volt mentési pont.
    3. Kamera gondok. Korábban is, de főleg az első bossnál gyakran semmit nem láttam.
    4. 48%-nak van meg az ELSŐ BOSS trofija (Cleric Beast)... ez, hogy a bánatba lehetséges? Ez nem azt jelenti, hogy akinek megvan a játék és tolta, annak kb. a fele jutott el csak az első bossig? WTF?

Alapvetően korrekt cucc, de sajnos nem érzem azt a tüzet, mint eddig bármely Souls játéknál (DaS 3-at kivéve), vagy a Nioh-nál, ami 10 perc alatt több 100 órára behúzott. Nagyon nem értem miért van ennyire odáig érte mindenki.

Spoilert ne, pls. Köszönöm!
  • Tinman #95492
    Köszi! Tárgytalan is lett közben, mert a magyar accomon, a magyar bankkártyát nem fogadja el az ingyenes PS+hoz. Ugyanis én még soha nem használtam PS+-t. Nem kellett.
  • Seth
    1. Nincs
    2. Igen, ha ugyanazon gépen van a két profil,akkor oda vissza játszhatsz vele bármelyiken. Amint törlöd a magyar profilt, vagy lejár az ottani plus,akkor már nem, de ez egyértelmű