PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Adversus solem ne loquitor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De mondok jobbat: Tavaly volt egy 10 ojrós játékom, amire nem tartottam igényt. Gondoltam feltolom oda. Perceken belül levették. Nem értettem, írtam nekik. Visszaírtak, hogy csak a kiadóval/fejlesztővel leszerződött eladók tehetik fel a játékot.
A G2A már rég nem olyan, mint amilyennek te azt képzeled. Nyilván a Steam-féle férgeket zavarja az ügy, mert elesnek a röhejes 30%-os árrésüktől az ilyen oldalak miatt.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.01. 10:26:51
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ti :-P
1x próbáltam, mert haver noszogatott, de rá is baxtam, nem ismétlem el újra a sztorit.
Vagy nekem oké az is, hogy ami nem tiltott az szükségszerűen korrekt is, ezesetben nem értem az egész témafelvetést 😄
Nem ezért van. Hivatalosan oszthatod bárkivel. A Sony oldalán officially ott van, hogy milyen előnyei vannak a megosztásnak családtaggal és/vagy barátokkal. Így a friends-et is kiemelik. Ha nem akarnák engedni, tilthatnák. Az account eladása és határtalan osztogatása, na az már tilos.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.07.01. 09:38:13
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
>és azt gondolja, hogy ez így van rendjén
Ezt tegyük helyre mielőtt részemről lakatot tennék a témára. Nem, nem gondolom, hogy ez így rendjén van. Olyannyira nem, hogy én csak az egyiket kértem. Nem kértem semmit az Amazontól, pusztán annyit kérdeztem, hogyha nem jön meg a termék, mi a teendőm. Nem adtak választás lehetőségét, az akaratom, a megkérdezésem, a beleegyezésem nélkül visszabaszták az árát. Én ezt nem akartam. Ezt jeleztem _MIELŐTT_ megtudtam volna, hogy a játék is megérkezik. Ami nyilván nem az amazon hibájából jött meg két hét késéssel, ellenben az Amazon elküldhette volna trackinggel is, és akkor ez az egész nincs. Mivel én fizettem a szállítást, nekem ez belefért volna, de ilyen opció gondolom az ára miatt nincs. Szóval nem. Nem azért nem utaltam vissza nekik, mert szerintem ez így van rendjén, hanem azért, mert nincs kedvem baszakodni vele 6 euróért. Nem szándékosan használtam ki egy rést a rendszeren, mint tesszük a homeolással. Amikor azt csinálom, amikor kulcsos oldalról vásárolok, amikor berántom a sztórgliccsből olcsóbban vagy esetleg ingyen a játékot, olyankor sokkal inkább vagyok tolvaj. Azt szándékosan, tudatosan, az ára miatt teszem. És hidd el, ott sem érzek semmi különöset 😄 Szóval az itt tett megállapítások végeredményben helytállóak rám nézve, csak nem feltétlen az említett ügy miatt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.07.01. 08:54:24
Én nem mondtam, hogy te ettől ilyen ember vagy, vagy olyan ember vagy, de szerintem kár azon vitatkozni, hogy ez mennyire helyes így, ahogy ezt rendezted, mert teljesen egyértelmű, hogy nem az.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.07.01. 07:23:16
PS5 II PSVR
A sonynak írtál már, hogy a játék felét, amit ketten vettünkmegosztva, hova utalhatod el?
Jó ha valakinek vannak elvei tényleg, nagyon rendben van az, csakhát valami vagy vemhes vagy nemvemhes. A kicsit vemhes nincs. Arról meg elindulhat posztfolyam, hogy kinél melyik ponton, miben hol hullik át a szitán valami meg hol nem, de sehova nem fog vezetni. A végén csak lesz egy lavór sértődött ember. Nincs értelme.
PS5 II PSVR
Anno az egyet letoltam Taken king-esül, annál ez jobb. Beszarás ez a bungi mennyire érti a game feelt, csak úgy fröcsög a dopamin minden headshot után (kb 0.3 másodpercenként). Ja, és kibaszott gyönyörű, utólag peccselt hdr de nem látszik meg rajta. Ajánlott.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ebayen 500 rendelés felett járok 3 refoundot akartam már vissza fizetni, mert (nem volt jogos) 45 nap múlva megjött a cucc !! Volt olyan, hogy újra küldte az eladó és közben paypal vissza utalta a "dispute" miatt, majd megjött a legelső is! Írtam nekik, hogy most mi legyen miként fizessek. De mind csak szimplán megköszönte, és közölte, hogy nem kell neki a pénz vissza. Nekik a vásárló az első és csak annyit kértek ne adjak negatívat a bonyodalmakért!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont olyat is megettem, hogy nyavalyás 1 fontért a végsőkig elmentem és 4-5 hónap után vissza is kaptam, mert nem volt igazuk. Nyilván nem az 1 GBP, hanem az elv, mert ha velem megteszik, megteszik mással is és ha havi 100 emberrel megteszik, az már nem is annyira apró összeg.
ujra leirom: hibaztak, egyszerü kis csomagkent szallitottak egesz uton, holott extra fizetve lett a nyomkövetesert is. kurva lassan raadasul, telefonalas kb 1 ora, mert nem egyszerü am eljutni az emberkehez, aki segiteni tud (elvileg), aztan az meg tovabb kapcsol, ujra elmagyarazni mi van, szamokat diktalni, ... aztan közli, hogy nyomtatvanyt kell tölteni, mert ö csak a szam alapjan tud keresni (amit kabe a user is...). nyomtatvanyban meg minden kis szart meg kell adni: mekkora a csomag, mi van benne, szamla, bizonylat a csomagponttol, ... blablabla.
es termeszetesen egy fillerrel se adtak többet vissza, mint amennyire biztositva volt (50 euro + a feladas). de EN meg legyek jo fej es kavaj, ennyi szoposkodas es idö elbaszas es a cimzettnek üzenetküldözgetes utan meg EN kerjek elnezest? tudjak ök nagyon jol, hogy attol, hogy nem talaltak a rendszerben a csomagot (sajat hibajukbol), meg siman befuthat Mo-n. megse irtak olyat, hogy "de ha megis megjönne brother, zsozsot vissza please, mert itt nalunk a DHL-nel rossz idök jarnak E". kompenzalas a szar szerviz miatt. gerinctelen adi igy könyvelte el a kodexben. fakalljaaa'!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.30. 12:46:36
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
és milyen gombodat nyomta be a téma? kicsit mintha túlreagálnád
az amazon pont ugyanannyira nem egy darab játék eladásból él, mint a kocsmáros az egy darab pohárból
ugyanúgy nem érdemelnek figyelmet
ugyanúgy ha összetörne 100 pohár a kocsmában, az már figyelmet érdemelne, mintha mondjuk egy napig 0 euróér lehet vásárolni az amazonon
mi itt a nagy lelki probléma? sokat írtál, de nem jött át
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Forza.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.30. 12:26:32
TERMÉSZETESEN mindig visszaadtam, ha ilyen történt - ebayen (ott elég körülnyes), amazonon, game.co.uk-n.
pár perc lelevelezni, paypalon átdobni, venni valamit a shopban és NEM kérni a küldését, stb. game-n anno számlaszámot kaptam egy sellertől, ott kb annyiba fájt az utalás, mint a játék maga, de benyeltem - ő maximálisan jóindulatú volt, akkor én köpjem arcon???
a válaszok alapján nem csodálkozom, hogy sokan nem hajlandóak ide köldeni 😞 kösz srácok, gerinctelenségből jeles.
moby: "Büdöslófaszt. Egyrészt nem kértem pénzt. Játékot kértem. Másrészt hogyan? Nincs számlaszám, ahova utalhatsz. Harmadrészt nem. Majd elköltöm náluk valami másra."
Meg is kaptad a játékot. Megkérdezted a sellert, hogy lenne-e mód rá, hogy visszaadd, mivel megjött a játék?
"egy szar alak vagyok" - tényleg az vagy, bár szerintem ez annyira szmájlit nem érdemelt.
SlickAdam: "faszt. online ismerösnek* ment a csomi, ugyhogy kellemetlen volt, regenyeket kellett irnom neki, DHL-el kellett telefonalgatnom nem egyszer, utana nyomtatvany kitöltes, szamla szkenneles, ... ugyhogy nem, nem erzem ugy, hogy behuztam volna öket (hibaztak amugy, nem csak a hosszu kiszallitas volt a gond). talan a felet visszaadnam, de olyan nincs es amugyse szoposkodok ilyesmivel."
A seller tehet róla? a DHL-en mennyiben sikerült "bosszút állnod"?
Nem éri meg a pár perc ráfordítást a gerinced? 😞
SlickAdam: "amazon-t ismerve, ha moby irna nekik, hogy megkapta es visszaadna azt a par eurot, valoszinüleg azt valaszolnak, hogy felejtse el." - tehát nem is érdemes megpróbálni.... (igen, volt aki ezt írta nekem is, ettől még a gesztus, bazz! komolyan magyarázni kell???)
j0nNyKa: "dehat nem vagy
olyan ez mint a kocsmaban a pohar, meg irodaban a papir - mindenki tudja hogy fogyo termek, nem verik le senkin, ez igy mukodik, nincs vele a vilagon semmi baj
neha becsuszik egy fuckup, az szerintem a normalis, hogy ne a user jarjon szarul fuckupnal, hanem a ceg (ami relativ mer ilyen osszegek annyira erintenek meg egy amazont, mint ha irodaban elveszel egy darab a4es papirt a nyomtato mellol 😄)"
ne maszatold már az X eurós játékot a pohárhoz meg a budipapírhoz.
a kocsma nem a budipapírból él.... (és nem is a pohárból)
persze, van fuckup, csak mondjuk illene hasonlóan KORREKTEN hozzáállni a dologhoz, mint a másik oldal.
ehelyett, ha már nem fizetteti ki a kocsmáros a leejtett poharat, a wc mellé szarsz.
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.30. 12:24:07
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arról nem beszélve, hogy ez 35 évvel ezelőtt, amikor írták, érdekes sci-fi lehetett, de most, amikor a technológia messze túlhaladta, sőt cáfolta azt, ami a könyben van, már inkább nálam gagyi hatást kelt, persze erről nem az író tehet, hanem az idő.
Azért köszi a tippet. Felteszem a polcra, lehet pár hónap múlva ismét előveszem, még egy próbát teszek vele.
PS5 II PSVR
Most már igazán bevallhatnák, hogy a játék címében valójában a megjelenési dátum van...
PS5 II PSVR
bizom benne, hogy tartja magat vegig, esetleg fel is pörög par szaftos boss-al.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Az árát az eddigiek alapján mindenesetre bőven megérte! <#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
4545wrefDGdf n++!4 nE4! NOOOOOO! azt a qurva!
azt jo büdös qurvaélet.
azt
"Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - új pályát hozott a legújabb PS4-es frissítés
Sőt, már a HDR támogatás is elérhető, a töltések pedig gyorsabbak, mint korábban.
Új, ingyenes frissítés érkezett a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PlayStation 4-es verziójához. Egy Crash Bandicoot 3-ból átemelt pálya mellett most egy korábbi DLC-szintet is bezsákolhatunk.
A Future Tense című pálya minden PS4-es játékosnak ingyenesen elérhetővé vált a legújabb frissítéssel, emellett pedig a Stormy Ascent pályát is hozzáadhatjuk a játékhoz ingyen és bérmentve a PlayStation Store-on keresztül.
A frissítés a két új, rengeteg kihívást tartogató pálya mellett több gameplay-beli javítást is hozott. Felgyorsultak a töltési idők a Nitro technológiának köszönhetően, illetve van már HDR támogatás is.
A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy frissítése már élesedett PS4-en, a Stormy Ascent pályát viszont külön kell hozzáadni a játékhoz.""
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.29. 21:11:08
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem amúgy is herotom van attól hogy egy kvázi világháborus játékkal játszok és nincs vér. Ha fejbe lövöl valakit akkor igenis loccsanyon az agyveleje a falra. Legyen egy kid dráma egy kis brutalitás a halálban. Nem azt mondom hogy én ezt élvezem de szerintem sokkal roszabb ha a játékokban az egész ilyen komolytalan és súlytalan. Itt nem w jopofi játékokról van szó hanem tényleg azokról a játékokról aminek a témája megkövetelné.
Hozzáteszem '12-ben az első részt kb hasonló módon mutatták be gameplayben. Viszont akkor még nem nagyon lehetett tudni mi lesz a játékban pontosan, valszeg egyszerűen nem akarták elspoilerelni klikerekkel a játékot, másrészt az brutalitásban a negyede, és mindvégig benne van a bújtatott kimosdatás, a "társak vagyunk, mi csak egymásra vigyázunk" vonallal.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.29. 12:06:10
jo lenne, ha visszavennek ND-hez valahogy. több csapat van, meglenne a helye valamilyen formaban.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.29. 11:32:31