PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de te tovabbra is csak egy kiallitott abused peldanyon lattad...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Talán egy C8-at köne megnéznem..hmm...csak hát olyan nincs kirakva itt üzbegisztánban.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Én mán csak a szememnek hiszek. És nem ott marad, hanem látod egy pinahajszálnyi ideig a vonalait. Pont elég, hogy felherrgeljen.

De ettől függetlenül, persze, az oled, az oled.

"egy Q9 -et meg bátran oda lehet tenni mellé...."

nem, nem lehet

"Mert rettegek az IR-től"

meg egy last gen plazma se tud beegni / IR legrosszabb esetben 5 perc, de nem am ugy, hogy ott marad a logo a kepernyön, olyan nincs... (enyemen 90%-ban jatek, 8% pc second screen, 2% film a hasznalat, 5 eve semmi baja), es OLED-nel megközelitöleg sincs annyi IR. nyilvan ha hetekig a csempet mutatja, marad valamennyi rövid ideig, de ez egy total irrealis felelem, nemtom milyen hülye oldalt olvastal... persze, aki "OLED IR"-re keres, nyilvan talalni fog valamit, de ez non-issue. ne legyel hülye!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.07.08. 10:43:54

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Mert rettegek az IR-től. Az MM nézegettem egy B7-et, egy box volt rákötve, a menüben a kis csempék olyan szépen ott maradtak váltás után (pár perc), hogy azt hittem én kezdek vakulni <#levele>...egy Q9 -et meg bátran oda lehet tenni mellé....

Ha csak mozi lenne, egy percig se hezitálnék....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.08. 10:16:04

Moby
Ménem oled?

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
Hát igen, 40 zónával, a Q9-be 480 van? Édes faszom. Akkor várunk még egy kicsit.

Jön a fald is, Q8DN néven majd.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Kandurex
A francba :(

Moby
EU-ban sajnos egyik sem FALD. Csak a US kivitel. Ide edge-litest hoznak.

Kandurex
Ez a nagy kérdés, hogy FAM az FALD panelos vagy nem?

Abban az árban már Oledot tudsz venni.

Kandurex
TV Samsung Q8 széria? Vélemény? (beruház) FN vagy FAM? Majd 100 rugó a különbség?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.07. 20:54:29

Ja, a PS4-en keresztül be tudok lépni, úgy már csatlakozik a hálózathoz.
Eddig nem volt gond, otthonról próbálkozom, Kaposváron, a város közepén. :D Egyébként kipróbáltam az Appban 4G hálózatról, és úgy érdekes módon sikerül. Kijelentkeztettem minden eszközt, de sajnos az otthoni nethálózatomról valamiért nem megy a store sehol. Vagyis a Playstation Network.
Tikal
honnan próbálsz csatlakozni? hol élsz? lehet valami helyi gond....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A telefonon a PS App meg nem tud kapcsolódni a hálózathoz. o.O
Futtattam vírusírtót, malwarebytes-ot meg CCleanert, hátha találnak valamit, de elvileg minden oké, mégis a Chrome szerint az oldal nem biztonságos. (Ja, az Edge szerint is.)
Seth
Van a közelben :D

PSN ID.: Beegabor

Tikal
tyű, erdőben laksz?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"A szerver nem tudta bizonyítani, hogy valóban a(z) store.playstation.com domainbe tartozik; biztonsági tanúsítványa a következőről származik: www.ing.nl. Ennek oka lehet konfigurációs hiba, vagy hogy egy támadó eltérítette az Ön kapcsolódását."
A Chrome üzenetéből, amikor próbálom megnyitni a Store-t.
Seth
Ezt én is örömmel használnám, ha nem lenne zsákbamacska mikor kapom meg az sms-t és mikor nem :D
Hihetetlen, hogy itt Németországban van sok olyan terület, ahol alig alig van lefedettség, pl nálunk vagy nincs, vagy 1 csíkocska , 500 méterrel odébb meg max. Most szálljak autóba/biciklire, fussak oda minden alkalommal ? :D

Tikal
honnan idéztél.. egyébként meg 2 step verification.

Seth
Nálam minden rendben

Khm... "A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) store.playstation.com webhelyen lévő adatait" Mi a manó?
Ulthanito
Tegnap hirtelen felindulástól vezérelve letöltöttem ismét a GoW 3 felujitot kiadását. Fél óra játék után a következő megállapításra jutottam. Kratos elképesztő világverő harcos akit egyetlen Isten sem tudott legyőzni. Csak az idő. Mai szemmel már félelmetesen gagyi az a játék, és jobb dolog nem is történhetett a sorozattal, mint az, hogy újragondolták. Soha többet nem veszem elő, le is töröltem.

PS5 II PSVR

Tikal
haha, ok :)

Azt tudom. Csak sutyi igényfelmérés hogy játszik e innen valaki mert van egy magyar pve szerver ami holnap indul :D
Tikal
Még nem, és szerintem érdemes még várni vele, hamarosan oda is jön egy nagyobb update ( lesznek háziállatok ).

Tikal
Jó cucc, és sokat fejlődött megjelenés óta.

Valaki tett már próbár ezzel a conan exiles csodával?
AntiHero
No man skyba pont jön a multi meg a legnagyobb kiegészités a hónapban.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tatyla
Behúztam a komplett Elit Dangeroust anno No man skyba beletoltam vagy 300 órát, ez sem lehet rosszabb

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ulthanito
xoren1-nek kapóra jön, úgyis azt akar kölcsönkérni. Most kölcsönözhet magának egyet örökre. <#nevetes1>

PS5 II PSVR

//www.youtube.com/embed/kU-J2yHvhZ8

Bevallom férfiasan, fel sem tűnt a 3d audio hiánya amíg nem mondtad.

A kéztartást viszont remélem tényleg rendbetették, kifejezetten kényelmetlen pózból kellett a varázslómmal tüzet eregetni. Majd meglesem a napokban.

Moby
A hangot kéne abban a húgyban javítani, nem a kéztartást.

Perszóna féláron a sztórban, vegyétek vigyétek aki lemaradt róla. + Skyrim VR szintén (relative) bagóért, ráadásul most jött hozzá vmi pró-peccs ami javítja a grafikát (meg a varázslás kéztartását ami öröm), bár még nem csekkoltam le.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.07.04. 10:56:35

Tudják ők hogy lvl1-en lenyomtad Gaelt?
szerda hajnalban aludni kell, nem fenyegetözni. nem erre gondoltam, amikor kiküldtelek a szabadba gyerek! <#falbav>

Ulthanito
Te hajnal négykor mi a pöcsömet csináltál még ébren? :)
És kinek léptél a tyúkszemére ennyire?

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Hát még semmi, remélem nem is lesz. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Bár is utólag is láthatjátok majd:
--------------------------------------------------

Nem akarok drámázni, de ha bármi történne velem, akkor tudja mindenki, hogy minden egyes embert bírtam itt még ha viták is voltak, de szerettem minden tagot.
Ha velem bármi történne, akkor tudjátok...
Ma meg lettem fenyegetve, aztán elég esélyes, hogy eldurvul a téma...nem tudom.
Nem tudom mi lesz, csak mindenre fel kell készülni.
Csak hogy tudjátok!

Ha nem, akkor tovább boldogítom a fórumot majd. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Mi baj Darki?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Üdv srácok van valaki online még?

Tikal
Lehet hogy jó játék lesz, engem a karakter nem csigáz fel, szerintem nem elég érdekes. Szóval én várom a ninja-s játékot ( játékokat ) :)

Kojiro

Kojiro ergo sum.

Kandurex
Jöjjön az a latex gatyás istenadta! Nincs azzal semmi baj.

Az embereknek különbözik az ízlése.