121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-

-
ilyenkor erdemes benezni a modtopicokba meg ilyenekbe, direkt oda ki szoktuk irni, hogy ne minden mas temat kelljen ezzel teleoffolni -
héjj, adom a kis csillagokat meg a koronákat :'D megszűnt a prémium és free lett ez a fícsör, vagy mi történt? :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.07.19. 10:13:13 -
lehet ki kéne próbáljam :D egy demót kidobhattak volna belőle anno vagy valami... :D
bár nekem sem asztalom a körökre osztott harc, az egyedül a Heroes-okban volt fasza szerintem :P -
6600GT #95564 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a Days Gone-ban még látom hogy van 3dolog ami "felfedezetlen"nek írja a térképen és megnéztem az egyik pl a RIP SIMONS,nos ezt nekem kell megtalálni vagy majd a story vagy valamilyen küldi erre rá vezet...?! köszönöm és szép estét. -
sztem jó a körökre osztottság, legalábbis Persona 5-ben teljesen jó volt. más körös játékkal nem játszottam -
Én sem szeretem benne a harcot igazán, de már elfogadtam, hogy részese a játéknak. Mennyivel jobb lenne, ha normál akciójáték lenne, ott az ellenfél, odamegyek, püfölöm amivel akarom, nem kell várni arra, hogy én jöjjek. Amiért még nem szeretem:
1. Nem tudom, hogy adott ellenfélnek mennyi a HP-je.
2. Nem tudom, hogy milyen sorrendben fognak támadni, és miért pont úgy.
3. Nem tudom, hogy milyen sorrendben támadunk, és miért pont úgy (bizonyos esetekben).
4. Nem tudom, hogy kit fognak támadni a csapatból, kit kell tutira tápolni
(meg eleve faszság ez a körökre osztott marhaság). -
egész jó
a zene gondolom más lesz, pedig annyira megszerettem a játék zenéjét már :) -
-
Én sajnos abban a pillanatban lehúztam a listáról hogy láttam hogy körökre osztott. Engem az kiránt a világból, és a cselekményből... :/
A japános stílussal egyébként nincs bajom, pl a Gravity Rush 2 nagyon tetszett. -
PS4 Pro. HDD->SSD klónozás. Működik? Próbálta valaki? Ajánlott szoftver?
(Hadd ne kelljen 900 GB-nyi adatot ennek a nyomorék gépnek az USB portján keresztül lebackupolnom, majd vissza.) -
Dehogyis. Mindkettő "bugyuta Nintendos" feeling, még akkor is, ha a DQ-nak köze nincs hozzájuk. -
Evoluti0N #95556 Szerintem ennyire nem jó. Mármint egy jól összerakott JRPG, de semmi eget rengető, világmegváltó. Azért nem egy Persona 5. -
Evoluti0N #95555 Két teljesen különböző játék. -
A füves területeket szoknia kell a szemnek, mert az elég recefice, de egyébként az art kétségtelenül odabasz. -
Ezzel vitatkoznék, meg nem is értem hogy jön ide :) -
lehet hogy úgy nehezebb,normálban nem volt túl nehéz főleg hogy mindig túl fejlődtem a szinteket és kimaxoltam a geart idő előtt :D de minden pillanatát élveztem én is ^^ -
Szó szerint gyönyörű a játék. Engem teljesen behálózott a varázslatos világa. Csodaszép. -
Hmm azt olvastam pron gyönyörűen is néz ki a játék. Na utánanézek lehet behúzom, ha ennyire jó -.- -
csendben mondom, hogy ez a játék Zeldácskát csúnyán a viharba küldte.... -
...és még semmit sem láttál :) Belecsavartam már közel 200 órát, de még nem volt meg a true ending. (mondjuk én direkt a szopató módban tolom, erősebb ellenfelekkel) -
Az egész egy csodaszép mese, varázslatos világgal, nagyon jó humorral, nekem szokatlan játékmenettel.
Beszarás jól néz ki, olyan hangulatos helyszínek vannak benne, hogy csak tátom a számat. -
Tátott szájjal?
Mitől olyan jó? -
Dettó. -
Az első két órában majd' megbolondultam tőle, azt hittem, konzolostul vágom ki a francba az egészet. Aztán levettem 1-es szintre, és egy idő után azt vettem észre, hogy megváltozott a zene, nem annyira idegesítő, mint az első pár órában.
Most már teljesen emészthető, továbbra is 1-esen hagytam, így picit hallom, de tényleg jobb lett benne a zenei téma, mint az elején.
Ha az első pár órát túléled. utána már nem lesz gond vele.
A játék viszont fantasztikusan jó szerintem. Rég volt ilyen, de tátott szájjal játszom. -
fu ne is mond nekem az elején nagyon idegesítő volt a zene a szabad kóborlásnál xd aztán megszoktam nem zavart -
Ja azt hiszem félre olvastam. Fegyófejlesztésről van szó... XD -
Éééés nem a csajnál lehet fejleszteni :-D -
Azt hittem egy Souls veterán már tudja mi a módi , elvégre mindig ugyanaz a szitu. Adott egy biztos hely, ott egy csaj, akinél fejleszteni lehet
-
Visítva fogtok röhögni!
Beletoltam 8 órát úgy a BB-ba, már LVL26 körül, hogy vártam az NPC-t, ahol majd lehet upgradelni a fegyót. Nem jött. Levertem úgy a 2 bosst, hogy azt hittem az tök normális, hogy még mindig nincs updgrade lehetőség. A 2 boss után ezeket böszme nagy dögöket is leöltem sorba, meg a farkasok seregeit, de most a 3. boss előtt azért kezdett már gyanús lenni, hogy van vagy 50+(!) shardom, meg majd' 20 blood gemem és nem tudom hol elsütni, hát, hogy a rákba van ez? Aztán kiderül, hogy már a játék elejétől lehet uppolni a Dreambe... fúúúú baz :-DDD
Ja és ahhoz se kellett éppen kevés idő, hogy rádöbbenjek, hogy a piros/narancs lámpások nem véletlenül vannak kirakva... ugh. Tök király, amikor az ember direkt nem olvas utána semminek és akkora n00b, hogy közben hardcore nehézségen tolja fejlesztések nélkül
-
Ahol levered,a híd végén, ott nem lehet tovább menni, egy zsákutca. Az egyetlen nyeremény érte a Sword Hunter Badge, ami persze jó, Kirkhammer rulez, de sokaknak biztos nem hiányzott -
Prof William #95537 Hogyan lehet elkerülni a Cleric Beastet? Nekem telejsen logikus volt, hogy arra kellet menni, ahol végül is belefutottam. -
Csodálkoztam is minap, mikor láttam, hogy azzal játszol :D A zene nem megy az idegeidre? Én reménykedem benne, hogy jön majd a jelenleg Switch exklúzív orkesztrális zene. Jelenleg csak az akadályoz meg benne, hogy nekikezdjek, holott a PS2-es 8. részben is már az volt, nem ez a midi valami -
amúgy nekem is elsőre Cleric volt, és csak kb 1-2 évre tudtam rá meg, hogy az amúgy valójában opcionális... :D
ajj, dejó is vót... :( -
"Az 1. igazi boss, meg 45%"
Vagyis az opcionális Cleric-et többen nyomták le, mint a fatert. Nekem is tökre adta magát, hogy a Cleric felé visz az út... utána keresnem kellett a fatert. -
F*ck me, de 13 órát toltam már bele a Dragon Quest XI-be, és csak egyre jobban tetszik!
E-máj sepsisej?!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.07.16. 15:39:33 -
Úgy, hogy az első boss az fater, nem Cleric. Cleric opcionális, sokan lehet meg se találták. :-D -
Nem. Hogy a hireltech elfogadja-e az amazonos számlát azt nem tudom. Hívd fel őket. -
Generalüberholte - azaz felújított gépek, mondjuk 1 ev gari van rá -
Ps4 Pro 250 Euro (Persze kell hozzá prime ,de van 30 napos ingyenes..ha már megvolt akkor új fiokot kell regelni
)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.15. 12:36:19