PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

ps4-en játszottam 56 órát az assassin creed origin the curse of pharao dlc-vel.
Vmi miatt nem tudta indítani tegnap a játékot, letöltést kért.
Sajnos az összes mentésem elveszett, pedig már 118-as erősségű fegyvert 52-es szinten használtam.
Nem vagyok p+ előfizető így nem tudtam visszaállítani a mentéseket, a játék újra indul, minden munkám elveszett!!!!!

Nagy nehezen találtam a neten egy mentést 40-es szinten, talán innen újra bevállalnám.
De usb-ről nem tudom felülírni a meglévő ps4 mentést.
Nem lát adatot az usb-n, ha pedig a new game mentést kimásolom usb-re és abba a könytárba töltöm a leszedett 40-es szintű mentést, akkor azt írja ki hogy ez nem másolható, mert másik játékos mentése.

Hogyan kell csinálnom???
Kérlek segítsetek...

zita
Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2018.07.21. 21:31:58
Tinman
Igen, 2013 az feltétlenül 25 éve volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Nem, semmi köze az exkluzívokhoz. Ez a korábbi Platnum/Essentials/GreatestHits/TheBest/akármi ps4-es folytatása. Legjobb címek budget áron. Ez már most is tele van ubisoftos/ea-s címekkel, ahogy korábban is.

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Annak nem kene ott lenni. Csak az exluzivokrol volt szo.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Neztem videot belole. Ez valami 25-30 evvel ezelotti jatek PS4-portja?

PS5 II PSVR

Seth
Mit keres köztük az új Need for Speed? 😊

PSN ID.: Beegabor

Ulthanito
Par hete jelentettek be, hogy max hatezer forintos aron jonnek majd szepen sorban az exkluziv cimek.

PS5 II PSVR

mucsácsó
kb. kedd-szerda óta 😄 eléggé új dolog 😛
miota leteznek "platinum" PS4 kiadasok? :-O

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tinman
Köszi!

Az ajándékom már úton van, jövő hétre várom... Várom? Nem kifejezés. Epekedem, döglök érte. Addig Odin Sphere maxolgatás folyik, k. jó cucc volt :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tikal
Spiderman PS4 érdekel valakit? 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.07.20. 14:47:15

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HBD Tinman! <#pias>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kojiro
Silver Sable? Nemár! Annyira komolytalan ellenfél volt képregényben. És árulja már el valaki, hogy tudja Paukembert eltalálni egy ilyen rúgással? <#banplz>

Kojiro ergo sum.

Tatyla
Ez szerintem még durvábban néz ki mint eddig

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby

Moby
Dunsztom sincs. Biztos megint balhéznak egymással a Sony meg az Amazon.

Tinman
Ha valaki cserélné PS4 exclu címét* Odin Sphere Leifthrasir-ra (perfekt), ne tartsa vissza magát dobjon egy p.ü.-t. (Ha értékesebb cím, nyilván dobok rá, megbeszélés tárgya.)

*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
UC4, UC LL, HZD Complete, Detroit, Yakuza bármi, Kingdom Hearts, Monster Hunter. De bármit meghallgatok.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.18. 08:52:02

Ulthanito
És ennek vajon mi az oka?

PS5 II PSVR

AntiHero
Kíváncsi leszek..Trailer ígéretes.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2018.07.17. 20:03:25

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Rohadtul mindegy. Saját adója van(amit bedugsz a gépbe), nincs rá hatással.

Moby
Ja, jóideje nincs. Helyi nepper/pcgamesupply.com/g2a/akármi.

Sziasztok. Az lenne a kèrdèsem hogy mit kell be állítanom az audio output settings allat?Mert három lehetösègem is van Linear PCM,Bitsream dolby ès Bitsream DTS.fejhalgatoval jatszom ps4 platinum 7.1 virtual hang.Köszi elöre is.
Ulthanito
Létezik az, hogy az USA Amazonon jelenleg SEMMILYEN gift card nincse? Végignéztem az összes címletet (10, 20, 25, 50, 60, 75, 100), és mindegyikre azt írja, hogy currently unavailable.

<#nemtudom>

PS5 II PSVR

Moby
Neked is! 😄

Kandurex
Sokáig!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Köszike! <#puszis>

n000rbi
Isten éltessen, Moby! <#pias>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tatyla
Hát gyerekek ez az Elite Dangerous nem egy egyszerű játék szükség is volt hogy a training pályákon kívül az egyik cimborám tartson egy gyorstalpaló tanfolyamot úgy hogy én shareltem neki, most már úgy ahogy kapisgálom de még szinte ez semmi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

undroid? 😊
Kandurex
Behh,..de utálatos Android...

Kandurex
Sekiro, nyilatkozott egyet ez a miazaki vagy makikai,...mittudoménki, és csak az jött át az egészből, h kisepernek belőle minden szerepjáték elemet. Benn...

Kandurex
ööö....öö

Megkapta 1:1-ben C7 talpát,de bukott 9ms input lagot.

AntiHero
Esélyt megkapta. 😄

Amugy nem mondom, hogy az első 5-10 óra nem kötött le..mert lekötött... csak utana jött elő az unalmas, ezt mar lattam, jaj megint ezt kell csinálni érzés.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Xboxban már most benne van, ps5-ben is lesz.

Kandurex
Konzolhoz? <#zavart2>

Moby
Én spec leszarom az IR-t. VRR-t rakjanak már beléjük...

Kandurex
Atya isten! Itt a TV -m, a B8!

Azt a Temporary Image Retention eredményt nézzétek! Szinte nincs is!

https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b8-oled

Jó, mondjuk hosszútávon ez is besül, de legalább nincs az ami a B7 -be van. Még pár év és megszűnik ez a probléma, mondjuk azt már nem várom meg.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.13. 15:55:45

mucsácsó
Szerintem is kurvajó volt az AC: Origins, beszoppantott a világa 😊 bár azért nyilván nem egy W3/Horizon szint még így sem, de jelentős javulás az összes előző részhez képest... 😛 a story viszont tényleg egy érdektelen fos volt, végefele már ahol tudtam nyomtam el a cutsceneket, csak legyen már vége 😄
Moby
Én pécén kipróbáltam.
Szerintem hagyjátok ki. Ugyan korai állapotában láttam, bugtemető volt, esetlen volt, béna volt.

7 szerintem

Ulthanito
Kingdom Come-ot tolta valaki? Tervezzük megvenni komplett DLC-stül...kíváncsi vagyok, hány perc után kapok agyfaszt tőle.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ízléseken felesleges vitatkozni, nekem is tetszett amúgy, bele is csűrtem vagy 70 órát DLC-stül, de megértem, ha valakinek nem jön be.

PS5 II PSVR

Kongy
Szerintem az AC: Origins hosszú idő után az első vállaható AC játék. De lehet csak azért mondom ezt, mert imádom az egyiptomi settinget és a piramisokat, no meg kicsit visszajött egy Prince of Persia feeling is a zenéknek köszönhetően. 1-2 harcnál szinte azt éreztem, hogy egy új PoP-át játszok.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.07.13. 09:35:57

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

hat ha haklis vagy a zajra akkor az egesz Playstation oldalt elfelejtheted. iszonyat hangos tud lenni nehany game alatt, pedig nekem PRO van, abbol is az ujabb szeria ami elvileg egy picit halkabb(nak kene lennie), de igy is hangos. plane egy xbox one x-hez kepest. ilyen szempontbol sokkal jobb az xox, csak az meg mashogy szar. hasznalj egy jo fejhalgatot, es szarj ra az egesz zajra... 😊
Köszi az infókat!

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Moby
Szép is, meg jó is benne a harc, de olyan kurva érdektelen a "sztori", hogy nincs ami továbblökje. Egyébként meg pont azt várnám el tőlük/tőle, hogy fasza legyen a sztori. Máskülönben mi a fasz a motiváció egy 30-50 órás játékban? Játékmechanikában már képtelenség újat mutatni. Kell egy vagy több jó sztori, kellenek bele érdekes karakterek, kell valami progressz, és akkor működik. Ez nekem nem működik. A korábbiak még úgy is jobban működtek, hogy a harc szarabb volt bennük, meg kb minden, amit csinálni kell. Mondjuk az is tény, hogy a sztori eléggé fostocska volt mindegyikben, a kettőt leszámítva. De a világuk érdekelt. Az ACO-é absz nem.

15-20 a szarba, az igen

Kandurex
Szerintem is fasza vót, bár nekem a harc adta el. A többi,... hát....sandbox, mit vártok tőle? Ezért se értem az ilyen GTA V felszopásokat, amikor a legunalmasabb játék evör.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.13. 07:33:06

Szerintem meg ebben a generációban az egyik legjobb játék. Persze ízlések és pofonok.