121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#95399 csak a pingvin van a többit nem kapod meg csak úgy. -
#95398 WSJ - Sony is positioning PS5 for 'hard-core' players, focusing on more big-budget first party games and relations with larger publishers -
#95397 Azt hiszem vannak cheat kódok menüben, amivel feloldhatóak a karakterek csak ugye nem kapsz érte trófeát akkor. -
#95396 Nem tudom ilyennel nem találkoztam még viszont jön 3án a grand prix patch, amiben normalizálják a coin gaint és a végén kapsz reportot, hogy miért kaptál ennyit, úgyhogy jobban követhető lesz a dolog
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.29. 12:01:32 -
#95395 egyszerűen nevetségesek :D normalon hardon legyen ennyire nehéz de easy-n?ugyanmár... kb hardon kéne így szopatni az embert -
sanya200 #95394 Igazad van, én is, toltam vele anno de ezek a chellenge-k. Mediumon a versenyekkel még úgy ahogy de mikor ládákat kell gyűjteni, meg még érj be időbe is.. -
#95393 amúgy fasza lenne ez a crash, de a barátnőmmel játszunk vele easy-n nyomtuk a storyt nem is volt akkora nehézség mondani se kell.na de...vannak a time trial versenyek amik elég nevetségesen nehezek szinte már a lehetetlent súrolják sok esetben mondom EASY-n elégvicc ha nem tudod a fél pályát végig csúszni és turbózni oldalazva akkor baszhatod.arról ne is beszéljünk hogy normalon szinte elég egy pici hiba és már utol se érsz senkit. hibázni pedig easy-n se lehet egyet se picit sem ha megakarod csinálni ezeket az extra dolgokat.irreálisan nehéz főleg ha azt vesszük hogy egy casual játékos játszik vele vagy lány vagy kisgyerek.én azért elég sokat játszom de még nekem is felbaszósan nehezek a dolgok benne.nem world recorder szinten szeretnék vele játszani de hogy emiatt nem is tudok csomó dolgot feloldani ez szánalmas.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2019.06.29. 08:40:34 -
sanya200 #95392 Viszont bugis is, hiába kapok egy online verseny után kreditet, se tegnap se ma nem adja hozzá a többihez, a Pit Shopba ugyanannyi van mint 2 nappal ezelőtt... -
#95391 RE2 Remake Leon “A” letolva. Na jól van, ez kurva jó volt. Hál’istennek a kalapos majom is kevesebbszer jött, mint gondoltam. Ebből azt hiszem mégis lesz egy Claire B kör, hogy teljes legyen a történet. -
#95390 Hunt: Showdown (Crytek) leaves EA on August 20(39,99€). PS4 version this Fall
Na jön PSre fasza -
#95389 Előbb mentem ezen a mapon. Mondanom sem kell a TVn úgy nézett ki, hogy majdnem elsírtam magam :D
-
#95388 :D
Jó nagyon amúgy. Nehezebb mint MK meg magasabb a skill ceiling szerintem jóval. A DNF dolgot nem szeretem, remélem azon változtatnak, mert sokszor van olyan lobby, ahol olyan beteg játékossal rak össze hogy 20+ seccel hamarabb befejezi a versenyt és végig se tudod tolni a 3 kört.
De mivel te szereted MKt nem is értem miért nem vetted még meg. A pályák gyönyörűek, de a driftelést tanulni kell, mert teljesen más, mint MKba
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.28. 16:11:37 -
#95387 Lehet meg kéne vennem, csak hogy segítsem a fejlődésed :D -
#95386 Na CTRbe egyre jobb vagyok most már ott tudok lenni elől is párszor online.
Nagyon nagy fun a játék meg persze iszonyat rage keltő is :D
-
#95385 Jogos, family comes first! -
#95384 days of playen fizettem elő ps plusra, most ez elég nagy gyomros utána :D -
#95383 Claire vonala jobb,hidd el. Nem akarok spoilerezni :)
Én is utáltam azt a kötsögöt.
Jótanács, hogy ne fuss előle, mert a futás hangját meghallja a pálya túloldaláról is :D -
#95382 BF1 volt az utolsó multi, amit még játszottam(bár inkább csak mókáztam vele). Aztán ráuntam. Kipróbáltam a BFV-t is amikor kijött, de az már nem érdekelt.
Egyedül multizgatni korlátozottan szórakoztató csak. Az én életvitelem mellett meg nem kivitelezhető, hogy napi szinten időpontra összejönni haverokkal a kibertérben. Gyerekek mellett ezt már csak a családi kötelezettségek (meg nem kötelezettségek) elhanyagolása mellett menne csak, azt meg nyilván nem fogom. -
#95381 Mi lett a BF1, a Battlefront és hasonló címekkel? Ott még toltad, ha jól emlékszem. -
#95380 Én január óta nem vagyok előfizető, pedig évekig az voltam. Ugyanazon okból, amit írtam a minap. Nem tudnak már olyat belerakni, emi érdekel, de nincs meg. Nem multizok. Akkormegminek. -
#95379 Én is azt utáltam a legjobban abban a játékban -
#95378 Jó lenne még a Claire B sztorit is majd megcsinálni, de nem biztos, hogy akarom megint ezt a macska-egér játékot. Utálom, amikor nem tudok nyugisan felfedezni, beszippantani minden bitet :) -
#95377 Sajnos lesz, több is.. de nem csak az őrsön :)
De kibírható talán egyszer egy végigjátszásra :D -
#95376 Tegnap eszembe jutott, hogy az RE2 Remake még ott figyel a polcomon érintetlenül. Fél 5-től éjfélig le se tettem, faszaság, most vagyok SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azon a részen, ahol Ada-t irányítjuk.
Az lenne a kérdésem, hogy lesz még ilyen üldözős Tyrant-es kurvaanyja? Gondolom amint visszamegyek az őrsre, ott terem egy másik.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.06.27. 07:12:48 -
#95375 nem tudok nyilatkozni, de betenni egy ilyet... jó vágom, tavaly(előtt) vagy mikor volt egy NBA, dehát az is aztán... :D -
#95374 PES tapasztalatom nincs, sokkal gyengébb, mint a FIFA? -
#95373 úristen....nem szoktam nagyon vernyákolni Plus miatt, de ezért rendesen perelni kéne... :D -
#95372 lál -
#95371 Nekem ezek a játékok pont jól jönnek majd, amikor jön 1 hétre hozám unokaöcsém, esténként legalább lesz mivel játszanunk, szóval kivételesen örülök még ennek a "minőségi" autós játéknak is. -
#95370 Júliusi PS Plus:
PES2019
Horizon Chase Turbo
:( -
Árpitallica #95369 Oh már azt hittem igazi! :( Hát ezt akkor jó hihetőre csinálta az biztos! Xd -
#95368 Fake, de jó sok munkát ölt bele a csávó -
Árpitallica #95367 Előbbit nem lehet megnyitni ezt remélem igen!
https://youtu.be/5is-Y5TEsHo -
Árpitallica #95366 Hűű srácok, ezt a videót most találtam és eleinte azt hittem hogy kamu, de nagyon igaznak tűnik ami benne van a videó végefele! :o GTA 6 Ps4es bétakulcsot és egyéb cuccokat kapott a gyerek, amiért megcsinált egy rejtett küldetést!!!! :D
GTA 6 PS4 Beta -
#95365 Írtam. Multi cuccok. Rengeteg GaaS játék van amivel játszom és akarok még jövőre is...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.06.26. 09:55:23 -
#95364 Na, az lenne csak az igazi biznisz, PS5-ön tolni a PS4-es felhozatalt! Minek? 7 év nem lesz elég ahhoz, hogy kitold, amit akarsz? -
#95363 Na, akkor nézd meg az eladásit is, és akkor meg is érkeztünk! -
Zóanagyvarázsló #95362 Jó, de az esetleges elszaráson segíthet egy patch. Az UC4 vagy a GoW jó erődemonstráció lehetne. Mindig van, akinek kimaradtak, vagy újra kedvet kap hozzá, de eladta korábban/kölcsönben volt csak nála/havernál játszotta stb. -
#95361 Ez a Sinking City is csodás lett ps4-en :
Constant screen tearing pulls you out of the experience, the frame rate struggles to hit 30 frames-per-second with dips all over the place, and hitches can pause the game entirely for a second or two. NPCs can spawn in the air, appear out of nowhere, and even spawn in a t-pose. Sometimes you’ll need to sit through a load screen before entering a building, and other times you can stroll straight inside.
Na nem mintha egyetlen percre megfordult volna a fejemben, hogy ps4-re vegyem. Persze az epic(fail) sem fog közelebb vinni a vásárláshoz. -
#95360 Nem kell ahhoz manuális rákalapálás. Gyakorlatilag évek óta működik experimental jelleggel a ps4-ben is a boost mode. "Ha valamit elszar, ne használd" jeligével. Ugyanez mehetne a ps5-ben is. Csak mondjuk ott nem 10% cpu powát lehetne rádbni, hanem 300-at :D