121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Nincs is semmi, ami értelmes lenne. Én már a tavalyiban sem találtam.

A folyamatos akciózások miatt szerintem kezdenek ezek a promóciók ellaposodni, nincsenek benne már akkora leárazások, mint pár éve.
  • Ulthanito
    A 100 gigás Red Dead Redemption 2 tokkal vonóval 29 perc alatt jött le. Ebből kiszámolhatod.

10 giga kb. 3 perc, LAN-on nem Wifi.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.07.25. 07:23:41
  • Árpitallica
    A witcher 3 goty most tök jó áron van storen viszont az lenne a kérdésem, mivel megvenni tervezem, hogy nekem UK akkom van, hogy ez tartalmazza a magyar feliratot ugyanúgy ha letöltöm UK storeról? :)
  • Moby
    Sosem fogjuk megtudni. Ultragecilassú a psn.
  • Tinman #95604
    Van itt valaki Gigabites nettel? Az érdekelne, hogy a gyári HDD-re pl. 5-10 GB adatot mennyi idő alatt tölt le?
  • davidka003
    $13.99 dollár=4100 Ft a Persona 5
    Nem rossz ár de még annyi játék van előttem, hogy 1 éven belül úgyse játszanék vele. Így kihagyom most.
  • Moby
    Usák sztórban jóval olcsóbb.
  • Moby
    Ja, jópofa játék. Én kijátszottam magam vele ea accessben, szal nekem 600Ft-ért sem kell.
  • ppista
    Ni no kuni 2, meg a P5. 6000-ért nem annyira rossz. Persze annak aki szereti a jrpg-ket.
  • mucsácsó
    mondjuk Plants vs Zombies Garden Warfare 2 lehet megér 609 Ft-ot,nem? :D
  • Seth
    Én sem találtam semmit .
    Szerintem ez a summer sale a másik 3 sale egybeömlesztve :)
  • Moby
    Szél van a sztórban. Én nem találtam semmit, de hajrá.
  • Moby
    Fú nagyon várom már. Totál rá vagyok csavarodva.
  • TDC Geronimo

Erre kíváncsi leszek
  • Moby
    A mostaniak amik tudják, azok fullhd-ban tudják csak, a hdmi 2.0-n csak az megy át. Ahhoz meg jó a ps4 kábele is.
    Meg a ps5 mellett is lesz kábél, szal...
  • TomStorm
    Tudja 120hz-et.Hátha lesz egyszer Oled és lehet Ps5 támogatni fogja 120-at!
    Vagy szimplán hülyeség de megvan azt kész:D
  • Moby
    A gyári mellé minek másik kábel? Amit az nem visz át, azt a ps4 nem is tudja.
  • sanya200
    Sziasztok
    Letöltöttem a borderlands 2-höz az ultra HD packot, a store azt írja telepítve van, a játékba a menübe meg azt írja nincs letöltve..
    Letöltöttem, elvileg telepítve van, az értesítések menübe ki is írta csak játékon belül nem látja
  • Rage47
    és az még semmi :D
  • TomStorm
    Tévét máshol.
  • Ulthanito
    Én már 20-nál járok, és még mindig visz a lendület!
  • Ulthanito
    Mindent ott vettél?
  • mucsácsó
    Köszi, ránézek az Ozarkra! :) Jónak tűnik! Ti pedig a Money Heist-re nézzétek, nem fogjátok megbánni ...vagyis de, mert valami embertelen durván beszippant, hatalmasak a karakterek, és iszonyat durván nagy csavarokkal van teli :D ha első rész nem jön be, ne ijedjetek meg, engem is csak a 2. szippantott be :)
  • TDC Geronimo
    Nagyon jó kis sorozat alig lehet abbahagyni. Kb 0 üresjárat van.

Detroit megvolt már igen. Nagyon tetszett
  • n000rbi
    Köszi az ajánlást, ránézek majd.

Detroit lepörgött már?
  • TomStorm
    Hálivúd ide oda(persze nem írom le),Oroszok nálam T-34el magasra tették a mércét:)
  • TDC Geronimo
    Én Ozarkot ajánlom, ha nem néztétek még. 2 évad van fent és nemsokára jön a 3. Iszonyat jó sorozat alig bírtam abbahagyni
  • TomStorm
    Na vásárlós kedvembe voltam.65" Direct led,Ps Pro,HDR-es Hdmi kábel(Jó hogy MM vasárnap nyitva van:)
    Death Stranding-re felkészülve:)
  • mucsácsó
    engem most a La Casa de Papel (Money Heist) húzott be mint állat Netflixen, brutál jó sori, pláne ahhoz képest hogy spanyol... :D

kíméletlen köröket ver a Walking Dead és társai szintű mainstream tucathányadékokra :D

szóval Netflixen bőven van jó tartalom (persze sok szarság felkerül, főleg a Netflixes filmek mennek általában mellé), de szerintem több fent a jó dolog így is még, mint a fos :) és jönnek egyre több cucchoz a magyar subok, ez még csábíthat új előfizetőket itthon esetleg :)
  • n000rbi
    Ez így igaz, bár mostanság talán kicsit túltolják a meleg témát, mert az utóbbi három sorozatban rendre felbukkant akár indokolatlanul is, csak hogy legyen benne. Félreértés ne essék, én nem vagyok az a tojásdobáló buzizó, nincs bajom velük, csak feltűnt, hogy mostanában többet van a Netflixnél porondon a téma. (
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    még az Stranger Thingsből se maradt ki, ugye)
    Ettől függetlenül valóban igényes filmeket/sorozatokat gyártanak, a Witchert is várom.
  • Kandurex
  • TDC Geronimo
    Netflix tele van jobbnál jobb saját gyártású műsorral...
  • Tikal #95576
    Na pont hogy a mozifilm lenne fos, mert hollywood olyan hogy mindig jól nyúl az ilyen témákhoz. Ez a történet sorozatban tud kibontakozni csak.
  • TomStorm
    Netflixes fos.Majd ha lesz Mozi film akkor Ok!!
  • CptFlint
    Vannak játékok, mint pl: a Final Fantasy XIV, ami támogatja natívan a billegeret és elég usb-n rákötni bármilyet és megy, de nagyon kevés az ilyen játék. A sony már ps3 óta megadja a lehetőséget a fejlesztőknek, hogy aki akarja támogassa, rajtuk nem múlik. De a legtöbben nem támogatják. Ezeknél szükséges kiegészítők használata, mint mondjuk a xim4 és az emulálja a kontrollert és játszhatsz billegérrel.
  • sanya200
    Sima USB-s egeret meg billentyűzetet rá lehet kötni a Ps4-re? Kell valami beállítás... Stb hozzá? Néztem a kiegészítőket de a legolcsóbb is 30.000 Ft. Csak FPS-hez kéne, kontrollerrel elég nehéz. Borderlands The Handsome Collection-el tolom. Brutálul néz ki 4k-ban a PC-hez képest csak az irányítás valahogy katasztrófa.. Az smg nagyon elugrál lövéskor pedig PC-n ilyen nincs, simán lehet fixen tartani, de kontrollerrel..
  • AntiHero
  • Myselor
    a heroes-ban nekem is joban tetszik a harc viszont az agyatlan vagdalózás sajna de ez a rész isteni.nagyon rövid szerintem sajna.vagyis hosszú de érted nem elég belőle xd
  • Rage47
    vedd meg dobozosan 10-ért aztán eladod, ha annyira nem jön be, de az első 10 óra után (kb. ennyi a tutorial :D) nem fogod tudni abbhagyni sztem.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.07.19. 14:13:59
  • AntiHero
    Igazàbol mire végzel a storyval mindent felfedezel kb.