PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deus ex is kurva jó volt belsô nézetbôl, nem látom hogy ez miért lenne kevésbé az.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ilyen buzis belső döntések, mindenhol van egy idióta aki ezt erőlteti, a többi majom meg bólogat hozzá...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
“ CD Projekt RED azt is elárulta, hogy az eddigi nyelveken (angol, lengyel, német, spanyol, olasz, francia, japán, kínai, koreai, orosz, portugál) túl hárommal bővítették a repertoárt, így arab, cseh és magyar felirat is lesz a játékhoz, és még mindig nem végleges a listájuk, azaz további nyelvek is támogathatóak lehetnek még.”
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
De elkepeszto, hogy a tobb szaz ora, ami belement, mekkora rutint ad.
Lehet nekifutok az egesznek ujra ng4+ban. Mar azert vannak homalyos reszek, bar dobbenet, hogy olyan szinten emlekszem a dolgokra, hogy na, itt a teton jonni fog a kanyar utan egy mob.
Elkepeszto art van ebben a jatekban, es olyan atmoszfera, hogy csak na. A csajom tegnap latta eloszor a jatekot, egy szakadek dungeonban voltam csak, es az volt az elso reakcioja, hogy de szep ez a jatek. A masodik meg az, miutan a mobokat meglatta, hogy “a boy az jobban tetszett” <#law>#law>
PS5 II PSVR
jöhet akarmilyen god of war meg lasszofasz zwei, ilyen hatasa egyiknek se volt / lesz.
tehat: generacio jateka.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.07.28. 17:31:52
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
<#bdead>#bdead>
PS5 II PSVR
A csaliszokban takarítgatok, farmolgatok, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy nem véletlenül tartom ezt a kedvenc játékomnak. Ez a játék, az összes idegesítő hibájával együtt minden bitjében remekmű!
Anyám, mit nem adnék egy folytatásért! Na, majd a gamescomon bejelentik.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.07.27. 07:56:50
PS5 II PSVR
Nem értem, mit akarsz érvelni ízlésekről, arról ugyanis nem lehet. Én például utálom a sportjátékokat, más meg csak azt tolja, Most mit beszélgessünk akkor erről?
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
Ez nálam is így van sajnos.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS5 II PSVR
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PS5 II PSVR
30 VR cím van, nem tudtam tegnap eldönteni, hogy az Inpatient-re a kénköves poklot húztátok, vagy piedesztálra állítottátok. Nem emlékeztem.
PS5 II PSVR
Egyszer csúnyán bebasztam a kezem vrban move-al hadonászva, a család tudja hogy ha a papa sapkásat játszik akkor 2 méter távolságot érdemes tartani 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Még ha nagyon is le van árazva, SENKI NE VEGYEN SKYRIM VR-t!!!
Egy példa: Kingdom Come akciósan 14,392 HUF.
Lemezesen jatekaim.hu-n vagy más helyeken 8 ezerért megvehető.
Ki a tököm fogja megvenni "akcióban" majdnem dupla áron?
Röhej az egész. <#gunyos1>#gunyos1>
PS5 II PSVR
Invisible hourst be is zsákoltam.
Rayman is nagyon ász, kedveltem, de az a végére iszonyat bekeményít, ott lehet, hogy egy gyerek sírva áll fel már mellőle. Kingdom Hearts sajna nekem még várat magára, de ezek után esélyes, hogy a Seth által korábban ajánlott pakkot berántom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hat in Time volt ami iszonyat kedves és fasza is, Rayman, Kingdom Hearts ami még pörög. Meg persze a lego cuccok, egyszerűen képtelenek megunni...
Lányodnak must play még akkor a Castle of Illusion és a Max The Curse of Brotherhood... mind a kettő vastagon 8-9/10-es cím, imádtam őket.
Viszont lehet ebben a mesés témában rosszat is alkotni... a Duck Tales Remaster pl. nagyon felejtős.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jó oké, kicsit félrevittem talán a dolgot azzal, hogy beat 'em up-nak titulálom állandóan, de nagyon hajaz a régi jó Knights of the Round + Cadillacs & Dinosaurs címekre, noha az Odinban már rogyásig akad RPG elem is, meg hát nyilván akciójáték. Szóval alapvetően ez is egy ARPG.
Ennek a stílusnak ez a "mesés" graf az egyik fő erőssége, a színekkel is direkt úgy játszanak, hogy még csak véletlenül se mondja rá senki, hogy fakó/szürke.
Ellenfelekből egyébként nem csak tündérmackók vannak, hanem később nagyon nagyon csúf dögök is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik boss spoiler!

Mob spoiler.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.24. 15:42:11
Jöhet a csöcsös verza is (Dragon) 😊
Technóban közel 1st class, hiszen kézzel rajzolt hátterek és karik potyognak le a kijelzőről, a harcrendszere a remasternek is erősen jóféle. Nyilván mindenki hülye, azért kapott jó értékeléseket. Nyilván.
2018-ban ez mind látványvilágban, mint technóban, mind játékmechanikában és tartalmában mehet le a klotyón. Értékelés ide vagy oda.
PS5 II PSVR
Megértem, ahogy érzel, nekem is volt egy masszív 50 óra után az ACO-nál egy teljes kifagyás, alig bírtam újraindítani. Én is úgy voltam vele akkor, hogy ha most ennek fapapucs, akkor biztos, hogy nem kezdem újra.
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.07.23. 07:43:44
Szóval nem lep meg, hogy ennyire nem lelkes a vélemény az AC-ről. Mondjuk sose volt egyik rész se nagy dobás. A 2. részt is csak azért imádtuk, mert az első mocskát elsöpörve rengeteget javított rajta, hogy aztán cirka 4 részen keresztül ismételgesse saját magát.
Hihetetlen továbbra is, hogy ennyi spiritusszal nem telik ezektől jobb játékra 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hát ez elég nagy gond. Ennek szórakozásnak kellett volna lennie. Részvétem :-(