PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
GoW,Detroit és még 1-2 cím RDR2 megjelenésig belefér:)
Gamersyde 4K - RDR2 gameplay
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.08.09. 21:47:54
Gondolom láttad meg tudsz róla: megjelent már a Slaps And Beans PS4-re.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.09. 18:12:24
Adversus solem ne loquitor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Itt több információ is elhangzik azért.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szerintem is fun a játék, bár én a közepe felé kicsit úgy éreztem, hogy leül, de azért a vége felé ismét magára talált. Nálam 8.5 lett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Olcsóságra való tekintettel behúztam a gta5-öt (rég volt már a 2013 meg anno szerettem nagyon), kizárólag FPS módban tolom, teljesen más így a game. Mintha egy új játékkal játszanék, a vezetés különösen jó érzés így belülről (lődözés meg nagyobb kihívás, fedezék mögül csak akkor látsz ki ha kinézel).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
PSN ID.: Beegabor
- Here They Lie
- Knowledge is Power
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Sőt ami azt illeti, a Mirror's Edge óta azt is tudjuk, hogy még 3D platformert is lehet csinálni első személyű nézetből. Az meg tényleg meg tud esni, hogy a karakterünk adott helyszíneken sokat takar a kilátásból, de az a balfékség nem jellemző szerencsére, mint egy-két helyen az egyébként remek Max Payne 3-ban, hogy a főhős feje kitakarta azt a területet, ahová céloztam <#wow3>#wow3>
Most megnéztem megint a trailer-t és olyan mint egy future Los Santos, autpályák, utcák, sikátorok... mind láttuk már. Belső terekben mondjuk nem sokat kell a GTA-ban mozogni, de olyan is van, és nincs vele baj szerintem.
Hogy fogják megoldani pl a kosztumizációt? Nem fogom látni a karakterem ruháját, fegyvereit, semmit? :(
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Inkább itt olyanra gondolok mint a módosított HUD, frequency vision (elektromos eszközöket láthatjuk falon keresztül) stb. Ezek FPS módban sokkal jobbak szerintem, mint TPS-ként. De amúgy teljesen mindegy, én nem akarok meggyőzni senkit sem, csak próbálok valid indokot találni a fejlesztők döntésére. :)
Nyilván a lényeg azon van, ahogy más is említi, hogy FPS módot egyszerűbb lefejleszteni, mint TPS-t.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2018.07.30. 12:27:18
My streams: https://beam.pro/oriic
PS5 II PSVR
De ahogy írtad ha szűk volt a hely behúzta ott is first personbe. Jó szar is volt olyankor az irányítás, ezt a játék is tudta, nem is nagyon kellett a bal kar előre nyomásánál sokkal többet csinálni (plusz néha háromszög).
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
PSN ID.: Beegabor
De ha mutatsz egy példát ahol ezt jól megoldották megkövetem magam, majd ne felejtsd el be-cczni a CDPRt se.
Annyi játékban megcsinálták már, csak kicsit gondolkodni kéne a fejlesztőknek, És azt mondani, hogy hé, adjuk már meg a faszparasztnak a választás lehetőségét, ha akarja, nyomja a béna FPS módban, ha meg nem, ott a TPS. Egy opció a menüben: kikapcs-bekapcs.
PS5 II PSVR
Nem lehet felemelni a kamerát, mert lemaradsz a jelenet feléről. <#nevetes1>#nevetes1>
Mondták, hogy a nagy meleg ártalmas az egészségre, de azt hittem, csak 60 felett viseli meg az embereket...
PS5 II PSVR
My streams: https://beam.pro/oriic
Én mostantól minden játékot fél-fps módban akarok játszani :)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.07.29. 17:01:42
Közben megértettem a kérdést, igen, sikátor csak fpsben megy, hisz ha belegondolsz uc/tr kúszó/mászó jeleneteiben épp csak azt nem látod ami elôtted van. Aztán amikor a szellôzônyílásból hekkeled a biztonsági kamerát oda nem árt ha látod is mi történik.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.07.29. 16:52:45
ha nem ilyen Fallout-féle ótvarszar gun- és gameplay lesz, akkor simám fasza lesz. sőt, fasza lesz, CDPR nem szarral gurít, szóval szerintem nem kell fosni :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.07.29. 15:46:15