121473
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
azért lehet, én inkább valami Badsector hagy HDD hibára gondolnék.. nem hiszem, hogy pasztázás ergo hőmérséklet hiba volna.. de valami ott mindenképp elmakkant sajnos -
4 éves a gépem, eddig kb 2-3 alkalommal fordult elő, hogy csontra fagyott és csak táp kihúzása segített. Ha ez nálad mindennapos, az tuti nem jelent túl jót.
Próbálj meg egy safe mode-os database rebuild-ot, szokott segíteni -
A hiba semmiképp nem általános, nálam nem jelentkezik. -
Árpitallica #95768 Nektek is fagy a ps4 amikor csak a menüben, storeban nézelődtök? Most is csak kiléptem volna a storeból és le fagyott de úgy hogy a kép megmerevedik és magától nem indul újra, hanem egyedül a gépen lévő power gombot nyomva 5-10 másodperc múlva kikapcsolható, viszont ilyenkor azt írja ki mintha kihúztam volna működés közben a dugót, majd a külső winyóra is kiírja hogy javítani kell adatsérülés elkerülése végett, utána rendbejön minden csak félek, hogy egyszer elromlik a gép! :( Emiatt már újrapasztáztattam kitakarítattam, de ugyanez fennáll. Megjelenés napjától megvan ez a ps4. -
Három hete csak és kizárólag a BF5 multival játszom... -
Hány évet szívtál és mivel?
Akkor nagy megkönnyebbülés lesz!
Most én szívok már május óta mobilnettel a digis giganet után (költözés), nálunk szeptemberre ígérte a Telekom az optikát, kíváncsi vagyok, mennyit csúsznak vele.
-
Zsír! -
Kedden végre kötik a gigabitet. Épp ideje volt ennyi év szívás után ezzel a fos nettel :D -
Zóanagyvarázsló #95763 Engem nem hagy hidegen, de launchkor úgysem érek rá, semmi okom előrendelni, ráérek bevárni, hogy mennyit ér egyáltalán. Nem vagyok day1-mániás. (A DMC5-öt bezzeg előrendeltem tiszteletből, de még mindig nem túl valószínű, hogy idén hozzáérjek.) Ezért nem is kapálóztam, hogy várjál rám. Ki tudja, hátha PS6-ra veszem
-
Azt írtam, hogy még nem tudom mire veszem, de a környezetemben senkit nem érdekelt a pécés táborból, ez meg erősen coopra épít. PS4-re meg többen is veszik. -
Nem azt írtad korábban, hogy ezt PC-re szerzed be? -
Ja, amúgy legjobb sztori: eltűnt a játék a sztórból. Az összes európai sztórból. Azt mondja a sony, hogy pegi besorolás probléma miatt, de ez nehezen értelmezhető, mert a játék eredetileg is 18-as "karikával" volt kint. Szóval jelenleg nem tudjuk mi van. Előrendeltem egy játékot, ami ma nem létezik a ps sztórban :D -
Láttam. Válaszoltam :) -
TomStorm #95758 Írtam HA-n. -
Igen. -
TomStorm #95756 Te árulsz 2070-et? -
Control jó lesz majd gamepassban. Men of medan meg nem tudom, talán. De szerintem pécére. Majd egyszer. Border3 nekem skip, az a greedfall meg egész érdekes, de bárcsak sosem szólalnának meg a karakterek (az a facial anim katasztrofális :D) -
Hát nekem remnant, control meg men of medan ebben a hónapban. Szeptember Border 3 meg meglátjuk az a greedfall milyen lesz. -
Idén ez az egyetlen preorderem volt a sztórban :D Kurvára tetszik. -
Jól rá vagy kattanva :D
Fasza lesz. Tetszik HUD is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.08.08. 21:46:00 -
Egy kis gameplay a frissen bemutatott területen.
-
Van benne :) -
multifos, nem nektek való :P -
Nem tudom mi ez, de nekem ez kell. -
Én végigtoltam, nem volt egy rossz játék, de jó se. Vannak benne nagyon jó pályák, meg kevésbé. Mire belejöttem, már vége is lett. Ha valaki szereti a replay faktort, ebben van. X1X-en vertem le, nem volt vele technikai gond sem. -
És támogatja a 3D-t is -
Ez jónak tűnik. Dragon age + Witcher 3 keverék. :D -
Ja, ez tegnap jött ki. Új terület. De ebben nincs gameplay.
Coopban nagyon fasza lesz. Kicsit Bloodborne with guns :) Van bossfight, minden ami kell. Perecelnek is rendesen :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.07. 19:16:53 -
-
Ezen átsikklottam, bocsesz.
De igen, az első switchemet eladtam. A gyerekek feléje sem néztek, én meg soknak éreztem ennyi platfromot, de pár hónap után meg is bántam, vettem egy másikat :D -
Tegnap lekaptam én is.
Nekem ez a Remnant: From the Ashes jön be rohadtul. Tegnap elő is rendeltem. Meg egy fél év kihagyás után rátoltam 1 év psplus-t emiatt :) -
Ez a sniper elite 4 nem is néz ki olyan rosszul és van benne coop ahogy nézem. Le is kapom este -
Na fasza
PlayStation
@PlayStation
·
17 min
On PS4 Pro, Borderlands 3 will let you favor 1) higher resolutions or 2) a smoother framerate -
hmm...
-
Te nem eladtad a konzolt? -
Árpitallica #95735 Sziasztok! Olyan idegesítő problémám lenne, hogy amikor a psvr Firewall zero hourban elkezdek játszani, akkor olyat csinál, hogy amikor a vr aimot fizikálisan a jobb szememhez emelem, akkor a virtuális célkeresztem, amikor belenézek elkezd jobbra vagy balra elmászni, és lehetetlen vele így normálisan célozni ha mindig elmozdul! :( Minden kalibrációt megcsináltam, követő fényeket kamerával, headsettel vr aimmal is, a kamera a tv tetejére középre van helyezve, amikor az options gombot hosszan nyomom akkor a hatósugár előttem tökéletesen középen helyezkedik el és fel van töltve minden kontroller és ezért nem értem, hogy miért jelentkezik nálam ilyen probléma! -
Nekem ez lehet day one
(egy rajongó) -
Okok, szólni fogok, nem is tudtam, hogy van Switch-ed. :) Nekem kb a main platformommá vált. -
Zóanagyvarázsló #95732 Darálda-lootolda, mint a Diablo (illetve Dead Island, Dying Light), csak kicsit máshogy, emellé jön a világa és a humora. Nekem se a játékmenet, se a humora nem jön be (többnyire), de ami egyedül elviselhetetlen, az kooperatívra szórakoztató. Csak olyankor még zavaró is, hogy másodpercenként próbálja dobálni a poénokat, mert a játékos szavába vág egyfolytában a játék. Az első rész legalább nem akart még egyfolytában pofázni.
A Dying Light 2 és egy esetleges Diablo 4 jobban érdekel, de le fog csúszni ez is. -
sanya200 #95731 Sziasztok
Másnál nem csinált olyat hogy a Dreadnought játéknál ha regisztrálni akarok ez a fos nem ír pontot? Nem tudom be írni az email címet mert a pont helyett vagy szót ismétel vagy ha másik menüpont alatt akarom (hátomszög+r2) akkor vagy vki kínai betüjet produkál pont helyett vagy simán nem írja ki...