121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Én sajnos abban a pillanatban lehúztam a listáról hogy láttam hogy körökre osztott. Engem az kiránt a világból, és a cselekményből... :/
    A japános stílussal egyébként nincs bajom, pl a Gravity Rush 2 nagyon tetszett.
  • Tinman #95558
    PS4 Pro. HDD->SSD klónozás. Működik? Próbálta valaki? Ajánlott szoftver?

(Hadd ne kelljen 900 GB-nyi adatot ennek a nyomorék gépnek az USB portján keresztül lebackupolnom, majd vissza.)
  • Ulthanito
    Dehogyis. Mindkettő "bugyuta Nintendos" feeling, még akkor is, ha a DQ-nak köze nincs hozzájuk.
  • Evoluti0N
    Szerintem ennyire nem jó. Mármint egy jól összerakott JRPG, de semmi eget rengető, világmegváltó. Azért nem egy Persona 5.
  • Evoluti0N
    Két teljesen különböző játék.
  • n000rbi
    A füves területeket szoknia kell a szemnek, mert az elég recefice, de egyébként az art kétségtelenül odabasz.
  • n000rbi
    Ezzel vitatkoznék, meg nem is értem hogy jön ide :)
  • Myselor
    lehet hogy úgy nehezebb,normálban nem volt túl nehéz főleg hogy mindig túl fejlődtem a szinteket és kimaxoltam a geart idő előtt :D de minden pillanatát élveztem én is ^^
  • Ulthanito
    Szó szerint gyönyörű a játék. Engem teljesen behálózott a varázslatos világa. Csodaszép.
  • TDC Geronimo
    Hmm azt olvastam pron gyönyörűen is néz ki a játék. Na utánanézek lehet behúzom, ha ennyire jó -.-
  • Ulthanito
    csendben mondom, hogy ez a játék Zeldácskát csúnyán a viharba küldte....
  • n000rbi
    ...és még semmit sem láttál :) Belecsavartam már közel 200 órát, de még nem volt meg a true ending. (mondjuk én direkt a szopató módban tolom, erősebb ellenfelekkel)
  • Ulthanito
    Az egész egy csodaszép mese, varázslatos világgal, nagyon jó humorral, nekem szokatlan játékmenettel.

Beszarás jól néz ki, olyan hangulatos helyszínek vannak benne, hogy csak tátom a számat.
  • blackfire001
    Tátott szájjal?
    Mitől olyan jó?
  • Ulthanito
    Dettó.
  • Ulthanito
    Az első két órában majd' megbolondultam tőle, azt hittem, konzolostul vágom ki a francba az egészet. Aztán levettem 1-es szintre, és egy idő után azt vettem észre, hogy megváltozott a zene, nem annyira idegesítő, mint az első pár órában.

Most már teljesen emészthető, továbbra is 1-esen hagytam, így picit hallom, de tényleg jobb lett benne a zenei téma, mint az elején.

Ha az első pár órát túléled. utána már nem lesz gond vele.

A játék viszont fantasztikusan jó szerintem. Rég volt ilyen, de tátott szájjal játszom.
  • Myselor
    fu ne is mond nekem az elején nagyon idegesítő volt a zene a szabad kóborlásnál xd aztán megszoktam nem zavart
  • Seth
    Ja azt hiszem félre olvastam. Fegyófejlesztésről van szó... XD
  • Tinman #95541
    Éééés nem a csajnál lehet fejleszteni :-D
  • Seth
    Azt hittem egy Souls veterán már tudja mi a módi , elvégre mindig ugyanaz a szitu. Adott egy biztos hely, ott egy csaj, akinél fejleszteni lehet
  • Tinman #95539
    Visítva fogtok röhögni!

Beletoltam 8 órát úgy a BB-ba, már LVL26 körül, hogy vártam az NPC-t, ahol majd lehet upgradelni a fegyót. Nem jött. Levertem úgy a 2 bosst, hogy azt hittem az tök normális, hogy még mindig nincs updgrade lehetőség. A 2 boss után ezeket böszme nagy dögöket is leöltem sorba, meg a farkasok seregeit, de most a 3. boss előtt azért kezdett már gyanús lenni, hogy van vagy 50+(!) shardom, meg majd' 20 blood gemem és nem tudom hol elsütni, hát, hogy a rákba van ez? Aztán kiderül, hogy már a játék elejétől lehet uppolni a Dreambe... fúúúú baz :-DDD

Ja és ahhoz se kellett éppen kevés idő, hogy rádöbbenjek, hogy a piros/narancs lámpások nem véletlenül vannak kirakva... ugh. Tök király, amikor az ember direkt nem olvas utána semminek és akkora n00b, hogy közben hardcore nehézségen tolja fejlesztések nélkül
  • Seth
    Ahol levered,a híd végén, ott nem lehet tovább menni, egy zsákutca. Az egyetlen nyeremény érte a Sword Hunter Badge, ami persze jó, Kirkhammer rulez, de sokaknak biztos nem hiányzott
  • Prof William
    Hogyan lehet elkerülni a Cleric Beastet? Nekem telejsen logikus volt, hogy arra kellet menni, ahol végül is belefutottam.
  • Seth
    Csodálkoztam is minap, mikor láttam, hogy azzal játszol :D A zene nem megy az idegeidre? Én reménykedem benne, hogy jön majd a jelenleg Switch exklúzív orkesztrális zene. Jelenleg csak az akadályoz meg benne, hogy nekikezdjek, holott a PS2-es 8. részben is már az volt, nem ez a midi valami
  • mucsácsó
    amúgy nekem is elsőre Cleric volt, és csak kb 1-2 évre tudtam rá meg, hogy az amúgy valójában opcionális... :D
    ajj, dejó is vót... :(
  • Tinman #95534
    "Az 1. igazi boss, meg 45%"

Vagyis az opcionális Cleric-et többen nyomták le, mint a fatert. Nekem is tökre adta magát, hogy a Cleric felé visz az út... utána keresnem kellett a fatert.
  • Ulthanito
    F*ck me, de 13 órát toltam már bele a Dragon Quest XI-be, és csak egyre jobban tetszik!

E-máj sepsisej?!
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.07.16. 15:39:33
  • Ulthanito
    Úgy, hogy az első boss az fater, nem Cleric. Cleric opcionális, sokan lehet meg se találták. :-D
  • Moby
    Nem. Hogy a hireltech elfogadja-e az amazonos számlát azt nem tudom. Hívd fel őket.
  • Seth
    Generalüberholte - azaz felújított gépek, mondjuk 1 ev gari van rá
  • grebber
    Ps4 Pro 250 Euro (Persze kell hozzá prime ,de van 30 napos ingyenes..ha már megvolt akkor új fiokot kell regelni )
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.07.15. 12:36:19
  • Seth
    Link? En nem latom ennyiert sehol
  • grebber
    Amazonon most akciós a gép
    sima 140, 1TB-os 150, ps4 pro 250 euro

Ezeknél is olyan a gari mint a msnál hogy "világszintű" tehát bárhonnan veszem ha behal rendelem a sony futárt azt viszi?
  • Kandurex
    Érdekes, szerintem pont a pálya design a leggyengébb, na nem az art, hanem a partvis egyszerűsége.
  • TDC Geronimo
    Mindegy a lényeg, hogy menj tovább. Megéri :)
  • Tinman #95524
    Te kiplatináztad, én meg láttam a játékból életemben összesen 5 órát. Nincs több kérdésem.
  • TDC Geronimo
    Kiplatináztam. Párszor letoltam. Nekem nem kell rögzíteni semmit :D
  • Tinman #95522
    Most tényleg rögzítsem?
  • TDC Geronimo
    Elsőre se volt soha másfél óra egy checkpoint. Mondom semmivel se rosszabb, mint a többi DS, sőt a pályadesign itt az egyik legjobb
  • Tinman #95520
    Ja, hát miután kiplatináztam, majd én is forró kés a vajon 10 perc alatt megyek át majd egy régión ez eddig világos. Ahogy az is, hogy majd tudni fogom, hogy merre még ne menjek... egyelőre trial&error és az nem kevés idő, ha látok egy gyanús ajtót ki sem nyitom, backtrack, irány a másik út, mert ezen a szinten még 12k blood echo elvesztése fájna.