PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulthanito
Kihunyt a tuz?

PS5 II PSVR

Moby
Nem nagyon írok már játékokról. Egy ideje meg kb semmiről(pláne ide nem).

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Végigtoltam Detroitot. Fantasztikus játék, a legjobbak között a helye! Ennek el tudnék viselni egy folytatást, és a téma adja is magát. Csodás, elgondolkodtató, felkavaró, felháborító, magával ragadó, brávó, David Cage!

1. Connor meghalt a végén, a végére megutáltam
2. Kara átjutott Alice-szel Kanadába.
3. Markus megnyerte a háborút Detroitban North-szal

Nyomom újra a chaptereket a többi vonalért.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.08.17. 16:53:22

PS5 II PSVR

Ulthanito
Kiraly!

Nagyon csendben csinaltad meg...

Ki volt a mumus? Kos vagy Ludwig?

PS5 II PSVR

Kandurex
Jópofa, ahogy megoldották a Royal módot. Persze egyetlen mikró-másodpercet sem fogok vele játszani, de jó pofa, tényleg.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
2017.08.10

Ulthanito
@moby: Jól emlékszem, hogy te egy az egyben kihagytad az Old Hunters DLC-t?

PS5 II PSVR

Ulthanito
//www.youtube.com/embed/-FEgeuGsmzQ

Mobynak jó lesz majd EA Access-ben. :)

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
lehetséges olyan hogy egy saját tervezésű ps4 kontrollert venni valahol? saját dizájn és megfejtve kiszállítanak? vagy ilyenek?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Már nem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tikal
nem tudok róla semmit igazából, de most láttam PS Store-n

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rage47
az nem xbox ex?
Tikal
We HappyFew-t játssza valaki?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ulthanito
Detroit: Eddig nagyon tetszik, mar vagy hat-het fejezetet lenyomtam. Nagyon jo a hangulata, nem vezes az iranyitas, es mar hu bazdmeg elmenyem is volt

Ugy tolom vegig, hogy semmit nem jatszok ujra, ahogy lesz, ugy lesz. Aztan majd bizonyos fejezeteket ujratolok.

Valahogy ez az egesz jatek az erzelmeimet birizgalja, mint a Cage-jatekok mindegyike. Allat.

PS5 II PSVR

mucsácsó
Najó, visszaszívtam... kurvára szopatós <#idiota>
mucsácsó
Valaki Death's Gambit-et próbálta?
Most kipróbáltam PC-n, nemrossz :) Erősen souls koppintás (persze ez nyilván nem volt titok) - első boss az laza volt, eddig annyira nem vészesen nehéz, lekopogjam :D

A mozgás egy picit talán darabos, meg picit olyan félkész érzetem van néha..pláne hogy felbontás állításakor elmentek a "textúrák" :D
darkSectorxxx
Minden régi cska a sajátját.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Most kezdtem Detroitot...

PS5 II PSVR

mucsácsó
UK-n nem para szerintem, ebből nem lehet gáz :) annak igazából el is kellett, hogy fogadja.
USA-s ami gáz, mert nem eszi meg a magyar kártyákat (ha jól tudom csak USA-s kártyákat, de javítsatok ki :P).
orichalcos
Lesz még elvileg trailer megjelenés előtt. Reseterán legalábbis utalt erre egyik dev.

My streams: https://beam.pro/oriic

Ulthanito
Valami csoda folytán számítógépről a PS Store-ba (UK acc) be tudtam regisztrálni a bankkártyámat, amit el is fogadott a rendszer.

Szerintetek ha használom, mint UK Store fizetési módot, akkor azért megbanánoz a Sony?

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
A kis vr robotost ne hagyd ki ;)

Kandurex
<#eljen> egész jó, hadd jöjjön a páuk ember!

Habzsi - dőzsi vanik! A következő fél évre egész jó dolgok vannak becuppantva:

AC Odyssey
Tomb Raider
Spider Man
Read Dead R.
Resident 2
Metro
Days Gone

Tökmeglepő, hogy ennyi minden jóság jön!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.08.14. 08:28:29

TBTPumpa
lol miafasz 3 héttel a megjelenés előtt már Launch Trailer?
//www.youtube.com/embed/b5-_MvCWSfI

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Igen, ez egy kötelező darab. Annyira el tudod sajátítani a játékmechanikákat, hogy igazából nem(csak) a karakter fejlődik, hanem te magad.
Kandurex
Hmm, sok éve először, h nem AAA játék köt le:

Dead Cells

Ez bizony jó játék. (az első két óra alapján, bár kicsit zavar a random pályatervezés)

darkSectorxxx
Melyik része zavaros? :)

Moby
Beállítások/Rendszer/Tartalomelemek számának korlátozása a kezdőképernyőn

Tikal
Még egy két mondatos hozzászólást is sikerült akkor értelmezhetetlenné tenni :D

mucsácsó
Szerintem is köröket ver rá még mingig az UC4/UC:LL, dehát az Nóti.
Viszont maga a játék az szerintem lófasz lesz, előző részektől biztosan gyengébb lesz - már csak azért is, mert nem a CD a fejlesztő.. :(
...de persze ne legyen igazam... viszont egy Spiderman mellett esélye nem lesz szeptemberben... (nem mintha egymás mellé lehetne állítani a két címet, csak szerintem rossz az időzítés picit :))
Sziasztok. Az lenne a kèrdèsem hogy mièrt tünik el a fömenüböl a játèk ès aztán csak a libray ban találom meg ès hogy tudom visszarakni a fömenübe köszi.
darkSectorxxx
Mert ez a Hunter lecsapott. Vagyis értesd úgy, hogy a klip NEM azért van hogy abba mutatom a trofeát, azt csak mondtam mellékesen.

A klip csak egy poén, hogy 1 sima csapásra le tud baszni ez a hunter ng7+ ba....

A trófea akkor lett meg mikor ezt nagy nehezen trükközve ki tudtam nyírni ;)

Ulthanito
És akkor miért nem popupolt a trophy?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ezt lessétek darkszószosok!

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Jó kérdés :)

darkSectorxxx
Baszki. Ez volt az ucsó trófea ucsó része hogy ezt öljem meg. A trófea a profilomon láthatod, ez egy szép jelenet, hogy mi a ng7+ sebzés :D

Egy kasza mozdulat és annyi :D

Ulthanito
Akkor minek veszed meg?

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Azért a sok apró dolog még U4re húz, pl a zsipós rész, ahogy mész a sárba vagy vízbe, meg azok az animációk, Lara picit sutább azért. De nagyon korrekt. A pályák amik csúnyábbak szerintem mint az U sorozatban, de a karakterek faszák. Csak néha a játékban, pl Lara sáros arca, bőre mintha egy viaszbábú lenne. Szerintem.

Én tuti megveszem és nem játszok majd vele. Ahogy a Detroit és Vampyr-al :)

darkSectorxxx
UC mindenképpen aprólékosabb, de ahoz képest mekkora szakadék volt a kettő közt. Valszeg leelőzni nem lehet, mert U sorozatban nem csak maga a grafika adja a játék érdemét. De pl az a mászkálós rész a tömegben olyan mint a Lost Legacy eleje. Vagy a sziklás vízpartos rész.

Kandurex
Én nem tudom, de a Shadow alapján én már nem tudnám megkülönböztetni.

Rage47
most játszottam végig az UC4-et. még mindig jobban néz ki egy hangyányit az UC, hihetetlen ennyi idő után is
Ulthanito
Itt trofeat nem latok, csak azt, hogy agyonvagnak.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Pár napja csináltam. :)
Bloodborne nosztalgiában, hosszú évek után megcsináltam az UTOLSÓ trófeát. Így 100%-os lettem....

darkSectorxxx
+1 ez jogos, amúgy egyre közelít egy Uncharted-hez ám, még az a tengeres, hegyekkel teli sziklás pálya is onnan van szerntem.

Kandurex
Állbaszóan néz ki ez az új Tomb Raider. <#wow1>

Kandurex
RE2 spéci kiadás: 250 lepedő

Collector

Funfact:

60-70e forintért az írógép behúzható Amazon link

Kandurex
De olyan unalmas volt, h hihetetlen. Egyébként ez a félelmem a cowboy-os játékkal is, dumáltak meg dumáltak és genyóra nem történik semmi.

Na mindegy.

Más, gyün megen a Doom,.....,sajnos az előző repetatív szarrá változott a végére...és mintha ugyanezt nyomnák tovább...pedig olyan telibevert jó hangulata van :( de a játékmenet...

Tikal
Te végig játszottad mind a négyet... sokaknak meg ez volt az első vagy éppen a második. Nekik biztos nagy élmény volt.

Kandurex
már mindent megmutattak az előző 4 résszel,...

fos vót,....az utolsó molekuláig...

Ulthanito
Neked az volt, 50 millió másiknak meg nem volt az.

PS5 II PSVR