121472
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Magyar sztórban vettem. -
Igen sajnos ha UK-ba rendelted akkor az csak ott kezelhető support terén. Ez is jó nagy köcsögség. Nah mind1.
Én is este nyomatom Xbox-ra... Később meg ha jön lesz ps4-re is azt ennyi, de a minimum ezekután szerintem a kompenzálás ps4-en... Akár egy exclusive tartalom vagy valami....
Ha lesz Xboxon társ akkor felesbe, ha nem akkor még ezt kibírom ebben az uborka szezonban -
Azt én már nem várom meg. Az különösen mókás, hogy mivel nincs működő store oldala a játéknak, a refundot azon keresztül nem is tudom kezdeményezni, csak az ügyfélszolgálaton keresztül. Azt is inkább uk-n keresztül, mert ott van rá form, meg ezekbe az agyhalottakba az itthoni n a karakter is kár. -
Ja de a normál 20.-ára gondoltam, hogy nemhogy pre-ordert nem használhatjuk ki, de szerintem a standard launch is erősen megkérdőjelezett szerintem. -
Egy kontrollerem se szart még be PS1 óta, vagy nagyon peches vagy, vagy én vagyok szerencsés :) -
Nem öt nappal vagyunk a megjelenés előtt, hanem másféllel. Nekem még mindig 16-t ír a preordereltre. Egyébként nem törölték az oldalát, én még oda tudok menni, csak megvenni nem lehet ott. Itt is volt preorder, hetekig ott volt a storeban, én is ott vettem meg, egészen öt nappal ezelőttig.
Link
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.14. 18:21:05 -
[off] Nekem is gyanús hogy 20.án semmiféle megjelenés nem lesz, mivel más játékból eleve hónapokkal korábban van legalább egy pre-order opció vagy valami.
De itt konkrétan a pre-order lehetőséghez van odaírva hogy comming soon...
És 5 nappal a megjelenés előtt nyomasincs a játéknak.
Pláne úgy hogy előtte volt és nem szimplán a pre-order opciot kapcsolták ki, hanem full törölték a store oldalát. Eléggé para, hogy 5 nap alatt nem oldódik ez meg. -
Ez nem indie cucc. Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a előrendelők ps4-ek bukták a vip hétvégét, de abban is kételkedem már, hogy 20-án egyáltalán megjelenik ps-re. Nem kizárt, hogy valami kiadói civakodás megy a háttérben, merthogy mai a hír, hogy a Gunfire Games-t felvásárolta a THQ Nordic. -
Megmondom őszintén, nekem ez valami indie cuccnak tűnik, de annyira igényelnék már egy újabb jó kis soulslike cuccot, hogy most erre hangolódva valszeg beújítom x-re és utána a megbeszéltek szerint, amikor lesz ps4-re akkor ahogy megbeszéltem Anti kollegával, akkor ps4-re is....
Mégse 21k-s játékról beszélünk (14000 magyar pénz) ... -
Napok óta ez van ott. Amióta eltűnt a store-ból.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.14. 17:35:29 -
masszív pletykazuhatag - állítólag 2020. február 12-én lesz egy PlayStation Meeting, ahol bejelentik a PS5-öt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
további infók itt
mondjuk ez egybecsengene a tippemmel, mert anno a PS4 is is egy februári meetingen lett bejelentbe (lehet más is csak pont ennek analógiájára találta ki az egészet) - másik tippem meg egy 2019 december eleji PSX lenne, de az lehet, hogy még "korai"...
szal ez szvsz. tökre észszerű lenne, de majd kiderül...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.08.14. 17:24:35 -
Nekem üres a spoiler -
Ennyit erről...... -.-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
MediEvil
amúgy jah... szerintem se nagy durr, dehát genvége van, nem kell csodát várni... :(
-
Azért ez az év eléggé gyenge PS4 exclusive-ek terén.
lásd Days gone, és Death Stranding.. és ennyi? kihagytam más jeletős címet?
-
Már nyomtam. Előző oldalon. -
Kis reklámot nyomj már pls, miért annyira várod ezt a gamet, vagy mi lesz benne a nagy tűz. mert őszinte leszek, játékrajongó vagyok, és PS fan is, de szinte nem is hallottam erről, míg nem említetted. -
[off] Akkor ps problem, ami aggasztóan hangzik picit. Mert ügy gondolnám a ps kapja multis címeknél az elsődleges supportot.
Így akkor én is nyomnám a refundot, mert semmi értelme. [off] -
A kiadó balfaszkodik, nem a készítők. Xboxon meg steamen már megy a preload.
Vagy a sony. Nem tudjuk.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.14. 12:44:35 -
Vicces mondjuk, hogy ezt se tudjàk megoldani. Akkor milyen lesz a jàték.. Twitteren írjàk, hogy dolgoznak rajta..de akkor is elég nagy intő jel lehet màr ez is. -
Én még azelőtt preordereltem, mielőtt eltűnt volna a store-ból. -
Ugyanez, csak nálam nem csak ps4-en, nem sulis haverokkal csak, és kb több mint 5 éve.
Azóta max souls játékokba coop segítség, azt ennyi. Meguntam, ha meg jött ismerős, gondolt egyet, hogy 30-40 perc multi elég azt majd folytatjuk.
30 percért a gépemet nem indítom el, nemhogy leszervezzek multi meccseket.
Meg multi előfizetést is spórolok. -
Én is akarom majd venni a cuccot, hol tudtad előrendelni?
US store-ban látok bejegyzést, de nincs még ár meg pre-order gomb. -
Simán lehet, hogy csak TE nyomhatod, mert látjék mennyire lelkes vagy, de te már csütörtöktől :)
Engem a coop része érdekel majd nagyon . Bár én sztem PC re veszem, sajnos PS4 en nincsenek haverok, mivel régebbi motoros vagyok, és a haverok a régi iskola szerint élnek még :SSS ez a:
1, töltsd le ha lehet ingyen
2, ha nem lehet, várj és töltsd le ha kijött ingyen
3, ne játsz vele
4, ha nagyon durván lemegy az ára, akkor esetleg talán vedd mem.
5, ja és ne konzolra, mivel ott kontroller van ami " MEGSZOKHATATLAN"....
ezért én inkább single kaland gameket veszek PS re, days gone, GOW, Last of us és barátaik..
Itt hányan gondolkoztok játszani a Remenantot? mert ha elég sok fő van, lehet be kellene szállni.... csak mondom eddig okafogyott volt PS en a multi -
Vagy mi sem, és ez lesz az első refundom a sonynál. -
Remnant még mindig nem elérhető EU storen és csak preorderesek tolhatják péntektől :( -
Nincs 1 éves Prohoz kapott kontrolleren a jobb analóg balra húz magától. A reset megoldja egy darabig de egyre szarabb. Gariztatani nem fogom elvinni személyesen mert nem éri meg nekem. Viszont futárt sem küldenek érte mert ez nem érték....
Most ott tartok hogy a szabi alatt szétszedem és teliverem kontakt sprayvel.
-
Kék DS4-em 2015 decemberi, a fehér V2-es kontroller meg talán 2017-es és köszönik jól vannak. Pedig ment velük Dark Souls, Dark Souls 2, vagy 200 óra Witcher 3, meg DMC-k is. 
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.08.13. 15:05:44 -
és téged ez a kombó (sekiro + kontroller leb szás) hogy viselt meg?? csak esztétikailag vagy esetleg ... :))) -
A Pro-val együtt kapott kontrolleremnek semmi baja. Azaz, egyszer földhöz basztam Sekiro közben, de csak esztétikailag viselte meg picit, funkcionálisan nem.
A másik, ami a fiókban van, rosszabbul járt: őt DaS közben basztam a földhöz, a jobb analógja el is tört, kis ügyességgel még így is használható. -
szintén semmibaja a controlleremnek nem dobálom kopás sincs rajta.ez általában az elejtésektől dobálástól eszetlen vad nyomkodástól romlik el szerintem :d -
Én vigyázok minden tech cuccra. Mindenem olyan, mintha most bontottam volna ki. Nem tehetek arról, hogy ilyen minőséget fogok ki :( -
ne úgy játssz, mint egy állat :D 

-
4 éves, dettó semmi gondom. Egyedül a hátuljáról kopott le részben a matrica, amit aztán teljesen le is szedtem -
Akkor csak én vagyok ilyen szerencsés :D -
3 éves kontrollerem, amit a Slimhez kaptam, semmi baja :D -
Nekem mákom van velük. Kontroller nálam csak 1 szart be. A legöregebb már legalább 4 éves. A legfiatalabb is több 1 évesnél. -
Remélem sony rágyúr a build qualityre nextgen, mert förtelmesek ezek a kontrollerek. Évente kell kb újat vennem, mert valami mindig beszarik rajta. Hol a ravasz, most a jobb stick a változatosság kedvéért. -
azért lehet, én inkább valami Badsector hagy HDD hibára gondolnék.. nem hiszem, hogy pasztázás ergo hőmérséklet hiba volna.. de valami ott mindenképp elmakkant sajnos -
4 éves a gépem, eddig kb 2-3 alkalommal fordult elő, hogy csontra fagyott és csak táp kihúzása segített. Ha ez nálad mindennapos, az tuti nem jelent túl jót.
Próbálj meg egy safe mode-os database rebuild-ot, szokott segíteni