PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vajon sikerül egyszer úgy igazán visszahozni a szériát arra a szintre, ami anno volt?
Sajnos nagy az esélye, hogy előbb fogják az egészet nyugdíjazni, mert majd "nem jön elég bevétel" a sorozatból.
Kandurex
Az új AC átment fantasy-be :( kár mert tetszett az előző részbe az éra valósága (nyilván nem az élőhalottas kiegészítőre gondolok)

Jobban örültem volna, ha mitológiai dolgokat emberi oldaláról mutatták volna be....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
aha,.., én nem lettem lepippantva... nem jön át, sem a harc, sem a világ ahogy ez van megmutatva...

n000rbi
Nem különben. Itt egy hosszabb gameplay, néhány finomabb részlettel is a mechanikát illetően. Nem kell ettől félni, nem hülyék csinálják.

//www.youtube.com/embed/ZC1pHkKKkkA

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

en meg mindig szeretetteljesen varom

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Egy szösszenetnyi Sekiro gameplay:

//www.youtube.com/embed/Csjp1icUXqU

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Az szép gratula!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem, most nem....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ulthanito
Tudod jol mirol beszelek.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Es mar Laurence is.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Gratula!

? hogy mi? lapitottam? ki? mikor?

Ulthanito
Meghalt.

Csak szarfaszu voltal es lapitottal mint szar a fuben...

PS5 II PSVR

Gondolom, h arra gondolt, h nem ő az irányítható karakter. Amúgy nekem PS3 3x, PS4 2x. :D
Kandurex
Igen? Mintha az első bemutató videóba benne lett volna?

Egyszerűen imádom. Viszont haragszom ND csapatára,hogy Joelt skippelték folytatásban.

Rage47
<#eljen>
én csak 2, ejha :D
PS3. : 4x
PS4 : 4x
Most 5. és temetőnél járok.

Nem tudja véletlen valaki hol lehet megnézni melyik játékba mennyi a játékidőm? Régebbi játékokba opcióba bent volt mennyi óra és hány százalék ment a játékba. Most csak ezeket a kupákat meg ilyen szarokat lehet látni a ps opciójába minden játékhoz, de ezek nem azok amelyekre én gondolok...Játékokon belül sem találok hasonlót lásd GOW
darkSectorxxx
Gondolod Kos ma meghal? :D

darkSectorxxx
Hát nem tudom minek nevezzem, egyszerűsítés vagy nem-e. :D De nekem 8 csak gyüjjenek! :)

Ni-oH pályái viszont nagyon puritánok

Ulthanito
Na, felpörgettétek a topikot kicsit.

Én értem mit mond Kandur, de egyáltalán nem bánom. Nekem a BB-féle "egyszerűsítés" tökéltesen megfelel. A DaS1-gyel szenvedtem is, mint a kutya.

Kinek mi fekszik. Ma nekem például Kos fog. :-D
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.08.20. 14:27:42

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Hát abban egyet értek, hogy a Sekiro nekem se jött be így elsőre, de érted, a pályák lehet nagyobbak és nem nyílik annyira sk kis lyuk egymásba mondjuk egy Das3-ban de a pályatervezés, meg a látvány, ahogy vannak az utak, az szerintem nagyon jó.

Sekiro egy Ni-oH leszszerintem, azt a stílust veszi majd fel és köze nem lesz ehhez a kimért harchoz mint a Das/BB
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.20. 13:40:54

Kandurex
Nem, nem. Mindegy.

Talàn holnap többet megtudunk erről a Sekiro-ról. Remélem lesz miről beszélni.

darkSectorxxx
Nem tudom, csak kérdezem, hogy az átjárók mennyiségére gondolsz? vagy maga a pálya?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.20. 13:32:21

Kandurex
Most azt várod, h kezdjek arról beszélni, hogy ezen a szakaszon lehet balra menni, amott meg nem?

Vagy elég annyi, hogy warp a DaS1-be csak a felétől elérhető! És, hogy ez miért van?

darkSectorxxx
Különbség az van, ha nem lenne, akkor ugyanaz a játék lenne, de kérdés, hogy miben? Itt is egybe nyilnak területek, vannak röviditések, meg ottanis.
Vagy darabszámra érted?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.20. 13:15:24

Kandurex
Bonyolultabb szó csak, mint egyfajta összehasonlító jelző. De Dark, ha nem látod a különbséget, akkor nem is neked szól a hozzászólásom.

darkSectorxxx
Ez miért bonyolultabb? :) BB-ben meg mindenhonnan kb mindenhová eljutsz

Kandurex
Fúj. A partvisba több bonyolultság van, mint a From legutóbbi játékaiban.

Lásd ellen példa: DaS 1 szerkezete
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.08.20. 12:36:59

darkSectorxxx
Pálya felépítére nem látok kivetni valót, az mindegyikben fasza.
Felszerelés fontosság az alatt mit értesz? az új részekben nem kellenek a fegyverek meg itemek?

Kandurex
A lényeg, hogy ha 200 e forint alatt van a kereted és behatárol a nézési távolság akkor maradj meg a monitornál.

Kandurex
Pl. pálya felépítés, felszerelések fontossága

darkSectorxxx
Butulnak? mi butult?

Kandurex
Nem.

De egyébként nem tűnt fel, h a DaS 1 óta folyamatosan butulnak a játékaik? Csak gyorsulnak és egyszerűsödnek.

Most ezért nem válaszolsz?

darkSectorxxx
0 fejlődés? nem lesz benne fejlődésrendszer?

Kandurex
Nézegetem ezt a Sekiro-t, de ez a nulla fejlődés, nulla szerepáték elemek, csak a még gyorsabbá tett játékmenet...hát,.. kösz nem,...

darkSectorxxx
:)

Kandurex
Válaszolni akartam, de itt elvesztettél:

"Tv nem konkrétan játékra van kitalálva"

Sziasztok
Egy kérdés.Ps4 pro mellé nem lenne jobb inkább egy nagyobb 4k monitor tv helyett? Ár hasonló 50"-ig vannak kb.De szerintem jobb megoldás a tévénél.Sokkal élesebb képe van a panel is jobb valószínű.Ha ips pl és a válaszidő messze jobb.Van otthon pl egy full hd lg tv de nagyon kontrasztos a kép.Volt hogy rákötöttem a gépet de egyszerűen nem játékra való.A kicsit nagyobb felbontású monitor messze szebb képet ad, élesebb meg a színek jobbak.Tv nem konkrétan játékra van kitalálva.Viszont árban nincs sok különbség.Egy 40"-is 4k monitor 200 alatt van de van 48,5"-os 220 körül.
Mondjuk van aki nem ajánlja a 4k kijelzőt konzolhoz mert csak fel van skálázva a felbontás állítólag.De ott a hdr is az meg sokat dob rajta.Full hd-be meg nem igazán találni olyat ami tudja a hdr-t.
Jelenleg itthon egy 29-es moncsi van, ultrawide (2560x1080), egyenlőre azon fogok ps4-ezni ha sikerül megvenni a gépet hó elején.
Mi a véleményetek? Tv vagy monitor inkább.50"ig

Ulthanito
Tegnap egy hirtelen érzelemtől vezérelve elővettem a The Last of Us Remastered-et. Hát, azt kell hogy mondjam, hogy ez a játék még felújítva is megkopott. Úgy ahogy van, megfáradt az egész. Játékmenetben, harcrendszerben, látványvilágban. 2 órát bírtam vele játszani, és rájöttem, hogy 20 év játéka cím ide vagy oda, nincs az a pénz, amiért én ezt a játékot végigtoljam negyedjére.

Kuka.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Ez eleg jelentos fordulat a korabbi aktivitashoz kepest, melyek altalaban soha nem veletlenek, hanem van valami trigger, ami kivaltja. Velhetoen sose tudjuk meg, mi volt az. :)

PS5 II PSVR

Moby
Nem érdekelnek a fórumok. Csak játszok.

Adversus solem ne loquitor

Ulthanito
Kihunyt a tuz?

PS5 II PSVR

Moby
Nem nagyon írok már játékokról. Egy ideje meg kb semmiről(pláne ide nem).

Ulthanito
Végigtoltam Detroitot. Fantasztikus játék, a legjobbak között a helye! Ennek el tudnék viselni egy folytatást, és a téma adja is magát. Csodás, elgondolkodtató, felkavaró, felháborító, magával ragadó, brávó, David Cage!

1. Connor meghalt a végén, a végére megutáltam
2. Kara átjutott Alice-szel Kanadába.
3. Markus megnyerte a háborút Detroitban North-szal

Nyomom újra a chaptereket a többi vonalért.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.08.17. 16:53:22

PS5 II PSVR

Ulthanito
Kiraly!

Nagyon csendben csinaltad meg...

Ki volt a mumus? Kos vagy Ludwig?

PS5 II PSVR

Kandurex
Jópofa, ahogy megoldották a Royal módot. Persze egyetlen mikró-másodpercet sem fogok vele játszani, de jó pofa, tényleg.

Moby
2017.08.10

Ulthanito
@moby: Jól emlékszem, hogy te egy az egyben kihagytad az Old Hunters DLC-t?

PS5 II PSVR