121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#118758 Honnan tudod hogy a legnehezebb? Megoltél mindenkit? Harcoltál már a kezdőhelyen lent a mélyben a nagy kígyóval? -
#118757 Köszi a pecs miatt igen, de én questeket szerintem nem fogok csinálni, mert nekem túl bonyolultak meg mikor kivel mit csinálni, az eddigi részekben is nagy zavar volt, csak boss-okra megyek meg egyébb loot-okra inkáb. :) -
#118756 igen :) -
#118755 Ez jó, nem gond, a másik térképen ami plusz van max manuálisan javítom. -
#118754 -
#118753 Ma 22 órakor
Hogwarts Legacy | State of Play
-
#118752 Én nem vagyok érte odáig kicsit sem.
Friede az a best ever From boss, ahogy van.
A bilis faterja zseniális.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2022.03.17. 09:33:50 -
LBandi77 #118751 Mindenki odáig van ezért a boss- ért,én még nem láttam de azt soha nem felejtem el amikor Friede harmadszor is felállt. -
#118750 Na, 1.03 sorcery rebalance kicsit tesztelve. Lejjebb vitték az FP árát a great glimstone-nak és a shadow izéknek. Seggükön ülő ártatlan sasokon tesztelve még mindig 0 értelmét látom a szimpla pebble és a swift pebble mellett akármelyik használatát. Egyszerűen alacsonyabb FP mellett sem elég jók még. A gs pebble gyorsabb és sokkal-sokkal távolabb hat, mint a great. Semmit nem ér a több sebzés, ha nem találsz el vele semmit. -
#118749 Nem baj, ezt majd később tudod korrigálni. -
#118748 Szerencsével senki nem találja meg ezeket. Komplett tárkép részletek válnak elérhetővé NPC questek, valamint olyan random action-ök kombinációja után, amire magadtól a büdös életben nem jössz rá.
Magyarul, guide nélkül a játék jelentős részét kihagyod. -
#118747 Kerek 100 óránál járok, lvl 135, és most értem Kos mesteréhez, azaz a legnehezebb bosshoz a játékban. Első próbára levettem a HP-ja felét úgy, hogy meg se ütött, azt hittem már, hogy ez valami bug lesz.
Na, aztán villantott... -
#118746 Darky, npc-ket már nem kell jelölgetned, mert akivel találkoztál, az már megjelenik a térképen. :) -
#118745 Jött 1.03-as patch és millió dolgot javítottak, balance-oltak (sajnos performanceról szó sincs) -
#118744 Én is csak használtam, de ott nem lehet saját dolgokat megadni stb. Viszont az egy tényleges guide is egyben. -
#118743 Amit talàltak azok vannak a térképen és tudod az ikonokon jelölni, hogy megtaláltad már. Sajna ingyenesen 100-at tudsz jelölni, de szerintem az egy éves 5 dolcsis (vagy 10 ha mindegyik játék térképét használnád) nem sok a korlátlanságért. Plusz saját megjegyzéseket is irhatsz ahova akarsz. -
#118742 Eddig ezt a térképet használtam... -
#118741 Na várj de mik azok a jelek amik alapon ott vannak?
Annyi hogy ezen még nincs rajta minden boss.
Akkor ha ez télleg én jelölhetek akkor köszönöm. ;)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.03.16. 23:59:55 -
#118740 Tudom. Mit gondolsz miért linkeltem? :D Interaktív térkép amin tudod jelölni mivel végeztél stb. Vagy meg sem nézted vagy nem érted mi is ez. ;) -
#118739 Köszi, van térkép, tudtam a térképről, nekem nem a netes térképpel van bajom, hanem hogy én nem tudom számon tartani, hogy kikkel végeztem és kikkel nem, és utána ellenőrizni lesz gond... :D -
LBandi77 #118738 Örülök. -
#118737 Na jó, most értem oda, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor egyet ugrik méretben a térkép. Hát baszki hányszáz órát fogok én ebben eltölteni?? Jézusom, ez tényleg embertelen és olyan helyszínek vannak, hogy befosok. -
#118736 Van belőle több is, egy itemmel láthatóvá teheted. -
LBandi77 #118735 Ja azt tudom,elsőre otthagytam, később mentem vissza revansot venni. -
#118734 Pont ma voltam, érdemes nézni a vizet, látni merre sétál. -
#118733 Yep. Nagy fun volt harcolni vele. -
LBandi77 #118732 Valaki volt már a láthatatlan assasin- nál? -
#118731 Hát csak azoknak egy mai példa, akik tölteléknek gondolják a dungeon/bánya/barlangokat: ma bementem egy barlangba, ahol egy sokadik secret wall után találtam egy màsik bosst is benne a meglévőn kívül :D Nem normálisak. -
#118730 Mennyi ilyen lesz még. :D
Olyan helyek vannak..amiket az ember magától nem hiszem, hogy megtalál. Max szerencsével.
..És nem kis baszom dungeonokról beszélek. -
#118729 De már feladtam azt is, hogy guideot olvasgassak. Gyakorlatilag ezzel el lehetne tölteni vagy 50 órát, hogy minden npc-nek, questline-nak, satöbbinek utánanézzek. Elengedtem, nem lesz ebből maxolás úgy sem. Tegnap is az lett, hogy miután lement godrick, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jólvan, mondom, te sem leszel már hülyébb, hátha elmegy hubba, és valami hasznát veszem, de nem, ott maradt és csak tolta betegséget. Gondoltam ha haszontalan, akkor akár le is vághatom.az a nyomorult a kaputól ott vegzálta a hulláját a sárban
Levágtam. Fogalmam sincs mit vettem ezzel is a hátamra :DD Gondolom majd jön valahol kísérteni, mert nagyon örült a halálnak a beteg állatja :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.16. 18:53:05 -
#118728 Tegnap megnéztem videót a stormveil castle-ről, úgy jöttem ki onnan, hoogy na itt aztán MINDEN kő alá benéztem, hát konkrétan bossok maradtak ki :DD
Hülyékezek...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.16. 18:48:21 -
TomStorm #118727 Az a baj,hogy a pontelosztást is elbénáztam:-) -
#118726 Én még nem vagyok 40-es szinten, nem farmoltam semmit. Biztos el lehet nehezíteni a játékot szándékosan, de kurvára el is lehet könnyíteni, én utóbbit választottam, nem szopatom magam feleslegesen sehol az elején, lesz még rá bőven alkalom. Godrick, margit, lementek elsőre, de most beséltáltam a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, na ez megbaszott már párszor, ide nem csak szintben vagyok kevés, de egyelőre tudásban is. Még tanulgatom a ritmusát.rókához
Megnéztem a 40 boss videót, legalább 10-12 kimaradt... -
#118725 Summonok sokat segítenek egy "kezdőnek". Lehet bátran használni. -
TomStorm #118724 Godricknál megakadtam lvl50-en(sokat farmoltam).
Próbáltam Coop-ba de csak rosszabb volt:DD
Azért meglátszik nem vagyok gyakorlott Souls játékos.
Bár egyre jobban megy az is igaz.. -
#118723 Hozzátartozik végülis, viszont erősen ajánlott csak nagyobb szinten oda menni. Ott azért bőven erősebbek az ellenfelek.
Szóval teljesen jól csináltad az utad. -
#118722 A második víideón lévő terülert is az elsőhöz tartozik? Én arra nem is mentem el...lenyomtam margitot meg godrickot, aztán mentem tovább észak felé. Gondoltam az ott keltre valami piros izé, biztos megcsinálgatnak keményen bepipázott niggerek itt early gameben, szóval hagytam későbbre. Nem kellett volna?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.03.16. 18:17:12 -
Itt pedig videón az első nagy terület összes bossa.
Ha valaki unatkoznak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#118720 @Darksector: "Csak" neked, mert problémáid vannak a mappel és jelölésekkel.
Elder Ring interactive map -
#118719 A 100k témához
Tipikus kezdő souls-os betegség, hogy remeg az ember a soulért (rúnáért), később le se fogod tojni. Simán eldobok 100k-t már, és nem megyek érte vissza, mert 2 perc alatt lesz megint 100k.