PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
god of war 3 talán nem rossz, bár kezdőként nekem a 2018-as is nehéz, még very chicken fokozaton is 😊
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.04. 15:56:17
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Utoljára szerkesztette: csgj, 2018.09.04. 13:39:42
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Switch-el 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én nem erről beszéltem. Én azt írtam körül, hogy az eladások meg a minőség sajnos ritkán jár kéz-a-kézben.
>Ami pedig a Pókembert illeti, akkora a hype körülette, h tuti nem lesz bukta.
Tehát a hype adja el. Igen. ld. fent.
>Abból egyébként hogyan profitálnál, ha bukta lenne a játék?
Ha valami nem jó iárnyba halad, egy jól elhelyezett koki szokott segíteni. Persze ilyen ritkán van, mert ahhoz elég nagyot kell cigánykodni (swbf2), hogy a nyálcsorgató idiótáknál is átszakítsa a kaput. Ha eléggé szoftban nyomják, ugyanezek még arról is meggyőzik egymást, hogy nem gáz a 120$-os játék sem.
Szóval ezesetben a profit várhatóan elmarad.
Hát persze 😄 Ez ilyen, így működik 😄
/esetleg nem kéne, hogy 40K-ba kerüljenek a játékok? Nemtudom, csak kérdem <#banplz>#banplz>
PSN ID.: Beegabor
Igen, nyereségesek, mert nem csak 18k egy AAA játék, hanem egyéb módon van arra lehetőség, hogy fizess érte(DLC, mikrotranzakció, lootbox, stb..), és abból sokkal több pénz jön be, mint a játék sima árából.
Ezzel te ugyan úgy naív vagy, mert te nem is hivatkoztál semmire. Én legalább szóba hoztam az Otherside videókat, amiben ezt egy játékiparbeli fejlesztő mondja.
Neki hol lenne érdeke hazudnia?
De akkor kérdezzetek meg egy Gelencsér Péter-t, hogy ő erről mit mond! Mondjuk ebből a szempontból a CDPR jobb helyzetben van, de csakis azért, mert olyan országban vannak, ahol ezt megtehetik.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ezért termelnek többszázmilliós, sőt milliárd feletti nyereséget a nagy kiadók és azért nyereségesek a többiek is, mert nem elég drága a játék.
Mindent elhiszel vagy szoktál azért tájékozódni is, hogy mik a tényezők, tények és van saját eszed is?
Igen többe kerül a fejlesztés, de többet is kérnek érte és a pénz is kevesebbet ér. Meg van az a bizonyos egyensúly ma is, mint régen. A különbség, hogy mára minden sarki zöldséges be akar szállni a játékbusiness-be a maga szeletéért, de persze ugyanakkora bevételt akar mindenki, mintha fele annyian lennének.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.09.01. 16:41:56
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
tegnap megvettem lemezesen, egyetlen darab volt a boltban, még jó, hogy lefoglaltam, mert 3-an is megvették volna helyettem 😄
Az otherside-ban elég részletesen elmondta ezt Phelan, hogy miért kb 40k lenne az ára.
Ő se a faszából szopkodta ki. Ő is hivatkozott egy felmérésre. Sokkal több a munka egy játék elkészítésével kapcsolatban ma, mint anno.