PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
LEL
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.05. 22:05:37
Adversus solem ne loquitor
Akkor megyek elbújok 😞
Még mindig 12 ezerért játszom, első nap. Éljen a profil megosztás ugye.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2018.09.05. 22:04:50
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hol fáj? Mi nem jó? Kend be, tegyél rá borogatást, mittudomén.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.05. 21:06:39
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Először csak meg akartam kérdezni miként kapcsolódik a posztomhoz amit írtál, de már ez a félmondat értelmezése is meghaladja a képességeimet <#banplz>#banplz>
a pre-order meg, hát... ha van rá pénzem, és tudom hogy jó lesz, pl. rock$tar dead 2, vagy a kingdom hearts 3, simán megveszem pre-orderben, max nem sietem el.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Upsz...bocsesz, te nem vásárolsz digitális tartalmat.
Szó szeeed...<#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.09.05. 15:44:39
Kicsik vagyunk mi ahoz, hogy egy kiado észbe kapjon..
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De miaz hogy "aki használja a fejét"?
Ja hogy aki most előrendelte, az ész nlkül vesz játékot? What? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Megveszik ezt majd itt sokan, megfelelő feltételekkel gondolom. A feltételek a fejüket is használóknak jelenleg (még) nem megfelelő.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.05. 01:25:49
Amúgy le a kalappal minden szabadságharcos előtt, aki nem veszi meg a játékot a DLC-k miatt. Le a rendszerrel, éljen a haza! Ti tartjátok kordában a játékkiadókat, ameddig mi a probléma részei vagyunk *tiszteleg*
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.04. 21:21:44
Utoljára szerkesztette: warass, 2018.09.04. 21:12:33
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Marketing, marketing és marketing.
...és kenjék a hajukra.
Igazából a csirkés mondat nem lényeg...hanem csak jobbára a videó
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.04. 19:10:59
Bloodborne - $7
Bloodborne DLC - $6
Bloodborne + DLC - $12.5
Devil May Cry 4 Special Edition - $9
Lords of the Fallen - $4
Technomancer - $10
The Surge - $12.5
The Surge DLC - $10
Deus Ex Mankind Divided - $4.5
"Sőt, inkább még fejlődött is az Insomniac játéka a korábbiakhoz képest.
A Redditen elindult pár napja egy visszafogott felháborodás az Insomniac Games Pókember játéka körül, ugyanis egyes fórumozók szerint a program nem úgy néz ki, ahogyan azt az E3-on bemutatták nekünk, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy megkezdődjön a hiszti a "lebutított grafika" kapcsán, volt aki az előrendelését is visszamondta.
Csirke Spider-Man tesztjében meggyőzően cáfolta, hogy bármi ilyesmiről szó lenne, de ha esetleg neki nem hisztek, akkor nézzétek meg a Digital Foundry videóját a témában, akik kifejezetten a játékok teljesítményének tesztelésére szakosodtak. A srácok tapasztalatai szerint a fejlesztés során valóban változott pár dolog - mint ahogyan minden projekt munkálatai során változik -, viszont nem történt semmilyen teljesítménybeli visszaesés, sőt a végső változat fejlődött is az E3-as demóhoz képest, technikai és művészeti értelemben is. Véleményüket több mint félórában fejezték ki bizonyítékokkal és összehasonlításokkal alátámasztva, érdemes végignézni, ha esetleg még kételkednétek. "
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.04. 18:36:54
DQ11 szvsz jó cucc, de majd később (asse tudom, hogy konzol-e).
Nem, az biztos nem egy sony exkluzívval történik! 😄
Én imádtam a JRPG-ket, de már elmúlt, talán mert a PS2 érában minden szart végigtoltam a stílusból. Tömör csömör 😊
A PS3 érában Ni No Kuni 1, FF13, 360-on Lost Odyssey(remastert please 😄) amiket végig bírtam tolni,mert volt bennük érdekes dolog, de ezek az új hullámos cuccok nagyon Z kategóriásak, csupa giccses moe szar, sablonfal dungeonokkal, animálatlan portrés átvezetőkkel.
Ni No Kuni 2 sem ütött akkorát már mint az első része, de volt ennek is egy bája, végig bírtam vinni.
DQ11 remélem nem lesz csalódás
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Eddig nemrossz 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.09.04. 16:17:23
egyébként is itt van most a detroit, a last guardiant is be kellene fejeznem, aztán jön a red dead 2 és a kingdom heart 3 januárban
(1 hónapja van ps-em, nekem még minden játék új 😊
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.04. 16:00:36
god of war 3 talán nem rossz, bár kezdőként nekem a 2018-as is nehéz, még very chicken fokozaton is 😊
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.04. 15:56:17