PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Az ilyeneket magyarba vesszük. A profil megosztás meg pont hülye lennék kihagyni 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Neked nincs miért. Ahogy kettécigányoljátok Darkkal usa sztórból, az ide pont jó. Pont annyit loptok ki a zsebükből, amennyit meg is érdemelnek. És legalább annyira hiteles is, mint a lokalizáció miatt rinyálni, a kieső hazai bevételek okán.
LEL
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.05. 22:05:37

Adversus solem ne loquitor

AntiHero

Akkor megyek elbújok 😞

Még mindig 12 ezerért játszom, első nap. Éljen a profil megosztás ugye.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2018.09.05. 22:04:50

Kandurex
Pedig a digit vásárlás a legnagyobb patkányság ami létezik, az ilyen kis dlc lehúzások labdába se rúghatnak.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Én megtehetem, hogy leírom amit gondolok. Te megteheted, hogy nem olvasod el.
Hol fáj? Mi nem jó? Kend be, tegyél rá borogatást, mittudomén.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.05. 21:06:39

mcwolf
Az Index.hu fórumot is televágod ezzel a Spiderman DLC hisztivel ? Kicsit már túltoltad a dolgot. Az sem túl szerencsés , hogy burkoltan lehülyézed azokat, akik elő mérték rendelni a Digital Deluxe kiadást .

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Moby
Forintra ugyanannyi így is, meg úgy is. Forintban.

TBTPumpa
Ennyibe kerül a Season Pass DLC csomag? Akkor tényleg a Digital Deluxe a legjobb választás.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Amcsi profilon en-us.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
>simán megveszem pre-orderben, max nem sietem el.

Először csak meg akartam kérdezni miként kapcsolódik a posztomhoz amit írtál, de már ez a félmondat értelmezése is meghaladja a képességeimet <#banplz>

Kandurex
Pontosan úgy szavazok a dlc-re, mint ahogy eddig. Soha nem vettem egyet sem.

Mike at home
biztos én vagyok hülye, de én nem szeretem a lemezes verziókat
a pre-order meg, hát... ha van rá pénzem, és tudom hogy jó lesz, pl. rock$tar dead 2, vagy a kingdom hearts 3, simán megveszem pre-orderben, max nem sietem el.

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ezek hol kerülnek ennyibe?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Moby
Ne felejtsd el mellétenni a kosárba a lemezről lefelejtett részeket sem!

Upsz...bocsesz, te nem vásárolsz digitális tartalmat.
Szó szeeed...<#szomoru1>

Kandurex
Hát igen, magyar feliratos AAA game -t azonnal veszek, totál független a minőségtől.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.09.05. 15:44:39

AntiHero
Magyarban max azt érik ezzel el, hogy idővel magyar felirat sem lessz. Mert kevés az eladás.

Kicsik vagyunk mi ahoz, hogy egy kiado észbe kapjon..

Kandurex
Páok...páokember.

Kongy
Előrendeltem én is ezt a Pókembert.. aztán majd látjuk.<#email>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Aham, vágom hogy nem csak a tócsa a különbség.
De miaz hogy "aki használja a fejét"?

Ja hogy aki most előrendelte, az ész nlkül vesz játékot? What? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Hát nem ez az egyetlen különbség köztünk, de most csak az idevágó részét mondom: neked a péntek fontos. Nekem a szombat is.
Megveszik ezt majd itt sokan, megfelelő feltételekkel gondolom. A feltételek a fejüket is használóknak jelenleg (még) nem megfelelő.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.05. 01:25:49

Ájájájájáj portorikó! Van egy olyan érzésem, h pénteken nagyon álmosan fogok munkába menni. 😄

Amúgy le a kalappal minden szabadságharcos előtt, aki nem veszi meg a játékot a DLC-k miatt. Le a rendszerrel, éljen a haza! Ti tartjátok kordában a játékkiadókat, ameddig mi a probléma részei vagyunk *tiszteleg*
Tikal
ha meg is veszem, csak használtan...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TBTPumpa
Néztem róla 2 rivjút (Easy Allies + Gamespot) és kegyetlen jónak tűnik! Nehéz lesz kivárni, amíg akciós lesz!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.04. 21:21:44

warass
Egy örökkévalóságnak tűnt a várakozás, de egyszer csak eljön a pillanat :') <#worship>

Utoljára szerkesztette: warass, 2018.09.04. 21:12:33

Tikal
sokaknak itt is eladta...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TBTPumpa
A videojáték fejlesztés 3 fontos dologból áll:
Marketing, marketing és marketing.

TBTPumpa
2019. augusztus:

darkSectorxxx
Figy simán lehet még csalódás, de nekem pl magyar felirattal a story inkáb kivánatos, megaztán nekem egy töltelék játék az RDR2 előtt.

Moby
Mondtam már pár napja, hogy nincs butítás. Biztos fasza játék, és...

...és kenjék a hajukra.

darkSectorxxx
Ott az a videó eggyel utána... megspórolom a kattintást nektek.
Igazából a csirkés mondat nem lényeg...hanem csak jobbára a videó
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.04. 19:10:59

Tikal
idézni forrás megjelöléssel szoktak, úgy talán még a videot is meg lehetne nézni... és ki az a csirke? 😊

darkSectorxxx
drága ps játékok.... Final Fantasy XV Royal Edition - $19
Bloodborne - $7
Bloodborne DLC - $6
Bloodborne + DLC - $12.5
Devil May Cry 4 Special Edition - $9
Lords of the Fallen - $4
Technomancer - $10
The Surge - $12.5
The Surge DLC - $10
Deus Ex Mankind Divided - $4.5

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Spider-Man - a Digital Foundry szerint szó sincs lebutításról

"Sőt, inkább még fejlődött is az Insomniac játéka a korábbiakhoz képest.

A Redditen elindult pár napja egy visszafogott felháborodás az Insomniac Games Pókember játéka körül, ugyanis egyes fórumozók szerint a program nem úgy néz ki, ahogyan azt az E3-on bemutatták nekünk, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy megkezdődjön a hiszti a "lebutított grafika" kapcsán, volt aki az előrendelését is visszamondta.

Csirke Spider-Man tesztjében meggyőzően cáfolta, hogy bármi ilyesmiről szó lenne, de ha esetleg neki nem hisztek, akkor nézzétek meg a Digital Foundry videóját a témában, akik kifejezetten a játékok teljesítményének tesztelésére szakosodtak. A srácok tapasztalatai szerint a fejlesztés során valóban változott pár dolog - mint ahogyan minden projekt munkálatai során változik -, viszont nem történt semmilyen teljesítménybeli visszaesés, sőt a végső változat fejlődött is az E3-as demóhoz képest, technikai és művészeti értelemben is. Véleményüket több mint félórában fejezték ki bizonyítékokkal és összehasonlításokkal alátámasztva, érdemes végignézni, ha esetleg még kételkednétek. "

darkSectorxxx
ajánlom

Moby
Nagy baj egyébként nincs vele, csak a 4K-ra pimpelt RDR(1) árnyékában minden egy kicsit nudli.

Moby
Hát nem ez a legtökéletesebb BC cím, annyi szent, de egy újrázást bőven megér így is. Majd egyszer, ha időmilliomos leszek 😄

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.04. 18:36:54

Kandurex
Nagyon szopják felfelé ezt a Páokembert!

Kandurex
LO.... az utolsó normális JRPG....!

Seth
Milyen minőségű One-on ? 360-on nagyon zsizsi volt

PSN ID.: Beegabor

Moby
Épp tegnap dobtam fel X-re a LO-t. Vázták...még mindig durván üt!
DQ11 szvsz jó cucc, de majd később (asse tudom, hogy konzol-e).

Moby
Arra gondolsz, hogy a szépdobozos kiadásba is patikamérlegen hiányosra kiadagolt tartalom került "véletlenül"?

Nem, az biztos nem egy sony exkluzívval történik! 😄

Seth
Decemberre időzítve 😊
Én imádtam a JRPG-ket, de már elmúlt, talán mert a PS2 érában minden szart végigtoltam a stílusból. Tömör csömör 😊
A PS3 érában Ni No Kuni 1, FF13, 360-on Lost Odyssey(remastert please 😄) amiket végig bírtam tolni,mert volt bennük érdekes dolog, de ezek az új hullámos cuccok nagyon Z kategóriásak, csupa giccses moe szar, sablonfal dungeonokkal, animálatlan portrés átvezetőkkel.
Ni No Kuni 2 sem ütött akkorát már mint az első része, de volt ennek is egy bája, végig bírtam vinni.
DQ11 remélem nem lesz csalódás

PSN ID.: Beegabor

Éééés becsúszott a Digital Deluxe. Általában dobozost preferálom, de ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak, h meglegyen az összes content.
Kongy
GoW 3-ban az easy mód csak kb nem öli meg helyetted a bossokat, iszonyat könnyű 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
O My Fucking God

mucsácsó
MARVEL'S SPIDER-MAN rivjúk - Metacritic

Eddig nemrossz 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.09.04. 16:17:23
Mike at home
én vártam, aztán belenéztem a gameplaybe tévén, baromira idegesített a zene, plusz a rengeteg szöveg, úgyhogy majd pc-n játszom vele, majd ha steamen leárazzák
egyébként is itt van most a detroit, a last guardiant is be kellene fejeznem, aztán jön a red dead 2 és a kingdom heart 3 januárban

(1 hónapja van ps-em, nekem még minden játék új 😊
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.04. 16:00:36

Mike at home
hát nem vagyok elájulva a szeptemberi ps+ ingyenes felhozataltól
god of war 3 talán nem rossz, bár kezdőként nekem a 2018-as is nehéz, még very chicken fokozaton is 😊
Utoljára szerkesztette: Mike at home, 2018.09.04. 15:56:17

Tatyla
Egyszer majd valamikor egy jó akcióban

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA