PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
miért nem mindjárt 100?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vajon a deluxe edition-on is van magyar felirat?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Moby
Remélem nem szárad ki teljesen, mire bekúrják psplusba. Bár olyan nagy tragédia az sem volna.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
lol. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Igazából.

TBTPumpa
Szeptember 6-ig van időd eldönteni. Addig tart az akció.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rage47
ja csak nem volt ott mire válaszolsz, azt hittem a Detroitra 😄

darkSectorxxx ▼#89639 hát ezért filózom 😊
láttam a múltkori kommented
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.08.31. 14:38:28
Hat in Time. Jányom (6) a sapkás kislány, én tipikusan Sora, Goofy és Donald egyszerre (Kingdom Hearts is nagy kedvenc). Kisfiam (4) meg Szivi, a kedves kis szívtelen (szintén KH). Ilyen vacsora-meghívásos sztorik vannak, néha meg kell menteni valakit.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Rage47
hm?
darkSectorxxx
Most 42% off hu digi. 12k

Napokban pörgött le a credits, tüneményes volt végig. Gyerekeseknek kötelező, azóta napi szinten megy a sapkáskislány szerepjátszás.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Rage47
Én most a Detroiton gondolkozom, hogy lemezen vagy digitálisan kell ez nekem.
Moby
Ha már úgyis hosszú idő után posztfolyamot tolok (és mivel senki nem rakta be): 3400 a sztórban a Hat in Time. És csak azért szólok, mert a kis buzi nem dobja fel a 6000 alatti listában <#rolleyes>

darkSectorxxx
Nem feltétlen kell ragaszkodni a DS eljáráshoz, nem tudom hogyan, csak hogy a nem peccses játékok szebbek lesznek kicsit.
Az hogy milyen eljáras szerint, nem tudom. Nem is számít, csak arra emlékszem, hogy valami a supersampling dologhoz hasonló.

Na de mindegy akkor, ezekszerint nincs ilyen.

darkSectorxxx
Ő, de. A válasz egy "igen" volt.
Azt nehéz félreérteni.

Pont ezért kérdeztem vissza, hogy tuti erről van-e szó, és azt mondták igen.
Most lehet nem 4k-ba renderel és azt scale-eli fullhd-ra, nem ezen van a hangsúly, csak az maradt meg, hogy a NEM pro peccses játékokat is szebben jeleníti meg ezáltal. Én úgy emlékszem ss-hez hasonló lesz a végeredmény.

Max amit én kérdeztem, azt nem értették azok, akik "igen"-eztek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.31. 11:27:01

Moby
Ha már tegnap kapta az ívet, illik megvédeni is. Az insomniac twitteren reagált a downgrade vádakra. Ők azt mondják, hogy semmilyen downgrade nincs, design okai vannak a változtatásnak.
Technikai oldalról készséggel elhiszem, mert egy másik beállításnál jól látszik, hogy a valós verzióban is ugyanúgy ott a screenspace reflection a pocsolyákon (ráadásul több látszik az egész scene-ből), ergo a változtatáson renderidőt aligha nyertek, nem valószínű, hogy ez volt a változtatás oka. Az már más kérdés, hogy talán rossz döntés volt a változtatás a végeredmény szempontjából, vagy legalábbis az az 1 kép alapján annak tűnik. Ebben a beállításban downgrade nem igazán látszik.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.31. 10:10:46

Moby
Az interneten minden igaz. Főleg a gyerekneveléssel, meg a betegségekkel kapcsolatban.A kettő kombinációjára a minden is. Gyakorikérdésekről bármilyen gyerekbetegség instant gyógyítható, háztartási eszközökkel, de megy amúgy anélkül is.

j0nNyKa
igy ertettem en is, ezt latom, nem csak sonynal, meg csak ps-sel kapcsolatban
de... interneten van, szoval igaz <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Moby
Nem feltétlen, mármint simán lehet, hogy megkérdezte az internet népit, és ott kapott totál fals válasz downscaling témában, ami a mai napig megy a ps4 topikokban is. Kurvára nincs meg a felhasználóknak, hogy mi is ez, meg hogy működik, és a sony sem jól kommunikálja.

j0nNyKa
az meglepo es durva lenne <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
De értettem, tuti ez volt mert vissza is kérdeztem.
Konkrétan ez volt a poén hogy ennek hatására a nem pro supportos játékoknál is kapsz kis recesimogatást ezálltal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.31. 00:54:00

Tikal
vagy nem értetted amit olvasol...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Ja a boost mode az az fps-re van, de én azt olvastam, hogy az egyik FW-be van egy funkció, ami szebbé tezsi azokat a játékokat is, amikhez nincs peccs...
Ezekszerint megint fazsság volt az egész.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.30. 21:17:34

darkSectorxxx
Akkor mi a faszt hordtak össze megint a kommentekbe? Faszt a seggükbe

Moby
Amit minden körülmények között rendszerszinten, patch nélkül tud, az a boost mode. Ami annyi, hogy a pro emelt órajelével jár a proci a "classic" módú játékokban is. A boost mode viszont nem csinál 4K-t. Egyáltalán a graffal nem csinál semmit, csak annyit, hogy stabilabb lesz a framerate olyan helyeken, ahol amúgy a proci a szűk keresztmetszet (mármint a "classic" ps4 proci).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.30. 21:00:42

Moby
>hogy 4k-ba renderel és azt visszaskálázza 1080p-be

Egy fontos szó maradt ki: ha.
Hogy _ha_ 4k-ban renderel, azt visszaskálázza 1080p-be. A The Order 1886 nem renderel 4K-ba. Ha tudná ezt patch nélkül, akkor nem rínék própatchért. Pró patch nélkül egyetlen ps4 játék sem fog 4K-ban renderelni, ami a pro éra előtt született.

darkSectorxxx
Hát nem azt mondták, hogy amit az uj firmware tudja azt, minden játéknál, patch nélkül, hogy 4k-ba renderel és azt visszaskálázza 1080p-be...amit amugy apro peccsek csiálnak

Moby
Hogy lenne meg?

darkSectorxxx
Számítottunk reá, de mozgásban még így is durva.

darkSectorxxx
Ja ez nem használja a pro-t, fazsa.... :S

De az uj cucc, hogy mindent 4k-ból tesz vissza 1080p-be az itt is megvan nem?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.30. 20:08:02

darkSectorxxx
Hát igen. 😊

Tinman
Majd a Complete pakk jöhet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mucsácsó
meg hát úgy mindenben szarabb, a szokásos klasszik downgrade... 😞
de azért gondolom így is széjjel fog baszni mindent, minden téren..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
....DE azért egy ládával több lett a rilíz verzában <#idiota>
Tinman
Az hagyj ám, de az árnyék csúszkát és csúnyán lejjebb vették, meg Magdi néni jött egy moppal és felnyalta a kiömlött kondenzvizet, hogy véletlenül se kerüljön frémbe :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Hiába a DLC, nem tudták elkérni a játék valódi árát, így kénytelenek voltak a Stark-féle faszarucit régiójátékos olcsójelmezre cserélni 😞(

Tikal
hm, már rég óta szemezgetek vele, be kéne már zsákolni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby
Meg egy própeccs azért jól jött volna hozzá. Megnéztem volna 4K@HDR-ben.

n000rbi
A sztori és karakterek jók voltak, játékmenetben lehetett volna még bőven fejlődni, de azt már sajnos nem tudjuk meg mire vitte volna a folytatás. Kár érte.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
ez még mindig brutálisan néz ki. 😄

The Order 1886

Tikal
Még a végén megsajnálom őket, nem indítunk egy gofundme-t az EA-nek vagy a Sony-nak?

Tinman
Abs. értem és megértem amiről írtál a napokban, és csak +1-ezni tudom.

Moby
Az EA 20 millió dolláros bónuszt fizet ki Mr. Dice-nak, hogy maradásra bírja, de ezzel sem bírták megtartani. Itt már ilyen hollywoodi gázsik röpködnek, és ilyenekről hadoválnak (a játékosok!), hogy a lútbook miatt kieső bevétel.
Kieső. Bevétel.
Be kéne perelnem a Szerencsejáték Zrt-t, a heti több száz milliós kieső bevételem okán, amit ők okoznak nekem közvetlenül azáltal, hogy nem én nyerem meg a lottóötöst!
Jó, kis részben én is felelős vagyok érte azáltal, hogy nem lottózom, ésmivel gáláns úriember vagyok: a felét elengedem!

Tinman
Moby nálam lassan az év embere lesz.

Moby
Ez...fogalmam sincs hogy kapcsolódik a témához 😄 Biztos, hogy ezt nekem akartad válaszként?

Kojiro
Semmi nincs szabályozva. Nem csak az árak.
Ha játszol egy online játékkal, elfogadod a "szerződésüket" és onnantól bármit megtehetnek veled. Semmilyen felelősségük nincs, és semmit nem kell vállaljanak.
Azokban a játékokban, ahol bármiféle matchmaking redszer van, olyan feltételeket szabnak (titokban), amivel kizárólag a saját malmukra hajtjá ka vizet és maximálisan leszarják a több milliós játékos-populációt.
Minden csak a profitról szól és közben te is kapsz valamit.

Kojiro ergo sum.

Moby
Elképesztő, ahogy belehülyítették a népet ebbe a gigantikus hazugságba, amely szerint a videójáték nem jó üzlet.
Annyira nem jó üzlet, hogy ölik egymást a kiadók és a gyártók érte, több pénzt termel, mint a klasszikus, nagy bevételt hozó szoftverek (windows, office, stb), és több százszor annyi embert foglalkoztat, mint 15 évvel ezelőtt.
Értem én, hogy 60 dodóért nem bót a játék, de mennyiért lenne _ELÉG_ jó? 😊

/Ok. Lehet, hogy kokaint árulni nagyobb bót, nem látok bele...

Moby
>Mivel egy játék valódi ára, nem 20k körül van, hanem 40. Annyiért ki venné meg?

Mindazok, akik ezeket a fasságokat elhiszik. Mi az, hogy a játék "valódi" ára? Le van jogszabályban fektetve, hogy egy stúdió vagy kiadó mekkora profitot kell termeljen, vagy mennyi osztalékot kell kifizessen? Mitől valódi meg nem valódi egy ár?
A büdös nagy helyzet az, hogy a videójáték - ha jól csinálják - nagyobb üzlet, mint a mozi. A lámafaszok meg persze 40-ért, sőt, 80-ért adnák a játékot, merthát na. Hülyék hozzá, mint a fasz. És vagytok ti, akik ezt az iszonytató bullshitet a kétség minden szikrája nélkül nyelitek be 😄
Elhinném én is, csakhát vannak olyanok, akik 20-ért is gigaüzletet csinálnak a videójátékból, és a DLC-i nem totálkommanderrel készülnek a megjelenés előtt, Spiderman módra.

Érdekes, ugye? 😄D

Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.30. 08:33:53

A loot boxok után kell valami, amivel a kieső összeget pótolják. Mivel egy játék valódi ára, nem 20k körül van, hanem 40. Annyiért ki venné meg?
Én megveszem a játékot, mert várhatóan így sem lesz rövid.

Mit szólnátok akkor az Xboxon amit műveltek a Forza Horizon 3-al, vagy a Halo Wars játékok DLC politikájával? Még a legfullosabb kiadás sem tartalmazta az összes DLC-t, ami 40k ha jól tudom, hanem azon kívül kellett neked további DLC-ket venni, ha mindent meg akartál kapni a játékhoz. És még nem beszéltünk EA-ről, Activision-ről.
Tatyla
Jó igaz ami jön és jó már megvan és igen kijátszottam, és igen amit nem az meg tényleg hulladék.
Az a durva hogy a Bungie most arra játszik hogyha a plusszos közösség 10% megveszi a két dlc-t + majd a forsakent már jól is jártak, mocskos pénzéhes banda. Tudják ők is hogy rosszkor adják ki a Forsakent mivel indul lassan a játék dömping és be dobják ezt a csalit hogy ne szivjanak akkorát

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA