PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
darkSectorxxx ▼#89639 hát ezért filózom 😊
láttam a múltkori kommented
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.08.31. 14:38:28
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Az hogy milyen eljáras szerint, nem tudom. Nem is számít, csak arra emlékszem, hogy valami a supersampling dologhoz hasonló.
Na de mindegy akkor, ezekszerint nincs ilyen.
Azt nehéz félreérteni.
Pont ezért kérdeztem vissza, hogy tuti erről van-e szó, és azt mondták igen.
Most lehet nem 4k-ba renderel és azt scale-eli fullhd-ra, nem ezen van a hangsúly, csak az maradt meg, hogy a NEM pro peccses játékokat is szebben jeleníti meg ezáltal. Én úgy emlékszem ss-hez hasonló lesz a végeredmény.
Max amit én kérdeztem, azt nem értették azok, akik "igen"-eztek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.31. 11:27:01
Technikai oldalról készséggel elhiszem, mert egy másik beállításnál jól látszik, hogy a valós verzióban is ugyanúgy ott a screenspace reflection a pocsolyákon (ráadásul több látszik az egész scene-ből), ergo a változtatáson renderidőt aligha nyertek, nem valószínű, hogy ez volt a változtatás oka. Az már más kérdés, hogy talán rossz döntés volt a változtatás a végeredmény szempontjából, vagy legalábbis az az 1 kép alapján annak tűnik. Ebben a beállításban downgrade nem igazán látszik.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.31. 10:10:46
de... interneten van, szoval igaz <#idiota>#idiota>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Konkrétan ez volt a poén hogy ennek hatására a nem pro supportos játékoknál is kapsz kis recesimogatást ezálltal.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.31. 00:54:00
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezekszerint megint fazsság volt az egész.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.30. 21:17:34
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.30. 21:00:42
Egy fontos szó maradt ki: ha.
Hogy _ha_ 4k-ban renderel, azt visszaskálázza 1080p-be. A The Order 1886 nem renderel 4K-ba. Ha tudná ezt patch nélkül, akkor nem rínék própatchért. Pró patch nélkül egyetlen ps4 játék sem fog 4K-ban renderelni, ami a pro éra előtt született.
De az uj cucc, hogy mindent 4k-ból tesz vissza 1080p-be az itt is megvan nem?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.30. 20:08:02
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de azért gondolom így is széjjel fog baszni mindent, minden téren..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kieső. Bevétel.
Be kéne perelnem a Szerencsejáték Zrt-t, a heti több száz milliós kieső bevételem okán, amit ők okoznak nekem közvetlenül azáltal, hogy nem én nyerem meg a lottóötöst!
Jó, kis részben én is felelős vagyok érte azáltal, hogy nem lottózom, ésmivel gáláns úriember vagyok: a felét elengedem!
Ha játszol egy online játékkal, elfogadod a "szerződésüket" és onnantól bármit megtehetnek veled. Semmilyen felelősségük nincs, és semmit nem kell vállaljanak.
Azokban a játékokban, ahol bármiféle matchmaking redszer van, olyan feltételeket szabnak (titokban), amivel kizárólag a saját malmukra hajtjá ka vizet és maximálisan leszarják a több milliós játékos-populációt.
Minden csak a profitról szól és közben te is kapsz valamit.
Kojiro ergo sum.
Annyira nem jó üzlet, hogy ölik egymást a kiadók és a gyártók érte, több pénzt termel, mint a klasszikus, nagy bevételt hozó szoftverek (windows, office, stb), és több százszor annyi embert foglalkoztat, mint 15 évvel ezelőtt.
Értem én, hogy 60 dodóért nem bót a játék, de mennyiért lenne _ELÉG_ jó? 😊
/Ok. Lehet, hogy kokaint árulni nagyobb bót, nem látok bele...
Mindazok, akik ezeket a fasságokat elhiszik. Mi az, hogy a játék "valódi" ára? Le van jogszabályban fektetve, hogy egy stúdió vagy kiadó mekkora profitot kell termeljen, vagy mennyi osztalékot kell kifizessen? Mitől valódi meg nem valódi egy ár?
A büdös nagy helyzet az, hogy a videójáték - ha jól csinálják - nagyobb üzlet, mint a mozi. A lámafaszok meg persze 40-ért, sőt, 80-ért adnák a játékot, merthát na. Hülyék hozzá, mint a fasz. És vagytok ti, akik ezt az iszonytató bullshitet a kétség minden szikrája nélkül nyelitek be 😄
Elhinném én is, csakhát vannak olyanok, akik 20-ért is gigaüzletet csinálnak a videójátékból, és a DLC-i nem totálkommanderrel készülnek a megjelenés előtt, Spiderman módra.
Érdekes, ugye? 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.08.30. 08:33:53
Én megveszem a játékot, mert várhatóan így sem lesz rövid.
Mit szólnátok akkor az Xboxon amit műveltek a Forza Horizon 3-al, vagy a Halo Wars játékok DLC politikájával? Még a legfullosabb kiadás sem tartalmazta az összes DLC-t, ami 40k ha jól tudom, hanem azon kívül kellett neked további DLC-ket venni, ha mindent meg akartál kapni a játékhoz. És még nem beszéltünk EA-ről, Activision-ről.
Az a durva hogy a Bungie most arra játszik hogyha a plusszos közösség 10% megveszi a két dlc-t + majd a forsakent már jól is jártak, mocskos pénzéhes banda. Tudják ők is hogy rosszkor adják ki a Forsakent mivel indul lassan a játék dömping és be dobják ezt a csalit hogy ne szivjanak akkorát
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA