121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    :O

• Kandurex
    Csak elég lesz a passzív ott.
  • Kandurex
    A remnant -ba nagyon elmennek a lövölde felé? Mert lehet behúznám, de félek a kontrolleres célzástól, pláne ha ilyen nehéz a játék...
  • Moby
    Ha kívül van, egy ekkora tápnak kívül is kell hűtés.
  • Kandurex
    Miért baj a külsö táp? Ha bent vannik csak felesleges méret és hőnövelő. Nem?
  • Moby
    Ez ma már nincs. 1 éve csináltattam szerszámot kínában, kb egy nagyobb kézikonzol mérete (vagy a most divat retrókonzolok mérete). Elég bonyás is, 3db-ból van, stb. Az egész a kb 4 hónapnyi reszelgetéssel volt 3M ft úgy, hogy összesen 1000db-ot rendeltem, de ez nem is befolyásolja az árat. Kína olcsó. nagyon (meg szar is). Egyébként a devkitek jellemzően ilyenek, és nem készül belőlük sok.
    A második generáció (próhoz) ps4 devkit is némileg formatervezett, legalábbis az elsőgenerációs ipari kiviteléhez képest mindenképp:

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.22. 19:07:56
  • Tikal #96044
    jézus, ezt szekrénybe kell majd rejteni
  • Seth
    A szellőzéssel valószínűleg nem lesz gond :D
  • bardocz
    Én is úgy gondolom, hogy a végleges is ilyen lehet, csak a házhoz a fröccsöntő szerszámok 10-100 milliós tétel, szerintem indokolatlan drága lenne csak és kizárólag devkitnek gyártani ezeket.
  • Moby
    5db usb van rajta (meg hátul valami két spéci). Nem olyan sok az.
    /mondjuk hdmi-t sem nagyon látni rajta, meg lant se
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.22. 19:00:26
  • Moby
    Kizárt? Két nappal ezelőtt mindenki ezt mondta arra az elképzelésre is, hogy ez egy devkit. Azóta kiderült, hogy a devkit ilyen.
    Én nem tartom kizártnak, hogy a végelegws is hasonló lesz. Sőt. A megerősítés arról szól, hogy a devkit ilyen forma. Ez a rajz, viszont nem tűnik devkitnek (azokon jellemzően sokkal több port és bővítőhely szokott lenni). Szóval én elképzelhetőnek tartom azt is, hogy a rajz a retail gépet ábrázolja, és a devkit is ilyen)
    Egyetlen ijesztő részlet van a rajzon: a tápcsati hiánya. Pontosabban az a külső tápcsatlakozóra hasonlító valami.
  • TDC Geronimo
    A sok USB miatt egyértelműen devkit
  • mucsácsó
    Kizárt, hogy a végleges ilyen legyen majd, nem is értem ez hogyan vetődhetett fel bárkiben :D
  • Moby
    Pedig vissza van igazolva, nagyon úgy fest, hogy ez tényleg a devkit :O

Jó randa :)
  • Seth
    Devkit egy egyszerű ,kompakt ,vagy pc házba rakott cucc szokott lenni kimenetekkel. Ez meg ahhoz kicsit túl van dizájnolva
  • n000rbi
    PS5 leak?

Fura egy szörny lesz, ha ez tényleg igaz :D Persze lehet devkit is, de majd kiderül :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.08.22. 13:18:28
  • darkSectorxxx #96034
    Dobtam neked érdekességképpen képeket a Remnant-ról, 4 verzióban. :)
  • darkSectorxxx #96033
  • Moby
    írtam oda.
  • darkSectorxxx #96031
    A Remnant-nak van már topik, ezért töröltettem amit csináltam.
    Annyit kérek tőletek, ha valaki már nagyon a végén van a Remnant-nak, egy kérdésem lenne felé:

Itt van a kérdés, csak azok kattintsanak rá, akik végigvitték már, vagy legalábbis nem érdekli őket egy boss, mert random boss-ok vannak, nem biztos hogy mindenkinek ugyanolyan a játék.
    De ha van közületek aki ebben tud válaszolni, megköszönném

Képek nincsenek a spoler mögött, kizárólag a boss neve van a szövegben..... de abból aztán amugyem lehet kitalálni hogy milyen boss, mert a neve egy kodnév vagy mi, csak az tudhatja aki már eljutott hozzá, hogy kiről van szó.

Előre is köszönöm!
  • darkSectorxxx #96030
    Hát izlés kérdése ezek szerint.
  • blackfire001
    Nekem nagyon tetszett az Origins, és mivel akciós volt a PASS ezért nem tudtam megállni, hogy ne szerezzem be az Odyt. Véleményem szerint mérföldek vannak a két játék között, nagyon nagy élmény az Ody és bőőőőven megértem, hogy miért kellett hozzá plusz idő. Sokkal, de sokkal több és jobb a tartalom benne.
    Óckodtam a téma miatt, de még is magába szippantott a hangulat.
  • darkSectorxxx #96028
    Egy évvel később kezdték Ody-t és egy évvel később is adták ki, Origins szerintem sokkal jobb lett, maga a pályák is szebbek. Lehet kisebbek voltak de ennyi.

De persze mindenkinek más.

Lehet ha az Ody-t előbb adják ki másképpen vélekedem, de a hajózást így is rühellem benne.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.08.21. 15:17:08
  • Evoluti0N
    Használ itt valaki Prime Video-t? Valamiért a 4K tartalmakat is csak 1080p-ben játssza le nálam és nem tudom, h miért.
  • gregoryan
    Én pont ellenkezőleg vagyok..

ezekre szoktam rá/kaptam rá.
    az elsőt vagy 4x kezdtem el játszani, és 4x hagytam ott..
    lehet a 2 ikkal kellene próbálkozni amire mindenki " veri" de egyenlőre nem vitt rá a lélek. A 4-et a (Black Flag) et léenyomtam DLC-stül. az nem volt rossz bár a vége már monoton volt hogy ki legyen maxolva
  • Moby
    Az odyssey az egyetlen AC, amit nem játszottam végig. Az originsnek is kétszer álltam neki, de erre olyan szinten untam rá, hogy kétlem, hogy valaha még előveszem. De azért megvettem belőle a goldot, hátha :D

Mondjuk nekem már hagynom kéne ezt a szériát, mert ezek már csak a nevükben Assassins's Creedek, de már nem tartalmaznak semmit abból, amit én szerettem bennük régen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.21. 13:53:29
  • gregoryan
    Évekig???

ugyanakkor csinálták mint az Originst.. és azért Lássuk be az Odyssey " szerintem" nem KICSIT sikerült jobban mint az Origins. Az sem volt rossz, szó se róla, de azért a görög világ, meg a térkép, és a harcrendszer sztem sokkal jobb az újban, ráadásul 1 évvel később jött ki mindössze, ez a minimum asszem, (vagy dták vlna ki egyszerre a 2 játékot? :)) ) ++++ benne van az a szabadon felfedező (explorer ) mód ami sztem tök jópofa, de legalábbis egy új és jobb irány, hogy nem kezel sík hülyének a játék, és nem lenget zászlót minden célpont meg irány feje felett hogy IDEEE IDEEE.. " Ide lőőjeteek"...
    Tegnap játszottam egy kis Splinter Cell-t 2003 ból. Halljátok.. bizonyos útvonalakat 10 percig kerestem, mert a játék hagy felfedezni. megoldani, kitalálni, hogy csináld..
    Az emberek elfeletették használni a fejüket 15 év alatt. Biztos a pisis kis gyerekeknek marha buli, de azért a játékos közösség nem csak 10-15 évesekből áll ma már, hanem erősen 30+-40+

Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.21. 13:39:06
  • AntiHero
    Remnant amúgy meg tud lepni.

Boss spoiler az elején:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Konkrétan van egy boss ahol ha ketten megyünk be akkor felájànla, hogy őljük meg egymàst és akkor nem bànt minket. (Ezzel talâlkoztatok màr? :D)

• darkSectorxxx #96022
    "és ezen tököltek ennyit.."

Na ez a vicces szerintem is.
    Ráadásul eddig nekem az látszik, hogy még feleannyira sem lesz érdekes, sem a cselekmény, sem a harcok.
    De ők is ezt látják sokszor a nagyoktól.

AC Origins után az Odyssey miért kellett évekig csinálni?
  • gregoryan
    Nekem sajna 2 perc aatt ellaposodott a QB.
    De hogy ugyanaz a style jön megint tőlük, és ezen tököltek ennyit..
    A Quantic Dream-esek legalább valami környezetbeli változást igyekeznek bele vinni, amitől kicsit más jellegű lesz a hasonszőrű lélektipró játékaik.. :) Mondjuka Detroit aztért nekem Oda B+ott És pl az olyan grafika és minőség, hogy nem hiszed el h PS4 en fut.
    Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.21. 10:46:43
  • darkSectorxxx #96020
    Ránézésre a sebesség szerintem ugyanaz mind2 gépen.
    Nem tünt fel a próba alatt hogy ps lassabb lenne 1080p-ben.

Technikailag nekem az én 1080p-s kijelzőmön így néznek ki....
    4k-t sajnos nem tudom.
    Remélem tudtam picit segíteni:

Remnant (nem spoileres képek, csak a helyfoglalás miatt van spoilerben):

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Xbox X (1080p)

PS4 Pro (1080p)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.08.21. 10:03:11
  • Kongy
    Szerintem nem kell előre leírni az Avengers játékot. Nyilvánvalóan a leglátványosabb részt demózták, ahol nonstop akció és zúzás van, és közel sem biztos, hogy az egész játék csak erről fog szólni. Ez olyan, mintha az Uncharted-ből azt a részt demózták volna, amikor omlik minden és csak rohanni kell. Akkor arra is mindenki azt mondaná, hogy "na ez is egy üres sz.r, mert csak a látvány van meg, 0 gameplay."
  • darkSectorxxx #96018
    Ez nem beütés, hanem konkrétan a Quantum Break lesz női karakterrel.
    Ez 1000%.

Hát visszatérhetnének az Alan Wake-hez, de egyre lejebb süllyednek.
    Viszont a QB nekem tetszett annak ellenére hogy kicsit rövid volt a gameplay, mert az időutazósdi jó volt.... de hogy ebbe mi lesz ami majd előre visz a játékban, nem tudom.
  • gregoryan
    Hát ez valami röhely.. komolyan ennyire ebbe az irányba megyünk? miért nem "SHE" akkor már :D:D
  • gregoryan
    Nekem elég Quantum Break beütés, ami nem jó.. remélem nem lesz igazam. Ezek a srácok nem tudnak eltávolodni ettől a stílustól...
    ez multiplatform?
  • Ulthanito
    Ez most komoly?
  • gregoryan
    Ott a PONT....

És még sorolni lehetne.

VAGY mindössze nem kell Avangers-ből játékot csinálni.
    Végülis mit várna az ember egy szuperhősös játéktól Batman vagy Pókember game után, amkben azért voltak eléggé meggyőző karakterek, skillezés és értelmesEBB story.
    Ha zúzni akar az ember, arra számtalan játék van.. a 80 as évektől kezdve lásd Beat 'em Up.-ok.
  • darkSectorxxx #96013
    Nekem 10 óra szokott lenni a takarítás 1 pályán. :)
  • Moby
    A harmadik világban 10 nekifutásból nem értem el a következő kőig :OO

Velem mossák fel itt a padlót :D
  • AntiHero
    Na 7 óra Remnant utàn azt kell mondjam ez baromi jó jàték.

Le is ment az első boss. Igaz vagy 15x tuti megprobàltam. XD

Van ebbe kihívàs bőven.
    Mentem kicsit co-opba is. Az is fun.

12 ezret simàn ér a jàték. De mondjuk csak annak aki szereti a kihívàsokat.