PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kivagott tartalom, elvakult rajongoi hajp, AC jatekmenet, DE megis jol kivitelezve, lelekkel, ... blablabla
nem ettöl vagy weatherman
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:23:49
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
söt, a következöt is fogjuk. nincs ezzel amugy gond, nem a weatherman moby-n szorakozunk, az stabil pont mar regota. hanem ahogy harcolsz es csapkodsz a fordulopontok alatt.😊 meg en is hozzaszolok, pedig tudod, hogy en birlak nagyon ettöl függetlenül.😄
tenyleg, nem figyeltem... hogy is jutott hozzad a "soha nem veszem meg a kivagott tartalmas szpajdit" kopia? az egyik ismerösöd felejtette nalad az 1 napos jatekat? <#rolleyes>#rolleyes><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:17:07
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Az isten bassza meg a nullvitakultúrás, érvelésképtelen, csakaszemélyeskedébe belemenni tudó szájonbaszott SG-s fanboykommunityt, hogy már többször elhúztam innen a búspicsába, de sohasem eléggé.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.09.11. 08:01:07
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
- ahogy írtam teli van lélekkel, ehhez elég belőle 1 órás videót nézni, Teli videójátékos kikacsintással, törődéssel, mindennel
- rendkívül, példaértékűen van kisúlyozva. Sajnos az RDR2 is nyilván olyan lesz, hogy el lehet merülni a szarban százórákra, meg ubijátékok ilyenek, meg minden. Teli alibifossal. Namost ebben úgy van 30 óra, hogy kipiszkálsz belőle mindent. Ha csak a sztorit, az ilyen tizenhúsz. A GOW volt ilyen tökéletesre csiszolva tartalmilag (meg az infamous FL).
- az átvezetők tényleg a legmagasabb minőségű exkluzívok szintjét hozza. Abban van egy komplett játéknyi meló, pedig én csak tizedét ha láthattam.
De nem fogok ettől több jót írni, mer úgyis ez folyik mindenhonnan. Írok inkább rosszat, azt úgyis csak én teszem, más nem vállalja a velejárókat....
kiöregedett vén fasz lehetek én is, mert tényleg nem látok mást az új pókemberben mint egy grafikailag felturbózott prototájpot nagyon szép we swing animációkkal és nagyon naplementés városképekkel...
Első TR-t imádtam, kb 15-20 FPS-sel toltam anno végig a régi fosPC-men, de még úgy is imádtam... Rise of már szenvedés volt nagyon a végefele, és emléksze, hogy rohadtul untam már a craftolgatást benne... vártam a végét. úgyhogy köszi, de nekem skip a Shadow of TR... 😞
Mármint.
.
.
Kanduerexet kérdezed egy prototyperól?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Talán odáig megvan neki, hogy létezet ilyen című játék. Vagy könyv. Vagy valami 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.10. 23:34:47
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.09.10. 21:30:36
Az egy finom műszer, jó pár szűrővel felszerelve. Egyik a lágy darabosokat fogja meg, a másik nagyobbakat szűri...van ami a hígat fogja.
Meghát nem is jött ki jókor, itt a nagy pókmalac-láz közepette.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.10. 21:16:54
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.09.10. 21:08:57
Mivel Tömbradír játékról beszélünk, nem maradhat ki a "dat ass" sem:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.10. 20:15:12
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.10. 20:03:29
Multiplatform címként ez is szép teljesítmény, nem kell egyből az exkluzív címek minőségét várni. <#idiota>#idiota>
Nem az eredeti széria fejlesztőitői rakták össze, már itt kezdődik a probléma...
Klasszik lepattintott cím, és még csak technológiában sem mutat semmi innovációt... ilyen ötösöm legyen a lottón 😄
Óccsójé TALÁN egyszer jó lesz (vagy majd PS Plusba besuvasztva), de Unchartedek után nehéz egyébként is komolyan venni a TR címeket.. 😄 skip.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Középszar.
Ami a kandur skálán a híg és a darabos között mozoghat.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Annyit írtam, hogy a felvonultatott játékmechanikai elemek sablonosak, de ezek olyan játékok sablonjai, amikkel én is szívesen játszok(batman, ac-k).
Meg nyilván összhatásában szép játék ez, és van benne lélek is bőven, de a szép mellett vannak árnyékos részei is, amit én láttam abban a netto 6 percben, meg a videókon. Amiért itt többen megölnének 😄
Abban is feltétlenül igaza van, hogy aki műfajteremtésről beszél és k. gyorsan vizsgáltassa ki magát, vagy legalább ne butítsa a népet a hype hullámain lovagolva.
Szvsz teljesen korrekt, ahogy ezen a rom hardveren kinéz, mely hw közben felszáll és felderíti a Cassiopeia-t. Ebből számomra megint csak annyi a tanulság, hogy ennek PC-re is kellett volna jönnie, és dögöljenek meg tényleg az ilyen exclu túsztartók.
Abban meg mindenki másnak van igaza, hogy a látottak alapján ettől még szórakoztató játék lett a Pók, de mint mindig most is vannak gondok, főleg a Moby által korábban is említett DLC-s baromság. Emiatt én ezt a játékot nem tudom és nem is akarom még megvenni, mert autót se úgy veszek, hogy az ülésfűtés és a GPS majd fél év múlva megvásárolható csak. Akkor majd kivárom, míg beleszerelik és megveszem akkor, egyben.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.10. 18:02:45
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De ebben nem hiszek. Meg elég az nekem, ha kisebb a mondás mögötte, de annál nagyobbat gurít.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Geeez...
- dehát szeretem a kutyákat
- na jó de ez a banán romlott
- SZERETEM A KUTYÁKAT NAGYON MERT A KUTYÁK CUKIK ÉRTSED MÁR MEG MINDEN MACSKÁS BUTA
- a banánnak mi köze aa.... öööö
kb ilyen ez most köztünk, ne folytassuk, benne lenni nem élvezetes, olvasni másoknak szerintem hasonló lehet, lépjünk tovább <#law>#law> (nincs egy normális pacsis szmájlink úgyhogy ez jutott)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem olyat fotóztam, hogy az utcán kb mindenki ugyanúgy néz ki,mert az minden játékban ilyen. Nem valami nehezen, vagy ritkán reprodukálható pillanatot, bár tökéletesen nyilvánvaló volt a poszt elküldésének pillanatában, hogy azonnal megindul a mosdatás, hogy a játék márpedig nem ilyen.
De ilyen. Ilyen IS.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.09.10. 17:01:23
igen, valszeg rájön egy kis hype-train, meg az is igaz valszeg hogy apróbb hibákat elnézünk, merhát PÓKEMBER, de ezzel nincs semmi baj, ha élvezik a gamerek - márpedig élvezik <#eljen>#eljen>
.. még én is tolom egy fél órát naponta, ami fél órával több, mint bármilyen másik konzolos játék ..
és esküszöm bármire hogy nem fizetett a sony egy kurva petákot se ezér!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.09.10. 16:56:43
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.09.10. 16:49:37
erre még válaszolok, de komolyan, nemá
te tudsz olyan képeket lőni amik nem indokolják hogy kurvaszép, más meg tud olyat lőni ami igen
ezt... te is érted, én is értem, a többiek is értik, most akkor mivan? again, nemá
Nade a pixelek is hazudnak, meg én is, meg amúgy is hülyevagyok. Etc.
Hozod a szokásos formád. Jelenleg spider man van a hate listán, de nem kell félni lesz ez még goty is nálad. Amint látom from játéka már goty gyanús a kezdeti hate után.
Spider man egy kikúrt élvezetes és gyönyörű játék. Teljesen megérdemeltek az értékelések.